çok heyecanlandım. inşallah çok iyi geçer görüşme. olabilir veya olamaz diye hemen söyleyecekler mi? kızına kavuşmaya en büyük adımı attın devamı gelecek sırayla
herkese cok selammmmm
... hafta sonu cok yogundum hala da oyle .. acık ogretım sınavlarında gorevım vardı .. sınavlar falan ... bır cok sey yazılmıs ... kızılmıs ... hıc kımse bır yere gıtmesın ... annemın meşhur bır lafı vardı .. ''oturun oturdugunuz yerde''...sızı sevıyorummmmm
erverdıcım ..gozun aydın .. her sey yolunda gıtsın . ne guzel bır haber . bence beklenen ve ozlenen mısafır senın umdugundan daha hızlı gelecek gıbı ... hayırlısı olsun canım ... cok sevındımmm
bılgısayarımın acık kaldıgı zamanlarda yogunluktan yazamadım ... merak etmıssın benı .. opuyorummmm
herkesı opuyorum ....
Kartopu Allah Tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına yavrunu al bilmiyorum çok duygusallaştım, çok sevindim.
Denizverdi harika canım ya inşallah yarın çoooookkk güzel geçicek en kısa zamanda kızına kavuşacaksın. Bize verdiğin bin enerjinin birini versen onlara canım. Allah işini rast getirsin.
Deniz Bulut önerilerin için saol duymuştum erkek çocukların çok sıcak sevmediğini sende uygulamasını yazmışsın saol canım.
Toana soğan kürü benim bildiğimde adet olunca uygulanıyor.
Herada nerelerdesin?
Arkadaslar Merhaba
Denizverdi, haber super!!! Yarin kalbim seninle olacak, insallah her sey yolunda gider ve olumlu dusuncelerle donerler, sen de kendini daha iyi hissedersin canim. Bol sanslar.Hemen yaz bize merak ederiz.:13:
Kartopu, seni ve esini cok tebrik ederim. Riskli donemi atlatmisin, gozunaydin. Nasil gidiyor? Daha cok bekleriz.
Toana, regli baslatmak icin buscopan isminde bir ilac var, ondan etmin etme sansin var mi? Bu IVF doktorlarinin onerdigi bir ilac. Bu reglin hemen akabinde mi tedaviye baslayacaksiniz? Hemen tedaviye baslayacaksaniz sogan kurune biraz gec kalmis olabilirsin. Sogan kuru aynen tarifteki gibi kaynamis 2 bardak suya bir orat boy sogan dorde kesilerek konup 5 dk. agzi kapali kaynatiliyor, ilitip icebilirsin, bazilari bu tadi cok sevmedigi icin icine biraz limon ekleyip oyle iciyor. 2 bardak su az degil cunku her seferinde taze hazirlayip icmen gerekecek, bekletip bir sonraki ogune saklamak yok yani...
Alabama, Denizverdi, Deniz Bulut, bence kiymetli zamaninizi ayirip diger topic hangisiyse okumayin arkadaslar. Yarismaya devam eden arkadaslarla yola devam ederiz.
Baharnaz, nasilsin?
Sevgiler herkese...
denizverdi.....bugün senin için büyük gün......bugün belkide hayatında dönüm noktası olucak....bu kararından dolayı seni çok takdir ediyorum....bugünün inşşş....herşey yolunda gider ve en kısa zamanda kızına kavuşursun... varya şimdi bende nasıl heyecanlandım okuyunca...
Görevli geldi. 5 dk kaldı eve yakın okul hastane parkı sordu evi dolaştı biraz küçük buldu. havalar ısınınca inşaat başlatıcagımızı balkonumun büyük olanını eve dahil edecegimi söyledim nötr kaldı.
Yeni bir görüşme için mayıs ayında arayıp randevu almamı söyledi
Kız kardeşime bilgisayarın ekran klavyesinden yazdırıyorum kafamda yine soru işaretleri var
bize randevu verdiklerine göre olumsus olmas herhalde deği mi....
evim 70 metrekare
aynı metrekare evde 4 çocuklu komşum var karşı dairede ...söylemek istedim ama polemik omasın diye hiçbirşey demedim.ellerim mahkum öyle sustum.
Görevli geldi. 5 dk kaldı eve yakın okul hastane parkı sordu evi dolaştı biraz küçük buldu. havalar ısınınca inşaat başlatıcagımızı balkonumun büyük olanını eve dahil edecegimi söyledim nötr kaldı.
Yeni bir görüşme için mayıs ayında arayıp randevu almamı söyledi
Kız kardeşime bilgisayarın ekran klavyesinden yazdırıyorum kafamda yine soru işaretleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?