Denızverdıcıyım hayırlı cumalar tatlım benım:,bugunun guzel gecsın bak hemde cuma gunu ınsallah hersey yolunda gıder kızın bıran once gelır sana ınsallah..
Gunaydin Arkadaslar
Denizverdi, ozellikle de sana gun cok aydinlik ve mutluluk getirsin canim.Dualarim seninle, simdi bir dusundum sizin basvurudan 6 ay sonra geleceklerdi, simdi 4 ay olmus oluyor, bence bu ilk sevindirici haber, insallah herey yolunda gider. Evinizi ve cok iyi anne-baba olacaginizi cabucak onaylarlar ve siz de beklenenden daha kisa surede kiziniza kavusursunuz canim, hemen yaz bize tamam mi?:13:
Baharnaz, iyi olduguna sevindim, sakizlari da patlatiyorsun yani...Safak her gecen gun azaliyor. Buscopani ben son tedaviye basladigimda IVF doktorum hemen yazdiki reglim baslasin. Hesap kitap yaparak reglimin baslayacagi gun Istanbul'a ucmustum fakatttt reglim baslamamisti!!! Doktorum muayene etti ve durum cok musait tedaviye baslayabiliriz demiz ve ilk Gonal F'i yaptirtiktan 1-2 saat sonra reglim baslamisti. Ama bundan once bana Buscopan'i hemen al ic demisti, ben daha hastanede tedavimin diger igne ve ilaclarini beklerken ve bana cizelgemi hazirlarlarken reglim basladigindan Buscopana gerek kalmamisti. Sana hangi amacla verdiler acaba, dur bir icerigini internetten okuyayim.
Toana, yukarida Baharnaz'a Buscopan ile ilgili durumumu acikladim. Doktorlar arasi farkliliklar olabiliyor. Istersen sen de reglin baslamadan once git bir muayane ol, bizimki gibi duruma gore baslatabilirler. Tiroid hapi aliyorum demissin, tiroidin kontrol altinda mi? Bu cok buyuk etkenlerden birisi...Umarim her seferinde degerlerin olculuyordur.
Herada, iyi misin canim?
Cans, anneciginin sozunu acaip tuttum.
Patikler, siz de durumlar nasil canim, bayagi yol katettiniz mi?
Sevgiler herkese...
günaydın herkese ve hayırlı cumalar,
denizverdi inşallah senin için çok güzel ve kızınla birliktegeçireceğin günlerin başlangıcı olur bugün. dualarımız seninle.
günaydın arkadaşlar
maşallah bu sabah erkencilerimiz çok ne güzel
denizverdi canım bence herşey güzel olacak beklenenden önce geldilerse bu iyiye işaret belki istediğiniz gibi bir çocuk var ondan erken geldiler.rabbim bu kadar büyük bir yüreği yanlız bırakmaz dilerim.yavrun tez zamanda gelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?