38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hayııırrrrrrrrr ,,,,,,takıldım çabuk söyle klava:başka ne oluyormuş:roflol:
amaaaannnn be gülüm ahanda 3-4 gün sonra öğrencez,,,,,daha ne belirtisi arayımki ben kendimi dinleyinceye kadar zaten sonuç günü geliyor,,,,,:1closedeyes:

amannn defne taktığın şeye bak al birini vur ötekini,,,,hepsi aynı şeyi yapıyor yaş olmasaydı acaba neye suç atacaklardı,,,bebek sahibi olmak senin için benim için,burdaki arkadaşlarımız için önemli onlara ne,,,duygusuz oluyorlar,,,empatiden çok uzaklar

offfff kizlar ya cenem cok dustu konusmak istiyorum ama siz yoksunuz.

hafta sonuydu çoğu kimse ondan yoktu,,,,,,,,,,,maşallah sayfamız da sohbet çok güzel gidiyor,,,,farketmiyormusunuz kızlar 1 hafatadır ,,,eski havasını buldu,,,,bir ara enerjisi bayağa düşmüştü,,,:dance:

Bu arada seni takipteyim,baska bi topikte izini buldum,iki cevap da ben kondurdum,sonra kan ter içinde geri dönüp burada da yakaladım seni.Vuiyhhh derledim haaa pesinden kosarken:dance:

eveeetttt farkındayım,,,,,takiptesin,,,,niye olmasın sen beni bende seni takip edicez tabiki,çünkü güzel duygular içersindeyizyerimseniben
az da olsa insanları rahatlatmak güzelllllll:1hug:

eveeetttt farkındayım,,,,,takiptesin,,,,niye olmasın sen beni bende seni takip edicez tabiki,çünkü güzel duygular içersindeyizyerimseniben
az da olsa insanları rahatlatmak güzelllllll:1hug:

Günaydın monetam.Ben geldim sen gitmişsin,ben de ara vericem,kızı uyutup bi kahveardından buradayımkaydirigubbakcemile3

Yeni güne yeni umutlarla baslayalım umarım,umarım hepinizin bugün karnında bebek için yolculuk telası vardır.Monetam bebisin yoldadır insallah,çalar kapını bikaç gün sonra,Defnem bebisinin kesesi kocamandır insallah ve kalbi atmak üzeredir,Serpilinha seninki fingirdemeye baslamıstır innnsallah,Elifsucum seninki zaten taklalar atıyordur simdi,Sevicim senin bebisin yola cıkmak için gün sayıyordur inşallah,deha 34 senin bebişin de ayakkabılarını kapı önünde giymek üzeredir,Denizim güzel karam,senin bebişler emziklerini arıyorlar,birazdan bulup bayramlıklarıyla el öpmeye cıkacaklar yola innnşallah,Roniyam senin bebişin de bu ay yola çıkmış,hazır ol sürprizlerehihoyyytŞeniz:teytey:

İnnnnsallah bu yazın göbişinde bebişlerinle tatile çıkarsınızzzz:teytey:

ayyy şimdi aklıma geldi,,,,,,,,,benimde bebeler olduğu zaman,,,2 kadın alalım yanımıza ya senin arabayla yada benim arabayla akdeniz veya ege sahillerine tatile çıkalım (kızkıza)kocalarda bolbol çalışsın bize para yetiştirsin:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…