Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,
Az önce dr.la olan ilk randevumdan geldim.
Ve ilk iğnemi oldum.
Allah yar ve yardımcımız olsun. Emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Ve ilk iğnemi oldum.
deniverdi sanada selam canım oh be geldin çok şükür görüyorsun özlüyoruz topikçek
oy canım ilkk hayır duan benden olsun.. hadi hayırlı olsun..hayırlara vesile olsun.ne heyecan vardır şimdi...
ekin öncelikle hoş geldin tedavin hayırlı olsun bebişli olsun inşallah
iyi aksamlar denizverdiciyim napiyosun tatlim bugun bu onceki tedavilerimi gorduyum merkeze gittik ,artik orda tedavi gormek istemediyimizi soylemek icin doktor moralimizi bozdu niye olmadi dedik bu uc denememizde neden tutmadi dedik adam kipkirmizioldu ya diyo yastan yada emriyodan dedi ve bize 4. denememizde yuzde 10 verdi kafam allak bullak oldu yani sansimiz dustu gelene kadar goz yasim durmadi kafam cok bozuuk ,senle paylasmak istedim canim adama merkezi degisecez diyince yuz ifadesi degisti suratsiz adam burasi boyle canim nediyim rabbim goz yasimizi kurutsun yuzumuzu guldursun insallahh
banubugün ameliyat olmuştur.geçmiş olsun.korktuğun gibi geçmemiştir umarım
sarp hocahocam girmeye başlamışsınıs.maşallahdeğerlerinis de iyi çıkmış.kan sonuçlarınıs dün belli olacakmış.okuyayım görürüm.inşallah onlar da iyi....hocam iştahınıs açılmış..götürün götürünnnn. yarasın kısıma
sarp hocam dondurma için teşekkürler.
denissen de arayı açmışsın... batu rahat vermiyor mu?ikinis de iyisinisdir umarım
limonıhlamurun kötü bir etkisini hiç duymadım.arkadaşlar da yasmışlar.göğsü yumuşatır öksürüğe gripe iyi gelir diye biliyorus hep
meryeşafakk kaçtı yasdın mı?kayınvalidede net yokmuş... sen doğum samanını yas bise de duamıs olsun.şimdi olmuştur diye düşüneyim:))
vanilyahoşgelmişsingüsel dileklerin için teşekkürler...senin başvurun da hayırlı olsun canım..hakkımısda hayırlısı...
heradateşekkürlerhenüs tarihler belli değil canım..senin kısınla aran nasıl?üsüyormu seni?
bluestararada ben de görüyorum.okuyor,yasmıyorsun.ocakta tedavin vardı değil mi senin..inşallah herşey yolundadır..
toanaayın 10 undaki görüşmenis iyi geçer umarım.rahim filmini çektirmeni ben de öneririm.. hiç değilse rahimden yana bir sorun olmadığından %100 emin olurus..
ekinarkakdaşım bence sarp hocamıs yakın sayfalarda yasmıştı.. toanaya yasmıştı... tüm tekniklerin olduğu donanımlı bir yerde tedavini olmanı salık veririm.araştırmalarında buna önem ver lütfen..sonradan keşke demiyelim... tüp tedavisi pahalı bir tedavi maalesef.. garantisi de yok hiçbir saman..3 eksik 5 fasla... neyse o ... iyi bir yerde olsun da..
hülyapek uğramamışsın..iyiym canım..şükür... bugün bir sös duydum.acılar acıttığı saman acı olurmuş.geçince bişey kalmasmış..geçti,kalmadı gitti :))
baharbana yaklaşmışsın ha..çokmu yoruldun...bugün de girmemişsin... herşey yolunda mı?
nisaselam
oh beee..bitti yedekler.. şimdi ;şimdiden sonra uğrayanlara iyi geceler olsun... sevdiklerinisle olun emi....
Ve ilk iğnemi oldum.
iyi aksamlar denizverdiciyim napiyosun tatlim bugun bu onceki tedavilerimi gorduyum merkeze gittik ,artik orda tedavi gormek istemediyimizi soylemek icin doktor moralimizi bozdu niye olmadi dedik bu uc denememizde neden tutmadi dedik adam kipkirmizioldu ya diyo yastan yada emriyodan dedi ve bize 4. denememizde yuzde 10 verdi kafam allak bullak oldu yani sansimiz dustu gelene kadar goz yasim durmadi kafam cok bozuuk ,senle paylasmak istedim canim adama merkezi degisecez diyince yuz ifadesi degisti suratsiz adam burasi boyle canim nediyim rabbim goz yasimizi kurutsun yuzumuzu guldursun insallahh
meryecim canım benim üsmüşüm seni... sen boş ver beni.ben şimdi iyiyim.ama pc ye bakmaktan göslerim yoruldu..ne çok olmuş yaaaa.. oku oku yass yas.. daha kaç sayfam var.
nisa sen gibi oldum.daha okuyacak sayfam var... senin bitti mi okumaların?
banu;safra kesesi ameliyatı olacakmışsın.acil şifalar olsun.. sağlık... herşey sağlık için.. inşallah.buradan ameliyatımı oldun çok iyiyim haberini de okuyacağıs..
22 de kalmışım.kıslar benden şimdilik bu kadar.. ben kaçar..hoşçakalın sevgiyle kalın...
geçmişe baktım biraz,ayrı ayrı herkeze yazıcaktım ama birazdan duş alıp annemle yürüyüşe çıkıcaz annem beni bekliyor...hepinize tavsiyelerinizden dolayı ayrı ayrı tşekkür ediyorum...
çok sevsemde, mantarı yemeye oğlum dünyaya gelene kadar ara vericem...ıhamur içinde herkez aynı görüşte sanırım,çok fazla içilmediği sürece sakıncası yok..bende zaten günde en fazla 1 kupa içiyorum...
bu aralar baş ağrılarım da azaldı gibi,nazar etmiyim şimdi yine başlar filan..
ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım sanırım...3-4 gündür değişik şeyler hissediyorum..sanırım bunlar bebeğimin hareketleri oluyor...:90: çok mutlu oldum...inşallah kuvvetli tekmelerini de hissederim..darısı taze hamişlerimize inşallah...
hmm bu arada az kalsın unutuyordum..patiklercim biz sadece son denememizi umuttüp bebekte yaptık,ondan öncekilerde hep farklı merkezlerde oldu..bir gittiğimize bir daha gitmedik..hep farklı tedavi şekilleri gördüm..umuttaki en büyük avantajım ameliyattan hemen sonra tedaviye başlamış olmamdı..rahim temizdi,kistlerimden ve yapışıklıklarımdan kurtulmuştum,kapalı tüplerimde açılmıştı...asıl başarı ameliyatımı yapan doktorun aslında..ben umutta tuttuğu için bu kadar çok memnuniyetimi dile getiriyorum..
herkezi öpüyorum ve bu güzel çiçekleri sizlere gönderiyorum..şimdilik hoçakalın
oy merye oyy..koca göbüşüm benimm.cannnnlı bir iyi akşamlar
toanacım sanada iyi akşamşlarbir yandan geçmişi okuyorum bir yandan yasıyorum...
meryeeee şafak kaç kıs... yasdın mı.okuyorum yasıyorum da
banucum geçmiş olsun canım bir dahaki denemeye rahat kafayla başlarsın
meraba ekin hayirli olsun tedavin ilk denemenmi:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?