38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Herkese selamlar arkadaşlar,

Alabama'cım, maşallah Mert oğlan'a. Kocaman olmuş. En heyecanlı günlere girdiniz Deniz Bulut'la. İnsana bugünler çok uzun geliyordur herhalde ama keyifle göz açıp kapayıncaya kadar geçsin, keyifle gelsin bebişler inşallah.

Kısmetiyle geliyor Mert maşallah. Çok doğru diyorsun, bebeklere ait eşyalar zaten yıpranmadan bir kenara konuyorlar, mis gibi kullan gelenleri.

Deniz Bulut'çum, arada atlamadıysam senin de doktor randevun yakın. Zamanında, keyifle gelsin Batu bebek inşallah. Ayağının da günden güne düzeliyor olmasına sevindim. Çok geçmiş olsun tekrar.

2'li ve amniyo için yazmışsın, çok sağol. Çalışmadığım yerlerden soruyorsun be arkadaşım Sanırım bu iki sene bana en çok sabretmeyi öğretmiş, herşeyi haftası gelince düşünmeye, araştırmaya başlıyorum. Çok doğru noktalara temas etmişsin, şu ikili sonucu bir çıksın, sonuca göre bir karar vereceğim. Şu an gönlüm amniyosentezden yana gerçi ama artık eşimle kafa kafaya verip bir karar vereceğiz duruma göre.

Rüzgar Deniz'cim, sağolasın arkadaşım. İkiliyi her halukarda yaptıracağım arkadaşım. 3'lü belki yapılmaz, onu da haftası geldiğinde duruma göre değerlendiririz diye umuyorum. Şimdilik bebek adımları atıyorum diyeyim, benim geri sayımlarım hep yedişer günlük. Böyle böyle gidiyor işe. Maşallah Rüzgar Bebeğe, yaşını da buradan kutlarız inşallah.

Baharnaz, sağolasın arkadaşım. Cihangir Bey benim bildiğim kadarıyla Memorial'ın perinatoloğu. Amniyoyu 35 yaş üzerinde tavsiye edildiği için düşünüyorum ama elbette zamanı gelince verilecek bir karar, şimdilik kafamda yaptırırım gibi bir düşünce var. Yaş sormuşsun, 41'e koşuyorum. Bugün doktor kontrolün varmış, güzel haberlerini okuyacağım. Sen yaklaşık üç hafta öndesin benden o yüzden ağrı konusunda birşey diyemeyeceğim. ben de bazen hafif kasık ağrısı ya da rahmin yanlarında sancı gibi şeyler oluyor ama normaldir diyor geçiyorum. İçin rahat olsun, maşallah riskli dönemi atlattın.

Hülya'cım, bugün çatlatma iğnesini vurulacaksın sanırım. Daha önce de yazdım, hiç umutsuzlanma, hatta beklenti düşünce olma şansı daha yükseliyormuş gibi geliyor bana, hiç belli olmaz, bir müjde de senden gelir, niye olmasın ki? İnşallah burada olan ve dileyen herkese Allah güzel müjdeler almayı ve vermeyi nasip etsin.

Zarpdeniz, gelişmeleri merakla bekliyorum arkadaşım. Herşey gönlünce olsun, süper gelişsin, müjdeni alalım bu tedaviyle inşallah.

Denizverdi, maşallah arkadaşım tebrik ederim seni ve Baharnaz'ı. Kolay gelsin ikinize de.

Cans, selam arkadaşım. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Darısı dileyen herkese olsun inşallah.

Patiklerrrrrrrr, selam canım ya. Mesajından haberim yoktu, gerilere gidip (ekimi ancak bitirdim, eylüle başlayacağım bir ara inşallah) bulup okudum. Sağolasın tekrar. Darısı sana ve isteyen herkese diyorum. İnşallah bu sefer ben de sağlıkla devamını getirip kucağıma alabilirim.

Doğru diyorsun, az umutsuz vaka değildim, uzaklaşmak istedim. Ancak, bir zamanlar aldığım güzel haberler bana umut olmuştu burada, bana ve benim gibi umutla bekleyen, çabalayan arkadaşlarıma. Bu topiğe, birlikte umut ve zaman paylaştığım arkadaşlarıma bir vefa borcum olduğunu düşünerek geri döndüm, belki bir zamanlar benim aldığım umudu benim de birilerine verme şansım olur diyerek. Sen neler yapıyorsun?

Altınyunus, maşallah arkadaşım, Umut bebek de kocaman olmuş. Geri kalan günlerin de keyif ve rahatlıkla geçsin inşallah.

Hayatkavunici, güzel dileklerin için sağolasın. Darısı sana ve dileyen herkese diyorum.

Sana da selam Limonkabuğu.

Son düzenleme:
güller herkese merhaba

imleç kayboluyor ,kapanıyor arada.yazamıyorum bu yüzden...şimdi hem okuyayım...selamlar ...

alabama;canım,Mert bey 2 800 olmuş ha..bu ayda 1 kiloya yakın alır.23 yazmışsın şafağı bugün 22 o halde.hatırlıyorum... Rüzgar Deniz de yazmıştı... gün gün..hergün br gün eksiltmişti..dünyaya gelen büyüyor işte...şimdi siz Deniz Bulutla aynı hafta mı çıkaracaksınız bibilileri.kırkınız karışacak yaniii..aynı hastanede olacak öyle mi?ne hoş! inan çok hoş...seninki emdimi benimk
i uyumadı olur..hayırlısı ile o günlere...

hülya;hiç ummadığım zamanlarda gelir demişsin... ee şimdi de ummuyorsun....hadi hadiii.inşallah seninki de yolda...bugün çatlatma iğneni olacaksın...sahi, PREGNİL mi verdi dr un. yoksa diğerini mi?PREGNİL piyasada yok ta..ya da kolay bulabildin mi?o ilaç konusunda ciddi bir sıkıntı var.ARDAcık nasıl?sağlığı yerinde mi?

hayatkavuniçi;sen kürleri denemek isteyen arkadaştın değil mi?karıştırıyormuyum?ışığını açık gördüm.selamm

patikleeerr;gelmişsin... hoşgelmişin.bu ne yaaahu.. resimler değişmiş..zor buldum patikler bu demeti...daha tam bir karar verilmedi sanırım..

Zarp hocam; bol bol c vitamini stoklayın portakallarla....demek annenize de öğretmenlik yapacaksınız.hımmm.bu arada annenize de hayran oldum maşallah.kaç yaşında idi.ingilizce öğreniyor...inşallah bende o yaşlarda halaa birşeyler öğrenme yolunda olurum...

bahar;bugün kontrolmu vardı canım.. biraz bakmayınca gözden kaçmış.gülümseyerek yazarsın...bekliyor olacağım.

Deniz annem,ansiklopedi kadın diyeceğim şimdi torpil diyiceksin.değil ama.olsun.sen nasıl istesen öyle düşün ...nasıl istersen öyle olsun...güzel bir leptop dileğin için öptüm seni.aslında her an gelebilir biliyormusun?.benim koci buraya yazdığım akşam ne anlattı.yazıyiim de oku..iş bağlıyacaklarmış.makine yaptırmak isteyen kişi bağlama çeksin diye bunlara ne istiyorsanız söyleyin demiş.yeter ki 1 ayda benim makineyi bitirin diye....ah kociiim ahhh.benim akıllı kociim..olta istemişakıllı kocimm. diğer .işten sorumlu diğer kişi de özel bir cep telefonu istemiş...o akşam ben tatlı tatlı söylendim.bakalım...kısmet...ordan gelmese de yeni yılda gelecek...

cans hocam; daha bu sabah söyledi tv de..fazladan alınan vitaminlerin sağlığa zararlı olduğu.eşimde uyardı bu konuda. ama ben yine de bir sihir aroyorum.şöyyle capcanlı yapacak bişey olsun.çok pahalı olmasın,tadı iyi olsun.benim dişime göre bişey olsun işte....ruhum ne kadar çocuk olsa da yaşlanıyoruz galiba..ruhumla vücudum çatışıyor sanırım..
ben aldım bir sürü meyve... bakalım beni diriltecek mi?
siz şubatı bekliyorsunuz... gel tezkere gel...

limon kabuğu;hoşgelmişn.. sanırım sen tedavine başladın...bir yerlerde okurken gözüme çalınmıştı.. son durum ne?gönlün ne zaman isterse o zman yazarsın.

herada; hoşgelmişin yine....3 ayın doldumu? nasıl gidiyor?tebrik için teşekkürler..

diğer güller.... herkese selam...

selam ben geldim Çok şükür herşey yolundaymış zıplayıp duruyordu rockçımı rapçimi olcak :)

DenizVerdi canım avatar resmim şimdilik kalsın :)) En kısa zamanda seninde bu sevinçleri yaşamanı diliyorum arkadaşım İnşallah sürpriz laptopun da gelir harfler bölünmez

Herada teşekkür ederim canım. Geldim drdan çok şükür herşey iyi dr bütün ağrılarda olabilir normal dedi.
Önümüzdeki ay randevumu Cihangir beyden alıcam bakalım hayırlısı. Bende 38 e koşuyorum ama amniyo hiç aklıma yaptırmak gelmedi İnşallah hepimiz için herşey yolunda ve sağlıkla gider.

Deniz Bulut ZarpDeniz sizi dinledim druma her ihtimale karşı el uyuşması için bir ilaç (dün gece uyurken olduda) , birde yine ihtimal bacak krampları için magnezyum yazdırdım. Uyuşukluk sürekli tekrarlarsa Nexon diye bir ilaç yazdı onu kulanıcam

Seyahate gidicemi söyledim uçakla olsa daha iyi olur dedi Neyse otobüsle gidicem gidersem haftaya

ZarpDeniz portakal bahçesine düşsem bende çıkmam herhalde :)

herada inşallah yakın zamanda ikili testinle ilgili güzel haberleri paylaşırsın burada

erverdi istye isteye olta mı istemiş ne aşk bu kıskanma inşallah senin laptop gelsin de nasıl gelirse gelsin

baharnaz uzun yolculukta varis çorabı giyebilirsin. tabii kasığa kadar olanlardan bir çift karnı örtenlerden değil. otobüste de aralarda kalkıp yürürsün. molalarda da tabii. el uyuşması için ilaç mı varmış? benim de 3-4 haftadır uyuşuyor. ben kendi teşhisimi koydum karpal tunnel sendromu. inşallah doğumdan sonra ameliyata gerek kalmadan geçer

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar;
denizverdi hoşbuldum,benim tedavim neticelendi,şuan 5+1 günlük hamileyim.. ama inan hamileyim yazarken bile korka korka yazıyorum..ilk randevumuz haftaya salı günü,kesesini ve kalp atışını duymadığımız için halen inanamıyorum...inşallah herşey yolunda gider ve bende sevincimi yaşayabilirim...6 senelik tedavimde ilk defa hamile kaldım,çok güzel ve değişik bir duyguymuş,
Rabbim dileyen,isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın inşallah..

slm herada

Son düzenleme:
gunaydınnnn arkadaşlar
lımon kabugu ..tebrık ederım ..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ..ne guzel bır duygu ..hıc eksılmesın ..
baharnaz dr kontrolun cok ıyı gecmıs .. az kaldı sayılır ..
..benım bır sey yaptıgım yok .. aralık ocak ve subatta adetın 3. gunu yapılan testleri yaptıracagım .. jınekolojık muayene oalcagım .. yumurtalar ne alemde bakacagım .. şubatta ınşallah tedavıye başlarım .. o zamana kadar bal polen arısutu ve vıtamın kullanayım dıyorum ..
herkerse guzel bırgun dılıyorum ... haftanın son gunu bugun .. severım ..

Günaydın Hanımlar

Limon Kabuğu inşallah sağlıkla devam eder, sağlıkla bebişini kucağına alırsın.

Cans Günaydın zaman o kadar hızlı akıyor ki önümüzdeki ay testlere başlıyor olmanda güzel canım beslenmmeni düzenlersin bu süreçte ayrıca spor yapma imkanın olursa spor yaparsın rahatlamış bir bedenle girersin başlangıca çok iyi olur bence

Deniz Bulut El kol uyuşukluğu için Nerox-B diye bir ilaç, Kramplar için Magnezyum diasporalesase diye ilaç verdi ihtiyaç olduğu zaman kullanmaya başlıycam şimdilik bir şey yok. Bugün seninde dr kontrolün vardı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Evet uyuşukluk son aylarda olur dedi şükür seninki geç başlamış ilaç almana gerek yoktur herhalde karpa tunnel sendromunu hiç duymadım inşallah doğumdan sonra geçer ama şunu biliyorum kızkardeşimin yüzü, ellleri ve ayakları 2 ay önce hem uyuşmaya hem şişmeye başlamıştı doğumdan 40 gün sonra indi o zaman tanıyabildik onu :)

Bebişin ağırlığı 83 gr boyu ise 8.12 cm olmuş maşallah çok hareketliydi, eli kolu hiç durmuyordu keseyi ittiriyordu ağrılarımın sebebi belli oluyor içeride sınırları zorlayan bir bebiş var .)) 3-4 gün ileride dedi.
Cinsiyeti erkek gibi dedi ama önümüzdeki ay netleşicek

Son düzenleme:
bahar
erkektir o erkek...demek fıkır fıkr....hem de ileriden gidiyor.maşallah oğlana....tombiişmi olacak yoksa...

bahar
erkektir o erkek...demek fıkır fıkr....hem de ileriden gidiyor.maşallah oğlana....tombiişmi olacak yoksa...

saol canım babası değil ama annesi tombiş :)) kilo aldığım için de iyi değil dedi Şeker riski taşıyorum ya o yüzden dikkat etmemi söyledi aslında ediyorum ama anlıyamıyorum ki

bebeğin hayırlı olsun limon k.Allah tamamına erdirsin inşallah.şimdi senin elin yüreğinde ,pır pırdır.

gunaydınnnn arkadaşlar
lımon kabugu ..tebrık ederım ..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ..ne guzel bır duygu ..hıc eksılmesın ..
çok teşekkür ederim cans,Rabbim sana ve isteyen herkeze yaşatsın..
Günaydın Hanımlar

baharnaz,çok teşekkür ederim,dualarına amin
sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah..doktor kotrolünde çok güzel geçmiş maşallah.. inşallah bebeğinin hep güzel haberlerini duyarsın..

günaydın herkese
tebrikler limonkabuğu.seni anlıyorum.inan o korkular hiç bitmiyor.bi bakacaksın ki tekmelemelere başlayacak.
baharnaz, forumda erkek bolluğu var.daha doğrusu etrafta.kimi duysam erkek doğuruyor.hayırlısı olsun arkadaşım.erkek dediyse erkektir.hemen belli ediyorlar çünkü.

hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah :))

QUOTE=baharnaz;16071144]Günaydın Hanımlar

Cans Günaydın zaman o kadar hızlı akıyor ki önümüzdeki ay testlere başlıyor olmanda güzel canım beslenmmeni düzenlersin bu süreçte ayrıca spor yapma imkanın olursa spor yaparsın rahatlamış bir bedenle girersin başlangıca çok iyi olur bence

Deniz Bulut El kol uyuşukluğu için Nerox-B diye bir ilaç, Kramplar için Magnezyum diasporalesase diye ilaç verdi ihtiyaç olduğu zaman kullanmaya başlıycam şimdilik bir şey yok. Bugün seninde dr kontrolün vardı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Evet uyuşukluk son aylarda olur dedi şükür seninki geç başlamış ilaç almana gerek yoktur herhalde karpa tunnel sendromunu hiç duymadım inşallah doğumdan sonra geçer ama şunu biliyorum kızkardeşimin yüzü, ellleri ve ayakları 2 ay önce hem uyuşmaya hem şişmeye başlamıştı doğumdan 40 gün sonra indi o zaman tanıyabildik onu :)

Bebişin ağırlığı 83 gr boyu ise 8.12 cm olmuş maşallah çok hareketliydi, eli kolu hiç durmuyordu keseyi ittiriyordu ağrılarımın sebebi belli oluyor içeride sınırları zorlayan bir bebiş var .)) 3-4 gün ileride dedi.
Cinsiyeti erkek gibi dedi ama önümüzdeki ay netleşicek[/QUOTE]

ben magnezyuma 5. aydan sonra başlamıştım. ben de magnesium diasp. kullanıyorum. bana 2 günde 1 poşet yetti. ayağımda biraz kramp başlamıştı kesti nerox b yi duymadım ama zaten 2 hafta kaldı az dişimi sıkarım artık yeterki sonra kendiliğinden geçsin.

erkek gibi dediyse erkektir. erkekler pek yanıltmıyorlar. hayırlı olsun oğlun. kızı olan bir merye var. erverdi de sırada tabii :86:

merhaba kızlar
limonkabugu hamileymişsin çokkk sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. sonunda hamile kaldım bu bebek sağlıkla benimle kalacak diye düşün. keyfine var canım. korkular hiç bitmiyor haklısın ama bu sevinci yaşamakda ayrı güzel. darısı olmayan herkese inşallah.

heradacım evet Mert beyin gelmesine az kaldı. 26 kasım diye konuştuk ama bu salı kontrole gidince biz pazartesi yada çarşamba olsun birkaç gün önceye alalım diye konuşcaz hafta sonu hastanede olmak istemiyorum yani son durumda 22 yaa 24 kasım da olabilir bakalım kısmet. ve evet kesinlikle zaman geçmiyo yaaaa heyecan dorukta.

erverdicim heradaya dediğim gibi tarih tam belli değil. o yüzden geri sayamıyorum. bugün 36 hafta bitti çok şükür. nasıl geçecek bu iki üç hafta bilmiyorum. hayat iyiden iyiye zorlaştı. gece uyku muyku hakgetire wc ye taşınmaktan helak oldum

baharcım hayırlısı olsun bebişin hareketli ve gayet sağlıklıymış maşallah erkek geliyomuş galiba. sağlıkla gelsin inşallah.

bu arada kızlar krishazel vardı hatırlıyormusunuz onu bir topikte gördüm ama hatırlamıyorum şimdi hangi topikteydi. hamileymiş haberiniz varmıydı ? belki vardır benim yoktu hem sevindim hem bize haber vermediyse gücendim kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…