ayyy şimdi aklıma geldi,,,,,,,,,benimde bebeler olduğu zaman,,,2 kadın alalım yanımıza ya senin arabayla yada benim arabayla akdeniz veya ege sahillerine tatile çıkalım (kızkıza)kocalarda bolbol çalışsın bize para yetiştirsin:icecream:
Kız olur mu?Onlar da gelsin,çocuk bakmak nasıl oluyomuş bi görsünler gün boyu,kadına ne gerek,atar atar bebeleri kaçarız biyerlere,baba olmak bu kadar kolay olmamalıııııkaydirigubbakcemile5Onlar zaten çalışmaya alışmışlar,biraz da bebek baksınlar,hanisi daha kolay görsünler.:jeyyar:
ya evet ,,,,bak güzel fikir onlarda gelsin bez değiştirsin mama yedirsinkötükedihüso,yaşasın kötülük:roflol:
Kız deniz tatiline bu yaz gidemem herhalde,cuma diyetisyene gidiyorum,teknolojiden de faydalanıp en azından yaza kadar 65 olayım diyorum,haaala 77 küsurlarda dolanıyorummkafamçokkarıştı
İki sene önce 59 kiloyken diyete baslar,55e düşünce bırakırdım:çok üzgünüm:
geçen sene bu zamanlar bende 62 kiloydum,,,,,,,,ufuk çizgim belli olsun bakalım bir şeyler yaparım,,,,,ptesiden itibaren ya katı bir rejim+spor,,,,,,,yada:CüvCüv: gıdalara dikkat ederek bakıcaz duruma
geçen sene bu zamanlar bende 62 kiloydum,,,,,,,,ufuk çizgim belli olsun bakalım bir şeyler yaparım,,,,,ptesiden itibaren ya katı bir rejim+spor,,,,,,,yada:CüvCüv: gıdalara dikkat ederek bakıcaz duruma
Pazartesiden itibaren sen miden bulandığı için hiiiç bişey yiyemeyeceksin başlarda:1rolleyes:
:Saruboceq:umarım canım arkadaşım ,,,,,,,,çok mutlu olurum inan,,,,,,,,,,,,,terside olursa ne yapayım yıkılmak yılmak yok yola son sürat devam:1rolleyes:
Deniiiiiz hadi geeeel,gel de gelişmelerden haberdar et bizi çıtır haaatunkaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:umarım canım arkadaşım ,,,,,,,,çok mutlu olurum inan,,,,,,,,,,,,,terside olursa ne yapayım yıkılmak yılmak yok yola son sürat devam:1rolleyes:
Senin o yuvarlanan gözlerini yirim leblebi niyetinecokacimcoook
:1shok:dilarem sen birşeyler atıştır istersen ,,,,,,,,,hiç iyi görmüyorum seni,,,,ne görürsen hemen çatalı bıçağı kapıp geliyorsun:roflol:
ya evet deniz ne zaman dönecekti???????bugün dönermi acep
Sabahleyin bi tost yidim emme bal kaymak yumurta ister bu cannnsenağlama
Döner döner.NEEEE DÖNER Mİİİİcokacimcoook
Bizim kızın da meyve saati,belki bana da azıcık verir,günün ne getirecegi belli olmaz diii mi amaaayerimseniben Hadi görüşürüz aşşşkımmm:asigim:tost ta az bişey değil bacım,,,yimişin işte,,,,afiyet şeker olsun benim manevi kızıma süt olsun,,,moni onun takma dötüşünü ısırsın,,,,
dilarem benim belim çok ağrımaya başladı,,, can ben çıkıp biraz uzanayım,,,,oturamaz oldum iyice,,,,sonra yine görüşürük ,,,sana doymuyorum hem telefon hem bura ama belim bayağa zorluyorsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?