Arkadaslar, biz dun yeni doktorumuzla tanistik ve onu sevdigimize karar verdik. Ultrason da oncekine gore cok cok daha iyiydi.
Aramiza " Minik bir prenses daha katiliyor". %99 kiz bebek denildi.:103: Esim yakinda evde her yer pembe olacak diye bana takiliyor.
Haftaya burada 4'lu test yapilacak ve 20.hafta da da detayli ultrason yapilacak, eger tatmin olmazsak hemen Istanbul'a gelip bir de orada yaptiracagim.
Denizverdi, dualarin tuttu canim. Darisi sana ve siradaki tum diger arkadaslara... Evet canim, haftaya 4 aylik oluyoruz, ben de yakinda cizelgeyi yapsam iyi olacak.
kızlar nerdesiniz yahu
edanur ne canım
ekin hayırlı bekleyişler olsun
hepiniz öpüldünüz
zarpdenız.. tekrar tebrık ederım .. mınık kızın aılenıze bır an once katılsın ...
alabama maaşallah merte ...boylu poslu guclu kemıklı bır cocuk olacak .. gerci tobıgımızın butun yakışıkllıları oyle maaşallahhhh
herkese mutlu bır hafta dılıyorum ... bendekı haberler cephesı pek ıç acıcı degıl ... tıroıdlerım ıyıce sastı ..gorusunu aldıgımız uç profesor de acıl amelıyat dedı... gel de bana sor ... ama ne yapalım hastalık da saglık da bız ınsanlar ıcın degıl mı ?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?