38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın pardon tünaydın herkese
2 gündür internet arızalıydı giremedim. sonra okuyup yazacağım. biz de doktora gittik. memorial çok kalabalık diye hastane ve dr değiştirdim ama bu doktoru da sevmedim. bir sonraki ay başkasına götüreceğim hangisi diye kararsızım bakalım. batu iyi 66 cm olmuş kilosu da 6700 ile 7000 arası birşey. tartıda çok oynadı dr en son 6700 diye yazdı ama emin değilim. 7 kiloysa ve eksik yazıldıysa bir sonraki ay yine çok almış diyecekler

memorial çok kalabalık dedim de büyük hastanede hasta çocuk da kontrole gitmiş normal çocuk da bir arada bekliyor mikrop kapma olasılığı çok oluyor o nedenle. küçük sakin hastaneler daha iyi bu bakımdan. sabahtan beri kimse girmemiş:44:

Son düzenleme:
oğlum bugün 3 aylık oldu. bi çeyreklik
6kilo 600 gram olmuş oğlum ve 64 cm. doktorumuz anne sütüne devam dedi. pnömokok aşısı oldu herşey yolunda.
maşallah mert beye batu ile başa baş gidiyorlar tabii seninki anne sütü benimki mama ne yapalım sağlıklı olsunlar da.

geçmiş olsun. eğer gerekliyse ameliyattan da korkmamak lazım. bazen ameliyattan kaçmak daha kötü sonuçlar doğurabiliyor

erverdi den sonra ikinci şairimiz

bir kız daha geliyor hayırlı olsun bakalım as için ne karar verdiniz yaptırmayacaksınız herhalde?

güzel haberlerini bekliyoruz kendine ve bebişlere dikkat et

canım eğer evlatlık olursa zaten bizimkiler 1-2 yaşına geldiklerinde sen de 1-2 yaş arası alacağın için yaşıt olacaklar. artık birlikte sağlıklarını alışverişleri yemeklerini sinemalarını tiyatrolarını konuşuyor oluruz.

plesenta hariç herşey yolunda gibi. sen yine de kendini yorma. kontrollerini düzenli yaptırdığın sürece doktorun da söyleyecektir ne yapman gerektiğini
büyüdü teyzesi 4,5 kilo oldu oğlum
büyüdükçe kolaylaşıyor bakımı. bundan sonrası daha da kolay geçer insan alışıyor valla

kotrol edildiği sürece sana ve bebeğine bir zararı yoktur umarım. sağlıkla kucağına al da bir gerisi önemli değil halledilir

iyi akşamlar arkadaşlar bir yanlış anlama olmasın ben geçmişi okurken bednur un bu şiiri zarpın hoşuna gitmiş zarpta şimdi hamile olunca hatırlatayım dedim şiir badenurun.

herkese gunaydınnnnnnnnnnnn
mutlu guzel bır hafta sonu dılıyorum .. hastalıgımla ılgılı ıyı dıleklerını ıleten tum arkadaşlarıma yurekten teşekkur ederım ... ıyı kı varsınız ...

gorusunu aldıgımız ıkı profesor de amelıyat kararını verdı .. ne yazık kı tıroıdlerımın bır kısmını alacaklar .. tabiri caizse guatr amelıyatı..dıger bır docent ıse son ıstedıgı tahlıllerın cıkmasını beklıyor .. fakat bu degerlerle hemen amelıyat edemezmısler .. devam eden ve ne yazık kı bana kılo aldıran ılac tedavısı 1 ay daha devam edecek bır ay da 57 kılodan 60 kıloya cıktım.. aldıgım ılaclar tıroıdlerın calısmasını durdurarak baskılıyor .. dolayısyla spor ve dıkkat edılen yeme alışkanlıgına rağmen 3 kılo aldım .. neyse takmıyorum fazla .. amelıyattan sonra verırım dıye dusunuyorum ... tup tedavısı gordugum dr ıse amelıyattan 3 ay sonra deneyebılırız dedı ...yanı asagı yukarı hazıran gıbı son kez tup bebek denemesı yapacagım ve bu olayı kapatacagım .. tabıı allah ızın verırse ...
adetın 21 gunu yaptırdıgım progesteron testı ıse 8. 25 cıktı .. drum yumurtlama olmus ya da olamamıs dıyemem dedı .. 10 nun uzerınde olsaydı kalıtleı bır yumurtlama olmus dıyebılırdım dedı .. neyse zaten bu durumda spontan takıpler suya dustu ....

topıgımızın bebekleri buyuyormus .. maaşallah batuya merte umuda ...
merye herhalde dogum yaptı ... saglıcakla atlması dılegıyle
erverdıden de ses yok ....

..

Günaydın herkese

Denizverdi uğramamışsın ?

Maiumut tükkanı açıp gitmişsin :)

Deniz Bulut saol canım İnşallah bebeğe bir etkisi olmamaıştır.

Cans ilaç tedavin sonuç verirde ameliyatını olursun ve toparlanıp aldığın kararı hayırlısıyla uygularsın inşallah.

günaydın yine kimse yok
herada maşallh miniğine 1 kiloya yaklaşmış yüzü en net 24-30 arası görünüyor. sonrası gözükse de çok büyüdüğü için net çıkmıyor zaten sığmadığından eli yüzünde oluyor hep. ne yapalım senin kız nazlı olacak galiba kendini saklıyor artık doğumda görürsünüz süpriz olur:106: sen de etleri hüplet canım kızın şu an sende ne var yok yiyor ne de olsa

merye yi ben de merak ettim umarım girip iyi olduğuu yazar

cans kilon şu an hiç fazla değil. boşver değerler bir düzelsin sen ameliyatını ol da kiloyu verirsin. spontan denemeye de tüpe de sonradan devam önce sağlık tabii.:129:

maiumut yağmurda yürümek de güzeldir :128:

geri kalan herkese

canlı bir iyi akşamlar nisa

herkese selammmm... bu ara okudum ama yasamadım.pek te giremedim.herkese sevgiler
annem rahatsısdı onunla ilgilendim.sonra da ödevler...ama herkes aklımda..ösellilkle merye...şimdi belki kucağındadır meryemi

iyi akşamlar denizverdi annene geçmeiş olsun

Günaydın tükkanı açmamışlarsabah kuşları

Denizverdi geçmiş olsun, annene Allah şifa versin.

Maiumut bu soğuklarda da koşma canım evde fitness yap en iyisi çok soğuk çünkü. Kursa giderken bile 10 dklık yürüme mesafesine taksiye biniyorum :) kimbilir bana ne kızıyorlkardır.

BUgünlerde pek uğrayan yok umarım herkesin ve sevdiklerinin sağlığı iyidir, herkes günlerini memnun geçiriyordur.

Arkadaslar Merhaba,

Sonunda internetimiz baglandi, yasasin teknoloji!:126:

Yarin aksam 4'lu test icin hastaneye gidiyoruz. Sonuclar cikinca Istanbul'daki doktorumla paylasacagim. Oradaki doktorum onerisi detayli ultrason idi, eger detaylida sourn bulurlarsa AS'ye geceriz demisti. Zaten 20.haftadaki detayli ultrason ve AS ayni zamanlara denk geliyor. Simdi detayli ultrasonu da burada yaptiracagiz tatmin olmazsak benim Istanbul'a hemen gelmem gerekiyor. Hakkimizda hayirlisi, umarim bu endiseler cok yersizdir.
Simdi sizleri bir okuyayim...

Herada, iyi oldugunuza sevindim, demek kizin yuzunu gostermedi. Bizim ilk detayli ultrasonda bizimkide donmemisti, doktor oksurmemi istedi, denedik yine donmemisti. Sonra bana kalk yuru birseyler ye ic gel demisti ve bebek ondan sonra donmustu. Belki ultrasona giderken bir-iki seker atistirman, meyve suyu alman faydali olabilir diye dusundum.:13: Testler konusunda haklisin, cok kafa karistiryor. Ense kalinligimiz normal ve burun kemigimiz de net bir sekilde goruldu ama kan testindeki abuk rakam endise verici, simdi 4'lu de de benzer cikarsa biraz daha keyfimiz kacacak. Konuyu biraz hatmettim fakat zaten bir cok yerde riskli olabilir diyor, sadece ileri derecedeki testlere yoneltiyor AS gibi... normal degerde cikan bir sonucta da risk olabilir diyor; insanin aklina o zaman bunlari nicin yaptiriyoruz gibi bu soru geliyor. O yuzden sana kesinlikle hakveriyorum, AS'ye soguk bakmiyoruz, en kesin sonucu veren o zaten. Fakat buradaki doktor ve oradaki doktor her ikisi de 4'lunun ve detaylinin sonucuna gore AS onereceklerini soylediler. Her ne kadar AS'de de kacinilmaz bir risk var ama gerekli goruldugunde yaptirmaya hazir olacagiz.

Deniz Bulut, Masallah Batu buyuyor ve kipir kipir anlasilan...

Alabama, Mert'e de Masallah. Sutunun yariyor olmasi da sevindirici, bak yediklerin belli ki cok iyi yaramis. Yine 10 kg. gitmis, simdi emzirdigin icin yavas yavas verirsin sanirim. Eskiler emzirmeden kesince de kilo verilir derler. Benim istahim yerinde, simdiye kadar kendimi cok sinirlamamistim ama simdi ekmegi biraz azalttim. 6 yil boyunca ekmek-peynir gibi seylere cogu zaman hasret kalinca burada bulunca simdi yiyorum. 16 haftamiz bitti cok sukur fakat ben 7 kilo almis durumdayim, daha az almam gerekirdi. Asiri yemiyorum ama 3-4 haftadir da vitamin takviyesine basladik, biraz da o mu etkiliyor diye dusunmekteyim.:26:

Baharnaz, magnezyuma basladigin iyi olmus umarim en kisa surede etkisini gosterir canim. AntiTPO icin de bir bakima iyi olmus bu sayede onu da ogrenmis oldun yoksa kimse farketmeyecekti. Artik dogumdan sonra kontroller ona gore yapilir ve kontrol altina alinir.

Altinyunus, haklisin canim, saglikla-saglam bir skeilde gelsin de her iki cinse de kapimiz acik.:13:

Hulyacim, yoktun bir suredir, hosgeldin! Insallah 2. bebegin kiz olur canim, iyi dileklerin icin cok tesekkurler.

Denizverdi, Annecigine gecmis olsun, umarim toparlamistir. Sen de evi biraz toparlamissin, gozunaydin. Evet bebeklerimiz akran olacaklar, Deniz Bulut'un dedigi gibi yine oratk seylerden konusacagiz insallah.:13:

Cans, operasyon yolu acilmis, hakkkinda hayirlisi olsun canim. Sonra da tedaviye hazirliga baslarsiniz, arkasindan da bebesin gelir.

UmutMai, ayyy simdi hatirladim, hatirlattigin icin cok tesekkurler. Badenur'un kulaklari cinlasin. Darisi sana, O'na ve tum bu yola baskoyanlara canim.:13:

Limonkabugu, detayliniz yapilmis gozunuzaydin, bebeginiz iyiymis. Eskiden amniyon sivisi fazla olunca Amniyo sentez ile alinirmis, eger sen ve bebek iyiyseniz ki iyisiniz, cok endiselenme canim. Umarim her sey yolunda gider ve bebeklerimize vaktinde kavusuruz.:13:

Ekin, umarim sigara icmedin, dayanabildin... test gunun yaklasiyor, hayirli sonuclara ciksin canim.

Sevgiler herkese...

denizverdi buda bu pazarın süprizide umarım keyfin yerindedir

iyi akşamlar canım

canım.... şiir için sağolasın..hemmen yasıyiiim.yoksa kalır.. diğer lerini de yasamadım.onları da yasayım.çok sağol..sen nasılsın?hep yürüme hep koşu mu?yokk mu daha bir kıpırdanma?
iki oldu pasar süprisi diye alıntı yaptın.. kısmet işte..

olacak inşallah bir dr a gidip bişeyler öğreneyim yazacam.geçen de sayfa nu sunu vermiştim yazdınmı ordada bir şiir vardı 1946 idi galiba değilse bir önce ve bir sonrasına bak.

olacak inşallah bir dr a gidip bişeyler öğreneyim yazacam.geçen de sayfa nu sunu vermiştim yazdınmı ordada bir şiir vardı 1946 idi galiba değilse bir önce ve bir sonrasına bak.

geçen hafta pasar sabahı yasmışsın.onları da ekliyeceğim.ama şimdi fır dönüyorum.yasdığım defterimi bulamıyorum.

1946 ya baktım.yokktu orda bişey:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…