38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

doğru söse ne denir.
canım ogurgen çog mutu odum...aah tamamına erdirsin hamieiğini hayırısı ie...hayırı evat osun.

tamam kızlar siz nasıl istiyosanız öyle olsun ben bi şekilde burda yada siz neredeyseniz ordayım,

kartopu 344 çoook sevindim allah tamamına erdirsin canım kucagına alıp misler gibi koklaman nasip olsun.

gunaydin zarpdenizcim sagol bacim benim hemen yazicam sogan kurunu fakat sadece 2 bardak suyami onu bir aciklarsan sevinirim bana iki su bardagi az geldi gibide,birde adet olamadim onada fayda olurmu ,birde adetimden sonrami baslasam acaba:44:: bir fikir ver bana tatlimm benim::

tamam kızlar siz nasıl istiyosanız öyle olsun ben bi şekilde burda yada siz neredeyseniz ordayım,

kartopu 344 çoook sevindim allah tamamına erdirsin canım kucagına alıp misler gibi koklaman nasip olsun.

amin canım çok teşekkür ederim. sende oğluşunu güle güle büyüt,hayırlı uğurlu ve bahtı açık bir evlat olsun inşallah.

Gunayyddıınn guzellerrr Rabbım hepınızın ısını rast getırsın ınsallah yuzumuzu guldursun hepımızın ınsallah hayırlı sabahlarr:

evet hafif bir şekilde sarmalamak işe yarıyor ama sakın fazla giydirip sarmalamayın. ben o hatayı yaptım. şimdi batu eskiye göre neredeyse çıplak dolaşıyor (ince penye tulumlar veya alt üstler ve akşamları çok ince penye yelek) ve daha mutlu. hastalanmıyor da kışın kalarifer kapanınca soğuk oluyor diye kalın uyku tulumu giydiriyordum şimdi onu da ince pamukluya çevirdim ve gece 2 den 3 den sonra giydiriyorum. banyo suyu da soğuğa yakın ılık olsun. 35 derece falan. havlusunu kıyafetleri falan da ısıtmayın soğuk soğuk giydirin. ben eskiden odayı biraz daha ısıtıyordum havlusunu ve kıyafetleri de radyatör peteklerine koyuyordum banyo suyu da az daha sıcaktı. banyoda ve giydirirken ağlamaya başlamıştı. şimdi sudan çıkmak istemiyor. ilk 30 gün falan biraz daha korunabilir ama sonrasında özellikle erkek bebekler sıcağı sevmiyor serin istiyor.

ilk baştaki gürcüydü. off suratsız ve tikliydi ama benim heyheylerim üstümdeydi ona fazla fırsat vermedim. çok az türkçe bilmesi çok kötü ama kalıcı en azından ve çok çalışkan. türkçeyi de kafasına vura vura öğreteceğiz artık ay evet inşallah sorun çıkmaz pazartesi şu raporu alırım

belden birkaç işlemi bilemiyeceğim ama ben epiduralden memnundum. yalnız benim doktor 6 da ayağa kalkacak ayaklarını hissetsin diye epidurali 2 de kestirince ve ağrı kesici iğneyi de 6 da yapın diyince 1-2 saat kadar oldukça bir sancı çektim. 6 ya doğru yeter artık dedim de iğneyi yaptılar. keşke daha önce bağrınsaymışım ağlamayana mama yok!:95:

onu ve eşini tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun.

mert in de gülen resmi çok güzel ama eski cool luğu gitmiş karizmayı çizdirmiş maşallah her hali başka güzel

o ne ya okudukça sinirlenmişsin neydi şu lafın hani döte tazyik falan? kim öyle demiş? eski boş günlerimde olsam girer hepsini okurdum. eee bu söyleyeni bağlar bize ne? ne yani biz şimdi mert den haber alamayacağız mı? eee ben de batu yu anlatmam o zaman

soğan kürüne zaten adetle başlanıyor diye biliyorum. sen adet olup tedaviye başlayacaksan bu kür gereksiz sanırım

tamam 38 DEN SONRA HAMİLE KALANLAR VE DOĞURANLAR diye bir topik acayım hemen isterseniz

ben takip yaptırdım bana da 2-3 gün üstüste dediler. eğer eşte sperm eksikliği falan yoksa üstüste ilişki oluyor. ben de o şekilde bir de preseed kullanmıştım.

Gunaydın denızbulutcugum canım ben aslında mıyomlarım ıcın deneyım dıyorum ınsallah ıyı gelır dıye dusunuyorum ınsallah

kızlar gelen gelmeyen kimseye ben kızgın değilim. herkes istediği yerde yazmak da serbest ben kim oluyorum ki banane elbette. ben sadece o topiğin bazı insanlarının bizim topiğimize nefretiyle beslenmesine acayip üzüldüm şaşırdım. ben kendimce burda özeleştiri yaparken hala o insanlar için dua ederken gitmiş orda nefret kusuyo ha bide kendince insanları aptal yerine koyup sürekli kendini tekrarlıyan insanlara içerledim. yoksa topik açabilirler bende gidip o topiğe yazabilirdim her ne kadar burda hamileler anneler çoğunlukta olmasına ve onlara bu topigin daha yararlı olacağına inanmama rağmen onlar umut olsun diye. ama onları zehirleyen o birkaç kişiye üzülüyorum sadece. ve lütfen kendi iç dünyası ve keyfi yada isteğiyle burdan uzak duran bizle değil kendiyle psikolojisiyle buraya gelmeyenler yada çoluğu çocuğu ve işiyle uğraştığı için kendince sebebleri olduğu için gelmeyenler asla bu yazıları üstlerine alınmasınlar olur mu?
keşke hepsi bu topiğe gelse hepsi kartopu gibi benim gibi baştan sona burayı okuyup bizleri tanısa kendine yarayanları alıp bizlerle konuşsa ve keşke hepsi en geç yarın anne adayı olsa.

tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin. sormak istediğin birşey olursa bizler buradayız

Gunaydın denızbulutcugum canım ben aslında mıyomlarım ıcın deneyım dıyorum ınsallah ıyı gelır dıye dusunuyorum ınsallah

miyomlara iyi gelen kür duymadım ne yazık ki. bende de minik bir miyom vardı. hala var. bazıları büyümüyor ve hamileliğe engel değil. büyüyen ve hamileliği engelleyecek miyomları doktorlar zaten alalım diyorlar. o nedenle endişe etme canım

gerçekten merak ettim. ben de girip okuyacağım biraz ilk fırsatta

ısaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr........sosya hismeterden aradıar imdi..yarın eve geeceer.yaasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnimdi temisi yapıcam.baaayyyy
dua edin bana evimi beğensiner.sorun çımasın.hepinisi öptüm.

Amin. çok teşekkür ederim. Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda versin inşallah.

senide tez vakitte(beklediğinden daha kısa sürede) kızına kavuştursun.

ağsını eini yüsünü yanağını öperimmm.senin duan mı abu odu aradaım bugün.aah seni de yavruna avutursun.imdi bir dua daha et emi.evi beni beğensiner.imdiden sağo

ağsını eini yüsünü yanağını öperimmm.senin duan mı abu odu aradaım bugün.aah seni de yavruna avutursun.imdi bir dua daha et emi.evi beni beğensiner.imdiden sağo

şimdi seni okurken gözlerimden yaş geldi denizverdi. benim duam ufacık bile etkili olduysa şükür Allahıma. akşam yasin okurken senin ve kızn için tekrar dua ederim canım. sen içini ferah tut. okadar iyi niyetlisinki bunuda evelallah atlatırsın. Allah Yar ve Yardımcın olsun canım.

ısaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr........sosya hismeterden aradıar imdi..yarın eve geeceer.yaasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnimdi temisi yapıcam.baaayyyy
dua edin bana evimi beğensiner.sorun çımasın.hepinisi öptüm.

çok heyecanlandım. inşallah çok iyi geçer görüşme. olabilir veya olamaz diye hemen söyleyecekler mi? kızına kavuşmaya en büyük adımı attın devamı gelecek sırayla

herkese cok selammmmm
... hafta sonu cok yogundum hala da oyle .. acık ogretım sınavlarında gorevım vardı .. sınavlar falan ... bır cok sey yazılmıs ... kızılmıs ... hıc kımse bır yere gıtmesın ... annemın meşhur bır lafı vardı .. ''oturun oturdugunuz yerde''... sızı sevıyorummmmm

erverdıcım ..gozun aydın .. her sey yolunda gıtsın . ne guzel bır haber . bence beklenen ve ozlenen mısafır senın umdugundan daha hızlı gelecek gıbı ... hayırlısı olsun canım ... cok sevındımmm

bılgısayarımın acık kaldıgı zamanlarda yogunluktan yazamadım ... merak etmıssın benı .. opuyorummmm

herkesı opuyorum ....

Son düzenleme:
Kartopu Allah Tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına yavrunu al bilmiyorum çok duygusallaştım, çok sevindim.

Denizverdi harika canım ya inşallah yarın çoooookkk güzel geçicek en kısa zamanda kızına kavuşacaksın. Bize verdiğin bin enerjinin birini versen onlara canım. Allah işini rast getirsin.

Deniz Bulut önerilerin için saol duymuştum erkek çocukların çok sıcak sevmediğini sende uygulamasını yazmışsın saol canım.

Toana soğan kürü benim bildiğimde adet olunca uygulanıyor.

Herada nerelerdesin?

Arkadaslar Merhaba

Denizverdi, haber super!!! Yarin kalbim seninle olacak, insallah her sey yolunda gider ve olumlu dusuncelerle donerler, sen de kendini daha iyi hissedersin canim. Bol sanslar. Hemen yaz bize merak ederiz.:13:

Kartopu, seni ve esini cok tebrik ederim. Riskli donemi atlatmisin, gozunaydin. Nasil gidiyor? Daha cok bekleriz.

Toana, regli baslatmak icin buscopan isminde bir ilac var, ondan etmin etme sansin var mi? Bu IVF doktorlarinin onerdigi bir ilac. Bu reglin hemen akabinde mi tedaviye baslayacaksiniz? Hemen tedaviye baslayacaksaniz sogan kurune biraz gec kalmis olabilirsin. Sogan kuru aynen tarifteki gibi kaynamis 2 bardak suya bir orat boy sogan dorde kesilerek konup 5 dk. agzi kapali kaynatiliyor, ilitip icebilirsin, bazilari bu tadi cok sevmedigi icin icine biraz limon ekleyip oyle iciyor. 2 bardak su az degil cunku her seferinde taze hazirlayip icmen gerekecek, bekletip bir sonraki ogune saklamak yok yani...

Alabama, Denizverdi, Deniz Bulut, bence kiymetli zamaninizi ayirip diger topic hangisiyse okumayin arkadaslar. Yarismaya devam eden arkadaslarla yola devam ederiz.

Baharnaz, nasilsin?

Sevgiler herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…