Herkese selamlar arkadaşlar,
Alabama'cım, maşallah Mert oğlan'a. Kocaman olmuş. En heyecanlı günlere girdiniz Deniz Bulut'la. İnsana bugünler çok uzun geliyordur herhalde ama keyifle göz açıp kapayıncaya kadar geçsin, keyifle gelsin bebişler inşallah.
Kısmetiyle geliyor Mert maşallah. Çok doğru diyorsun, bebeklere ait eşyalar zaten yıpranmadan bir kenara konuyorlar, mis gibi kullan gelenleri.
Deniz Bulut'çum, arada atlamadıysam senin de doktor randevun yakın. Zamanında, keyifle gelsin Batu bebek inşallah. Ayağının da günden güne düzeliyor olmasına sevindim. Çok geçmiş olsun tekrar.
2'li ve amniyo için yazmışsın, çok sağol. Çalışmadığım yerlerden soruyorsun be arkadaşım
Sanırım bu iki sene bana en çok sabretmeyi öğretmiş, herşeyi haftası gelince düşünmeye, araştırmaya başlıyorum. Çok doğru noktalara temas etmişsin, şu ikili sonucu bir çıksın, sonuca göre bir karar vereceğim. Şu an gönlüm amniyosentezden yana gerçi ama artık eşimle kafa kafaya verip bir karar vereceğiz duruma göre.
Rüzgar Deniz'cim, sağolasın arkadaşım. İkiliyi her halukarda yaptıracağım arkadaşım. 3'lü belki yapılmaz, onu da haftası geldiğinde duruma göre değerlendiririz diye umuyorum. Şimdilik bebek adımları atıyorum diyeyim, benim geri sayımlarım hep yedişer günlük. Böyle böyle gidiyor işe. Maşallah Rüzgar Bebeğe, yaşını da buradan kutlarız inşallah.
Baharnaz, sağolasın arkadaşım. Cihangir Bey benim bildiğim kadarıyla Memorial'ın perinatoloğu. Amniyoyu 35 yaş üzerinde tavsiye edildiği için düşünüyorum ama elbette zamanı gelince verilecek bir karar, şimdilik kafamda yaptırırım gibi bir düşünce var. Yaş sormuşsun, 41'e koşuyorum. Bugün doktor kontrolün varmış, güzel haberlerini okuyacağım. Sen yaklaşık üç hafta öndesin benden o yüzden ağrı konusunda birşey diyemeyeceğim. ben de bazen hafif kasık ağrısı ya da rahmin yanlarında sancı gibi şeyler oluyor ama normaldir diyor geçiyorum. İçin rahat olsun, maşallah riskli dönemi atlattın.
Hülya'cım, bugün çatlatma iğnesini vurulacaksın sanırım. Daha önce de yazdım, hiç umutsuzlanma, hatta beklenti düşünce olma şansı daha yükseliyormuş gibi geliyor bana, hiç belli olmaz, bir müjde de senden gelir, niye olmasın ki? İnşallah burada olan ve dileyen herkese Allah güzel müjdeler almayı ve vermeyi nasip etsin.
Zarpdeniz, gelişmeleri merakla bekliyorum arkadaşım. Herşey gönlünce olsun, süper gelişsin, müjdeni alalım bu tedaviyle inşallah.
Denizverdi, maşallah arkadaşım tebrik ederim seni ve Baharnaz'ı. Kolay gelsin ikinize de.
Cans, selam arkadaşım. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Darısı dileyen herkese olsun inşallah.
Patiklerrrrrrrr, selam canım ya. Mesajından haberim yoktu, gerilere gidip (ekimi ancak bitirdim, eylüle başlayacağım bir ara inşallah) bulup okudum. Sağolasın tekrar. Darısı sana ve isteyen herkese diyorum. İnşallah bu sefer ben de sağlıkla devamını getirip kucağıma alabilirim.
Doğru diyorsun, az umutsuz vaka değildim, uzaklaşmak istedim. Ancak, bir zamanlar aldığım güzel haberler bana umut olmuştu burada, bana ve benim gibi umutla bekleyen, çabalayan arkadaşlarıma. Bu topiğe, birlikte umut ve zaman paylaştığım arkadaşlarıma bir vefa borcum olduğunu düşünerek geri döndüm, belki bir zamanlar benim aldığım umudu benim de birilerine verme şansım olur diyerek. Sen neler yapıyorsun?
Altınyunus, maşallah arkadaşım, Umut bebek de kocaman olmuş. Geri kalan günlerin de keyif ve rahatlıkla geçsin inşallah.
Hayatkavunici, güzel dileklerin için sağolasın. Darısı sana ve dileyen herkese diyorum.
Sana da selam
Limonkabuğu.