- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
günaydın,
bu topiğe herhalde 2. yazışım. birincisinde denizbuluta tedavi ile ilgili birşeyler sormuştum. şimdi ise lütfen gitmeyin demek için yazıyorum.
ben sizleri 5 aydır falan okuyorum. ve inanın topiğin ilk sayfasından son sayfasına kadar roman gibi okudum sizleri. hepinizi yazdıklarınız kadarıyla çok iyi tanıdığımı sanıyorum. ama yazmayı sevmediğim için ve işyerim çok yoğun olduğu için sizlere pek bir şey yazamadım. ama inanın sizinle beraber sevindim ,sizinle beraber güldüm, sizinle beraber üzüldüm. ve sizlerden çok faydalandım.sizden buğday çimi okudum hemen eşimi aradım buğday çimi istedim,sizden çörek otu bal poleni okudum hemen aktara koştum. heyecanla en son zarp denizin hamile haberini bekledim. ve en önemlisi denizbulutun doğal yolla hamile kalması benim için umut ışığı oldu.çünkü bende 41 yaşındaydım ve hamile kalamıyordum.onun hamile kalması ve doğumu benim için pozitif bir enerji kaynağı oldu. ve onu hep kendime örnek aldım. devamlı onunla kendimi olumladım. eşim bile ondan birşeyler istedikçe yine kadınlar klubunumu okudun diye soruyorduve önce Yüce Rabbimin ve sonra sizlerin bana verdiği güç ile ben şu anda 12 haftalık hamileyim. Allahıma bin şükür. ve hala sizi takip edip notlar alıyorum. çatlaklar için ne kullanabilirim, bebek arabası nasıl olmalı ,hangi doğum daha iyi vs,vs,vs,.
kısacası birilerine kızıp sizden bukadar faydalanan diğer kişileri yüzüstü burakmamanız için bunları yazıyorum. inanın ; bana ve benim gibi birsürü arkadaşa umut oluyorsunuz. sizleri tanımasamda gerçekten çok seviyorum.
Allah hepimizin gönlündeki muradı biran önce versin inşallah.
doğru söse ne denir.
canım ogurgen çog mutu odum...aah tamamına erdirsin hamieiğini hayırısı ie...hayırı evat osun.
tamam kızlar siz nasıl istiyosanız öyle olsun ben bi şekilde burda yada siz neredeyseniz ordayım,
kartopu 344 çoook sevindim allah tamamına erdirsin canım kucagına alıp misler gibi koklaman nasip olsun.
Günaydın
Maiumut erkencisin canım maşallah.
Denizverdi canlı günaydın sen şimdi kaçarsın çaya :)
Eşinin şükür kulaktan rahatsız olmamasına sevindim.
Kangurum duaların için saol, İnşallah tez zamanda sende evladına kavuşursun.
ZarpDeniz doğru hatırlıyorsun canım kundak aldım kullanmayı düşünüyorum size sonuçları yazarım :) ama tabiki sıkı sıkı sarıp sarmalamadan yumuşacık davranıcam, anneme kalsa sıkı sıkı sararda. Doğum şeklime cevap yazdımmı ayy kafam karışıyor hep okuyorum geçmişi yazıyorum sonrada yollayamıyorum pc kilitleniyo bende pat diye kapatıyorum. Sezaryen genel anestezi düşünüyorum. Normal doğumu kafamdan çıkardım hayırlısı, sağlıklısı inşallah.
Heraada sana cevap yazmışmıydım uzun zamandır yaşadığım sıkıntılardan dolayı yalnız değilim kızkardeşim yardımcı saolsun herbirşeyimi yapıyor ( hatta artık gidemediğim kursun ders notlarını ( gitsemde uzun zamandır birşey yazamıyordum ellerimden) onu bile defterime geçiriyoraaa yeter artık diyor
Tunaydin Arkadaslar
Denizverdi, canim sen bebek arabasinda kararsiz kaldigin icin ben kizina kavusmadan once bir butce ayir demistim, karar verirsen hazir olsun diye....arabalar biraz pahali ama belki sen kizinin yasindan dolayi puset tarzi birsey dusunursun, o daha uygun. Yoksa pisirdigin yemekten bir tabak da o yiyecek, ama simdi Deniz'in yazdiklarini okuyunca minik, kucuk de olsalar onlarin da ihtiyac listesi kesin olacak.
Deniz Bulut, saka maka oglani iyice buyutmus olacaksin ise baslamadan once.Madem bastaki bakiciya doneceksin, umarim hersey yolunda gider, hangi uyruktaydi ki? Biraz sen, biraz da o birseyler ogrenin ustune bir de vucut dilini eklersiniz, ohh tamamdir.:13:
Baharnaz, gecenlerde ben de uzun uzun yazdim gonderemedim, ne demek oldugunu biliyorum canim.Demek genel anestezi ile sezeryan dusunuyorsun, hadi bakalim uyandiginda Enes kucaginda olacak. Kundak videosuna yine baktim, bulamadim, ama devam edecegim. Orada da gevsek bir sekilde sariyorlardi, bu saris teknigi icin ben birkac penye battaniye daha almaya karar verdim, hos benim bebegim Agustos bebegi olacak ama bazi yerler de klimali olacak. Bana detayli da yada doppler de CD veriyorlar demissin ama burada veriyorlar mi soracagim, hic fena olmaz, onerin icin tesekkurler. Kardesine de kocaman "Aferin" diyorum.:13:
Ben bugun dermatologa gittim, uyuz olmus gibi bir kac gundur kasiniyorum. Kan testi sonucuna gore bakalim ne olacak. Dermatolog bazi hamilelerde hormonlarin etkisi ile kasinti olayi ile karsilasiyoruz dedi. Bir de vucudumda minik minik kirmizi bencikler cogalmaya basladi, annem de ve anneannem de de var, genetik! Bu bencikler cikmadan once sanki bocek isirmis gibi bir his yaratiyor, simdi burasi da hayli sicak olunca acaba bunlari tetikledi mi diye dusundum, doktor etkisi olmadigini ve herhangi bir zararlari da olmadigini soyledi. Yas ilerledikce cogalabilirmis.
Herkese sevgiler
belden birkaç işlemi bilemiyeceğim ama ben epiduralden memnundum. yalnız benim doktor 6 da ayağa kalkacak ayaklarını hissetsin diye epidurali 2 de kestirince ve ağrı kesici iğneyi de 6 da yapın diyince 1-2 saat kadar oldukça bir sancı çektim. 6 ya doğru yeter artık dedim de iğneyi yaptılar. keşke daha önce bağrınsaymışım ağlamayana mama yok!:95:ZarpDeniz genel anesteziye karar vermemde Alabamanın açıklamasıda etkili oldu. Aldığım çoğunluk görüş genelden yana idi. Yakınlarımdan da ayrıca Böbreklerinde yaşadığı sorundan dolayı birkaç kez belden işlem görünce artık belinin deforme olduğunu sıkıntılı olduğunu söylüyor. Zamanın ne getireceğide bilinmez. Bende belimin sağlam kalmasını istiyorum.
onu ve eşini tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun.Selam kızlarrrrr oğlan uyanık fazla yazamıyorum uyurken de işegüce düşüyorum haliyle umarım herkes iyidir.
kendisinin yazacağını düşündüm ama yazmamış öteki topikte gabrielle müjdelemiş olduğu için yazmaya karar verdim. canım arkadaşım karamelim hamile kızlar kendisi için çoooook mutluyum allahın izniyle inşallah kucağına da alacak. zorlu bir yolculuğun ardından mis kokulusuna kavuşacağı için çok ama çok mutluyum. karamelim canım arkadaşım seni bir kez de burdan tebrik ederim canım arkadaşım.sana ve bebeğine yada bebeklerine 41 milyon x
38 39 40 41 42 43 44 45 yasında olup hamile yada dogurmus kadın mı arıyorsun sana moral olsun diye yoksa senın dertlerinin aynılarını ya da benzerlerini yasayan ama senın gıbı mutlu sona ulasamamış ınsanla konusmak mı sana moral oluyo bilelim yanı sor bakalım kendine.
daha da davosa gitmem hehheh
bozuldum ama yinede burda 2800 sayfa var ve inan bu 2800 sayfa sorunu olan anne olmaya çalışan arkadaşlara bi dünya reçete var bu topikte. o yüzden diyorum ki biz gidelim onlar gelsin buraya alttan alttan misafir takılmasınlar. bizde 38 inden sonra hamile kalanlar yada anne olanlar diye topik açalım. olmaz mı? ne biliyim hocam kızdım yani. sanki biz onları yolladık sanki biz onlara dertdaş olmadık sanki biz bu çileleri çekmedik. hatta bi tanesi çıkmış yok o topiğin adını bile anmak istemiyorum falan demiş oha yani valla ben kendimi suçlu hissettim hissettirdiler. ama şunu bilinki arkadaşlar sanal da olsa burası, insan kendini kandırmasın. burdan gelip misafir misafir burayı okuyunca burdan gidilmiş olmuyo bu bir. ikincisi ordan oraya laf taşıyıp kendini tekrar etmekle de bişilere arkanı dönmüş olmuyosun, üçüncüsü önce kendini temizlersen bana diil kendine faydan olur, dördüncüsü buraya kavga etmeye değil muhabbete gel seni herkes dinler. biriyle derdin varsa da direk yüzüne söyle yada onla muhatab olma. bir tane sinir olduğun için herkesi yakma buda beş daha da sayarım ama sonuçta bizler hamile kalıp doğurduğumuz için suçluyuz bidaha Mertin resmini paylaşmıcam. Mert den de burda bahsetmicem. Sahtekar sahtekar dolaşmayın arkadaşlar bizim sizi bilmemize gerek yok siz kendinizi biliyosunuz bunları da bana yazdırttınız ya helal olsun valla size. gerim gerim dolaşın hiççç kendinizi yargılamayın benim de ayranım ekşi demeyin olur mu. daha da davosa gitmem. ama buraya gelip burayı da okurum altta da adımı görürsünüz ne ofline girerim ne de nikimi değiştiririm kalın sağlıcakla.bazı özel insanlar var benim için onlar kendilerini bilirler onları tüm yazdıklarımın dışında bırakıyorum sakın yanlış anlamasınlar beni.
soğan kürüne zaten adetle başlanıyor diye biliyorum. sen adet olup tedaviye başlayacaksan bu kür gereksiz sanırımKızlarrr ya, ben sogan kurunu tarıfını yazmamısım:44: ,bır zahmet bırdaha yazarmısınız ltfen ben daha adet olamadım ,bır fıkır verın canım sıkıldı ya tedavıye baslıycam ınat edıyo daha olamıyorum, nedendır bılemıyoruumm
tamam 38 DEN SONRA HAMİLE KALANLAR VE DOĞURANLAR diye bir topik acayım hemen istersenizkimseye bay bay demiyorum ki madem öyle diyorum ki zarpda demiş başka topiğe gidelim kendimizi suçlu hissetmeyelim diye yani biz bizi tanıyoruz başka topikde yazalım da bize suçlama yapmasınlar. hamile kalınca yada doğurunca isteyen kapımızı çalar yada hamile kalmayanlar kalamayanlar bu süreci yaşayanlar da gelir bizim herkese kapımız açık olur hatta çalmadan çatkapı gelirler benim davetim herkese.yoksa ben bu işin içinden çıkamıcam düşünüyorum düşünüyorum anlayamıyorum çünkü insanları. gitmelerini anlıyorum da arkadan bıdı bıdı konuşup nefretle bizden bahsetmelerini anlamıyorum arkadaş anlamıyorummmm. yani siz de allah izin verirse hamile kalacaksınız doğuracaksınız yada o zaman sizin için herşey bitcek mi paylaşımda bulunmayacak mısınız anlatmak sormak tecrübelerinizi yazmak istemeyecek misiniz? neyse daha fazla konuşmucam yeter kendime zarar.
slm arkadaşlar.. bana cevap yazan herkese çok tşk ederim.ilk defa bu kadar ilgi gördüm sayenizde bilgi edindim. sizler biraz sinirlisiniz galiba bu aralar.. haklısınızda ben tam aksine hamile olan veya çocuğu olan arkadaşların olması hoşuma gitti ne güzel onların olduysa benimde olur inş dedim.bu süreçleri yaşayanlar sizlersiniz..sizin gibi tecrübe sahibi olmuş arkadaşlardan bilgi almak herzaman iyidir.lütfen sakın burdan gitmeyin.ben bir kez daha yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum ama işte doğru bir takipmi onu bilmiyorum mesela perşembe cuma ilişki günü veriyor cumartesi günü tekrar gittğimde yumurtamın çatladığını sölüyor o günüde oluyor ilişki burda demek istediğim gün aşırı olması gerekmiyormu? 3 gün hergün olmuş oluyor ozaman.hoşçakalın
günaydın,
bu topiğe herhalde 2. yazışım. birincisinde denizbuluta tedavi ile ilgili birşeyler sormuştum. şimdi ise lütfen gitmeyin demek için yazıyorum.
ben sizleri 5 aydır falan okuyorum. ve inanın topiğin ilk sayfasından son sayfasına kadar roman gibi okudum sizleri. hepinizi yazdıklarınız kadarıyla çok iyi tanıdığımı sanıyorum. ama yazmayı sevmediğim için ve işyerim çok yoğun olduğu için sizlere pek bir şey yazamadım. ama inanın sizinle beraber sevindim ,sizinle beraber güldüm, sizinle beraber üzüldüm. ve sizlerden çok faydalandım.sizden buğday çimi okudum hemen eşimi aradım buğday çimi istedim,sizden çörek otu bal poleni okudum hemen aktara koştum. heyecanla en son zarp denizin hamile haberini bekledim. ve en önemlisi denizbulutun doğal yolla hamile kalması benim için umut ışığı oldu.çünkü bende 41 yaşındaydım ve hamile kalamıyordum.onun hamile kalması ve doğumu benim için pozitif bir enerji kaynağı oldu. ve onu hep kendime örnek aldım. devamlı onunla kendimi olumladım. eşim bile ondan birşeyler istedikçe yine kadınlar klubunumu okudun diye soruyorduve önce Yüce Rabbimin ve sonra sizlerin bana verdiği güç ile ben şu anda 12 haftalık hamileyim. Allahıma bin şükür. ve hala sizi takip edip notlar alıyorum. çatlaklar için ne kullanabilirim, bebek arabası nasıl olmalı ,hangi doğum daha iyi vs,vs,vs,.
kısacası birilerine kızıp sizden bukadar faydalanan diğer kişileri yüzüstü burakmamanız için bunları yazıyorum. inanın ; bana ve benim gibi birsürü arkadaşa umut oluyorsunuz. sizleri tanımasamda gerçekten çok seviyorum.
Allah hepimizin gönlündeki muradı biran önce versin inşallah.
Gunaydın denızbulutcugum canım ben aslında mıyomlarım ıcın deneyım dıyorum ınsallah ıyı gelır dıye dusunuyorum ınsallah
kızlar gelen gelmeyen kimseye ben kızgın değilim. herkes istediği yerde yazmak da serbest ben kim oluyorum ki banane elbette. ben sadece o topiğin bazı insanlarının bizim topiğimize nefretiyle beslenmesine acayip üzüldüm şaşırdım. ben kendimce burda özeleştiri yaparken hala o insanlar için dua ederken gitmiş orda nefret kusuyo ha bide kendince insanları aptal yerine koyup sürekli kendini tekrarlıyan insanlara içerledim. yoksa topik açabilirler bende gidip o topiğe yazabilirdim her ne kadar burda hamileler anneler çoğunlukta olmasına ve onlara bu topigin daha yararlı olacağına inanmama rağmen onlar umut olsun diye. ama onları zehirleyen o birkaç kişiye üzülüyorum sadece. ve lütfen kendi iç dünyası ve keyfi yada isteğiyle burdan uzak duran bizle değil kendiyle psikolojisiyle buraya gelmeyenler yada çoluğu çocuğu ve işiyle uğraştığı için kendince sebebleri olduğu için gelmeyenler asla bu yazıları üstlerine alınmasınlar olur mu?
keşke hepsi bu topiğe gelse hepsi kartopu gibi benim gibi baştan sona burayı okuyup bizleri tanısa kendine yarayanları alıp bizlerle konuşsa ve keşke hepsi en geç yarın anne adayı olsa.
Amin. çok teşekkür ederim. Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda versin inşallah.
senide tez vakitte(beklediğinden daha kısa sürede) kızına kavuştursun.
ağsını eini yüsünü yanağını öperimmm.senin duan mı abu odu aradaım bugün.aah seni de yavruna avutursun.imdi bir dua daha et emi.evi beni beğensiner.imdiden sağo
ısaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr........sosya hismeterden aradıar imdi..yarın eve geeceer.yaasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnimdi temisi yapıcam.baaayyyy
dua edin bana evimi beğensiner.sorun çımasın.hepinisi öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?