38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Limon kabuğu, Merye, Zarp deniz, Deniz bulut, Herada ve tüm arkadaşlar bu güzel ve içten karşılamanız için çok teşekkür ederim.
Dilerim Allahtan tez zamanda tüm dileklerimiz kabul olur.
Bebeği olan arkadaşlar resimlerini koymuş. Allah nazardan saklasın inşallah. O kadar harikalar ki.
Yavrularınızla birlikte sağlıklı uzun yıllar diliyorum.

Arkadaşlar,
Benim şu anda gittiğim dr.um IVI tüp bebek merkezi ile anlaşmalılar mış. 2.000 $ diyor. Artı ilaçlarda % 10 indirimliymiş.
Sizce bu ücret nasıl?
Birde üniversite hastanesinde prof. olan bir dr. buldum. Ücretlerini bilmiyorum.
Siz olsaydınız hangisine giderdiniz?

Zarpcım hoşgeldin sonuçlar gayet güzel kan da da iyi çıkcak inşallah ve hamileliğin böyle güzel devam edecek allahın izniyle. 2 hafta sonra daha sık görüşeceğiz demek harika.

herada canım sende hoşgelmişsin ne zamandır yoktun özletme kendini yahu. iştahın açılmış ye anacım ye sakın kendini kasma kilo almıcam falan diye. ye yediklerin süt olsun inşallah.

ekincim ben geçen sene martta tüp için 3000 tl verdim ilaçlarımda 1500 civarı tutmuştu. bence fiyat uygundur. hatta iyi bile. şimdi acıbadem maslakda kaç lira oldu bilmiyorum ama o zaman bu fiyattı. kesin şimdi artmıştır.

Alabama, iyi dileklerin icin cok tesekkurler canim. Simdi Memorial'in e-sonuc listesine baktim benim ikili testin kan sonucu daha belli olmamis, ogleden sonra olur herhalde, umarim iyidir merak ediyorum.

Ekin, maddi acidan bu tedavi elbette onemli ama bu bahsettigin merkezde kullanilan teknoloji ve ekip nasil bilgin var mi? IMSI yapiliyor mu, bunu mutlaka ogrenmeni tavsiye ederim, lab.leri nasil? Embriyolog da bu tedavide son derece onemli diye dusunuyorum. Biz Memorial Atasehir'de yaptirdik, toplam 5000 idi ama bana ko-kultur yapildigi icin fiyat sonunda 7000'e cikmisti. Cok sukur ku olumlu sonucu aldik. Bu tedaviler her acidan ciftleri zorluyor. Bol sanslar dilerim.:13:

Arkadaslar Herkese Gunaydinlar

Kahve yada cay isteyenlere,

Denizverdi dondurma ister ve baska dondurma severlere:131::131:

Limonkabugunun favorisi,:103:

Baharnaz'a diet portakal,

cans detaylı açıklaman için teşekkür ederim canım.
Daha önceki TSH değerimde 1,80 idi o zaman yine kafam karışıyor :26: :)
Neyse hayırlısı canım inşallah tedavi öncesi seninde değerlerin normale döner.

gunaydın canım .. daha oncekı tsh degerın 1.80 ıse normal sınrlar arasındaymıs .ama t 4 degerın dusuk canım .. t4 degerı de cok onemlı .. hatta bu degere daha onem verıyorlar .. o yuzden t4 degerını normale getırmek ıcın ılac verıyorlardır .. t4 un normal aralıgı 1- 1.50 cıvarı olmalı .... bu yuzden levıtron vermıslerdır .. tekrar gecmıs olsun..

cans günaydın tekrar teşekkürler anladım canım. İnşallah bu ay toparlanır değerlerimiz. Ney bişeymiş bu böyle :44: değerleri dengelemek ne kadar zor

Toana çok şükür iyiyim sen nasılsın

ZarpDeniz çok şükür ikili ölçümün güzel geçmiş sonucunda inşallah güzel çıkar. ayrıntılı ve 4lü test neden farklı zamanlarda ben ikisinide aynı gün yaptırmıştım. 4 lü testteki bakılan test isimlerni bilmiyorum canım. Cihangir bey ayrıntılı ultrasonun ardından bugün 4lü test kanınıda vermen gerek deyince hemen verip yaptırmıştım. 18+6 idi tam nette hatırlmıyorum evraklara bakmam lazım. Ayrıntılı da sorun çıkmasaydı 4lü yaptırmayacaktık dr öyle demişti.

Ekin bencede fiyattan çok merkezde uygulanan işlemler önemli gibi canım tercih senin tabiki.

Deniz Bulut sanırım 100 lükten sonra bir fikir alıcaz drdan 100 lük önemli dedi. Yarın testimi yaptırıyorum saol canım. İnşallah en kısa burun tıkanıklığını çözersiniz.

Denizverdi emar ve anjiyo ile ilgili haber yok canım karar veremedin sanırım, inşallah şimdi daha iyisindir. Artık sağ elim çok zorluyor beni

Banu yarın ameliyatın varmış canım İnşallah kolay geçicek annemde kapalı olmuştu. Allah yardımcın olsun.

Alabama saol canım. 2 gündür diyet yapmıyorum hamur işi yiyorum bıraktım :)

Merye az kaldı Maşallah canım ya ben bile şimdiden çok zorlanmaya başladım senin haftalarında napıcam bilemiyorum sağlıkla gelelim inşallah o günlere. En azından yanına en yakın arkadaşını çağırsan.

Herada saol canım, şimdilik böyle gidiyoruz. İsim konusunuda daha 1 adım ilerleyemedik :) Senin günlerin iyi geçiyor Maşalah hep böyle sorunsuz devam etsin, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım

Vanilya inşallah güzel ve hayırlı şeyler yaşarsın.

Patikler merkeze karar verdinmi?

Hulya nerelerdesin takiplerin noldu?

Gabrielle başka drlardan da görüş alsan bende bu fikirdeyim.

Herkese Günaydın güzel bir gün diliyorum ...

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,
Umarım güzel haberlerle dolu güzel bir hafta geçiririz.

Ekin bencede fiyattan çok merkezde uygulanan işlemler önemli gibi canım tercih senin tabiki.

Canlarım, bu bahsettiğiniz IMSI , ko-kultur hakkında hiç bir bilgim yok.
Ne olduklarını bile bilmiyorum.
Bunları ve teknolojilerini soracağım, başka özellikle araştırmam gerken bir konu var mı acaba.
Bu yola baş vurduk madem dedeğiniz gibi fiyattan çok merkez daha önemli bu durumda.
Yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden.

günaydın güllerim.38 in gülleri herkese günaydın

herkeske mutlu umut dolu bir hafta olsun... oy oy ben giremedim bayağı bereketlenmiş burası.. ne çok yedeğim oldu yasmadık..bugün de misafirim gelecek yine yasamıyorum.ama sisi seviyorum.sardım hepinisi.hoşçakalııınnn.

kısa molalarda tek tek okuyayım bari... yoksa sor biter..

yeni arkadaşlar tekrar hoşgelmişinis ekin,mualla

bahar seni açık gördüm.çoookk canlı bir günaydın.koca koca öptüm..

Günaydın hoşbulduk canım,
Hepiniz ne kadar enerjik ve neşe dolusunuz. Allah bozmasın...

Herkese iyi haftalar olsun.

Toana iyiyim canım. Sen nasılsın? Umuyorum gönlüne siner yeni bulacağın merkez ve ilk denemeyle bebek müjdesi verirsin bize.

Ekin, yazdığından anladığım kadarıyla doktorun anlaşmalı olduğu bir tüp bebek merkezinde yapabilecek tedavini. Doğru mu anlamışım? Eğer doktorunun tüp bebek konusunda uzmanlığı yoksa, anlaştığı bir yerde oradaki uzmanlar aracılığıyla yapılacaksa tedavin ona göre yazacaklarım olur. Arkadaşlar da yazmış, gerçekten de seçtiğin merkezin laboratuvarı, doktorlarının bu konudaki yetkinliği, bizim yaş grubumuzdaki başarıları ve de uyguladıkları tedaviler çok önemli. Yani 20'li 30'lu yaşlardaki başarıları bizi pek ilgilendirmiyor. Mühim olan bizim yaş grubumuzda ne yaptıkları. Doktor kadar laboratuvarının iyi olması da araman gereken şartlardan. Üç aşağı beş yukarı fiyatlar 4-5 bin civarını buluyor her merkezde (genelde kullanılan ilaç fiyatına göre bin tl civarı oynayabilir) ya da IMSI ya da co culture yapılacaksa fiyatlar oynayabilir. Zarpdeniz co culture'ü yazmış. Ben de IMSI'yi yazayım. Mikroenjeksiyon yöntemide spermler mikroskop altında bakılarak seçiliyor, büyütmesi yaklaşık 500 kat kadar. IMSI de bir tür mikroskop ancak orada büyütme işlemi 5-6bin kat kadar, dolayısıyla en sağlıklı spermi bulma şansını arttıran, dolayısıyla tedavinin başarı şansını arttıran bir yöntem. Özellikle eşte sperm morfolojisinde hafif de olsa bir sıkıntı varsa bu yöntem olmazsa olmazlardan.

Son düzenleme:
Kızlar işlerin yoğunluğundan siteye girdim ama yazmaya fırsatım olmadı.Hafta sonuna doğru da ablamlar geldi bayağı yoğun geçti 3-4 gün ama bayağı eğlendik.
Benim ilaç daha bitmeden (iki tane kalmıştı) adet kanamam başladı ama ben ilacı bırakmadım çünkü prospektüsünde öyle yazıyordu.İlaç bittikten sonra kanamam biraz daha yoğunlaştı ama adet günüm hangisini sayıcam hiç bilmiyorum yoğunluktan dolayı dr'a da gidemedim.Bu ay evde ovulasyon takibi yapıcam herhalde.

Deniz bulut ve Alabama'cığım kızlar bebekleriniz çok tatlı maşallah.Allah mutluluklarınızı daim etsin.

Denizverdi geçmiş olsun canım.Eşin geldi sanırım.daha iyisindir inşallah.

Cans arkadaşım yumurta rezervin çok iyi maşalah.Troid hormonların da en kısa zamanda düzene girer inşallah da normal yoldan hamile kalırsın canım.Bugün veya yarın da eşin geliyor galiba.

Baharnaz canım şeker yüklemen fazla çıkmış yine diyet vericekler sanırım.Hadi az kaldı ama biraz problemli geçti senin hamileliğin.

Patikler canım geçen göz ameliyatı olmuştun okudum ama yazamadım geçmiş olsun düzeldi artık sanırım.Memnun kaldın mı acaba.Eşimde de var benim problem de.Tüp bebek işine karar verdin mi ne zaman ve hangi hastanede?

Zarpdeniz ve Hereda canım sizlerin de herşey yolundaymış sevindim.Sadece iştahlar açılmış çok güzel ama biraz dikkat tabi.

Merye senin de iyice az kaldı.Demek senden doğum haberlerini alamıycaz canım olsun siz iyi olunda biz geç öğrenelim.

Limon kabuğu sen de iyiymişsin.Biraz kilo dışında.Hamilelikte yürüyüş yapmak gerçekten çok iyi ama devam et bence.Sen demiştin galiba kültür mantarı yiyorum.Yakın bir zamanda burada oldu bir zehirlenme vakası kültür mantarından.Özellikle hamileyken fazla tüketilmemesi gereken bir gıda maddesi.

Toana canım negatif haberine ben de çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor.Çabuk toparlandın.İnşallah bu araştırmalarından bir sonuç alırsın.İstediğin merkezi bulur ve bebeğine kavuşursun tez zamanda inşallah.

Mualla ve ekin aramıza hoşgeldiniz kızlar.

Unuttuğum arkadaşlar varsa affedin kızlar.

Heradacıgım,hulyacıgım sagolun kızlarr ınsallah canlarım ınsallah budefa yuzum gulsun ıstıyorum dua edın benım ıcın sekerlerr cok sagolun dıleklerınız ıcınn amıınnnnn ınsallah

Canlarım,
Karar vermem konusunda yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.
Gösterdiğiniz yol ve verdiğiniz bilgiler doğrultusunda sanırım doğru kararı verdim.
Az önce prof. Bülent Baysal dan yarın için randevu aldım. Çapa da prof. İşlemlerini Gayrettepe florence nightingale hastanesinde yapıyormuş. Bu hastaneyi araştırdım ve söylemiş olduğunuz bütün işlemler burada yapılıyormuş.
Allahım yolumuzu açık etsin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.

geçmiş olsun inşallah iyi geçer ameliyatın canım. korkma sakin olmaya çalış gelip geçecek diye düşün.

Sağolun kızlar inşallah yarın bu saatlerde çıkmış olucam hepinizi öpüyorum.
Toanacım 1 yıldır vardı tüpbebek olayına başlamadan chek up yaptırdım orda taş olduğu çıktı önceden hep kas ağrısı dediler herşeyde hayır vardır bebiş tutsaydı belki çok zor olucaktı bir dahakş denemem 3 ay sonra bari bu engeli ortadan kaldıralım diye biran önce olayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…