38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Altinyunus, Umut ve sen cok yol katettiniz, ikinizi de gercekten kutluyorum. Masallah gayet guzel bakmissin, leopar desenlerinin icin de Umut'da minik leopar yavrusu gibi duruyor cok sevimli ama tulumu ayicikliymis. Operim ikinizi de.

Denizverdi, bizim ev toparlandi, mutfaga da bir cok sey alindi fakat sarimsak doveci almamisim. Canim hep eksili, sarimsakli seyler istedigi icin dun cacik yaptim fakat sarimsaklari ince ince dogradim. Daha alinacaklar var ama henuz nereden alacagimi bilmedigim icin su an arastirma safhasindayim. Sana da cok kolay gelsin, umarim cok uzun surup seni iyice cileden cikarmaz.:13:

Hakikaten Merye, dogum yapti mi acaba? Hu hu Merye ses ver guzelim???

Akideciknane, Hosgeldiniz! Cok iyi bir merkezde, basarisini duydugunuz doktorlarla ve ileri teknolojinin kullanildigindan emin olarak denemenizi tavsiye ederim.

Limonkabugu, nasilsin? Annende misin hala?

Baharnaz, magnezyum alma konusunu doktorunla konustun mu? Biliyorum diyeceksin ki zaten bir suru ilac aliyorum ama benim su an aldigim kalsiyum ilacinin icin de magnezyum da var. Ismi Osteocare. Istanbul'daki doktorum yazmisti ama simdi buradaki de dun tekrar yazdi. Bir de multivitamin aliyorum bana yanlizca birini sabah digerini de aksam almami onerdi ki daha iyi etkiyi gosterebilsin. Dogumu nerede ve nasil yapacaginiza karar verdiniz mi?:26:

Herada, Hulya, Patikler bir suredir cok mesguller sanirim yazmamislar, umarim keyifleri yerindedir.

Alabama, Deniz Bulut

maiUmut, yakinlarda tedavi planlari var mi?

selamlar kızlar
zarpcım kızın oluyomuş çok sevindim artık kıza döndü galiba hep kız haberleri gelmeye başladı. allah hayırlısıyla sağlıkla doğurmanı nasip etsin canım çok sevindim.

ekincim benimde aynen öyle hayatımda ilk silik çizgimdi o ve silik çizgi dünyala güzeli bi oğlan oldu bana Merti getirdi. hamilesin canım tebrik ederim. kanda baktır hemen. ben öyle yapmıştım. değer bi gün önce olması sebebiyle düşük çıkmıştı iki gün sonra tekrarlamıştık ve ikiye katlamıştı çok şükür.

hepinizi çoook öpüyorum.

denizverdi sonuçlarını bekliyorum dört gözle. inşallah güzel haberlerini alacağız. birhaftasonra mı öğrencez?

oğlum bugün 3 aylık oldu. bi çeyreklik
6kilo 600 gram olmuş oğlum ve 64 cm. doktorumuz anne sütüne devam dedi. pnömokok aşısı oldu herşey yolunda.

zarpdenız.. tekrar tebrık ederım .. mınık kızın aılenıze bır an once katılsın ...

alabama maaşallah merte ... boylu poslu guclu kemıklı bır cocuk olacak .. gerci tobıgımızın butun yakışıkllıları oyle maaşallahhhh

herkese mutlu bır hafta dılıyorum ... bendekı haberler cephesı pek ıç acıcı degıl ... tıroıdlerım ıyıce sastı ..gorusunu aldıgımız uç profesor de acıl amelıyat dedı... gel de bana sor ... ama ne yapalım hastalık da saglık da bız ınsanlar ıcın degıl mı ?

aldığın ilk nefes umut olsun bebek barış bekleyen yarınlara

mahsumiyetin ders olsun art niyetli insanlara

ağlaman bereket olsun gülmen mutluluk olsun bebek

çare arayanlara varlığın en büyük servet olsun bebek

seni dünyaya kazandıranlara

hoş geldin bebek yuvana iyiki geld

yaşasınnnnnbir kıs bir kıs daha bir kıs daha öyle bir şarkı vardı.

Alabama, tesekkurler canim. Masallah Mert tosun olmus, sutun yariyor. Sen kac kilo almistin hamileyken? Nasil durumlar simdi, biraz dert ediyordun. Ben de sanki fazla kilolu olacak gibiyim aslinda cok da yemiyorum acaba vitamin mi aldiriyor...:26:

Cans, ameliyat daha iyi bir secenekse neden olmasin canim? Islemleri daha da hizlandirir, hakkinda hayirlisi olsun canim.:13:

MaiUmut, siirin icin tesekkurler. Hepimize saglikli - saglam cocuklar nasip olsun.

Denizverdi, sira sende canim. Sirayi bozma lutfen, Alabamanin dedigi gibi artik kiza donduk galiba...

Ben simdi oturma vizesi ile ugrasiyorum, o yuzden de simdi esimin isyerine geldim, o arada da hemen sizleri bir okuyayim dedim. Eve henuz internet baglanmadi, bekliyoruz.

Sevgiler herkese.

canım belkide ameliyatla tam çözüm seni bebene daha yakınlaştırır belli mi olur. hayırlısı ile sen sağlıklı ol gerisi gelir inşallah. sen ne diyorsun peki olcan dimi ameliyat. saol canım bu arada Mert bey için inşallah öyle olur

Zarpcım ben tüp tedavileri ile 5 kilo almış olarak 66 ile hamile kaldım kafadan güzel kilolar aldım 80 i buldum hızlı hızlı aldım ama ben kiloları tam enson 2 3 aya girince yavaşladı hatta son iki ay kilo bile verdim ama yarım kilo civarı ve stabil kaldım 83 ile doğuma girdim hayatım. doğumdan hemen sonra tartılamadım tam bir hafta sonra hastaneye gittiğimde 75 küsürdüm. şimdi hala 70 kiloyum iştahım çok abartmamaya çalışıyorum ama canım yemek tatlı vs istiyo. hala spor hakketire bi şekilde başlamam lazım

Zarpdeniz kızın olacağına inan çok sevindim canım.Hep kızım olsun istemiştim ama İnşallah Allah bana da nasip eder bir gün.Kız bebek farklı geliyor bana.Ablamların hep kızları var daha farklı yani.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Altınyunus canım senin oğlan da maşallah büyümüş.arayı kapatır kısa zamanda bu gidişle.Yüzünü göremedik ama kesin çok tatlı ve yakışıklıdır annesine.

Cans arkadaşım çok geçmiş olsun ameliyat bazen kesin sonuç olabiliyor.Benim ablam 5 yıl önce ameliyat oldu troidlerinden.Şimdilik bir sorun yok.Değerler normale geldi.İnşallah seninde en kısa zamanda değerler normale gelir canım.

Arkadaşlar merhaba,
P.tesi günü 2 embriyo ile transferim yapıldı. Test günüm 4 mart.
En zor kısmı bu yatıp dinlenme kısmıymış.
Haa bide benim gibi sigara tiryakisi birisinin sigara içmemesi.. Ara sıra kafam öyle bir dumanlanıyor ki
anlatamam.
Kendimi başka başka şeylerle avutmaya çalışıyorum. Abur cabur yemekten galiba 100 kg olacağım.
Hayırlısı bakalım.
Hepimiz için dua ediyorum. Sizleri kocaman öpüyorum.

Son düzenleme:
zarpcım bu arada hiç kendini kasma canın ne istiyosa ye hayatım kilo alcam almıcam derdini de düşünme beben olsun inşallah sütün de olcak sonra bakarsın çaresine vaktimiz var nasıl olsa ideal hallere dönmeye. ben kendimce hamilelikte çok kasınca sütüm olmaz diye düşünüp dilediğim gibi yedim ve sütüm de oldu çok şükür. ha bu arada ben hiçbirzaman hamileyim diye de iki porsiyon yemedim doyacağım kadar yedim. afiyet olsun süt olsun canım.

edanur benimde aynen öyle hayatımda ilk silik çizgimdi o ve silik çizgi dünyala güzeli bi oğlan oldu bana Merti getirdi. hamilesin canım tebrik ederim. kanda baktır hemen. ben öyle yapmıştım. değer bi gün önce olması sebebiyle düşük çıkmıştı iki gün sonra tekrarlamıştık ve ikiye katlamıştı çok şükür.

bu mesajı bir önceki sayfada ekincim diye yazmışım aslında edanur olmalıydı pardonnn.

güller herkese iyi sabahlar...

dün hem işten güçten giremedim hem de dondu bilgisayarım.. bu saatte çocuklar için (kısım için çocuk tombalası hasırlıyorum.. ah bu kıs ah bu kıs...nelerle uğraştırıyor beni
şimdi bir okuyayım sisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…