- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
maşallah mert beye batu ile başa baş gidiyorlaroğlum bugün 3 aylık oldu. bi çeyreklik
6kilo 600 gram olmuş oğlum ve 64 cm. doktorumuz anne sütüne devam dedi. pnömokok aşısı oldu herşey yolunda.
geçmiş olsun. eğer gerekliyse ameliyattan da korkmamak lazım. bazen ameliyattan kaçmak daha kötü sonuçlar doğurabiliyorzarpdenız.. tekrar tebrık ederım .. mınık kızın aılenıze bır an once katılsın ...
alabama maaşallah merte ...boylu poslu guclu kemıklı bır cocuk olacak .. gerci tobıgımızın butun yakışıkllıları oyle maaşallahhhh
herkese mutlu bır hafta dılıyorum ... bendekı haberler cephesı pek ıç acıcı degıl ... tıroıdlerım ıyıce sastı ..gorusunu aldıgımız uç profesor de acıl amelıyat dedı... gel de bana sor ... ama ne yapalım hastalık da saglık da bız ınsanlar ıcın degıl mı ?
erverdi den sonra ikinci şairimizaldığın ilk nefes umut olsun bebek barış bekleyen yarınlara
mahsumiyetin ders olsun art niyetli insanlara
ağlaman bereket olsun gülmen mutluluk olsun bebek
çare arayanlara varlığın en büyük servet olsun bebek
seni dünyaya kazandıranlara
hoş geldin bebek yuvana iyiki geld
bir kız daha geliyor hayırlı olsun bakalımArkadaslar, biz dun yeni doktorumuzla tanistik ve onu sevdigimize karar verdik. Ultrason da oncekine gore cok cok daha iyiydi.
Aramiza " Minik bir prenses daha katiliyor". %99 kiz bebek denildi.:103: Esim yakinda evde her yer pembe olacak diye bana takiliyor.
Haftaya burada 4'lu test yapilacak ve 20.hafta da da detayli ultrason yapilacak, eger tatmin olmazsak hemen Istanbul'a gelip bir de orada yaptiracagim.
Denizverdi, dualarin tuttu canim. Darisi sana ve siradaki tum diger arkadaslara... Evet canim, haftaya 4 aylik oluyoruz, ben de yakinda cizelgeyi yapsam iyi olacak.
güzel haberlerini bekliyoruz kendine ve bebişlere dikkat etArkadaşlar merhaba,
P.tesi günü 2 embriyo ile transferim yapıldı. Test günüm 4 mart.
En zor kısmı bu yatıp dinlenme kısmıymış.
Haa bide benim gibi sigara tiryakisi birisinin sigara içmemesi.. Ara sıra kafam öyle bir dumanlanıyor ki
anlatamam.
Kendimi başka başka şeylerle avutmaya çalışıyorum. Abur cabur yemekten galiba 100 kg olacağım.
Hayırlısı bakalım.
Hepimiz için dua ediyorum. Sizleri kocaman öpüyorum.
canım eğer evlatlık olursa zaten bizimkiler 1-2 yaşına geldiklerinde sen de 1-2 yaş arası alacağın için yaşıt olacaklar. artık birlikte sağlıklarını alışverişleri yemeklerini sinemalarını tiyatrolarını konuşuyor oluruz.sarp hocam;evet hocam evett.. sıra bende.. ama henüs sıarmı öğrenmedimsanırım 4 ay sonra belli olur sise yetişir herhalde.yani akran olurlar gibi geliyor bana.alabamaya denise hepinise yetişir inşallah..sisinkiler 1 1buçuk yaşlarında iken sanırım benimki de o aralarda olur.hayırla gelsinn...
evinis toplanmış.. eksik bitmes..her yeni gün yeni birşeyler çıkıyor..allah önce can sağlığı versin...ah hocam ahh... basen öyle çileden çıktığım anlar oluyor ki elime bir ... alıp herşeyleri kırasım parçalayasım geliyor.. şükür bugün bitecek inşallah... dün takıldı dolaplar..ordan atla burdan atla.. cambas oldum..her yerimi vurdum çürüttüm
plesenta hariç herşey yolunda gibi. sen yine de kendini yorma. kontrollerini düzenli yaptırdığın sürece doktorun da söyleyecektir ne yapman gerektiğinimerhaba arkadaşlar;
dün medipol Hakan beyle ranevumuz vardı detaylı ultrason için....biraz korku ve tedirginlik içindeydim..doktor,beyinden başlayarak tüm organ ölçümlerini tek tek yaptı...Allah'a şükür bebeğimle ilgili sorun çıkmadı....plasentamın aşağıda olduğunu bu doktorda söyledi,erken doğum yapma riskin var,o yüzdende tam teşekküllü bir hastane seç dedi..eğer plasentam rahme yapışıksa rahmim alınabilirmiş,bu şimdilik bu bir risk ama böyle olucak diye bir kaide yok dedi,birde amniyo sıvım fazlaymış..şekerin yüksek olabilir..bu da erken doğum riskini artırır dedi..
hareketlerimi kısıtlayayım mı diye sordum..o da plesanta previa seninle ilgili bir durum değil,senin yapabileceğin birşey yok,yürüyüşünü yapabilirsin,günlük aktivitelerine devam edebilirsin dedi..tabi ben yinede çok dikkatli olmaya çalışıyorum..tedbiri elden bırakmamak lazım...
zarpdenizcim,beni merak etmişsin çok sağolasın...bizde haberler böyle,sen nasılsın?herşey yolunda mı?
erverdicim,sende beni merak etmişsin çok teşekkür ederim..seninde başına olmadık işler gelmiş,çok üzüldüm..evin içi o haldeyken insan çk gerginoluyor..inşallah biran önce eski düzenine kavuşursun...
baharcım,sen nasılsın?fuara gitmişsin,İstanbulda yaşamanın avantajlarından yararlanabiliyorsun ne güzel..çok istiyordum fuara gitmeyi ama kısmet olmadı..birşeyler alabildin mi tatlım?
altınyunus,bebeğin aslan parçası olmuş maşallah..kaç kilo oldu ?
maiumutiyi dileklerin için çok teşekkür ederim..sen bizim nisa mai'mizmişsin yeni öğrendim
alabama,mert' maşallah..sert erkeğimiz kocaman olmuş...doğuştan fenerbahçeli demek...
ekin,transferin hayırlı olsun..inşallah güzel habelerini alıcaz seninde
edanur,idrar tahlilinde pozitifi görmüşsün...eğer testte bir bozukluk yoksa,şimdiden tebrik edeyim seni hamilesin :) kanda ne zaman baktırıcaksın?merak ettim
herada,uzun zamandır yazmamışsın...herşey yolunda mı?merak ettim seni....:44:
meryecim,seninde sesin çıkmıyor?herşey yolunda mı?
denizbulut,cans,hülya,patikler, sizler de iyisiniz inşallah..herkezi öpüyorum...
büyüdükçe kolaylaşıyor bakımı. bundan sonrası daha da kolay geçer insan alışıyor vallabüyüdü teyzesi 4,5 kilo oldu oğlum
ben geldim
Limon Kabuğu ayrıntılın güzel geçmiş sevindim, drun rahatlatıcı şeylerde söylemiş güzel şeyler düşünelim. İnşallah vaktinde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Şeker yüklemen ne zaman? Amnios sıvının ölçümü nedir? İstanbulun avantajları dezavantajları var. Fuara uzak olsaydım gitmezdim yakın diye gittim :)
Orjinal şeyler vardı. Aklımda kalan yıkanabilir bebek bezi çok eski bir ürünü bayaa geliştirmişler.
Herada seninde iyi olmana sevindim çok yorma kendini artık kansızlık halsizlikte yapabilir, çarpıntıda inşallah yapmaz. Süslüne maşallah. Bizim isim henüz belli değil :) büyüklerimizden isim bekkliyoruz :)
edanur kan testi yaptırabildinmi?
Endokrinoloji uzmanında idim sonuçlar için 25 mcg aldığım ilaç son durumla 50 ye çıkarıldı. Ultrason normal, TSH, T3 normal T4 düşük dedi, AntiTPAO sınırın üstünde dedi bu değerlerle genetik bir hastalık almış oluyomuşum büyüklerimden :) Doğumdan sonrada takip edilmem gerekiyormuş, hızlı kilo almamın sebebide buymuş durumlar böyle kontrole devam dedi. Bu rahatsızlık bugüne kadar niye çıkmadı? yada defalarca tahlil yapılıyorda drlar niye demiyorki birde AntiTPAO na bakalım. Hep 3 tahlille bakıp yolluyorlar. Kızlar bazen gerçekten bilmek gerekiyor sağlıkla ilgili durumları neyse...
Hormonlarım zirve yapıcak yine :))
canlı bir iyi akşamlar nisa
herkese selammmm... bu ara okudum ama yasamadım.pek te giremedim.herkese sevgiler
annem rahatsısdı onunla ilgilendim.sonra da ödevler...ama herkes aklımda..ösellilkle merye...şimdi belki kucağındadır meryemi
hani ?çocukluğum nerede
incir ağacına asılı salıncağım
öyle ,yüksekte değil
sallanıyorum ama ayağım değiyor yine yere
10 kuruşmu?yoksa 20 kuruş mu?
tutuşturmuşlar elime
buzcu kemal amcadan buz alıyorum
10 kuruşluk ya da
20 kuruşluk.....
bir de bir küp vardı
kediler dilini çıkarıp çıkarıp içerler ya
gizlice kedi gibi suyunu içtiğim küp
sonrasında terlikle kovalandığım
ama ne bağırış öyle ! arkamdan
kaç f.... kaç
nerede o ?kuuuuku kuu ku diyen
etrafa pisleyen kumrular
tek kıymetli kızım ben
neredeyim şimdi
sonra yün eğirirdi yaşlı bir haminne
ben etrafında,o döndürürdü elindekini
tek kızdım
kıymetli.....
buldu beni o kumrular
bu pazar sabahında
takip mi etmişler?o küçük kıza mı benzetmişler
sonunu getiremedim.gazete almaya çıktım.bu karışık halimle.böyle oldu işte.
bir kız ...çok değil sadece bir kız ....bu kadar uzak olabilir mi?
oluyor işte....
iyi akşamlar canım
olacak inşallah bir dr a gidip bişeyler öğreneyim yazacam.geçen de sayfa nu sunu vermiştim yazdınmı ordada bir şiir vardı 1946 idi galiba değilse bir önce ve bir sonrasına bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?