38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam herkese
bende 35-36 aslında 35 te fikslemeye karar verdim bende 6 aylık evliyim 3 ocakta 2 aylık bebeğimi kalp ddurması sebebiyle kurtaj oldum..simdide yeni regl oldum gibii kurtajdan 22 gun sonra lekelenmelerle baslayan daha sonra kanama donusen bii turlu bitmeyen bi regl sureci geciriyorum artık bitsede çalışmalara baslasam dıorum(bu duyguyu bile yaşamak heyecalandıyor) az cok topikte okumaya calıstımm genellikle 35 yas ustu tup bebek tedavisiyle bebiş sahibi olan anneler yada denemelr yapan anne adayları cogunlukta gibi....

banubugün ameliyat olmuştur.geçmiş olsun.korktuğun gibi geçmemiştir umarım

sarp hocahocam girmeye başlamışsınıs.maşallahdeğerlerinis de iyi çıkmış.kan sonuçlarınıs dün belli olacakmış.okuyayım görürüm.inşallah onlar da iyi....hocam iştahınıs açılmış..götürün götürünnnn. yarasın kısıma
sarp hocam dondurma için teşekkürler.

denissen de arayı açmışsın... batu rahat vermiyor mu?ikinis de iyisinisdir umarım

limonıhlamurun kötü bir etkisini hiç duymadım.arkadaşlar da yasmışlar.göğsü yumuşatır öksürüğe gripe iyi gelir diye biliyorus hep

meryeşafakk kaçtı yasdın mı?kayınvalidede net yokmuş... sen doğum samanını yas bise de duamıs olsun.şimdi olmuştur diye düşüneyim:))

vanilyahoşgelmişsin güsel dileklerin için teşekkürler...senin başvurun da hayırlı olsun canım..hakkımısda hayırlısı...

heradateşekkürlerhenüs tarihler belli değil canım..senin kısınla aran nasıl?üsüyormu seni?

bluestararada ben de görüyorum.okuyor,yasmıyorsun.ocakta tedavin vardı değil mi senin..inşallah herşey yolundadır..

toanaayın 10 undaki görüşmenis iyi geçer umarım.rahim filmini çektirmeni ben de öneririm.. hiç değilse rahimden yana bir sorun olmadığından %100 emin olurus..

ekinarkakdaşım bence sarp hocamıs yakın sayfalarda yasmıştı.. toanaya yasmıştı... tüm tekniklerin olduğu donanımlı bir yerde tedavini olmanı salık veririm.araştırmalarında buna önem ver lütfen..sonradan keşke demiyelim... tüp tedavisi pahalı bir tedavi maalesef.. garantisi de yok hiçbir saman..3 eksik 5 fasla... neyse o ... iyi bir yerde olsun da..

hülyapek uğramamışsın..iyiym canım..şükür... bugün bir sös duydum.acılar acıttığı saman acı olurmuş.geçince bişey kalmasmış..geçti,kalmadı gitti :))

baharbana yaklaşmışsın ha..çokmu yoruldun...bugün de girmemişsin... herşey yolunda mı?

nisaselam

oh beee..bitti yedekler.. şimdi ;şimdiden sonra uğrayanlara iyi geceler olsun... sevdiklerinisle olun emi....

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,
Az önce dr.la olan ilk randevumdan geldim.
Ve ilk iğnemi oldum.
Allah yar ve yardımcımız olsun. Emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Ve ilk iğnemi oldum.

oy canım ilkk hayır duan benden olsun.. hadi hayırlı olsun..hayırlara vesile olsun.ne heyecan vardır şimdi...

Ve ilk iğnemi oldum.

ekin öncelikle hoş geldin tedavin hayırlı olsun bebişli olsun inşallah

oy canım ilkk hayır duan benden olsun.. hadi hayırlı olsun..hayırlara vesile olsun.ne heyecan vardır şimdi...

Sağol canım yaaa. Allah razı olsun.
Hiç sorma. Heycan, endişe hepsini birden yaşıyorum şu anda.
Biliyorum relax olmam lazım ama şimdilik olmam zor gözüküyor.
Hatta ateş bile bastı.

iyi aksamlar denizverdiciyim napiyosun tatlim bugun bu onceki tedavilerimi gorduyum merkeze gittik ,artik orda tedavi gormek istemediyimizi soylemek icin doktor moralimizi bozdu niye olmadi dedik bu uc denememizde neden tutmadi dedik adam kipkirmizi oldu ya diyo yastan yada emriyodan dedi ve bize 4. denememizde yuzde 10 verdi kafam allak bullak oldu yani sansimiz dustu gelene kadar goz yasim durmadi kafam cok bozuuk ,senle paylasmak istedim canim adama merkezi degisecez diyince yuz ifadesi degisti suratsiz adam burasi boyle canim nediyim rabbim goz yasimizi kurutsun yuzumuzu guldursun insallahh

iyim canım iyiyim şükür.. yüksek yükksek tepeleri söyleyip oynuyorum.tv de vardı da

canım benim elbette ki dr un suratı düşer.. 3 kere doğru dürüst tetkikler yapılmadan topladı sisin paraları...sen onun sana yüsde 10 vermesine hiç takma canım.allah ol dedi mi bak nasıl oluverir... sakın inancını kaybetme..bisim denisimis %5 e karşı oydu.bak şimdi oğluşu kucağında..

Son düzenleme:

canm merhba ukyu tutmadı bugün ben 36 haftalik oldum hala doğm şekli belli değlmiş ben normal olmasını çok istyrm ama hiçbir şeyi riske de atmak istemiyr bu hafta belli olacak sanırm doğm tarzım evet koca göbişlli oldum allaha şükür allh isteyen tm hanmlara nasip etsin limon hareketlerini hissetmiş çok mutlu olmş ben hep mutlu olyrm harektlerii hissedince allh hrkesin gönlüne göre versin ama birz bunalım takılmaa başladım yine kimse yok yanmda annem yok sahipsiz olrz demekki kaynanm gelsm bir kaç gün için gelcm diyr aman alşmam lazm yanlız olmama şeytan diyr sende gitme kal evinde onların geleni gideini çok ve neyse bakalm canm 37 haftadan sonra herhangi bir günde dğm olabilrdemşti dr um dua ediyrm allah tammna erdirsin diye inş sıkmayamm sizi yine bunalm takılmaya başladm anlacağın

denzverdi dr bana da %1/5 arası şans vermişti ama denize yanlış hatırlamıyrsm kendi başına hamile kalma şansın var dmişti bana onu demediler ilk hamlelikte 2 aylık düşüğüme şans demişti yumartlarım şekli normal değilmiş ne öyle şeyler işte allaha şükür şimdi böyleyim

Ve ilk iğnemi oldum.

allah emeklerin karşılığını versin canm inş.heşey gönldünce olsn

canm ya o tabiki suratını asacak sen onu takma kafana onu görmek için değşl amacına ulaşmak için gidiyrsn iyice araştr ve içine sinecek bir yere git allah inş.evlt sahibi yapar isyen herkesi çok dua et hergün hersaat desem abartmam

valla canm boşvermem canm iyi ol bebişlerinle ol inş. evet bebişn gelmeden bişey almamak en iyisi dr u dinle camn alalh sağlk sihhat huzr bebşler versin canm amin

canm duştan en az bir saat sonra dışarı çıkılır umarım bunu bileyrsndur ki kışın bu saati uzun tutmak daha iyi arkadşım banyo dan hemen sonra bahçeye çıkıyr cereyan alarnına giryr herhalde kız çok kötü yüz felci geçrdi hala tedavisini olyr dudakları eğri yanağı eğri konuşması analşmıyr aman allh korsun allah ona şifa versin

perşembe dr a gideicem baklalım ne diyecek kocam kamyon şöferlerine benzeti göbüşimi neyse darsı inş.sizlere ve isteyen herkese

banucum geçmiş olsun canım bir dahaki denemeye rahat kafayla başlarsın

demek linkini değştrdin

baharnaz tamam canm seni inş. merakta bırakmam seni kardeşin ve annen gelmiş çok şanslısın doğuma kadar yanında mı kalacaklar ben sahipsizim ne yapalm allh şağlıkla tamamına erdirir bizleri inş.

herkeese kocamn sevgilerimi ve saygılarfmı iyiki varsınız hanmlar az giriyrm ama burayı seviyrm kendinize iyi bakın

Günaydın herkeslere benim tükkandan :)) sizlere

İnşallah herkes iyidir..

Denizverdi daha iyice olmana hatta fırçayı alıp renklendirme çabalarınada bravo harikasın canım ya
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım. (yaz<mıyorsun dr işlerini)
Dün şeker yüklemem vardı ne uzun sürdü 9 da gittim 3 te çıktım açlıktan bayıldım :) açlığa dayanamıyorum da Hamiş olanlar yükleme yapılırken yanınızda biriyle giitmenizi tavsiye ederim benle aynı haftasında olan bir bayan vardı tansiyonu düştü fenalaştı neyse annesi yanındaydı. Bu arada Ben yalnız gitmiştim
sonuçlar yarın alıcam bakalm ne çıkıcak

Kuzey35 hoşgeldin geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla bebişine kavuşursun.

Ekin iğnelere başlamışsın hadi hayırlısı , inşallah bebişin bu tedaviyle gelir canım.

Toana boşver eski merkezi hiçbir araştırma yapılmamış dediğin gibi, araştırmanın yoğun yapıldığ bir merkezi seç ordaki herkese, çevrene, hastanelere, aile drunuza, herkese sor, tavsiyelerini dinle. Drun verdiği yüzdeye takılma canım, sen elinden gelen herşeyi yap, önlemlerini al biliyorsun gerisi kısmet işi canım, inşallah dualarımız senle.

Merye Maşallah 36 dasın, canım üzülme içlenme kimse yok diye kendi evine gelsen aslında daha rahat ediceksin gibi. Doğum şeklin belirsizmiş canım bende hep normal istiyordum fakat artık normalin biraz daha fazla riskli olduğunu düşünmeye başladım, normal doğumdan uzaklaştım. hayırlısı canım. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım. Annemler hafta sonu gidiyor canım, doğumda gelicek Allah kısmet ederse.

Limon Kabuğu Maşallah ilk kıpırları hissetmişsin. Sağlıkla devam etsin inşallah şu duş olayınıda merye söylemiş dikkat etmelisin.

ZarpDeniz uğramamış sonuçlar ne oldu?

Maiumut Nisa nickie alışmaya çalışıyorum :)

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,

Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.
Tüm güzellikler, tüm mutluluklar sizlerin olsun kalbi güzel arkadaşlarım.

sevgili meryecik;umarım şu saatlerde içini döktün rahatladın mışıl mışıl uyuyorsundur.. koca göbüşünle...yan yatıyorsundur sanırım:))

annesi babası olanlar elbeteki çok daha şanslılar.ama ne yapalım ..hayatta herkes bir şekilde bir yerlerinden eksik işte.inan bana bu eksiklikler insanı daha bir güçlü kılıyor..çünkü o sen oluyorsun.eksikliğini yine sen tamamlıyorsun.sen inançlı birisin.. yavrucun meryemin sana güç verecektir..
canım kayınvalidenler kalabalık olurlarmış her saman.. o saman doğum samanında ve takibeden o hafta yanında olsun.. ama senin evinde olsun olmuyormu öyle...bilmiyorum ben hiç rahat edemesdim.kendimden şöyle bir misal vereyim.düşüğümde(bis aynı binadaydık hala da öyle)kendi evimde değil de onlarda kalmıştım.tabii yaklaşıkk 16sene öncesi.. o samanki benle şimdiki ben apayrı.şimdilerde düşünüyorum da .... gibi evimde olsaymışım ya.. ağlasan ağalayaman gülsen saten gülüncek bi durum değil.ondan sakın bundan sakın.evde büyükler.
doğum sonrası bence kendi evinde daha rahat olursun.eğer seseryan olursan saten 3 gün kadar hastanede olucaksın.inan ben sesearyenle hamile yapanları gördüm siyaret ettim.hastaneden çıkışlarında çok iyi oluyorlar.. tabii biras rahatsıslıkları olabilir.. 3 günden sonra da 1 hafta sende kalan biri olursa bence toparlarsın saten... kıs hiçkimsen olmassa ben çıkar gelirim ...e merye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…