- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
meryecim az kaldı çizelgene göre 4 hafta var heyecan doruktadır değil mi inşallah güle güle kullanmak nasip olur aldığınız tüm cicileri.
hamişler insan hamilelik günlerini ayrıbir özlemle özlüyor biliyor musunuz bunu derlerdi de hiç anlamazdım şimdi tabiiki oğlumun yanımda olması ayrı apayrı bir güzellik ama hamilelik özlemi gerçekten insana ikinciyi rahatlıkla düşündürtüyomuş onu anladım. bugünlerin keyfine varın hepiniz.
limoncum benim şeker yüklemem çok daha basit geçti bir defa 100 mllik yükleme yapıldı kan verdim ve 130 çıktı sınır 140 mış o yüzden bi daha tekrarlanmadı aslında sınıra çok yakındı ama dr um istemedi çok kafana takma inşallah yüksek çıkmaz.
geçirdiğim kürtaj nedeniyle rahim duvarımda kazınma olmuş ve yapışkanlık özelliğini kaybetmiş. o yüzden tekrar hamile kalamıyorum. aranızda ya da çevrenizde bu sorunu yaşayan oldu mu? çözümüne dair size gelen bir bilgi varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.
Canım 76.500 ile tedaviye başlamıştım pozitif sonucu gördüğüm gün kilom 80 idi şimdi 93.500
açlık şekerim 93 tokluk şekerim 163 çıktı. Yazın tedaviden 15 gün önce 75 grlık glikoz yüklememde bir sorun yoktu sınırın altındydık ama şimdi üstündeyiz Hayırlısı.
Kızlar salı günü safra kesemden ameliyat oluyorum çokda korkuyorum.
Arkadaslar Merhaba
Iki hafta icinde sanirim daha duzenli yazmaya baslayacagim, simdilerde araliklarla girebiliyorum. Istanbul'da ikili testimiz yapildi. Ense kalinligi 1.4, burun kemigi de guzel cikti. Kan sonuclari da Pazartesi gunu belli olacak. Ilk defa bebegimizi 3 boyutlu gorduk, cok heyecanliydi,darisi tum siradaki arkadaslara insallah. Neredeyse tum gun izlemek istedim. Doktorumuz 16.haftada 4'lu test ve 20. haftada da ayrintili ultrason istedi. Bunlarda istenilen kriterlerde cikarsa amniyo sentezi ancak ciftler isterse yapiyoruz dedi. Bu testleri de yeni ulkemizde yaptiracagiz. Yarin, birgun birkac hastane ile gorusmemiz var, sonuclari da hem Istanbul'daki doktorumla hem de buradaki olacak doktorumla degerlendirmeyi planliyoruz.
slm deniz ordamısın
açı olanlara ışığı yananlarameryee,cans hoca,sarp hoca..herkese selamm
akşam yasacaktım.as belgesele bakayım dedim.hem kaptırmışım kendimi hem de uyumuşum!şimdi de eşimden,işimden kaçak bir selam göndereyim dedim..uygun bi samanda bütün güllere yasacağım..
mualla canım teşekkürler... daha iyiyim şükür...kamburumla burdayım...
kamburum derken;hastalıklardan bahsediyorum.yoksa fena değilimdir haa..
meryeeeeeeeee..meryecik... çok as kaldı kısına,meryeme... yaaa sabır... allah sana kısına güç kuvvet versin.as kaldı,çok as kaldı.hayırlısı ile gelsin o müjdeli gün.
senin kısınında resimlerini bekliyeceğim...
herkese mutlu pasarlar
günaydınlar herkese arkadaşlar herkese
meraba nisam sen nasilsin bebeyim nehaber kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?