38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

meryecim ,içimi rahatlattın..özellikle vajinal kuruluk beni tedirgin etmişti demek ki herkezde farklı oluyormuş bu durum...
demek halen süpürge kullanmıyorsun,neyse ozaman bende elime hiç almayayım..
araba kullanırken heycanlı değilim,yavaş ve temkinli kullanmaya çalışıyorum ani hareketlerden de uzak duruyorum...gerçi çok kullandığımı söyleyemem..sadece söylediğim durumlarda kullanıyorum..onuda daha asgariye indirmeliyim sanırım..

dünya göz hakkında biraz daha araştırmalıyım sanırım..biraz kafam karıştı,bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim meryecim..

Arkadaslar Merhaba,

Bugun Altinyunus sabah 10'da " UMUT" bebegi dunyaya getirmis. Hem Anne hem de Bebek iyilermis. Altinyunus'un kizkardesi ile konustum.:102:

Hosgeldin UMUT BEBEK!
Hem heyecanlandim hem de cok duygulandim.

Deniz Bulut, belki doguma buraya gelirim. Once bir hayirlisiyla gebelik saglansin da...:13:
Oooo bebeklerimiz pespese geliyorlar, masallah! Batu'da Ogretmenler Gunu'nde mi dogacak acaba?:81:

Merye, İyi, ne guzel nick'ine de uyumlu olacak yani...

Limonkabugu, kan uyusmazligi ile ilgili yazmissin. Nasil kan uyusmazligi oldugunu anladin?

Baharnaz, SGK ile anlasmali olan sanirim Medical Park idi, kizlar bir yazmisti diye hatirliyorum. Simdi okuyunca yeniden bilgilendirirler diye dusunuyorum. Her zaman bir ek doktor yada hastane bulundurmakta fayda var. Umarim hamileliginin kalan kismini daha rahat gecirirsin canim.:13:

Denizverdi, testin yenilenmis iyiymis canim, sevindim.

Baharnaz, Altinyunus'un Cuma gunu konustugumuzda suyu biraz erken gelmisti hastanede kontrol altindaydi. Bebegin hala suyu var demisti doktor, sesi de konustugumuzda iyiydi. Bugun dogum mesaji geldi, o kadar heyecanlandim ki...Umarim cabuk zamanda toparlar, gule gule evlerine donerler.
Lor ben severim, eger peynirin olmadigi bir ulkede yasasaydin lor en kral peynir olurdu canim. Hatta ben nasil yapilacagini bile ogrendim. Icıne biraz corekotu koy oyle ye, yada sevdigin bir baharari koyarsan daha cok hosuna gidebilir canim.

Hereda, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.

Cans, umarim Turk topraklari ve harika giden Istanbul havasi bize cok iyi gelir.

Limonkabugu, Annecigine gecmis olsun, umarim en kisa surede bir mekeze karar verirsiniz.

UMUT BEBEK HOŞGELMİŞŞŞ inşallah sağlıklı ve mutlu uzun ömrü olur..

zapdenizgeçmiş olsun dileklerin için çok teşekür ederim...
canım,benim kan gurubum A Rh (-) eşimde 0 Rh (+) birimiz negatif diğerimiz pozitif olduğu için kan uyuşmazlığı oluyor..

Arkadaslar Merhaba,

Bugun Altinyunus sabah 10'da " UMUT" bebegi dunyaya getirmis. Hem Anne hem de Bebek iyilermis. Altinyunus'un kizkardesi ile konustum.:102:

Hosgeldin UMUT BEBEK!
Hem heyecanlandim hem de cok duygulandim.

herşeyin iyi olmasına bende sevindim altınyunusun bebeği umut pek sabırsız çıktı sırasını beklemedeen geldi dünyaya... Allah sağlıklı ,uzun ömürlü ve hayırlı bir evlat olmasını nasip eder inşallah.... GÜLE GÜLE BÜYÜT BEBEĞİNİ ALTINYUNUS....

Selam denizverdi seni görüyorum canım

Altınyunus doğum yapmış hımmm. Doğum kelimesini duyunca bende çok heyecanlandım. Umuta Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin.

Limon Kabuğu benimde aniden kesilen bulantılarım oluyordu ama 12.haftaya kadar böğürtülü çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu ilk başlangıçta birkaç kez sabahta sonra öğleden sonra ve akşamları devam etti.13.haftada bitmişti ama tansiyonumdan dolayı bu son bir haftada çıkardığım zamanlar oldu bugün yine 2 kez oldu bende şaşırıyorum canım her dönem birşey yaşıyorsun benimde çok akıntm olmadı son 10 gündür akıntım var mesela şaşırıyorum ve herşeye alışıyorum, sabırla bekliyorum

Temizlik konusuna gelince hiç ev temizlemedim desem yeridir. sende yorma kendini bırak 9 ay öyle dağınık kalsın arada kadın gelsin yeter.

ZarpDeniz yumoşların güzel güzel büyüyordur yarın güzel bilgilerini alırız inşallah canım. Medical Parkı araştırayım sanki geçmiyordu gibi hatırlıyorum 2-3 yıl önce 1 kez gitmiştim ve çok kalabalıktı fatih şubesine gitmiştim. Lor peynirle ilgili çörek otu önerini yapıcam pul biberle deniyordum birazda onla denerim, çok besleyici olduğunuda bilmiyordum öğrenmiş oldum

Merye sende lorun faydasından bahsetmişsin canım tşkler. Tarif içinde teşekkürler Deniz Bulut biraz sabır herşeyi doğumdan sonra yer içersin dedi ya bende her markete gidişte kırmızı turplara bakıp almadan çıkıyordum :)

ah.. evet baharcım..şimdi okuyacağım.ölüyorum yorgunluktan.. hem dinleneyim hem okuyayım.

HERADA;canım menemen çoktaann.uçtu gitti.acı macı götürdüm.:))
testinin sonucu pazartesiye yetişirmi bilmem ama geç olsun temiz olsun inşallah.

ALABAMA;sende acıcı ve menememciymişsin.sende hem yanıp hem yiyenlerdensin ha:))

ZARPDENİZ;hocam takip var ama hiç bilgi vermemişsiniz.kaç yumurrta var.nasıllar iyilermi keyifleri yerinde mi?

SÜTLÜBAHAR :)) iyimisin?tansiyonla aran nasıl?
etkinliklere başlamışsınız..her hocanın stili faklıymış.siz başka yoldan biz başka yoldan..ama aynı yere.:))
her hafta sonu bir etkinlik mi??bizim hoca çok veriyo yaa (...kostüm tasarıdan da hiç söz etmedi.sorarııımm.

ALTINYUNUS'a geçmiş olsun diyemeden ''UMUT''bebek gelmiş bile..
hoşgeldin annesinin UMUDU
GÜLE GÜLE HYIRLI GELECEKLEREDE BÜYÜT OĞLUNU ALTINYUNUS

HÜLYA;senden pek haber çıkmamış..tahlil gününe kaç gün var?

LİMON KABUĞU;bulansın bulansın miden ..iyidir..bebeğin sağlıklı inşallah..annene geçmiş olsun..bağırıp çağırmaların değişen hormonlarndan ve annene üzülmenden..sen sağlıklı düşünüp sağlıklı olmalısın ki bebeğin de sğlıkla devam etsin...büyüsün içeride.. huzursuz etme yavrunu.bi damlacık şey.. zaten sıkışıp kalmış orda
miden daha iyi mi?
hastane konusunda ;dünya göz den ben de memnun kalmamıştım.
bulantı ve hamilelik belirtilerinin kaybolmasına gelince;buradaki tecrübelerden söylüyorum.hep bulanıyorsa sürekli bulanıcak diye birşey yok.bazen kaybolur bazen ortaya çıkar.dur için rahat etsin diye anlatyım.burada yaşayanlardan sabittir..hamile kalınınca göğüsler daha dolgun olur acır ya.kimi arkadaşlar arada kontrol ediyorlardı.niye acıyordu şimdi acımıyor diye.niye yumuşadı diye..bir gün ben de onlara kızlar fazla elleşmeyin demiştim.hahahahahahhah(eeeeee.. işyerlerinde bile yapıyorlardı kontrolleri.öyle değil mi şimdiki sütlüler :92:
hafiften işlerini yapabilirsin sanırım.yemek yapma,sofra toplama gibi.bu kadardan bir zararı olmıyacağını dşünüyorum.araba konusunda iseben yine korumacıyım.e sende canım 3 4 ayı riskli günleri bir geçir elbet..bebeğini büyüt derim.araba kaçmıyor orada...
ama vaterss arkadaşımız vardı araba kullanan .bak şimdi maşallah kızını biyitüyor.sen iyisi mi dr una sor..

MERYECİK;demek kızının adı Meryem olacak..güzel isim..adıyla büyür inşallah

CANS hocam;siz de severmişsiniz menemeni.dünya küçük... belli mi olur?belki bir gün yeriz..

DENİZ;maşallah herşey yolundaymış.sevindim..hadi.. çok az kaldı.
emzikli bebek ikonu nereye gitmiş yaaaa (
düşükten,kürtajdan sonra iğne mi olunuyordu?hiç bilmiyordum.bana iki kutu bir hap vermişlerdi.kanımda BRUSELLA çıkmıştı.başka da birşey vermemişlerdi..o da taze sütten geçen düşüğe sebep olabilen bir bakteriymiş.

ayyy.gözlerim acıdı yaaa.2 sayfa da sonraya kalsın.çok oturdum..az iş... sonra devam ederim.

En taze hamilemiz Limon Kabuğu bulantılarla ilgili yazmayı unutmuşum bugünlerde yine bulanıyor ve çıkarıyorum öğürtülerle. düne kadar tansiyon yüksek o yüzden çıkarıyorum diye düşünüyordum bugün 3 kez yine aynı durumla karşılaştım tansiyonumuda ölçüyorum 12 7 iyilerde yani anlamadım canım Belli olmuyor bu durumlar canım için rahat olsun

DenizVerdi açıklamış göğüs hassasiyetini çok doğru söylemiş ilk başlardaki dolgunluk sonra kayboluyor o şişlik filan gidiyor yumuşuyor hiçbirşey hissetmiyorsun önceki haftalarda acıyan uyutmayan ağırlaşan şişen göğüsler nereye gitti dediğin oluyor sonra yavaş yavaş tekrar büyüüyor ama ilk anki kadar değil, göğüs uçları hassaslaşıyor filan yani sonraki değişimleride paylaşırız Limon Kabuğu

DenizVerdi baklava, börek kokusu alıyorum becerikli hatunsun ama kilonuda düşün ona göre tüket tamammı artık beslenmene dikkat et

DenizVerdi sanırım bayram telaşı ve hazırlığı içindesin canım. Kolay gelsin

baharcım;yok be gülüm.bu bayram tatlılar güllüoğlundan..
bizde herşey bende...yorgunum bu ara.kurs,alışveriş.ekonomi.aklına ne gelirse hepsi bende.bir de araya tahlil di testtisınavdı oydu buydu derken.yine annemin kızı olasım geliyor bu ara.
şimdi çok güzel hareketler var..kaçtım.herkese şimdidenSEVDİKLERİYLE BERABER..

İYİ BAYRAMLAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR

herkese merhaba
ben doğum yaptım arkadaşlar.saka gibi değil mi?hala inanamıyorum.bebeğim küvözde.kameraya çekilen görüntülerine bakamadım.küçücük.1350 gr doğdu.
perşembe günü akşam 18.30 sıralarında suyum gelmeye başladı.panikle ve ağlayarak 9 elül üniv. gittim.1 gece yoğun bakımda kaldım.sabaha kadar suyum geldi.ilaçlarla kasılmaları durdurmaya çalıştılar.dün akşamüstüde suyu iyice azaldığı için küvözü olan başka bir hastaneye geldim.sabah 9.30 gibi ameliyata alındım.biraz travma yaşadım perşembeden beri.bunları yazamayacağım yorgunum.
iyi dileklerinize teşekkürler.2- sayfa geriye dönük okumaya çalıştım ama uyuyacağım.
herkese iyi bayramlar dilerim.UMUT bebek hepimize umut olsun.

herkese merhaba
ben doğum yaptım arkadaşlar.saka gibi değil mi?hala inanamıyorum.bebeğim küvözde.kameraya çekilen görüntülerine bakamadım.küçücük.1350 gr doğdu.
perşembe günü akşam 18.30 sıralarında suyum gelmeye başladı.panikle ve ağlayarak 9 elül üniv. gittim.1 gece yoğun bakımda kaldım.sabaha kadar suyum geldi.ilaçlarla kasılmaları durdurmaya çalıştılar.dün akşamüstüde suyu iyice azaldığı için küvözü olan başka bir hastaneye geldim.sabah 9.30 gibi ameliyata alındım.biraz travma yaşadım perşembeden beri.bunları yazamayacağım yorgunum.
iyi dileklerinize teşekkürler.2- sayfa geriye dönük okumaya çalıştım ama uyuyacağım.
herkese iyi bayramlar dilerim.UMUT bebek hepimize umut olsun.

canım Allah öncelikle sağlık versin ve hayırlı evlat olsun... bebeğin adıyla yaşasın ve hepimize umut olsun aceleci olması dünyaya bir an önce gelmek istemesi gerçekten çok şaşırtmıştır sizleri.... sütünü içtikçe yarasın et can olsun UMUT bebeğe. bende yarın izmirde olacağım umarım umut bebeğimiz banada hayırlı gelir... SAĞLICAKLA KALIN GÜLE GÜLE BÜYÜTÜN BEBEĞİNİZİ....

Yarin yine ultrasonum var ve muhtemelen OPU tarihim belli olacak. Kasiklarimda buyuk hareketlenmeler var, umarim yumurtalarim kaliteli oluyordur.
ooo ozaman bayram çocuğu olucak..inşallah güzel güzel dölleniler ve istenilen kalitede olurlar..
biraz eşime yardım ediyordum ama sizleri okuyuca,hatta şimdi eşime de söyledim bak kızlar bana elini birşeye sürme diyorlar,bundan sonra ufakta olsa yardımım olmaz ona göre dedim..o zaten bana yardım et demiyordu ama ben kıyamıyordum..
bulanıya çok kafamı takmazdım aslında ama bulantı bebeğn sağlıkı olduğuna işarettir dedikleri için kafama takmıştım..yoksa hayatta midemin bulanmasından haz duyacağım aklımın ucuna gelmezdi
akıntı ve bulantı konusunda içimi rahatlattın teşekkür ederim...
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim denizverdi.
tecrübelerini aktardığın için de ayrıca teşekkür ederim..demek ki göğüslerimde ki şişkinlik ve hassasiyet kaybolduğu zamanda tedirgin olmamam gerekiyor...
araba konusunda da çok haklısın 3 ayı doldurana kadar temkinli davranmalıyım...
iş konusuna gelince de yemek yapıp sofra topluyorum arada toz filan alıp banyoları filanda cifliyordum..sanırım 3.ayıma kadar bunlarıda yapmayacağım..
midemi sormuşsun canım,midem çok şükür iyi dün pazarda canım ayva çekti,midemi ağrtacağını bile bile bir dilim yedim ve sonuç olarakta midemi ağrıttı ama Allaha şükür ki dayanılmayacak ağrılar değil..
senin kurs nasıl gidiyor?arada baharla beraber bilgilerinizi paylaşsanız da bizde tecrübelensek...
sanırım bu değişken duruma kendimi alıştırmalıyım..yoksa bu vesveselerle 9 ay geçmeyecek..bilgiler için sağol baharcım...

gerçekten şaka gibi altınyunus,ben seni grip oldu heralde halsizlikten giremiyor diye düşünürken sen doğum yaptığın için giremiyormuşsun..
canım,bebeğin sağlıklı olsun da erken doğması önemli değil..şimdilik kilosu az ama sen onu sütünle ideal kilosuna getirisin.tekrar çok tebrik edeim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…