38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kaydirigubbakcemile3ay dilaremcim inan icime su serptin benim normaldede ck midem bulanir arabaya binsem arkaya otursam yolculuga devam edemem havasiz yerde kolonya kokusunda daha ne diyeyim ucakta midesi bulanan varmidir bilmem ben oyleyimdir ama hamileyken hic sanmiyorum:CüvCüv:ama bak snein anlattgiin gibi istahim hicccc yok hani birgun yemesem oyle gezecegim neredeyse:))zaten 12 haft bir gelsem sanki kus gibi olacagim ne ters bir hayal degilmi?kaydirigubbakcemile2

defnecim allah kucağınada almayı nasip etsin senin adına çoooooooook sevindim artık korkma yeter allaha emanet et gerisini düşünme.

monetacım inan çok üzüldüm demekki vakti saati varmış inşallah birdahaki denemende hamile kalırsın bende birkaç ay sonra tekarlıcam beraber bu sefer hamile kaılrız. rabbim dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı boş bırakmasın. kendini toparla gıdana dikkat et öptüm canım

Ben oniki haftadan sonra da kafama takacak bişeyler bulmustum,bu sefer hareketlerine takılmıstım.Tvde bi hollywood yıldızı Tori Spelling,kadın canlı kameralar esliğinde hamileliğini geçirdi,çok gülmüştüm.Eşiyle seyehate çıkıyorlar,en az beş kere bebek oynamıyor diye seyehatten geri dönüp dr.a gittiler:roflolaha da komiği kadın küvet doldurup içine girmiş ama sıcak ve ben çocuğu haşladım diye bi daha dr.a gidiyorlar:roflol:Yani defnecim 12 haftada rahatlamak senin yapınla alakalı,eger rahat bi yapın varsa ne aaaala,yoksa benim gibi dr.lara taşınırsın,ben de hollywood yıldızıyla yarıştım desem yeri var

Bir sonraki denemede hepiniz şişko hamileler olursunuz inşallahhhh:CüvCüv:

Monetacim,
demek ki boylesi hayirliymis senin icin!!! hadi kollari siva bakalim bir sonraki icin!

canım ne yapayım 3 ay sonra artık,,,,,,,,3 kez,,,,,,,,,ama 3 den umutluyum daha evel dediğim gibi,,,,kollar daha şimdiden sıvandı hayatım,,,,,hamilelerin duası kabul olur derler ben ve burdaki arkadaşlarım için hep dua edin,,,,,,,,,,allah sizlerinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

evet canım,,,biliyorsun zaten hazırlıklıydık,,,,,,,,,,:sm_cool:3 cüye hazırım ŞİMDİ den,,,,,,kız senin beroşuna kendimi sıkıp iki tane doğuracam,,oğlum tenhada kıstırsın,kızım lada kanki olsun,,,sen ankaraya geldiğinde bunlar bara gitsinler bizim oğlan ikisinide tartaklayarak getirsin eve ''bu ikisi (beroş'la,benim kız)başımı belaya sokacaklar diye:roflol:

sağol canım,,,,inş aynı döneme denk geliriz burdan hamile haberlerini patlatırız üstüste,,,,sen,ben,roni,,,,,,,vsa.s

Bir sonraki denemede hepiniz şişko hamileler olursunuz inşallahhhh:CüvCüv:

dilaracım ben spora başladım moniteda başlıcakmış inşallah birdahaki hamileliğimizi manken çıtırlar oluruz. tabi cokacimcoook yediğimiz dopikler ballar bizi nekadar zayıflatır bilemem:)

dilaracım ben spora başladım moniteda başlıcakmış inşallah birdahaki hamileliğimizi manken çıtırlar oluruz. tabi cokacimcoook yediğimiz dopikler ballar bizi nekadar zayıflatır bilemem:)

kızııımmm biz şimdide kaydirigubbakcemile2çıtırız:mymeka:,,,,,spor ne yapmayı düşünüyorsun?,,,,bak bu termal şortlar harika ben kullanıyorum(voit-marka)selülit falan koymuyor valla ilk 2-3 günden sonra farkı hissetmeye başlıyorsun,,,,basit yürüyüş bile yapsan kıyafetinin altına giy çık,,,,,süper yerimseniben

benimde temal eşohtmanım var spor hocam giyme su kaybı olur dedi biz yağ eriticez dedi.diyet yapmıyorum bakalım ne olacak hadi hayırlısı.çıtırız ama şişko çıtırlardanız inşallah gebiş çıtır oluruz.:CüvCüv::Saruboceq:

amin canım amin,,,,,su kaybını bol temiz su içersen karşılarsın,,,,bizim derdimiz cilt altında yağa dönüşmeye hazır bekleyen tabakayı yok etmek,,,kandolaşımı sağlandığı zaman yok olur canım,,,,,yerimseniben

haklisin canim kimbilir ozaman neler bulacagim:))dedigin gibi bu seferde hareketlerini izlemeye baslayacagiz..aman o gunlerbir gelsinde hic sikayet etmeyecegim insallah:)

kizlar size soylemeyi unuttum doktorum dediki negatif tup denemesinden sonra spontan hamilelik cok gorulen birseymis cunku tupte kullanilan hormon ilaclari etkisini 1-2 ay daha gosteriyormus.. o yuzden tupten cikan arkadaslar bu ay cok titiz bir dogal calisma yapin benden soylemesi:):smiley-cool:

benim gecen ay kasiklarim cok hareketli ve agriliydi ya bu ay bir sey yok(
DHEA etkisini sadece ilk ay mi yogun gosteriyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…