38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama cım yorma kafanı bozma moralını tatlım benım bosver nederlerse desınler meyve veren agac taslanırmıss ,yanı bızlerıdemı unutuyosunnn

Kızlarrr ya, ben sogan kurunu tarıfını yazmamısım:44: ,bır zahmet bırdaha yazarmısınız ltfen ben daha adet olamadım ,bır fıkır verın canım sıkıldı ya tedavıye baslıycam ınat edıyo daha olamıyorum, nedendır bılemıyoruumm

aabamacım... canım benim... üsümü eim....ba avyem hiç yasmamaya baadı..yasacaarım da anaımıyaca.ben ço üsüürüm daha gemessen .mertte batu da benim oğuarım.sisine birite büyüttüm ben onarı burada.anaımıyor ite yasdıarım.ağattın beni pis üsümü e.

ütfen saçmaama...hiç buraya uğramayanar yüsünden ısıp gidiirmi..ben taaa ne saman oudum da tınmadım.sadece yeri gedi söyedim.eğer gemessen bence emeerine yağ ba sürmü oursun.

ouyana aosun.

hocam yo sinirenme biey.38in dayanımasından bahsetmitim.onu nereye gedi.ço üsüdüm imdi...isteyen istediğini yassın... ben de öye diyorum.aan sağar bisim osun.

haaa.our a baa bir yere topi açarsanıs benden urtuamassınıs ona göre....yo öye.... banane ben de anatıcam ısım öye ısım böye diye...beni hiç uyutmadı.öyeydi böyeydi diye bana ne bana ne

cans hocammm.. ouyosunus görüyom sisi.sis de biey diyin yaaa... aabama mısıçıı yapıyo...daha oynamıycamı

ee alabama bizim suçumuz ne bizi neden terk ediyorsun mertten mahrum bırakıyorsun.
ben de başka topiğe yazdım bana kızmadın dimiiii

bend de gidiyorum itte
cans hoca oudu oudu yasmadı.u tarafa gitti.hımmm ne deme istedi acaba:26:
evet evet biey deme istedi
ben de daha gemiyom

ben açar nisa iyi aamar.
iyi aamar huuuuuuuuuu 38 in güerisisi seviyorum

ya ama benim size en fazla ihtiyacım olduğu tecrübelerinizden yararlanacağım zamanda olacak işmi llllllllllllüüüüüüüüüüüüüüütttttttttttttttfffffffffffffffffffffeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn gitmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!

kimseye bay bay demiyorum ki madem öyle diyorum ki zarpda demiş başka topiğe gidelim kendimizi suçlu hissetmeyelim diye yani biz bizi tanıyoruz başka topikde yazalım da bize suçlama yapmasınlar. hamile kalınca yada doğurunca isteyen kapımızı çalar yada hamile kalmayanlar kalamayanlar bu süreci yaşayanlar da gelir bizim herkese kapımız açık olur hatta çalmadan çatkapı gelirler benim davetim herkese.yoksa ben bu işin içinden çıkamıcam düşünüyorum düşünüyorum anlayamıyorum çünkü insanları. gitmelerini anlıyorum da arkadan bıdı bıdı konuşup nefretle bizden bahsetmelerini anlamıyorum arkadaş anlamıyorummmm. yani siz de allah izin verirse hamile kalacaksınız doğuracaksınız yada o zaman sizin için herşey bitcek mi paylaşımda bulunmayacak mısınız anlatmak sormak tecrübelerinizi yazmak istemeyecek misiniz? neyse daha fazla konuşmucam yeter kendime zarar.

slm arkadaşlar.. bana cevap yazan herkese çok tşk ederim.ilk defa bu kadar ilgi gördüm sayenizde bilgi edindim. sizler biraz sinirlisiniz galiba bu aralar.. haklısınızda ben tam aksine hamile olan veya çocuğu olan arkadaşların olması hoşuma gitti ne güzel onların olduysa benimde olur inş dedim.bu süreçleri yaşayanlar sizlersiniz..sizin gibi tecrübe sahibi olmuş arkadaşlardan bilgi almak herzaman iyidir.lütfen sakın burdan gitmeyin.ben bir kez daha yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum ama işte doğru bir takipmi onu bilmiyorum mesela perşembe cuma ilişki günü veriyor cumartesi günü tekrar gittğimde yumurtamın çatladığını sölüyor o günüde oluyor ilişki burda demek istediğim gün aşırı olması gerekmiyormu? 3 gün hergün olmuş oluyor ozaman.hoşçakalın

günaydın 38 in güeri

ben burada ama taraftarıyım.ama çoğunuğa da uyarım.rahatsıs oan varsa o gitsin.i saten gidiyor.eee...

canım ben ço taip yaptırdım.ama avyem bosudu.ya da virüs girdi.yasacaarım anaınas.güer..ütfen cevap verin aradaar
aabama görüyormusun...yasma gere.yasma... ama burada...

günaydın

Denizverdi içelim bir demli çay :)

enbu ben hiç takip yaptırmadığım için nasıl oluyor bilmyorum canım. Yapanlar oldu bilgi veriler sanırım.

Gunaydin Arkadaslar

Toana, Kangurum, Nisamai ve diger tedaviye baslayacak arkadaslar: Cok denemeleri olmus biri olarak size tavsiyem tedavi sureclerinizi bir deftere detayi ile yazin. Hem ne hissettiklerinizi, vucudunuzun ne gibi tepkiler verdigini, ne ilaclar-igneler hangi dozajlarda kullanildigini, kacinci gunde ne yapildigini, kisaca A'dan Z'ye herseyi.... + Bitkisel kurleri denemek isteyen arkadaslarin da bunlardan ya cikti almasini yada yazmasini oneririm, cunku geriye donup yeniden denemeniz gerekebilir. Benim boyle bir defterim ve dosyam var, cok kiymetli! Hatta bazi oneriler de mail adresimdeki dosyada sakli duruyor.

Toana, simdi kurleri yeniden gonderiyorum, umarim gercekten faydasini gorursun canim. Ben sabah ve aksamlari hic aksatmadan bal-corekotu-tarcin karisimindan bir cay kasigi yedim, ac karna olmasini tercih ettim. Aksamlari da yatmadan once yedim. Yumurta kalitesini artirici etkisi olduguna da inandim. Umarim sizlere de faydasi olur.

Enbu, benim bildigim gun asiri olmasi gerekiyor cunku spermlere de biraz birikme ve dinlenme suresi tanimak icin. Bol sanslar dilerim.

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2×21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Pcos- miyom- erken menopoz için kuru beyaz soğan suyu kürü
1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

Son düzenleme:
Denizverdi, klavyen iyice cildirmis canim, Nisa Mai yazmis galiba cok guldum, okumamiz gelisiyor diye..

Alabama, canim ssssttttt sssshttttt sakin ol, sinirlerine hakim ol sarkisini soyluyorum sana canim. Eger su an duzenli olarak bu topige katilan arkadaslar baska bir topige tasinmakta hemfikirlerse ben hemen yeni bir topic acayim ve oradan devam edelim. Diger taraftan da gidenler zaten gitti, "kalan saglar bizimdir" diyorum. Gidenler gelmek isterlerse buyursunlar topic acik ama topic hakkinda olumsuz seyler yazmak niye o kismini cok anlamadim. Sen de yazmisin zaten sayfalar yararli bilgi, oneri ve tecrubelerle dolu...Burada ayni yolda yuruyen, ayni dili konusan, birbirimize destek olmayan calisan, tecrubelerden yararlanan bir grubuz.:13:

hocam gatııyorum sise.:13:.benim bu ğötü gyavyemin yasısını bie çösdüysenis eğer.... daha ne diyeyim ...aynamag isteyen aynıyor saten.annamag istemeyene ne yassag bosuna.bence hiç tasınmayaım.simdi gargosuydu tasınmasıydı bir sürü yorgunnug....

bunu oguyana yenisi bedava

enbucanım.her gün deği.bir gün ara ie beraber oun..dr a bagarsan adamı hergün erdeğe sogarar.soğuturar...bir yeri düseteyim dergen basga yeri bosarar.

herese seam

günaydın,

bu topiğe herhalde 2. yazışım. birincisinde denizbuluta tedavi ile ilgili birşeyler sormuştum. şimdi ise lütfen gitmeyin demek için yazıyorum.

ben sizleri 5 aydır falan okuyorum. ve inanın topiğin ilk sayfasından son sayfasına kadar roman gibi okudum sizleri. hepinizi yazdıklarınız kadarıyla çok iyi tanıdığımı sanıyorum. ama yazmayı sevmediğim için ve işyerim çok yoğun olduğu için sizlere pek bir şey yazamadım. ama inanın sizinle beraber sevindim ,sizinle beraber güldüm, sizinle beraber üzüldüm. ve sizlerden çok faydalandım.sizden buğday çimi okudum hemen eşimi aradım buğday çimi istedim,sizden çörek otu bal poleni okudum hemen aktara koştum. heyecanla en son zarp denizin hamile haberini bekledim. ve en önemlisi denizbulutun doğal yolla hamile kalması benim için umut ışığı oldu.çünkü bende 41 yaşındaydım ve hamile kalamıyordum.onun hamile kalması ve doğumu benim için pozitif bir enerji kaynağı oldu. ve onu hep kendime örnek aldım. devamlı onunla kendimi olumladım. eşim bile ondan birşeyler istedikçe yine kadınlar klubunumu okudun diye soruyordu ve önce Yüce Rabbimin ve sonra sizlerin bana verdiği güç ile ben şu anda 12 haftalık hamileyim. Allahıma bin şükür. ve hala sizi takip edip notlar alıyorum. çatlaklar için ne kullanabilirim, bebek arabası nasıl olmalı ,hangi doğum daha iyi vs,vs,vs,.

kısacası birilerine kızıp sizden bukadar faydalanan diğer kişileri yüzüstü burakmamanız için bunları yazıyorum. inanın ; bana ve benim gibi birsürü arkadaşa umut oluyorsunuz. sizleri tanımasamda gerçekten çok seviyorum.

Allah hepimizin gönlündeki muradı biran önce versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…