- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
günaydın güller
buraya herkes bir şekilde tedaviden geldi geçti.geçmekte..tüme değer veren devam etti. giden ya kendini daha ya güçsüs hissetti ya söyliyecek yasacak birşeyi olmadı ya da elektirk alamadı.kalıp kalmama bence tercih meselesi.ben burayı sadece yumurtlamanın ,foliküllerin büyümesinin,transferinin sonuçlarının heyecanla beklendiği bir yer olarak görmüyorum.öyle olsaydı eğer halaa kimse burada olmasdı.kimse sevgilisinden ,ona nasıl davrandığından,bakıcısından,hamilelik dışı şikayetinden,yeni bir ev heyecanından,sınavından:)) ,hayatındaki eksikliğini itiraf etmekten,hayata bakış açısından,eşiyle ilgili sorunlarından,iş temposundan.yorgunluğundan ,hayata kahredişinden sonra ayağa kalkışından vs vs vs vs vs........ usar gider.bahsetmesdi.
bence kadın dayanışması var burada.ben böyle görüyorum.kimsenin yüreğini okumak gibi bir mesiyetim yok henüs.benim görüşüm bu benim düşüncelerim..
buraya bir müddet gelip başka yerlere giden umduğunu bulamayanlar olmuş.kk da okudum.gittiği yeni topikte de onu haaa o topik mi ... sorun topiği olmuş o topik diyerek karşılayanları okudum.sonrasında kendi sorunlarını yasmaya devam edenleri!!!!
ben ne hamileyim.ne de olacağım.ama benim de bir kısım olacak.buradan tanıdığım elektrik aldığım her kişiyle paylaşırım..haaa arada ceryan kesilir ona bir şey diyemem...
şimdi soframı toplıyayım.
Deniz Bulut, dedigin gibi Batu'ya iyi baksinlar da yalan-dolanlarini biraz gormezden gel canim. Kizina da is bulursa sen de biraz rahatlamis olursun. Ise baslayinca belki is arkadaslarina filan soylersin.
Patikler, tatli telaslar canim, guzel tarafi her sey istedigin gibi olacak canim.
Toana, rica ederim, ne demek.
Istanbul'daki tedaviye baslamayi dusunen arkadaslar yada ileri bilgi almak isteyenler:
Memorial Atasehir Hastanesinde
7 ve 21 Nisan, 5 ve 26 Mayis Persembe gunleri infertililite ile ilgili saat 14-16 arasinda, konferans salonunda ucretsiz tup bebek bilgilendirme semineri duzenlenecek, ilgilerinize...
Günaydın
Dün akşam o kadar çok detaylı msj yazmıştımki ama yine pc kilitlenince hiçbirini yollayamadım
ZarpDeniz Maşallah süslüne canım, 25 indeki randevunda renkli ultrson görüntsünün cdsini istesene drdan canım eğer imkan varsa senin için güzel olur. Bende şekere 27. hafta baktırmıştım sanırım. önce 50 lik yüklendi, 1 hafta sonrada 100 lük yüklenmişti. İnşallah sonucun güzel çıkar.
Toana saol ben düşe kalka bugünleri geçiriyorum canım.
Deniz Bulut maşalah yakışıklına taranacak saçları var canım komşumun 7 aylık oğlu var sıfır saç, sanırım erkek çocukları çok saçlı olmuyor. Bu arada bakıcı olayın çok aksiyonlu canım, yakışıklımıza iyi baksınlarda.
Patikler kolay gelsin şumu olsun bumu olsun aslında çok özel birşey isteniyorsa bazen yardım almak en iyisi gibi. Günde 10 yer insanı yorar canım. Sonu güzel bitecek ama sanırım biraz dinlenmen gerekecek.
Patikler canım özür dilerim seni nasıl unuttum işler yolundadır inşallah çok öptüm seni bekliyoruz hayatım bi an önce aramıza katılmanı
allah senin güzel gönlüne göre versin canım daha güzel özetleyemezdin heralde allah herkesin gönlüne göre versin gelenden gelmeyenden allah razı olsun allah her isteyene hemen bugün versin hiç bekletmesin .
oğlan müsade etmiyo yazamıyorum hepinizi çok öptümmm
meraba kizlar hepinize merabaalar:79:
DENIZVERDICIYIM CANIM MERABA ,TATLIM BENIM BEN BURAYA GELELI YANI SIZLERI TANIYALI COK BILGILER ALDIM YERI GELDI BANA HEPINIZ TEK TEK TESSELI OLDUNUZ BIZ ,BURDA BACI GIBIYIZ, KARDES GIBIYIZ, BENCE HERKES BURAYA UGRASIN DERIM CANLARIM IYI KI SIZI TANIMISIM IYIKI VARSINIZ COK COK OPUYORUMHEPINIZI TATLILARRRIM
bencede arkadaşlar yazılanları kafanıza takmayın ne yazıldıysa boş verin çekemeyenler yada kendi ile barışık olmayan insanların yapacağı şeyler bunlar bende iyiki sizleri tanımışım şu an beklerken yeni tedavimi sizlerle olmak beni mutlu kılıyor ve bana doping oluyor... İYİKİ VARSINIZ İYİKİ BU TOPİĞİ KURMUŞSUNUZ ALLAH SİZLERE SAĞLIKLI BEBEKLER, BEBEKLİ ARKADAŞLARIN BEBEKLERİNE SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLİYORUM. HAMİLELERİ DE UNUTMADIM TABİ DERLER YA ALLAH BİR AVAZDA KURTARSIN...ZARPDENİZ VE BAHARNAZ................BUNLAR TÜM TOPİĞİN ANNELERİNE.................. BUNLARDA HAMİŞLERE..... BUNLARDA ANNE ADAY ADAYLARINA.........................
Patikler canım özür dilerim seni nasıl unuttum işler yolundadır inşallah çok öptüm seni bekliyoruz hayatım bi an önce aramıza katılmanı
allah senin güzel gönlüne göre versin canım daha güzel özetleyemezdin heralde allah herkesin gönlüne göre versin gelenden gelmeyenden allah razı olsun allah her isteyene hemen bugün versin hiç bekletmesin .
oğlan müsade etmiyo yazamıyorum hepinizi çok öptümmm
NE DEMEK AFFETMEK ARKADAŞIM HİÇ ÖYLE BİR ŞEY OLUR MU? BEN HER ZAMAN DESTEKCİNİZİM SİZLERİNDE BENDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMEYECEĞİNİ UMARIM. BEN BEKLEMEDEYİM BİRAZ TAKVİYELERLE KENDİMİ HAZIRLAYIP ALLAHIN İZNİYLE MAYIS HAZİRAN GİBİ BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. TABİKİ SENDE BİR ANNE ADYISIN HEMDE EN KUTSAL GÖREVİ YERİNE GETİRENLERDEN BİRİ OLACAKSIN ÇOK CESUR VE ÇOK YÜREKLİ BİR DAVRANIŞ SERGİLİYORSUN SEN SENİNLE EŞİN GURUR DUYUYORDUR...desteğine teşekürler kangurum..hamile çiçeklerinden ilk ben alayım.. ne de olsa ben de kısımı bekliyorum
çiçekleri görmek bana iyi geldi.ben de donatırdım bir ara.al bunlar da benim gönlümden koptular
kaçırdıysam affet...bu ara pek yasılanlara dönemedim arkadaş... şimdi ne aşamadasın?her ne aşamada olrsan ol işin rast gitsin...yolun dikensis olsun.istediğin yavrunu getirsin sana
selam canım...
sen selam ben selamselametle canım.ben kaçar.. sana iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?