canım yine istanbul canım,,,a.s,,,,,aaaa lütfen ptesi bende rejim+spor başlıyorum,,,,,,,,,bende seni çok cokacimcoookseviyorum,,,,,,,ufak tefekmişsinde:çok üzgünüm:dilaremle bana nasıl yeticen yaaa
Deme kız. . yasakkelime
Tırstım şimdi. Hele sen elin de ağır ben arayı iyi tutmaya bakayım en iyisi. :roflol:
Roniyam, kızlar
Bugün arı sütü aldım. O, bebek isteyen kadın ve erkek için çok yayarlıymış. Hergün bir tatlı kaşığı yiyeceğim. İçinde bir sürü faydalı karışım var. Si de deneyebilirsiniz diye yazdım. Sonuçta yararı var, zararı yok.
bende eşimle kullanıyorum şimdi
İyi etmişsin. Ben de eşime de kullandıracağım. Neyse canm benim. Tekrar öpüyorum. a.s.:1hug:
Bulantının bsi bile olmamıştı bende:1no2: Resmen depresyona girer mi insan bulanmıyor midem diye:roflol:Sadece kokulara hassastım ve iştahım kesildi,sadece üçay boyunca domates salatalık ekmek ve peynir yemiştim.Ama ne bas dönmesi,ne cıkarma,ne yorgunluk,hiçbiri olmadı:dancecanim arkadaslarim:)hepiniz ne guzel seyler yazmissiniz..bugun keseyi gorduk cok sukur:)ben 2 kan testini yaptirmadiigm icin bu onemliydi..doktorumda tup bebek saniyormus duyunca cok sasirdi bu bebek israrla spontan gelmek istedi diyor:)herneyse kese gunu ileuyumluymus ..aslinda 7 haftada falan kalp atimi icin bekleriz ama dedi(bu arada karindan us ile bakti)bir hafta sonra yine gelin kesenin gelisimine bakariz ama telaslanmak yok dedi...bende hic belirti olmayinca bile dertleniyorum dedim eger yorulmadiginiz bir hamilelik geciriyorsaniz bu agrilar sizilar olmaz onlar rahim kaslarinin verdigi agrilardir ve yoruldugunuz zaman ortaya cikar dedi..ancak 8. haftada bulanti bekleriz eger yoksa sagliksiz olabilir diye endiseleniriz dedi..dilaremcim sende bulanti olmusmuydu??coraspin folbiol ve apikobal almaya devam edecegim..dengeli beslenin dedi eti ihmal etmeyin dedi ..iste kizlar simdilik durum bu doktrumda dahil herkes teteikteyiz anlayacaginiz:))bugun annem karsima oturdu beni azarladi benneyaptımki olursa olur olmazsa olmaz diye dusun artik gerilme diye:)iste arkadaslarim durum bu darisi basiniza:)ah roniyamcim ben ne secret kuantum duusunce sanati ceki yasasi flaan okumus bir hatundum ama insallah ogunleri gorun hamile kalinca sokmuyor bunlar((darisi basiniza arkadaslarim insallah bu ay guzel haberleir bekliyorum:)))
Serpilciğim hiç seninle denk gelemiyorum canım. Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Biliyorum ki, sen de Roniyam gibi yabancı bir ülkede olmanın zorluğunu da beraberinde yaşıyorsun. Herşeyin hayırlısı olsun. Biz hepimiz kardeş gibi olduk. İnşallah bebişlerimizde kardeş olacak.
Aslında iğneden hiç korkmam normalde. Ama benim sıkıntım kan alınırken ve iğne yapılırken kesinlikle o noktaya bakamam. Ama bunu yaparken mecburen bakılıyor. Benim iğnenin biri kutunun içine akmış. Bir sürü para boşa gitti. Orada şişeyi koyacak yeri geç farkettim. Neyse böyle işte canım.:roflol:
Sen neler yapıyorsun. İnşallah herşey yolundadır.
:çok üzgünüm:kızlaaaaarrrrr '..........
NEGATİF,,,,,,,,,,ümitlerim 3 cüye kaldı,,,,,,,,,,,birsürü aksilikler zincirinde oldu zaten,,,,,,sonuç gayet normal,,,,,,,3 ay sonra tekrar :sm_cool:
canim arkadaslarim:)hepiniz ne guzel seyler yazmissiniz..bugun keseyi gorduk cok sukur:)ben 2 kan testini yaptirmadiigm icin bu onemliydi..doktorumda tup bebek saniyormus duyunca cok sasirdi bu bebek israrla spontan gelmek istedi diyor:)herneyse kese gunu ileuyumluymus ..aslinda 7 haftada falan kalp atimi icin bekleriz ama dedi(bu arada karindan us ile bakti)bir hafta sonra yine gelin kesenin gelisimine bakariz ama telaslanmak yok dedi...bende hic belirti olmayinca bile dertleniyorum dedim eger yorulmadiginiz bir hamilelik geciriyorsaniz bu agrilar sizilar olmaz onlar rahim kaslarinin verdigi agrilardir ve yoruldugunuz zaman ortaya cikar dedi..ancak 8. haftada bulanti bekleriz eger yoksa sagliksiz olabilir diye endiseleniriz dedi..dilaremcim sende bulanti olmusmuydu??coraspin folbiol ve apikobal almaya devam edecegim..dengeli beslenin dedi eti ihmal etmeyin dedi ..iste kizlar simdilik durum bu doktrumda dahil herkes teteikteyiz anlayacaginiz:))bugun annem karsima oturdu beni azarladi benneyaptımki olursa olur olmazsa olmaz diye dusun artik gerilme diye:)iste arkadaslarim durum bu darisi basiniza:)ah roniyamcim ben ne secret kuantum duusunce sanati ceki yasasi flaan okumus bir hatundum ama insallah ogunleri gorun hamile kalinca sokmuyor bunlar((darisi basiniza arkadaslarim insallah bu ay guzel haberleir bekliyorum:)))
denizicm neden hergun gel diyorlarki?anlamadim beni 2. gun cagirip us kontrolu ve ilaclari vermislerdi sonra 4 gun kullanip 2.us cagirdilar sonrada en fazla 3kere daha yumurta takibine gittim..cok farkli bir uygulamaEvet yumurta takibindeyim Defneciğim, ama valla hergün doktordyım. Yarın pazar olduğu halde 7,5 gibi gel dediler. Hergün kan ve ultrason bakılıyor. :1no2:
ah monetacim bende hemen transferden sonra 1 saatten uzun yol katettim ne olursa olsun in cik yol hali derken bende indigimde negatiftim resmenhayır canım tranferde sorun yoktu,,ben ankaraya dinlenmeden geri döndüm ve rahatsız bir yolculuk yaptım,,,,ankaraya geldikten sonra zaten bütün ümidimi kesmiştim ben,,,,,,3 de öyle olmaz tabi,,,,,,HAYATTA YENİLEN KAZIKLARIN TOPLAMINA TECRÜBE DERLER,,,,ben kazık yemedim ama tecrübe edindim aşkım ,,,allah binlerce razı olsun DİLAREM telefonda çok destek oldu,o benden daha çok üzüldü,,,ama pozitifliğim sayesinde çabuk toparladım,,,,şimdi bütün odak 3 te,,,,,,,,,aşkım sana çok sevindim çoookkkkk,,,,,allah tamamına erdirsin kucağına al inş,,,,,,,doktorun şaşırır tabi,,,,doktorların söylediğinin 3 de 1 ine inancaksınkaydirigubbakcemile5
sagol canim insallah ...hepimiz kavusuruz insallah canim:)sen kalp atimini kacinci haftada gordun canim?Defnecim,
gozun aydin olsun...Bundan sonra hersey yolunda gider ve bir an once bebisine kavusursun!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?