daha da davosa gitmem hehheh
bozuldum ama yinede burda 2800 sayfa var ve inan bu 2800 sayfa sorunu olan anne olmaya çalışan arkadaşlara bi dünya reçete var bu topikte. o yüzden diyorum ki biz gidelim onlar gelsin buraya alttan alttan misafir takılmasınlar. bizde 38 inden sonra hamile kalanlar yada anne olanlar diye topik açalım. olmaz mı? ne biliyim hocam kızdım yani. sanki biz onları yolladık sanki biz onlara dertdaş olmadık sanki biz bu çileleri çekmedik. hatta bi tanesi çıkmış yok o topiğin adını bile anmak istemiyorum falan demiş oha yani valla ben kendimi suçlu hissettim hissettirdiler. ama şunu bilinki arkadaşlar sanal da olsa burası, insan kendini kandırmasın. burdan gelip misafir misafir burayı okuyunca burdan gidilmiş olmuyo bu bir. ikincisi ordan oraya laf taşıyıp kendini tekrar etmekle de bişilere arkanı dönmüş olmuyosun, üçüncüsü önce kendini temizlersen bana diil kendine faydan olur, dördüncüsü buraya kavga etmeye değil muhabbete gel seni herkes dinler. biriyle derdin varsa da direk yüzüne söyle yada onla muhatab olma. bir tane sinir olduğun için herkesi yakma buda beş daha da sayarım ama sonuçta bizler hamile kalıp doğurduğumuz için suçluyuz bidaha Mertin resmini paylaşmıcam. Mert den de burda bahsetmicem. Sahtekar sahtekar dolaşmayın arkadaşlar bizim sizi bilmemize gerek yok siz kendinizi biliyosunuz bunları da bana yazdırttınız ya helal olsun valla size. gerim gerim dolaşın hiççç kendinizi yargılamayın benim de ayranım ekşi demeyin olur mu. daha da davosa gitmem. ama buraya gelip burayı da okurum altta da adımı görürsünüz ne ofline girerim ne de nikimi değiştiririm kalın sağlıcakla.bazı özel insanlar var benim için onlar kendilerini bilirler onları tüm yazdıklarımın dışında bırakıyorum sakın yanlış anlamasınlar beni.
Oleyyyyyyyy Oleyyyyyyyy Oleyyyyyyy
Karamel, seni ve esini cok tebrik ediyorum. Allah saglikla ve mutlulukla devamina erdirsin. Bugun duydugum en guzel haberdi!
Darisi tedaviye baslayacak olan arkadaslara, sizlerin de guzel haberlerini almak umidiyle.:13:
Alabama, "Kalan saglar bizimdir" arkadasim, belli ki sen ve Denizverdi biryerleri okuyup sinirlenmisiniz ama bir daha okumayin emi? Neler oldugunu tam anlamiyla cikaramadim ama yorma hic o guzel tatli canini.:13: Demek sende de kizarikliklar oldu, sana zarar vermiyorsa sorun yok, herhalde zamanla gecer canim. Ben de sezeryan dusundugum icin tum tecrubeleri okuyorum.Arkadasin bebegini gule gule buyutsun canim.
Baharnaz, bilgiler icin sagol canim. Kan testi sonucum normal cikti ama doktor bana antihistamin verdi, 30-40 yildir kullaniliyor hamilelerde hic bir yan etkisi yok dedi. Benim kafam bile kasiniyor! Cok sinir bu kasinma isi... Doktor kasirken de tirnaklarinla degil sanki sivazliyormus gibi kasi cunku tirnaklarini kullanirsan daha cok kasinma istegini doguracaktir dedi. Krem yada losyon vermedi sen de etkili olmayacaktir dedi. Bir kac gundur kum firtinasi var belki onun da etkisi vardir diye dusunuyorum.
Sevgiler herkese
slm arkadaşlar.. bana cevap yazan herkese çok tşk ederim.ilk defa bu kadar ilgi gördüm sayenizde bilgi edindim. sizler biraz sinirlisiniz galiba bu aralar.. haklısınızda ben tam aksine hamile olan veya çocuğu olan arkadaşların olması hoşuma gitti ne güzel onların olduysa benimde olur inş dedim.bu süreçleri yaşayanlar sizlersiniz..sizin gibi tecrübe sahibi olmuş arkadaşlardan bilgi almak herzaman iyidir.lütfen sakın burdan gitmeyin.ben bir kez daha yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum ama işte doğru bir takipmi onu bilmiyorum mesela perşembe cuma ilişki günü veriyor cumartesi günü tekrar gittğimde yumurtamın çatladığını sölüyor o günüde oluyor ilişki burda demek istediğim gün aşırı olması gerekmiyormu? 3 gün hergün olmuş oluyor ozaman.hoşçakalın
Denizverdi, klavyen iyice cildirmis canim, Nisa Mai yazmis galiba cok guldum, okumamiz gelisiyor diye..
Alabama, canim ssssttttt sssshttttt sakin ol, sinirlerine hakim ol sarkisini soyluyorum sana canim. Eger su an duzenli olarak bu topige katilan arkadaslar baska bir topige tasinmakta hemfikirlerse ben hemen yeni bir topic acayim ve oradan devam edelim. Diger taraftan da gidenler zaten gitti, "kalan saglar bizimdir" diyorum. Gidenler gelmek isterlerse buyursunlar topic acik ama topic hakkinda olumsuz seyler yazmak niye o kismini cok anlamadim. Sen de yazmisin zaten sayfalar yararli bilgi, oneri ve tecrubelerle dolu...Burada ayni yolda yuruyen, ayni dili konusan, birbirimize destek olmayan calisan, tecrubelerden yararlanan bir grubuz.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?