Arkadaslar Merhaba,
Bugun Altinyunus sabah 10'da " UMUT" bebegi dunyaya getirmis. Hem Anne hem de Bebek iyilermis. Altinyunus'un kizkardesi ile konustum.:102:
Hosgeldin UMUT BEBEK!
Hem heyecanlandim hem de cok duygulandim.
DenizVerdi sanırım bayram telaşı ve hazırlığı içindesin canım. Kolay gelsin
canım Allah öncelikle sağlık versin ve hayırlı evlat olsun... bebeğin adıyla yaşasın ve hepimize umut olsun aceleci olması dünyaya bir an önce gelmek istemesi gerçekten çok şaşırtmıştır sizleri.... sütünü içtikçe yarasın et can olsun UMUT bebeğe. bende yarın izmirde olacağım umarım umut bebeğimiz banada hayırlı gelir... SAĞLICAKLA KALIN GÜLE GÜLE BÜYÜTÜN BEBEĞİNİZİ....herkese merhaba
ben doğum yaptım arkadaşlar.saka gibi değil mi?hala inanamıyorum.bebeğim küvözde.kameraya çekilen görüntülerine bakamadım.küçücük.1350 gr doğdu.
perşembe günü akşam 18.30 sıralarında suyum gelmeye başladı.panikle ve ağlayarak 9 elül üniv. gittim.1 gece yoğun bakımda kaldım.sabaha kadar suyum geldi.ilaçlarla kasılmaları durdurmaya çalıştılar.dün akşamüstüde suyu iyice azaldığı için küvözü olan başka bir hastaneye geldim.sabah 9.30 gibi ameliyata alındım.biraz travma yaşadım perşembeden beri.bunları yazamayacağım yorgunum.
iyi dileklerinize teşekkürler.2- sayfa geriye dönük okumaya çalıştım ama uyuyacağım.
herkese iyi bayramlar dilerim.UMUT bebek hepimize umut olsun.
ooo ozaman bayram çocuğu olucak..inşallah güzel güzel dölleniler ve istenilen kalitede olurlar..Yarin yine ultrasonum var ve muhtemelen OPU tarihim belli olacak. Kasiklarimda buyuk hareketlenmeler var, umarim yumurtalarim kaliteli oluyordur.
biraz eşime yardım ediyordum ama sizleri okuyuca,hatta şimdi eşime de söyledim bak kızlar bana elini birşeye sürme diyorlar,bundan sonra ufakta olsa yardımım olmaz ona göre dedim..o zaten bana yardım et demiyordu ama ben kıyamıyordum..Limon Kabuğu benimde aniden kesilen bulantılarım oluyordu ama 12.haftaya kadar böğürtülü çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu ilk başlangıçta birkaç kez sabahta sonra öğleden sonra ve akşamları devam etti.13.haftada bitmişti ama tansiyonumdan dolayı bu son bir haftada çıkardığım zamanlar oldu bugün yine 2 kez oldu bende şaşırıyorum canım her dönem birşey yaşıyorsun benimde çok akıntm olmadı son 10 gündür akıntım var mesela şaşırıyorum ve herşeye alışıyorum, sabırla bekliyorum
Temizlik konusuna gelince hiç ev temizlemedim desem yeridir. sende yorma kendini bırak 9 ay öyle dağınık kalsın arada kadın gelsin yeter.
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim denizverdi.LİMON KABUĞU;bulansın bulansın miden ..iyidir..bebeğin sağlıklı inşallah..annene geçmiş olsun..bağırıp çağırmaların değişen hormonlarndan ve annene üzülmenden..sen sağlıklı düşünüp sağlıklı olmalısın ki bebeğin de sğlıkla devam etsin...büyüsün içeride.. huzursuz etme yavrunu.bi damlacık şey.. zaten sıkışıp kalmış orda
miden daha iyi mi?
hastane konusunda ;dünya göz den ben de memnun kalmamıştım.
bulantı ve hamilelik belirtilerinin kaybolmasına gelince;buradaki tecrübelerden söylüyorum.hep bulanıyorsa sürekli bulanıcak diye birşey yok.bazen kaybolur bazen ortaya çıkar.dur için rahat etsin diye anlatyım.burada yaşayanlardan sabittir..hamile kalınınca göğüsler daha dolgun olur acır ya.kimi arkadaşlar arada kontrol ediyorlardı.niye acıyordu şimdi acımıyor diye.niye yumuşadı diye..bir gün ben de onlara kızlar fazla elleşmeyin demiştim.hahahahahahhah(eeeeee.. işyerlerinde bile yapıyorlardı kontrolleri.öyle değil mi şimdiki sütlüler :92:
hafiften işlerini yapabilirsin sanırım.yemek yapma,sofra toplama gibi.bu kadardan bir zararı olmıyacağını dşünüyorum.araba konusunda iseben yine korumacıyım.e sende canım 3 4 ayı riskli günleri bir geçir elbet..bebeğini büyüt derim.araba kaçmıyor orada...
ama vaterss arkadaşımız vardı araba kullanan .bak şimdi maşallah kızını biyitüyor.sen iyisi mi dr una sor..
sanırım bu değişken duruma kendimi alıştırmalıyım..yoksa bu vesveselerle 9 ay geçmeyecek..bilgiler için sağol baharcım...En taze hamilemiz Limon Kabuğu bulantılarla ilgili yazmayı unutmuşrum bugünlerde yine bulanıyor ve çıkarıyorum öğürtülerle. düne kadar tansiyon yüksek o yüzden çıkarıyorum diye düşünüyordum bugün 3 kez yine aynı durumla karşılaştım tansiyonumuda ölçüyorum 12 7 iyilerde yani anlamadım canım Belli olmuyor bu durumlar canım için rahat olsun
DenizVerdi açıklamış göğüs hassasiyetini çok doğru söylemiş ilk başlardaki dolgunluk sonra kayboluyor o şişlik filan gidiyor yumuşuyor hiçbirşey hissetmiyorsun önceki haftalarda acıyan uyutmayan ağırlaşan şişen göğüsler nereye gitti dediğin oluyor sonra yavaş yavaş tekrar büyüüyor ama ilk anki kadar değil, göğüs uçları hassaslaşıyor filan yani sonraki değişimleride paylaşırız Limon Kabuğu
herkese merhaba
ben doğum yaptım arkadaşlar.saka gibi değil mi?hala inanamıyorum.bebeğim küvözde.kameraya çekilen görüntülerine bakamadım.küçücük.1350 gr doğdu.
perşembe günü akşam 18.30 sıralarında suyum gelmeye başladı.panikle ve ağlayarak 9 elül üniv. gittim.1 gece yoğun bakımda kaldım.sabaha kadar suyum geldi.ilaçlarla kasılmaları durdurmaya çalıştılar.dün akşamüstüde suyu iyice azaldığı için küvözü olan başka bir hastaneye geldim.sabah 9.30 gibi ameliyata alındım.biraz travma yaşadım perşembeden beri.bunları yazamayacağım yorgunum.
iyi dileklerinize teşekkürler.2- sayfa geriye dönük okumaya çalıştım ama uyuyacağım.
herkese iyi bayramlar dilerim.UMUT bebek hepimize umut olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?