canim benimoyle dedigime bakma ben tuptekindede bu son olaydada hicbelirti hissetmedimkibirbirinden farkli degildi ama tup yaptiran bir arkadasim gercekten goguslerinde kasiklarinda birseyler hissediyordu..lafin gelisi sordum yani bosver takilma sormama ben ayni fark yok canim...
ay kizlar iyice ofkelenmis durumdayim tup bebek doktorum biliyorsunuz neden tutmamisolabilir dedigimde sak diye bana yasinizdan demistineyse bugun ona mail yazdim ve fkir almakistedim bende mthfr heterozigot vardi ve 2 gebelik kaybi ondan olabilirmi diye sordumigne kullanmalimiyim dedim ay bana yazdiig cevai gorseniz insan acirda hastasina boyle cevap yazmaz (demiski asla mthfr olamaz bu yuzde 60 herkesde var sizde septum vardi ondandi mutlaka simdi septumolmadiigna gore egerki bebegi kaybederseniz(allah korusun ya insan telafuz etmezzzzzz!)kromozombozuklugundan yani yasinizdan dolayi olacaktir zaten hastalar butur ilaclari doktorlari vedigi icin degilkendi eksikliklerini tamamlamak icin kullanirlar!ay kizlar soktayim ya!!bunlar nasil doktor (tamam bizi kandirmasinlar ama zaten gercekelri biz biliyoruz onlarin bunu telafuz etmesimi gerekir (
offfff kizlar ya cenem cok dustu konusmak istiyorum ama siz yoksunuz.
Bu arada seni takipteyim,baska bi topikte izini buldum,iki cevap da ben kondurdum,sonra kan ter içinde geri dönüp burada da yakaladım seni.Vuiyhhh derledim haaa pesinden kosarken:dance:
eveeetttt farkındayım,,,,,takiptesin,,,,niye olmasın sen beni bende seni takip edicez tabiki,çünkü güzel duygular içersindeyizyerimseniben
az da olsa insanları rahatlatmak güzelllllll:1hug:
Merhaba Roniyam.Ders çalışma düzene oturdu mu?
Günaydın monetam.Ben geldim sen gitmişsin,ben de ara vericem,kızı uyutup bi kahveardından buradayımkaydirigubbakcemile3
piştt ben geldim:sm_cool:,,,günaydın güzel arkadaşım
günaydın kızzzzllllaaaarrrrrrrrrr:dance:
Günaydın hayatım,ikizler dün gece tepindi mi içinde:dance:
Günaydın hayatım,ikizler dün gece tepindi mi içinde:dance:
yok beeeee:çok üzgünüm:
zannedersem tatildeler:roflol:
İnnnnsallah bu yazın göbişinde bebişlerinle tatile çıkarsınızzzz:teytey:
İnnnnsallah bu yazın göbişinde bebişlerinle tatile çıkarsınızzzz:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?