- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Alabama, dogum seklinin belirlenmesi umarim seni bir nebze rahatlatmistir. Mert'in bu son zamanlarda kilo almasi da cok iyi olmus, masallah! Dogumdan sonra tum agrilarin sizilarin ucup gitmesi dilegiyle canim. Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim, bu tedavi gecen yaz planlandigi icin kendi kendime hamile kalirsam o kadar yolu nasil gidecegim bir de kan pihtılasmama var diyordum, neyseki simdi yeni ulkemizin km'leri daha kısa, umarim bebeklerle birlikte doneriz.
Altinyunus, artik hazirliklara yakindan baslaman iyi olmus, lutfen diger arkadaslarin dedigi gibi paranoyalarini kafandan iyice at canim. Dun hastanede doktorum 32 haftalik ikizleri dunyaya getirttiklerini ve her ikisinin de iyi oldugu soyledi, biraz daha rahat ol lutfen ve hamileliginin keyfini cikar, arad da toz filan al bari madem canin cok cekiyor.
Merye, guzel dileklerin icin tesekkur ederim.
Baharnaz, gelisimi bekliyordun canim, cok sukur geldim, darısı insallah haftaya saglıkla tedaviye basmaya canım.:13:
Deniz Bulut, umarim bu son haftalar da Batu'da kilo almistir, kontrol sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Denizverdi, kursta mısın? Annem de simdi Ingilizce kursuna gitti fakat ogretmeninin taktiklerinin bazilarını begenmedim, bu hafta ben calıstıracagım.
Denizverdi, sanırım camsil renginde bir icecek ama ben hic icmedim.
Umarim biz de o listeye hayırlısıyla katılırız canım. Dun aradigin icin cok tesekkur ederim, sesini duymak guzeldi.
hocam daha iyimisiniz?
kahve için teşekkürler...bizim için yemek saati şu an...belki sonra..
duam sizinle..
.benim için de güzeldi...
hocam kendinize iyi bakın.iyi akşamlar...
herkese iyi akşamlar
güller hiç enerji içeceği ine var mı aranızda?varsa faydasını gördünüz mü?
merhaba arkadşlr herkees inş.iyidir zarpdeniz demek dalından koparılmış meyve yedin he afiyet olsun canım benim yerime de ye emi
patikler çoktandır yoktun bende bazen ara veriyorum çok tembelim bu konuda işyerinde giremiyorum onun için akşama kalıyor bakmam birazda iş güç le uğraşınca yoruluyorum ve bakamıyorum
labama denizbulut artık ayına girdiniz hayırlısı kızlar inş.ilk doğar dğmaz elinize vereckler bebşleri o çok önemli imiş
hülya hadi inş.canm bende hiç umutlanmaştım hiç heyecan yapmamıştı olursa olacak olmassa olmaz artık birşey elimden gelmez diye öyle kadınlar vardıki çok heyecanliydılar ve bende sıfır heyecan belkide o da işe yarayan faktörlerden birsiydi
Evet Merye'cim çoktandır yoktum. Giremedim. Sen nasılsın umarım herşey yolundadır. Çok öpüyorum.
limon kabuğu merye bahar ...iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?