denizverdiciyim canim benim gecmis olsun noldu sana boyle cok uzuldum napacan tatlim ya insan olanin basina hersey geliyo rabbim daha beterini vermesin ,acaba kol damarlarindami birsey var doktor birsey demiyormu inanirmisin canim benim da sag tarafim ta ayagima kadar vvuruyo burda doktora gidiyom bir agri kesici veriyo gonderiyo sabaha kadar agriyo canim ya bilmiyorumki bizimki birazda stresten oluyo denizim kendine iyi bak ALLAH BUYUK ARKADASIM RABBIM ACIL SIFALIK VERSIN BIRAN ONCE IYILES SENI OPUYORUM GECMISS OLSUNNNN ,SEVGILERIMLE OPT
oh! güller,şükür burdayım...herkese çoookk iyi akşamlar olsun...
Arkadaşlar Merhaba,
Aranızda İstanbulda yaşayanlarınız tüp denemelerinizi nerede yaptırıyorsunuz?
Ücretleri nasıl? Rapor çıkartma şansım var mı?
Bende bu ay ilk defa tüp denemesi yaptırmak istiyorum.
Yaşım 38 bu ay klomen kullandım ama olmadı.
Yumurta rezervimde de azalma var.
Bir an önce başlamak istiyorum.
Yardımcı olursanız minnettar olurum.
Hulya ne güzel ablanlar gelmiş gözünaydın, benimde annem ve kızkardeşim geldi kızıyla beraber. İnsanın sevdikleriyle vakit geçirmesi nazını çektirmesi güzel oluyor. Canım inşallah bu ayki takiple inşallah yüzünü güldüren bir sonuç alırsın.
Ekin bizdede IMSI yöntemi uygulanmıştı, ( arkadaşlar açıklamışlar) inşallah bu tedavinde Allah seninde yüzünü güldürür canım.
Denizverdi kolay gelsin sanada canım. sizin oralardaydık yineama sanırım performansımı kaybediyorum :)
canım bilgilerim dahilince yardımcı olayım sana... istanbulda süleymaniye araştırma da tüp bebek bölümü vardı.şimdilerde taşındı.. sanırım bir iki yıl oluyor.. orada ben raporlu tedavi gördüm.1 aşılama ve 2 tüp denememi orada yapmıştım.devleti belki kimse pek önermes( laboratıarından dolayı)oldumu orda da oluyor.nitekim olan da çok vardı.ösellikle tüpbebek klinik şefi şener yalçınkaya isimli biri var..eğer biras ümit vadeden bir vaka olsaydım tekrar oraya giderdim.
şimdi prosüdür değişmiş.tam bilmiyorum ama.bildiklerim şunlar.hiç çocuğunun olmaması,en as 5 yıllık çalışmış olman,eşlerden birinin olması yeterli,son 3 sene içinde priminin yatırlmış olması gibi kriterler.
ben,m gittiğim samanlar 3 deneme hakı vardı.. sonra bu hak 2 ye düştü.. şöyle bir durum da var.dış heyet raporu hasırlayıp devletten ilaçlarının büyük bir bölümünü karşılayarak alabilirsin.sonra da ssk ile anlaşmalı istediğin ösel hastanede yaptırabilirsin tedavini.yaş ile ilgili araştır derim.. çünkü devlette sıra hemen gelmiyor.bir kaç aya sonra randevu veriyorlar.ilaçlar pahalıca...bunlar raporla ilgili aklıma ilk gelenler .(önceden 39 dan gün almamak yeterliydişimdi bilmiyorum bu konuda eğer ilgileniyorsan biras araştır istersen
ösel hastane konusunda memoriali önerebilirim...araştırmalarıma,dr larına, mesleki bilgilerine,ve ticari bir anlayış gütmediklerine olan inancımdan dolayı bu hastaneyi öeneririm.
denizverdi valla sorduğum pişman oldum bi dünya sıkıntın varmış hayatım ya geçmiş olsun. gerçekten de geldi mi herşey üst ü ste geliyor allah yardımcın olsun eşin de yokmuş yanında iyice zor oluyodur. ama hala iyiiyim diyorsun bravo sana. inşallah bu kara günler geride kalacak sağlığına kavuşacaksın öyle yada böyle allah kızına kavuşmana yardım edecek canım. üzüldüm inan senin için. kardeşine söylede bari o gelsin senin yanında kalsın kocan yokken. öptüm canım.
mualla ve ekin selamlar allah yardımcınız olsun. burda sessiz zamana denk geldiniz bi kaç gündür kimsecikler yok. ben bi aşılama iki tüp denemesiyle ikincide anne oldum çok şükür. acıbadem maslak hastanesinde yaptım tüpleri. şimdi kaç lira bilmiyorum ama bi tüp ilaçlarla birlikte 5000 tl civarı tutmuştu. tabi bu çıplak fiyat ekstra sıkıntılar olmadı çok şükür eşimde ve bende sorun olmadığı için sadece yumurtalar geliştirildi opu yapıldı ve transfer. biliyorsunuzu histeroskopi laporoskopi vb tüm operasyonlar ekstra parayla olunca raakkam çok acayip yerlere gidebiliyor. allah yardımcınız olsun.
kızlar resimleri bilgisayara aktarınca koyacağım Mertimin resimlerini.
Selam herkese
Denizverdi okudum ve çok üzüldüm sağlık problemlerin inşallah en kısa zamanda çözülür. Geçmiş olsun canım. Parmağındaki durum sinir sıkışması olabilir mi?
drun bazı incelemeleri görmek istiyorsa tedavi öncesi gerekli herşeyi yaptır canım. Birde çok yoruldun son haftalarda kurstur, dr işleri, kızının gelme hazırlığı derken canım biraz tenbel bırak kendini. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.
Bende birkaç gündür yine hastanede testlerle uğraşıyordum şeker yüklemem yapıldı yüksek çıktı ( çıkmasa şaşardım) haftaya 100 lük yükleme yapılcak, birde TSh ve T4 ilaç kullandığım halde iyice düşmüş haftaya endokrinolağada gidicem. Birde sağ kol ağrım bilek, el kol ve parmak eklemlerimdeki ağrı beni mahvediyor ağrı kesici yada masaj önerdi dr. ( B12 yada magnezyum bu ağrıyı geçirmez dedi) Sinir sıkışması diyor sağlıkla geçiririz inşallah şu ayları. Bugünde bebişin günüydü drdan geldik duruşu hala ters, gelişimi haftasına uygun yüzünü göstermedi boyunu bilmiyoruz ama kilosu 935gr olmuşİnşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız.
Deniz Maşallah yakışıklına ve sana Allah nazarlardan korusun, sağlıkla huzurla büyüsün.
Nisa saol canım şimdilik yukarda özetle bahsettiğim gibi gidiyoruz bakalım vücuduma ilaçları stoklayarak. Sen naptın neye karar verdin?
Mualla hoşgeldin. İnşallah en kısa zamanda bebğine kavuşursun.
Ekin ben Memorıal Okmeydanında ilk tüp bebek denemesiyle pozitif sonucu gördüm, yaş 38 oldu raporsuzdum ilaçlar ve tedavi 7000 civarıtedavi öncesi testlerimi devlette kendi sgkmla yaptırdım. İlaç Gonal F kullanıldı. Memorıalda SGK geçmiyor özel sigorta geçiyor.
hizmetten memnun kaldım. İnşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
Merye nerelerdesin canım bi gidiyor tam gidiyorsun merak ediyorum
Herada, Limon Kabuğu, Patikler, Cans, Hülya, Alabama, ZarpDeniz, Toana inşallah iyisinizdirinşallah unuttuğum kimse olmamıştır, bugünlerde bazen unutabiliyorum :)
erverdı cok gecmıs olsun .. hastalıklar ınsanın enerjısını alıp goturuyr degıl mı ? her sey sonuk va cansız gorunuyor .. ama yıne de sukur .allah cozulmeyecek dert vermesın .. tekrar gecmıs olsun..aslına bakarsan benım de senden kalır yanım yok ya ... işte ..
baharnaz . hayırlısıyla bıtırsen su hamıleleıgı de bır rahat nefes alsan .. bu hamıleleık sana bayaa agır geldı .. ama ınşallah bebegını kucagına alınca hepsı ucup gıdecek ..
nısa maı .. evet 2 gundur sessız topık .. herhalde kısın rehavetı coktu ınsanların uzerıne ...
alabama mertın yenı fotolarını beklıyoruz ama zaten avatardakı resım ömre bedel
ben de bugun kadın dogumcuma gıttım .. adetın 2 . gunu yapılan testlerımı yaptırdım .. 3- 4 tane solda 5-6 tane sagda antral folikul vardı .. rahım temız kıst yok .. bu ay 10. gunu gıdıp yumurtanın gelısımını takıp edecegız .. smear testı yaptıracagım .. ama hemen baslamam ımkansız .. cunku tıroıdlerım cok kotu .. neyse esımın gelmesıne cok az kaldı .. belki o gelınce duzelır
herkese cok salammmmm .....
deniz,bu oğlan ne kadar yakışıklı böyle,resme bakakaldım..Allahım nazarlardan saklasın 41.000 kere maşallah
ahh canım,çok geçmiş olsun..bazen geldimi böyle üst üste geliyor...eşinin yanında olmamasıda kötü olmuş...Rabbim tez vakitte şifa versin...senin için dua edicem canım...
iyi sayılırım tatlım..aslında 1-2 sayfa önce yazmıştım ama senin gözünden kaçmış sanırım..sen nasılsın nisacım?beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim...
mualla,inan bana vakti zamanı var..bana böyle dediklerinde hiç inanmazdım,o vakit bana neden uğramıyor diye...ama doğruymuş vakti zamanı geldiğinde herşey kurulu saat gibi işliyor..inşallah sizler içinde bu vakit çok yakındır...
merhaba ekin,hoşgeldin...
ben umut tüp bebekte yaptırdım..ilaçlar dahil 5000 tl idi
eşime hekim indirimi yaptılar bize ilaç dahil 4.000 tl ye mal odu...
eğer indirim yapmasalardı çidere üyeliğim vardı, ozaman da 4250 tl ye mal olacaktı
ben mekrezimden çok memnundum...doktorumdan da
inşallah sende güvenebileceğin doktor ve merkezi bulursun en kısa zamanda...
baharcım,çok geçmiş olsun..şekerin yüksek çıkmış..bendende doktorum istedi ama henüz yaptırmak nasip olmadı..kolay bir işlem mi?sadece kan vermek kafi mi?
oğlunun kilosuna maşallah
duruşu neden ters canım?doğum pozisyonundamıymış yani?
cans rahmin temiz çıkmış,ne güzel...inşallah eşin gelene kadar troid probleminde ortadan kalkar ve tedaviye engelsiz başlarsınız..
2 gündür eşim grip oldu evde yatıyordu,bana geçmesin diye çok uğraştım,yatakları filan ayırdık,birbirimizden uzak durduk..şuana kadar bende grip belirtisi yok inşallah olmazda..hamilelkte hastalık çekmek çok zor oluyor...bu aralar başım çok ağrımaya başladı,bir akşam ağrımazsa öbür akşam mutlaka ağrıyor..ağrı kesici filan da almak istemiyorum..ancak uyuyunca geçiyor
bu aralar çok kilo da aldım,karnım çok büyüdü...hamile kaldığımdan beri 6 kilo almışım...gündüzleri site etrafında yürüyüşe başladım,yoksa gidişatım çok iyi değil...gözüm sürekli buzdolabında,:))mesela, daha az önce yemekten kalktık,sanırım üst komşum balık yapmış,kokusu burnuma geliyor,şuan kapısına dayanmamak için kendimi zor tutuyorum...eşim daha az önce yemek yedik nasıl canın istiyor anlamıyorum diyor...hamile olsaydın anlardın dedim
kızlar hamileyken ıhlamur içmek zararlı mı?ben akşamları 1 kupa içiyorum..ama bugün temmuz anneleri topiğinde bir arkadaş doktorum bana sakın ıhlamur içme dedi,sizinde aklınızda bulunsun dedi...benim bildiğim hamileyken önerilen neredeyse tek bitkisel çay ıhlamur...doktorunuz sizede böyle birşey söyledi mi?
birde ben mantar düşkünüyüm,kültür mantarını çok seviyorum sizce bu da zararlı mı?
meryecim canım benim üsmüşüm seni... sen boş ver beni.ben şimdi iyiyim.ama pc ye bakmaktan göslerim yoruldu..ne çok olmuş yaaaa.. oku oku yass yas.. daha kaç sayfam var.
nisa sen gibi oldum.daha okuyacak sayfam var... senin bitti mi okumaların?
banu;safra kesesi ameliyatı olacakmışsın.acil şifalar olsun.. sağlık... herşey sağlık için.. inşallah.buradan ameliyatımı oldun çok iyiyim haberini de okuyacağıs..
22 de kalmışım.kıslar benden şimdilik bu kadar.. ben kaçar..hoşçakalın sevgiyle kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?