38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hulya ne güzel ablanlar gelmiş gözünaydın, benimde annem ve kızkardeşim geldi kızıyla beraber. İnsanın sevdikleriyle vakit geçirmesi nazını çektirmesi güzel oluyor. Canım inşallah bu ayki takiple inşallah yüzünü güldüren bir sonuç alırsın.

Ekin bizdede IMSI yöntemi uygulanmıştı, ( arkadaşlar açıklamışlar) inşallah bu tedavinde Allah seninde yüzünü güldürür canım.

Denizverdi kolay gelsin sanada canım. sizin oralardaydık yine ama sanırım performansımı kaybediyorum :)

merhaba toanacım
biras geriden gidiyorum.affet..maşallah sanatoparlandın...güçlü gurbetçim benim

yok canım yok kolda değil başta var benim tıkanıklığım..biras kafadan sakatlık var yani

sisin orası da sor be gülüm... herşeye bir ağrı kesici verip göndriyorlar haa..senle bis değişsek mi ne yapsak memleketleri... ben ne ilaç istiyorum ne bir araştırma...

denizverdiciyim tatlim toparlanmis gibi gorunuyorum sadece bazen agliyom bazen guluyom iste tatlim gelip geciyor ama delip geciyor hayatim insallah budefa rast gelir diye dua ediyorum: rabbim buyuk mahrum etmez insallah evet tatlim buralar zorki zor herseyi zor rabbimden dileyim gurbet ellerde yanliz koymasin bir yavrumuz olsunda anamda babamda herseyim olucak bir yavru istiyorum denizim boyle iste
canim burada dediyin gibi ilac vermiyolar ama bazende iyi ilac verirler tam verirler bende pek sevmiyorum ilaci ama bazende gerekiyo canim neyse basini agritmiyim allah sanada sifalik versin bebeyim opuyorummm gurbet aksamindan slm olsuuunn turkiyemeeee:79::79:

canım bilgilerim dahilince yardımcı olayım sana... istanbulda süleymaniye araştırma da tüp bebek bölümü vardı.şimdilerde taşındı.. sanırım bir iki yıl oluyor.. orada ben raporlu tedavi gördüm.1 aşılama ve 2 tüp denememi orada yapmıştım.devleti belki kimse pek önermes( laboratıarından dolayı)oldumu orda da oluyor.nitekim olan da çok vardı.ösellikle tüpbebek klinik şefi şener yalçınkaya isimli biri var..eğer biras ümit vadeden bir vaka olsaydım tekrar oraya giderdim.
şimdi prosüdür değişmiş.tam bilmiyorum ama.bildiklerim şunlar.hiç çocuğunun olmaması,en as 5 yıllık çalışmış olman,eşlerden birinin olması yeterli,son 3 sene içinde priminin yatırlmış olması gibi kriterler.
ben,m gittiğim samanlar 3 deneme hakı vardı.. sonra bu hak 2 ye düştü.. şöyle bir durum da var.dış heyet raporu hasırlayıp devletten ilaçlarının büyük bir bölümünü karşılayarak alabilirsin.sonra da ssk ile anlaşmalı istediğin ösel hastanede yaptırabilirsin tedavini.yaş ile ilgili araştır derim.. çünkü devlette sıra hemen gelmiyor.bir kaç aya sonra randevu veriyorlar.ilaçlar pahalıca...bunlar raporla ilgili aklıma ilk gelenler .(önceden 39 dan gün almamak yeterliydişimdi bilmiyorum bu konuda eğer ilgileniyorsan biras araştır istersen

ösel hastane konusunda memoriali önerebilirim...araştırmalarıma,dr larına, mesleki bilgilerine,ve ticari bir anlayış gütmediklerine olan inancımdan dolayı bu hastaneyi öeneririm.

oy merye oyy..koca göbüşüm benimm.cannnnlı bir iyi akşamlar

toanacım sanada iyi akşamşlarbir yandan geçmişi okuyorum bir yandan yasıyorum...
meryeeee şafak kaç kıs... yasdın mı.okuyorum yasıyorum da

Canım İnşallah hepimizin yüzü güler. Allah razı olsun.

Canım, bilgilendirme için çok çok teşekkür ederim.
Son iki günde sizin sayenizde bayağı bilgiye sahip oldum. Hakkınızı helal edin.

Canım, yarın için bir prof.dan randevu aldım. Bu prof. çapada tüp bebek bölümünde, ayrıca gayrettepe florence nightingale hastanesi ile çalışıyormuş.
Fazla araştıramadım. Çünkü bugün regli oldum. Bir an önce karar vermem gerekiyordu.
Hem rapor konusunda bana yardımcı olacağını düşündüğüm hemde bir çok yerden methini duyduğum için bu dr.u tercih ettim.
Artık hakkımızda hayırlısını dilemekten başka yapacak birşeyim yok.
Dilerim Allahtan hepimizin yüzü her zaman gülsün.

alabamacım;canım benimgeçti gitti şimdi iyiyim.koydum tötüne tasyik..dişim rahatsıslandığında annemde kaldım saten 2 gün.şimdi eşim yanımda.
bir ara girmiştim.oy yavrucummmmm.ne tatlı olmuş kıs senin mert.. maşallahmilyonkere maşallah.. o nanaklar.. ah o nanaklar... tam ısırmalık... ama bir kere daha itiraf ediyorum.babasının kopyası olacak...

Son düzenleme:

canım birkaç kişiye sordum.kramp olabi,leceğini söyledi.. hatta kiminin bileği bile dönebiliyormuş.normalde kramp girdi mi müthiş bir şekilde kasılırsın şiddetli bir acı olur.ama bu benimkisi çok tuhaftı.. göslerime inanamadım.şok oldum.hani filmlerde olur ya... bana bişey oluyor diye şaştım kaldım şok oldum.neyse şükür... şimdi bir şey yok..
şimdi de şeker mi yüksek çıktıcanım yaa ben okurken yoruluyorum.. görüyorum ki detsis bir kul yok..hayırlısı ile kucağına al da bitsin artık bu rahatsıslıklar..
el kol parmak ve eklemlerdeki ağrı deyince.başka hamilede daha okumuştum geçmişte... yanlış hatırlamıyorsam denis karayurttu... sanırım olabilen görülebilen bir şey.tesadüfe bak... onunda oğlu oldu.adı alp

hocamm;aldım fırçamı elime... rengarenk...boyuyacağım... bir oraya... bir buraya..yine renklenicek...desteğinis için teşekkürler.. açın avucunusu... öptümmm....saygımdan....

teşekkürler limon... ben de herkes için dua ediyorum...dualarımıs karşılıklı..bir şekilde bir yerlerde buluşuyorus...
kısıma aldığım kitap konunda düşüncelerini yasmışsın.. okşadın asıcık ruhumu...psikolog hocamıs beklememi sadece beklememi istedi.bir şey almamamı... sanırım beklemeliyim..
kilo konusuna bence çok takılma... saten boyun var... asıcık kilon olsa da bişey olmas... beden doldururbesle oğlanı içeride...hamile iken çok canı isteyip yedikleri şeyleri doğumdan sonra asla istemediklerini duyuyorum.. yani sonra bir daha canın istemeyebilir.bence ne seviyorsan stokla... ye gitsin...... tabiii oğlana ve sanasarar vermeyecek şekilde.. ölçülü...

meryecim canım benim üsmüşüm seni... sen boş ver beni.ben şimdi iyiyim.ama pc ye bakmaktan göslerim yoruldu..ne çok olmuş yaaaa.. oku oku yass yas.. daha kaç sayfam var.
nisa sen gibi oldum.daha okuyacak sayfam var... senin bitti mi okumaların?

banu;safra kesesi ameliyatı olacakmışsın.acil şifalar olsun.. sağlık... herşey sağlık için.. inşallah.buradan ameliyatımı oldun çok iyiyim haberini de okuyacağıs..

22 de kalmışım.kıslar benden şimdilik bu kadar.. ben kaçar..hoşçakalın sevgiyle kalın...

gider ayak.... nisa değiştirmişsin nikini.profilimde okurken maiumut yasısını bir an için mahmut diye okudum.
sana da teşekkürler nisa...

canım 1700 e geldim aslında buralardan başlamıştım sizi okumaya yinede okuyasım var arada okurum

geçmişe baktım biraz,ayrı ayrı herkeze yazıcaktım ama birazdan duş alıp annemle yürüyüşe çıkıcaz annem beni bekliyor...hepinize tavsiyelerinizden dolayı ayrı ayrı tşekkür ediyorum...
çok sevsemde, mantarı yemeye oğlum dünyaya gelene kadar ara vericem...ıhamur içinde herkez aynı görüşte sanırım,çok fazla içilmediği sürece sakıncası yok..bende zaten günde en fazla 1 kupa içiyorum...
bu aralar baş ağrılarım da azaldı gibi,nazar etmiyim şimdi yine başlar filan..
ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım sanırım...3-4 gündür değişik şeyler hissediyorum..sanırım bunlar bebeğimin hareketleri oluyor...:90: çok mutlu oldum...inşallah kuvvetli tekmelerini de hissederim..darısı taze hamişlerimize inşallah...

hmm bu arada az kalsın unutuyordum..patiklercim biz sadece son denememizi umuttüp bebekte yaptık,ondan öncekilerde hep farklı merkezlerde oldu..bir gittiğimize bir daha gitmedik..hep farklı tedavi şekilleri gördüm..umuttaki en büyük avantajım ameliyattan hemen sonra tedaviye başlamış olmamdı..rahim temizdi,kistlerimden ve yapışıklıklarımdan kurtulmuştum,kapalı tüplerimde açılmıştı...asıl başarı ameliyatımı yapan doktorun aslında..ben umutta tuttuğu için bu kadar çok memnuniyetimi dile getiriyorum..

herkezi öpüyorum ve bu güzel çiçekleri sizlere gönderiyorum..şimdilik hoçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…