bu hafta kamera koyduruyorum canım. kamera olması bile başlıbaşına caydırıcı etken. keşke yaşlı olsa köşede otursa da bekleyecek biri olsa. bizimkiler gidip gelecek ama sürekli kalabilecek biri yok.İnşallah canım insanın dünyadaki en değerli varlığını başkasına emanet etmesi çok zor inşallah iyi biridir vicdanlıdır.Birde eve kamera sistemi koy en azından izlersin için biraz rahatlar.Bizim tanıdık öyle yapmış birde yakınında biride vardı evde yaşlıydı ama olsun en azından evdeydi sende düşüne bilirsin bunları.
burun tıkanıklığı her bebekte oluyormuş değişen derecelerde. ben alerjiğim onun da alerjik olmasından korkuyorum. geniz eti ise internetten öğrendiğim ancak 5 yaşında belli oluyormuş 5 yaşına kadar çekiyormuş çocuk allah korusun.herkese merhaba .. ıyı dıleklerınız ıcın tum arkadaşlara cok tesekkur ederım ... cok sagolun ..
toana annene cok buyuk gecmıs olsun ..bır an once ıyılısıpsaglıgına kavussun ınşallah
banu amelıyatın ertelenmıs .. sana da cok gecmıs olsun canım .. bır an once saglıgına kavusman dılegıyle ..
merye cok az kaldı hayırlısıyla kavusmanıza .. bence de cocuguna kendın bakma fıkrın gercekten takdıre şayan .. ama herkese uymayabılıyor .. ben anneme emanet ettıgım ıcın gonul rahatlıgıyla 3 ayını doldurduktan sonra calısmaya baslamıstım..
denızbulut ınşallah bu seferkı bakıcı ıcıne sıner ve batuya ıyı bakar .. burun tıkanıklık olayı genız etınden ya da genızle ılgılı bır problemden kaynaklanmasın ? bır an once gecer ınşallah..
hulya ..merhaba canım .. evet bır kac gundur gıremedım .. esımle sureklı gezıyoruz .. arda doktora gıdıyoruz .. sen nasılsın? sımdılık takıp ve dogal yoldan denıyorsun sanırım .. bu arada ardayı da op benım ıcın ..
patıkler .. yenı ev yenı umutlar .. her zaman şans getırır ınsana .. tasınma telası derken bır bakmıssın dogal yoldan gelıvermıs bebegın .. hayırlısı dıyorum .. her sey gonlunce olsun ..
erverdı .... telaslısın sanırım bu gunlerde ...kolay gelsın .. emarı daha cektırmedın sanırım ..
baharnaz zarpdenız nısamaı hereda lımonkabugu ekın herkese cok selammmm
bu arada ben bugun doktora gıttım adetımın 10. gunuydu .. smear testı yaptırdım .. sol tarafta 14mm boyutunda bır yumurta vardı .. endometrıum( rahım duvarı kalınlıgı ) 8mm dı .. ne var kı gecen sene cektırdıgım rahım fılmınde benım sol tupum tam acık degıl .. ama kapalı da degıl . sag tup tamamen acık .. 12. ve 14 . gunler tekrar gıdecegım .. catlama olup olmadıgını kontrol edecegız .. bır de adetın 21. gunu yapılan progesteron testı var onu yaptıracagım .. yanı yumurtanın yeterlı kalıtede olup olmadıgını olcen bır test ...
adetın 2. gunu yapılan hormon testlerınde.--- fsh 7.44 ---- e2 41... lh 8..... prolaktın 15 .. tsh 0.005
cıktı ... fsh cok da ıyı degıl .. asıl onemlısı tıroıd hormonum hala duzelmemıs yanı hıpertıroıd tarzında devam edıyor ... doktorum tıroıd boyle seyrederken tup bebek yapamam dedı .. 3 ay dogal yollardan yumurta takıbı yapacagız ... eger tıroıd hormonlarım duzelırse mayıs ayında tup bebek deneyecegız son olarak .. bakalım hayırlısı .. benden haberler bu kadar ...
Canım gözün aydın eşine kavuşmuşsun :) Tedavin de inşallah yolunda gider arkadaşım.
İnşallah dediğin gibi olur Hülya'cığım. Bu arada cuma benim en favori günüm. İnanılmaz mutlu oluyorum cumaları. Özellikle de bir program ayarlamışsam o günün akşamına sanki 3 günlük tatile çıkıyormuşum gibi hissediyorum...
Deniz'ciğim bakıcıyla inşallah herşey yolunda gider, allah kalbine göre verir. Lazere sevindim hadi bakalım açılışı yaptık galiba :) Çevremdekiler de hep sen bir yaptır bakalım duruma göre ben de başlayacağım diyen çok oldu.
Evet haklısın arkadaşım yaş geçiyor. Aslında hem umutluyum hem de umutsuz. İlki tuttu da 2. ve 3. neden tutmadı diye düşünmüyor değilim. Hem de hepsi aynı dr. olmasına rağmen. Acaba doktorumun hastane değişikliğinden mi kaynaklanıyor yoksa yaşımdan mı? Ay nebileyim ben bazen diyorum acaba boşuna mı yaptırıcam tekrar nasıl olsa olmayacak boşu boşuna onca para vereceksin bazen de içime inanılmaz bir şevk doğuyor. Of ya offfffffffffffffff...... Bu arada doktorum Alman Hastanesi'nde de görev alacakmış. Mesaj geldi.
Aminnnnnnnnnnnnnn.....
İnşallah Limon'um inşallah...
Sağ ol arkadaşım....
Olsun belki de normal yoldan olur....İnşallahhhhh....
iyiyiz yazıcam oğlan uyandı mucukss
günaydınlar olsun herkese
bu gün kandil hayırlara vesile olur inşallah amin
günaydın herkese
alabama dan ses yok. inşallah herşey yolundadır
bu hafta kamera koyduruyorum canım. kamera olması bile başlıbaşına caydırıcı etken. keşke yaşlı olsa köşede otursa da bekleyecek biri olsa. bizimkiler gidip gelecek ama sürekli kalabilecek biri yok.
burun tıkanıklığı her bebekte oluyormuş değişen derecelerde. ben alerjiğim onun da alerjik olmasından korkuyorum. geniz eti ise internetten öğrendiğim ancak 5 yaşında belli oluyormuş 5 yaşına kadar çekiyormuş çocuk allah korusun.
hormon değerlerin çok iyi. tsh kötü demişsin inşallah normal hamile kalmaya engel değildir. ben hamile kaldığım ay fsh 11-12 idi. 7 ler falan çok iyi.
bakalım şu an en çok içimize sinen bu bakıcı oldu böyle devam eder inşallahlazer de numara küçük ama olur derler umarım. doktor konusunda bilemiyeceğim. belki şanstan belki yaştan tutmamıştır. ama 2 kereden sonra merkezi değiştirmek de iyi olur diye düşünüyorum.
kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. alabama eşimi hiç sorma canım onu allaha havale ettim o konuda yapacak birşey yok.
denizverdi çok yorulmuşsun. canım allah çaresiz dert vermesin bu testler yorgunluk hep senin sağlığın için. inşallah yaptırdıktan sonra sonuçlarının çok iyi olduğunu paylaşacaksın.
altınyunus umut nasıl gidiyor? burnu nasıl? bizde hiçbirşey fayda etmiyor. gece uyku yok. işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum.sen işi ne yaptın?
baharnaz şeker testi tekrarlanacak sanırım sonuca göre diet mi veriecek?
limonkabuğu ıhlamur özellikle tavsiye ediliyor. bunun dışında adaçayını vs bile günde 1 fincanı aşmadan içersen bir zararı yok. rezene,ısırgan vs de içebilirsin. doğumdan sonra da rezene gazı alıyor ve ikisi de sütü arttırıyorlar.
zarpdeniz maşallah herşey yolundaymış. 3 ay bitti inşallah bundan sonrası da gelecek. bebeğini kucağına aldığını müjdeleyeceksin sen de
herada hülya uğramamışsınız umarım herşey yolundadır.
patikler hastaneye karar verdiniz mi mart geliyor
nisa mai toana selam
cans eşine kavuşmana 1 gün kaldı galiba
merye az kaldı yakında kucağına alacaksın bebeğini
mualla gabrielle ekin hoşgeldiniz umarım burası size e uğurlu gelir
Canım iyi olmanıza sevindim. Allah bizede göstersin bu günleri inşallah.selam arkadaşlar, iyi haftalar olsun, kandiliniz mübarek olsun.
Biz iyiyiz çok şükür, cuma kontrolüm vardı, bugün de şeker yüklemem ve tetanoz aşısının ikinci dozu vardı. Bir sorun gözükmüyor şimdilik, inşallah böyle de devam etsin. Darısı isteyen herkese olsun inşallah.
Ekin'cim, keyifle devam etsin tedavin ve müjdeli haberlerini alalım inşallah. Çok geyik bir laf gibi gelmesin lütfen, 4 yumurta inan hiç de yabana atılacak bir adet değil. Hep denirdi hep inanırdım hala inanırım. Bir tane inançlı, azimli yumurta hepimizin işine yarıyor. Yüzümüzü güldürmeye bir tane yetiyor. Kaliteli olsun, güzel bölünsün, kaliteli bir embriyoya dönüşsün, azimle annesine tutunsun, yeter. Ben önceki denemelerimi ailelerimizle paylaşmadım. Sonra da aman be dedim, bilsinler. En son denememde transerin akabinde ramazan bayramı vardı, eşimin annesi ve ablası da bizdeydi. Çatır çatır söyledim, transfer yaptırdım, yatacağım kimse kusura bakmasın diye. Aileye birinin gelme ihtimali o kadar mutlu etti ki onları, mutfaktan çıkmadılar, beni de yerimden pek kaldırmadılar, böylece ben de rahat ettim, onları düşüneceğime, kuzum bana hayırlısıyla tutunsun diye hem dinlendim hem bol bol dua ettim rahat rahat. Söylemek istemiyorsan da eşinin çözümü güzel olmuş. Ben daha önce de yazdım topiğe, ekstradan yatmak, dinlenmek ya da birşeyler yemek kabak çekirdeği gibi efsane diyorlar ama ben kırk yılın başı bir transferim olmuş, ne biliyorsam yaparım valla dedim ve yaptım. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap arkadaşım.
...
ekincanım 4 yumurtan var diye üsülmeyesin.. bir tane olsun bisim olsun.bise yavrumusu getiren yumurta olsun.istediğimis o..büyüklere söyleyip söylememe konusu tam bir stress.ben ilk denemelrde söylemiştim.takipler yolunda gitmeyince her dr dan gelişte anlatması ya da anlatamaması da bir stress.olup biteni anlamadıkları için ya açıklama yapmak sorunda oluyorsun. yada daha sonraları artık kimseye bahsetmiyeceğim diyorsun.o saman da kendinle kalıyorsun.tabiii o da stress.eğer eşin uygun bir bahane bulursa evden usaklaştırsa daha iyi olur gibi geliyor.ama sisin büyükler nasıl insanlardır belki böyle samanda yanınısda olmak isteyecek sevincinise ya da üsüntünüse ortak olabilecek algısı yüksek insanlarsa paylaşabilirsin onlarla..sana morale ihtiyacın olacak bu dönemde köstek değil destek olabilecek kişilerse neden olmasın...her insanın başını yaslayacağı kocamaaann bir ağacı olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?