inş.canm iyi biri olr iyi en azından oğlunu büyütmş yabancısı olmaz bebek bakmanın keşke sende biraz daha izin alsn 6aydan önce birakmasan başkasına ben çok kararlıyım inş.ben uzun süre bakacam bir altı ay bak ya rapor bulmaya çalış bence o kadar bize ihtiyaçları varki kim senin gibi altını temizlerken şefkatle bakacak ki sırf bunun için ben arabayı satp uzun süre bakmayı düşünyrm inş.öyle olr
hayırlısı inş.inş.kendi bebşini doğrurusun canm ama kız çoçuklları daha aileden içerden oluyrlar ondan isteniyr bence
canm ya şu doğum yapma şeklimie karar veremiyrm normal istiyrm ama riske atmak istemiyrm şuan herşey normal sayılır inş.sağsalim doğrurz bebşlrimizi büyütrz de bebişlerini görürüz inş.
ihlamur a kabuk olayı fena değl gibi ya tarçın içmek daha zevlkli geliyr ihlamrdan. onu bazen içiyrm onunla ilgili bir sakınca yok değlmi hiç bakmadım da itrnnetten
günaydın anneler:
canm ya şu doğum yapma şeklimie karar veremiyrm normal istiyrm ama riske atmak istemiyrm şuan herşey normal sayılır inş.sağsalim doğrurz bebşlrimizi büyütrz de bebişlerini görürüz inş.
ihlamur a kabuk olayı fena değl gibi ya tarçın içmek daha zevlkli geliyr ihlamrdan. onu bazen içiyrm onunla ilgili bir sakınca yok değlmi hiç bakmadım da itrnnetten
günaydın anneler:
biz ne kadar normal doğum istesekte,doğum şeklimize genelde bebek ve doktorlar karar veriyor..oyüzden sende kafana takma ve doğum şeklini doktoruna bırak...inşallah gönlünden geçtiği gibi doğum yaparsın...
ıhlamurla ilgili olumsuz birşeye rastlamadım canım..zaten çok da içtiğim söylenemez...
bende grip oldum...boğazlarım çok kötü,burnumda akıyor...inşallah çabuk atlatırım..ilaç kullanmayınca biraz zor oluyor ama katlanıcaz artık ne yapalım...
herkese merhaba .. ıyı dıleklerınız ıcın tum arkadaşlara cok tesekkur ederım ... cok sagolun ..
toana annene cok buyuk gecmıs olsun ..bır an once ıyılısıpsaglıgına kavussun ınşallah
banu amelıyatın ertelenmıs .. sana da cok gecmıs olsun canım .. bır an once saglıgına kavusman dılegıyle ..
merye cok az kaldı hayırlısıyla kavusmanıza .. bence de cocuguna kendın bakma fıkrın gercekten takdıre şayan .. ama herkese uymayabılıyor .. ben anneme emanet ettıgım ıcın gonul rahatlıgıyla 3 ayını doldurduktan sonra calısmaya baslamıstım..
denızbulut ınşallah bu seferkı bakıcı ıcıne sıner ve batuya ıyı bakar .. burun tıkanıklık olayı genız etınden ya da genızle ılgılı bır problemden kaynaklanmasın ? bır an once gecer ınşallah..
hulya ..merhaba canım .. evet bır kac gundur gıremedım .. esımle sureklı gezıyoruz .. arda doktora gıdıyoruz .. sen nasılsın? sımdılık takıp ve dogal yoldan denıyorsun sanırım .. bu arada ardayı da op benım ıcın ..
patıkler .. yenı ev yenı umutlar .. her zaman şans getırır ınsana .. tasınma telası derken bır bakmıssın dogal yoldan gelıvermıs bebegın .. hayırlısı dıyorum .. her sey gonlunce olsun ..
erverdı .... telaslısın sanırım bu gunlerde ...kolay gelsın .. emarı daha cektırmedın sanırım ..
baharnaz zarpdenız nısamaı hereda lımonkabugu ekın herkese cok selammmm
bu arada ben bugun doktora gıttım adetımın 10. gunuydu .. smear testı yaptırdım .. sol tarafta 14mm boyutunda bır yumurta vardı .. endometrıum( rahım duvarı kalınlıgı ) 8mm dı .. ne var kı gecen sene cektırdıgım rahım fılmınde benım sol tupum tam acık degıl .. ama kapalı da degıl . sag tup tamamen acık .. 12. ve 14 . gunler tekrar gıdecegım .. catlama olup olmadıgını kontrol edecegız .. bır de adetın 21. gunu yapılan progesteron testı var onu yaptıracagım .. yanı yumurtanın yeterlı kalıtede olup olmadıgını olcen bır test ...
adetın 2. gunu yapılan hormon testlerınde.--- fsh 7.44 ---- e2 41... lh 8..... prolaktın 15 .. tsh 0.005
cıktı ... fsh cok da ıyı degıl .. asıl onemlısı tıroıd hormonum hala duzelmemıs yanı hıpertıroıd tarzında devam edıyor ... doktorum tıroıd boyle seyrederken tup bebek yapamam dedı .. 3 ay dogal yollardan yumurta takıbı yapacagız ... eger tıroıd hormonlarım duzelırse mayıs ayında tup bebek deneyecegız son olarak .. bakalım hayırlısı .. benden haberler bu kadar ...
hemmen kaptımbu bu yazını.. üzerime alınıyorum...bende hali hazırda anneyim çünküm
günaydın günaydın günaydınnn 38 in güllerikucak dolusu sevgiler
Canım gözün aydın eşine kavuşmuşsun :) Tedavin de inşallah yolunda gider arkadaşım.gunaydın arkadaşlarrrr
üç gundur gırememiştım .. malummmm eşım dondu .. ınşallah her sey daha ıyı olacak. tıroıdlerım dısında her sey yolunda gıbı . cumartesı gunu 10 . gun randevusuna gıdecegım .. yumurta gelısımı smear testı rahım kalınlıg kontrol edılecek .. adetın 2. gunu verdıgım kan sonuclarını degerlendırecek doktorum .. ona gore bı tedavı planı cızecegız ... ınşallah ..
herkesı opuyorum .detaylı yazamadım ..affola...gorusmek uzere..
Herkese günaydın arkadaşlar.Hafta bitiyor yine cuma günlerini çok seviyorum ben.İçimde bir sevinç oluyor.
Toana arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah annen daha iyileşmiştir de sen daha iyi görürsün gelince canım.Dr'la görüşmen de çok iyi geçmiş bek yüzdeni bile yükseltmiş.Rahime kamera ile giricekler dedikleri histereskopi çekilecek sana canım.Bence de yerinde bir karar.Hiç korkma korkulacak birşey yok.Biraz uyuyup uyanıveriyorsun adet ağrısı gibi bir ağrın oluyor birkaç günde biraz kanaman oluyor o kadar.
Patikler canım ev işin inşallah olur ama araya tüpü de sıkıştırıver canım.Çünkü yeni bir ev yeni bir bebek demekmiş bana öyle diyorlardı.Arda'ya hamile kalmadan önce evimize taşınmıştık.Bana ev uğurlu gelir bebeğin sana hemen gelicek dediler.Benim de o zaman tüplerim kapalı imkansız diyordum.Ama yeni evimde 3 kez adet gördüm sadece ve Senesi gelmeden Arda doğmuştu bile.İnşallah senin de öyle olacak arkadaşım.
Cans uzun zamandır uğramıyorsun sanırım eşin döndü.Aşağıda gördüm Hereda'yal seni.Herşey yolundadır inşallah.
Denizverdi senin de annenin evi hayırlı olsun güle güle otursun yeni evinde.Sana da kolay gelsin ev taşımak zordur tabi.Ama yardımcıları var tabi.
Alabama da uzun süredir uğramadı.Mert'le bir sorun yoktur sanırım.İşe mi başladın yoksa arkadaşım.
canım çok sağol. senin mail adresin de işte kaldı. evden iş mailine bağlandığımda eski adresleri göremiyorum. tek tüp ile de hamile kalanlar var. umudunu kaybetme. eğer düşünmüyorsan bile sok kez iyi bir merkezde bir deneme daha yapmanı öneririm. olmaması için bir neden yok. tek tüp olduğu için tüp bebek ile olma olasılığı daha fazla. inşallah eşin yabancı da olsa çok bekletmeden evlatlık işinizi yoluna koyarlar. bu kadar kimsesiz çocuk varken bu kadar beklemek niye
bugün yeni biriyle anlaştım. iyi niyetli birine benziyor. devamı da iyi gelir inşallah. bakıcı kısmı gerçekten zor. canından değerli bir parçanı emanet ediyorsun sonuçta. sen de en iyisini bulursun kısa sürede umarım.
sezeryeni ben istedim. doktor normal için aksi birşey yok demişti. sadece bebek biraz iri diye korkuyuyordu. en son 3850-3900 gözüküyordu ki 3770 doğdu. zaten 4 kiloya kadar normal doğum rahat yapılıyor. idrarda proteini bilmiyorum. idrarda iltihap olmasın istiyorlar ama. bir de tansiyon önemli tabii. yüksek tansiyon hastalarına normal yaptırmıyorlar. normal doğumda çok yükseliyormuş.
patikler eviniz hayırlı olsun. bakarsın bebeğinizle birlikte gelir. son bir deneme diyordun. yaşın dolayısıyla fazla bekleme. arada kredi ile vs hallet derim. memorial güzel seçim. sana da uğurlu gelir inşş. ben de haftaya dünya göze gidecektim lazer için ama bakıcı yeni herhalde öbür haftaya giderim.
canım umarım tüm tahlillerinden hayırlı sonuç alırsın. kızın öyle veya böyle gelecek :81:
burun işi üzücü. uyuyamamak kötü ama aşşam ağlayarak uyanması saatlerce burnunu ovuşturması yok muinsanın elinden de birşey gelmiyor. kahroluyorsun. inşallah yakın zamanda azalıp geçer.
annene çok geçmiş olsun acil şifalar. kamerayla girilince histeroskopi olabilir ama bunda sadece rahime bakılıyor. laporoskopi mi acaba onda da yumurtalıklara bakılıyor. her ne yaparlarsa yapsınlar incelemeleri iyi. birşey çıkarsa tedavi edilir. bir sonraki tüpü gönül rahatlığıyla yaparsınız.
geçmiş olsun. her şerde bir hayır vardır. anlaşılması iyi olmuş. umarım biran önce iyileşirsin.
eşine kavuşmuşsun. umarım bebeğin de peşinden gelir. senin hep bir oğlun olacakmış gibi geliyor. hayırlısı inşallah
yeni bir bakıcıyla anlaştım bugün. hiç bebek bakmamış. kendisinin bir oğlu var büyüttüğü. iyi niyetli temiz yüzlü birine benziyor. umarım son olur. dün akşam şirketin birinin gönderdiği biriyle görüşmüştüm. tarlabaşındaki çingelere benziyordu. değil bebeğini ve hatta köpeğini ayakkabını teslim etmezsin öyle. moralim bozulmuştu iyice. neyse bugünkü onun yanında nimet valla. çok yoruldum. herşeyden. oğlumun keyfini çıkaramıyorum. umarım rabbim bu sefer doğru insanı yollamıştır.
denizverdi, bende arkadaşın doktoruna çok şaşırmıştım zaten..ıhlamur nasıl olurda zararlı olur diye,zaten hergün de içmiyorum...bazen 2-3 günde bir 1 kupa kadar içiyorum...aktar bana içine elma,ayva,armut ve portakal kabukları da koyun..doğal antibiyotiktir demişti..
içimde bir varlığın kıpıranışını hissetmek gerçekten mucize gibi bir şey denizverdicim..sen ne kadar tedavi olmak istemesende Rabim sana da tedavisiz bu duyguları yaşayacağın günleri göstersin inşalah...
toana,merkezi ve doktoru değiştirme fikri iyi olmuş bence,ben üst üste aynı merkezi deneme taraftarı değilim...4 denememi de farklı yerde yaptırmıştım oyüzdendoktorunun surat ifadesinin değişmesi çok normal,adam biliyor suçunu
toanacım annen için çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin...çok üzüldüm gerçekten...
meryecim, 9 aylık maratonun sonuna gelmişsin sağlıkla şükürler olsun..inşallah sağlıkla kızınıda dünyaya getirirsin...bu aralar bunalım takılman çok normal,ne uyuyabiliyorsundur,nede doğru düzgün hareket edebiliyorsundur..son zamanlar çok sıkıntılı geçiyormuş..senin de az kaldı canım,azıcık daha sabır
tatlım banyodan hemen sonra yürüyüşe çıkmadım..yarım saati geçmiştir dışarı çıkmam...üstelik hava çok sıcaktı,soğuk olsaydı çıkamazdım zaten....
baharcım 3'e kadar aç mı bekledin hastanedeneden okadar uzun sürdü ki,kan verip dönmüyormuyuz hemen...:44:
kıpırları hissettim şükürler olsun ki,Rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu...
heradacım,çok da azimli değilim aslında,bazen bir şevk geliyor yürüyüşümü yapıyorum,bazende bir uyuşukluk geliyorkedi gibi miskinleşiyorum yerimden kalmak istemiyorum...keşke benimde seninki gibi el mahkum olsaydı...keyfe kalınca çokta istikrarlı olmuyor...
banu,çok geçmiş olsun.....
denizbulut,bakıcı sorunun çözülmüş çok sevindim...hadi gözün aydın,bu son olur inşallah....
patikler,yoğunluğun varmış kolay gesin....
ev işinizde hayırlı olsun...bizim bebişde yeni evimizde merhaba dedi bize,
inşallah bebeğinde size uğur getirir....
cans,gözün aydın eşin dönmüş...
zarpdeniz,hülya,nisa mai,alabama,ekin,vanilya,mai umut sizleride öpüyorum...inşallah iyisinizdir sizlerde
herkese merhaba .. ıyı dıleklerınız ıcın tum arkadaşlara cok tesekkur ederım ... cok sagolun ..
toana annene cok buyuk gecmıs olsun ..bır an once ıyılısıpsaglıgına kavussun ınşallah
banu amelıyatın ertelenmıs .. sana da cok gecmıs olsun canım .. bır an once saglıgına kavusman dılegıyle ..
merye cok az kaldı hayırlısıyla kavusmanıza .. bence de cocuguna kendın bakma fıkrın gercekten takdıre şayan .. ama herkese uymayabılıyor .. ben anneme emanet ettıgım ıcın gonul rahatlıgıyla 3 ayını doldurduktan sonra calısmaya baslamıstım..
denızbulut ınşallah bu seferkı bakıcı ıcıne sıner ve batuya ıyı bakar .. burun tıkanıklık olayı genız etınden ya da genızle ılgılı bır problemden kaynaklanmasın ? bır an once gecer ınşallah..
hulya ..merhaba canım .. evet bır kac gundur gıremedım .. esımle sureklı gezıyoruz .. arda doktora gıdıyoruz .. sen nasılsın? sımdılık takıp ve dogal yoldan denıyorsun sanırım .. bu arada ardayı da op benım ıcın ..
patıkler .. yenı ev yenı umutlar .. her zaman şans getırır ınsana .. tasınma telası derken bır bakmıssın dogal yoldan gelıvermıs bebegın .. hayırlısı dıyorum .. her sey gonlunce olsun ..
erverdı .... telaslısın sanırım bu gunlerde ...kolay gelsın .. emarı daha cektırmedın sanırım ..
baharnaz zarpdenız nısamaı hereda lımonkabugu ekın herkese cok selammmm
bu arada ben bugun doktora gıttım adetımın 10. gunuydu .. smear testı yaptırdım .. sol tarafta 14mm boyutunda bır yumurta vardı .. endometrıum( rahım duvarı kalınlıgı ) 8mm dı .. ne var kı gecen sene cektırdıgım rahım fılmınde benım sol tupum tam acık degıl .. ama kapalı da degıl . sag tup tamamen acık .. 12. ve 14 . gunler tekrar gıdecegım .. catlama olup olmadıgını kontrol edecegız .. bır de adetın 21. gunu yapılan progesteron testı var onu yaptıracagım .. yanı yumurtanın yeterlı kalıtede olup olmadıgını olcen bır test ...
adetın 2. gunu yapılan hormon testlerınde.--- fsh 7.44 ---- e2 41... lh 8..... prolaktın 15 .. tsh 0.005
cıktı ... fsh cok da ıyı degıl .. asıl onemlısı tıroıd hormonum hala duzelmemıs yanı hıpertıroıd tarzında devam edıyor ... doktorum tıroıd boyle seyrederken tup bebek yapamam dedı .. 3 ay dogal yollardan yumurta takıbı yapacagız ... eger tıroıd hormonlarım duzelırse mayıs ayında tup bebek deneyecegız son olarak .. bakalım hayırlısı .. benden haberler bu kadar ...
+kap canım her kadın annedir öyle olmasa bütün bu zorluklara katlanabilirmiyiz
annenin evi hayırlı olsun güle güle otursun torunlarıyla inşallah:
canım bazı görünteleme merkezlerinde falan da ayrıntılı ultrason çekilip cd veriliyor. daha ucuza yapan yerler de var ama onlarda çeken doktor değil. aslında ayrıntılı ultrasonu iyi bir perinatoloğun yapması gerekir. onlar bu işin uzmanı. fiyatlar ne yazık ki 300 lira civarında. bence sen ayrıntılıyı yapacak doktorun adını sor ve internetten araştır. fiyat aşağı yukarı aynı önemli olan doktorun tecrübesi.banu,çok teşekkür ederim tavsiyelerin için...dün anneme gittim beni iyileştirsin diye :) bana içinde zencefilinde bulunduğu,bal,limon,elma kabuğu ve kiraz sapı kaynattı...... inanırmısın,bugün boğazımda ağrı filan kalmadı...Allah annemden razı olsun o olmasaydı kimbilir kaç gün daha çekerdim bu boğaz ağrısını...zencefil hamilelere zararımıdır bilmiyorum dün annem 2 bardak içirdi bu karışımdan...öyle sancım vardı ki,zararlımıdır değilmidir aklıma gelmedi açıkası...fazla içilmeyen bazı bitkilerin zararlı olmayacağını düşünüyorum..
ballı limonlu suyu senin tavsiyenle yapıyorum şuan,birazdan içicem gribime iyi gelicektir diye düşünüyorum....
erverdi,çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için...
senin tarifini 2 gün önce tavuk suyuna çorba şeklinde yaptım,küçük parçalara ayırdığım tavuk etleriyle birlikte...tavuk suyunun doğal antibiyotik olduğunu okumuştum...
kapuska yemeğini ben hiç yapmadım..beyaz lahana alayımda haftaya,senden tarif alayım erverdicim..etli olsun derken kıyma mı olucak kuşbaşı et mi?şimdiden öğreneyim ki malzemelerim tam olsun....
canım,annen ev almış sanırım ben bunu gözden kaçırmışım mai umutun msjında okudum...hayırlı olsun evi,sağlıklı ve güzel günlerde oturmak nasip olsun inşallah....
cans,hormon değerlerin çok iyi maşallah tsh haricinde,sen fsh değerini çok beğenmemişsin ama benim 11'lerdeydi 7 olsa öpüp başıma koyardım heralde...sol tüpüm tam açık değil demişsin,böyle bir durumda benim gittiğim 2 doktorda tüpbebek denemesi yapmak istemiyordu...içinde svı birikimi olabilir bu da embriyonun tutunmasını engelleyebilir diye...senin doktorun ne düşünüyor bu konuda?
ben birşey daha danışmak istiyorum tecrübeli arkadaşlarıma,hani 20.haftadan sonra girilen detaylı ultrason var ya, detaylıdan kasıt ultrasonun 2.düzey olması mı yoksa 4 boyutlu olması mı demek...detaylı ultrasona girebileceğim hastane araştırıyorum...geçen yakınlarımda bir hastaneyi aradım ayrıntılı ultrason bakıyormusunuz diye..evet çapadan her çarşamba bir doktorumuz geliyor bununla ilgili fiyatı 330 tl dedi...tabi benim gözlerim yuvalarından fırladı nasıl yani diye
ayrıntılı ultrasonu araştırırken ne diye sorayım hastanelere..bu konuda yardımcı olurmusnuz????
herkeze mutlu ve keyifli pazarlar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?