- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
oğlum bugün 3 aylık oldu. bi çeyreklik
6kilo 600 gram olmuş oğlum ve 64 cm. doktorumuz anne sütüne devam dedi. pnömokok aşısı oldu herşey yolunda.
günaydın herkese
bahar sanada canlı bir günaydın iyisin inşallah
şimdi ben çıkıp biraz yürüyeyim gerçidnizverdi yürümekle olmaz dedi ama.......
Selam canım.Nasılın ne haber.Seni gördüm ama fırsat bulamadım bir türlü yazmaya.Mert'in foto.'sunu da gördüm çok büyümüş maşaşllah.Kocaman adam olmuş.Allah size bağışlasın canım.
alabamacım;maşallah mertedemek o kadar oldu ha.. çok şükür üsüntülerin son buldu... artık doyasıya yaşa yavrunu...yeni resim yok mu?
dr a önümüsdeki hafta gideceğim. memoriale hematoloğa... ama öncesinde nöroloğa da göstereceğim..hayatımı dr lara bağlamıyacağım.biras ondan biras benden..daha çok benim isteğim doğrultusunda... şimmmmdi sabah esanı okunuyor..dua edeyim sise..önce yavrunu sağlıkla sana bağışlasın... tüm yavruları annelerine bağışlasın allah.. meryecim nerdesin?allah seni de bir avasda kurtarsın derler ya.. hayırlısı ile sorunsus getir inşallah kısını meryemi dünyaya..
limon;inşallah herşey yolunda.girmemişsin.allah yavrunu sana bağışlasın..
bahar;sen de girmemişin... sana da sağlık diliyorum.sağlıkla doğur yavrunu inşallah.müjdeli gününü bekleyenlere müjdeler olsun inşallah.
sarp hocam;allah sise de sağlıkla kısınısı bağışlasın.usak,,,çok usak yolun yolcusu bu kıs... iyi ki kıs:))
denis altınyunussisler de bibililerinisle usun yıllar geçirin inşallah.
umudunu arayanlara da allah çok aratmasın tes samanda tattırsın inşallah.
allahım... beni de mahcup etme inşallah.allah utandırmasın..amin..
merhaba arkadaşlar;
dün medipol Hakan beyle ranevumuz vardı detaylı ultrason için....biraz korku ve tedirginlik içindeydim..doktor,beyinden başlayarak tüm organ ölçümlerini tek tek yaptı...Allah'a şükür bebeğimle ilgili sorun çıkmadı....plasentamın aşağıda olduğunu bu doktorda söyledi,erken doğum yapma riskin var,o yüzdende tam teşekküllü bir hastane seç dedi..eğer plasentam rahme yapışıksa rahmim alınabilirmiş,bu şimdilik bu bir risk ama böyle olucak diye bir kaide yok dedi,birde amniyo sıvım fazlaymış..şekerin yüksek olabilir..bu da erken doğum riskini artırır dedi..
hareketlerimi kısıtlayayım mı diye sordum..o da plesanta previa seninle ilgili bir durum değil,senin yapabileceğin birşey yok,yürüyüşünü yapabilirsin,günlük aktivitelerine devam edebilirsin dedi..tabi ben yinede çok dikkatli olmaya çalışıyorum..tedbiri elden bırakmamak lazım...
zarpdenizcim,beni merak etmişsin çok sağolasın...bizde haberler böyle,sen nasılsın?herşey yolunda mı?
erverdicim,sende beni merak etmişsin çok teşekkür ederim..seninde başına olmadık işler gelmiş,çok üzüldüm..evin içi o haldeyken insan çk gerginoluyor..inşallah biran önce eski düzenine kavuşursun...
baharcım,sen nasılsın?fuara gitmişsin,İstanbulda yaşamanın avantajlarından yararlanabiliyorsun ne güzel..çok istiyordum fuara gitmeyi ama kısmet olmadı..birşeyler alabildin mi tatlım?
altınyunus,bebeğin aslan parçası olmuş maşallah..kaç kilo oldu ?
maiumutiyi dileklerin için çok teşekkür ederim..sen bizim nisa mai'mizmişsin yeni öğrendim
alabama,mert' maşallah..sert erkeğimiz kocaman olmuş...doğuştan fenerbahçeli demek...
ekin,transferin hayırlı olsun..inşallah güzel habelerini alıcaz seninde
edanur,idrar tahlilinde pozitifi görmüşsün...eğer testte bir bozukluk yoksa,şimdiden tebrik edeyim seni hamilesin :) kanda ne zaman baktırıcaksın?merak ettim
herada,uzun zamandır yazmamışsın...herşey yolunda mı?merak ettim seni....:44:
meryecim,seninde sesin çıkmıyor?herşey yolunda mı?
denizbulut,cans,hülya,patikler, sizler de iyisiniz inşallah..herkezi öpüyorum...
iyi geceler denizverdi sayfa 1946 ya bak istersen
günaydın güller[/QUO
TE]
Günaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?