38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

teşekkürler Herada. Allah sanada kolaylıkla ve sağlıkla (eskilerin deyimiyle bir avazda ) bebeğine kavuşmayı nasip etsin.

anacım 40 yaş topiğine adım attım herkes hamile helal olsun valla bana. ekleme yapıyım arkadaşlar bizi bırakan bozuk atarak giden bluestar hamile artıııı bugün karamel yazmış gabriellede hamile iyi mi? onu da hatırlarsınız o da burdan gidenlerden allah hepsini yavrularına kavuştursun mis kokulularına kavuştursun.

haa beyaz gukem yağmursesi seni de candan gönülden tebrik ederim artık sen de hamilesin allaha emanet ol.

Son düzenleme:

maşallah ne çok hamile olmuş 38 den sonra da 40 dan sonra da olabiliyor demek ki! yağmur sesi de 40 lar topiğine yazıyor mu? nick i ne? o buradan bana kızıp gitmişti ona ayrıca sevindim. bir badenur kaldı baktım uzun süredir girmemiş inşallah yakında onun da haberini alırız.

ben de ço istiyorum aabama....her sarıdığım umut baon gibi patıyor eimdeyasımı ouren ağıyorsun... iyi i sesimi duymuyorsun

valla benim kendimce fikrim var ama söylemicem aklı olan anlar dermişim. hem kendisinin kime nicin ne zaman nesebeple kızdığı belli değil. canı sıkılıyo nikini değiştiriyo canı sıkılıyo bozuk atıyo canı sıkılıyo adamı msnden çat diye siliyo kafasını kuma sokuyo ama kalan kısmı ortada haberi yok ben ona bozuğum ama onun için seviniyorum artık stabil kalır fazla yormaz ne kendini ne bizi. beni defterden silmiş o yüzden hakkında yorum yapamıcam ipucu da veremicem. önemli olan hamile olması. ha burdan yazmış oluyum da beni aramadın tebrik etmedin deme bayan matahari.

slm arkadaşlar..burda doğal yolla hamile kalan arkadaşlar varmış.. denizbulut sanırım siz acaba nasıl kaldınız kür filanmi uyguladınız ?
evet 43 yaşın başında doğal hamile kalıp 43 sonunda doğurdum. 42 yaşında da 1 kimyasal 1 düşük ile sonuçlanan 2 tüp denemem olmuştu. 2,5 ay kadar hayıt tohumu, buğday çimi (3000 mg dan başlayıp 5000mg a çıktım), ace plus selenyum onu içmediğim zaman karışık bir multivitamin. başka şeyler de içmiş olabilirim ama şimdi tam hatırlamıyorum. hımm arısütü-bal-polen yemiştim tarçın karıştırarak. e2 yi düşürmek için calsium d glucarate içmiştim. bir de hamile kaldığım ay preseed kullanmıştım. şu an girmiyorlar ama doğal hamile kalan başka arkadaşlarımız da olmuştu. 1 tanesi kürler uygulamıştı bir tanesi de preseed kullanmıştı. bol şans.

yeni hamieeri buradan tebri ederim.hangi topite oduarını bimediğim için.aah tamamına erdrsin.

ee şimdi de kim kimdir anlamak için 40 yaş topiğini mi okuyucaz neyse karamel karamelito mu ne benzer bir nick almış, zaten söylüyor da ben eski karamelim diye. diğer arkadaşlar da saklanmasınlar ya. biz düşmanları mıyız seviniyoruz güzel haberlerini alınca.

şimdi onlar burdan hamilelerden sıkıldıkları için gittiler ya kendileri hamile kaldılar heralde hamile muhabbetlerine ordan devam etmezler ya kendilerine yeni bi topik açarlar yada ocak şubat vs hamilelerine gider herkes kendi ayına dağılır ee belki buraya geri dönerler artık bizimle konuşurlar mı acaba? yada onlar yeni bi topik açarlarsa biz oraya gideriz olmaz mı? kendim çalıyorum kendim oynuyorum dimi kimsenin beni ipine taktığı yok önemli olan aşkımız o da yok şaşkınız:89::95:

yağmuru buldum :125::121::119:bu ikonların ilgisi yok da hoşuma gitti:112: 2 kere tüp denemiş olmamış bu seferki doğal olmuş. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ben de tam aynı şeyi diyecektim. şimdi o topik de hamile doldu. ileride ya hamile olmayanların gidip 40 dan sonra hamile kalmak istyenler vs gibi bir topik açmaları veya hamilelerin 40 ından sonra hamilelik annelik gibi başka topik açmaları gerek.

Son düzenleme:

hikayesini okumuş o olduğunu tahmin etmiştim de birgün,selam vermiştim.inkar etmişti.bir de öselden fırçalamıştı beni.o değilmiş diye...halbuki ben onu merak etmiştim ne oldu diye...anlamadım.buyrun buradan da..

Ben de uzun zamandır sizi gizli gizli okuyanlardanım.Bir hafta sonra 40 yaşıma gireceğim Bir yıl önce tam doğum günümde bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.Maalesef bebeğimin kalp atışlarını duyamadık.
Daha sonra yapılan tetkiklerde kan pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı.1 yıldır bebek için uğraşıyoruz desem yalan olur çünkü ben Fransa'da çalışıyorum eşim Türküye'de :) Neyse işin özü haziran sonunda artık birbirimize kavuşacağız. Ondan sonra da artık bebek sevdamız için uğraşacağız.Söylemek istediğim asıl şuydu ; bu forumda bir çok topiği okudum ama en kaliteli sohbetlerin olduğu topic burası.O yüzden kim nereye gitmiş çok önemsemeyin. Dilerim bundan sonra beni de aranıza alırsınız.İyi geceler hepinize sevgiyle kalın

merhaba arkadaşlar neler olmuş ne güzel hamilelerle dolmuşetraf inşşşaaaalllllaaaaaahhhhhh allah bizede hamile kalmayı nasip eder. yalnız insanları anlamak zor nedense hep kendi istekleri doğrultusunda hareket etmeye çalışırken toplum içinde yaşadıklarını unutmamalılar dimi ben bunu anladım 2-3 gündür okuyorum 40 yaşıda okudum ne enteresan durumlar var bazen hayretle bakıyorum ve inanamıyorummmm....

herkese iyi geceler
bir haftadır girememiştim ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim.
insanların niye böyle problem çıkardıklarını bende anlamıyorum.kimse geçmişini unutmadı.hamile kaldım doğurdum diye de nispet yapmadı.sizler sordunuz biz cevapladık, resim koyduk.ha bunu istemeyen rahatsız olan azınlıkda başka topiklere gitmiş zaten.boşverin arkadaşlar.

alabama, iyileştin sanırım:)))))takılma boşver.
denizverdi, dilerim mayıs ayına kadar bütün tadilatını yapar ve güzel haberler verirsin bize.

zarpdeniz, akraba bakıcı fena değil:))))))akraba işte.laf getirip laf götürüyor.ortalığı paçal etti.ben şimdilik sesimi çıkarmıyorum bakalım ne olacak.tek tesellim kuzuma çok iyi bakıyor ve çok da becerikli.

herkese iyi geceler.

Günaydın

Denizverdi ve ziyaretçi arkadaşlar

Ne kadar çok hamiş haberi olmuş Maşallah, Rabbim tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin. Herkesi evladına kavuştursun. Az önce dularımdaydınız.
Yağmursesi Allah tamamına erdirsin

Altınyunus yakışıklına maşallah taranacak saçlarıda var hımmm tontişin

Herada saol canım az kaldı bana. Sağlıkla gelsin inşallah. Dün dr kontrolüm vardı, enfeksiyonu atlatmışısz, bebiş 3150 olmuş (Allah nazarlardan korusun) :)) dr tansiyonumun yüksek olmasına rağmen bebeğin gelişiminin iyi olması ve kilo almasına şaşırdı, genelde tansiyon olanların bebişleri çok kilo almazlarmış. Bizimki maşallah normal kiloda doğar inşallah. Hala ters sezaryen kesindi, fakat kilomdan dolayı ve bebeğin ters oluşundan dolayı dikişlerimin biraz fazla olacağını söyledi hadi hayırlısı bakalım :)
Sana da Maşallah 3 hafta dahamı çalışıcaksın seninde kundak tercihini kullanınca yorumlarını beklerim, bizim eskilerden özel kundak yok eskidende penye değilde ZarpDeniz bahsetmişti mumya gibi sarabilecekleri keten beyaz kumaşlar kullanılırmış. Bende hatırlıyorum bebeği 2-3 kez ordan burdan sararlardı ayy ne kadar eskiye gittim (20 yıl eskiye gittim... )

Eki Görüntüle 174596 Eki Görüntüle 174595

bunlarda umut paşa.denziverdi, sormuşsun yeni foto yok mu diye.ben de ekledim.

oyyyyy.umuda...bak o da kurtardı artık atınyunus...ben bu yavruların büyüdüğünü gördükçe ço kmutlu ouyorum.hele hem çetin bir yoldan ne sııntılarla dünyaya geldikten sonra... bir de sonrasında hayatta olmaları için verilen savaşlar...artık o da kocaman bir arsan parçası...ömürlü olsunlar.ömürlü olsun bibilieriniz...
temennin için teşekkürer....

Eki Görüntüle 174596 Eki Görüntüle 174595

bunlarda umut paşa.denziverdi, sormuşsun yeni foto yok mu diye.ben de ekledim.

Altinyunus, Masallah Umut'a! Cok guleryuzlu bir bebek, ne kadar toparlanmis serpilmis, cok iyi baktin, aferin sana, cok sabirliydin canim. Bu da sana Masallah.
Operim O'nun gulen yanaklarindan. Akraba-bakiciya da anlasilan ayri bir sabir gosteriyorsun, madem Umut'a cok iyi bakiyor ve becerikli, ya bazi seyleri gormezden geleceksin, ya ozelinizi cok onun yaninda paylasmayacaksiniz yada canim onu kirmadan konusup-birakip gitmesin diye- bazi seylere tanik oldugunu ve bundan rahatsizlik duydugunu ve ona onem verdigini filan soyleyip, yumusak bir sekilde belki bir cozum yolu uretebilirsin canim, sen daha iyi bilirsin.:13:

günaydın güller

donattım bu sabah burayı...umudumun hala devam ettiğine inanıyorum.üsüntülerin kötü düşüncelerin tötüne atıyorum bir tekmeeeeeeeeee

ço sor yasdım...bu sorunu halletmeilyim
bahar...sütü bahar....canlı günaydın

haydin çaya

Arkadaslar Gunaydin

Ayyy kizlar bir alemsiniz demek diger topigi okudunuz, hamilelere hayirli olsun, Allah sonuna kadar devam ettirsin diyorum. Annemin bir lafi var, "Kotu soz soyleyene aittir" diye... Herkes soylediginden mesul, detayi da cok bilmiyorum ama yine de hepimiz ayni hedef icin buralardayiz. O yuzden;

Gabrielle, Yagmursesi, Beyaz Gukem,Bluestar, gozunuzaydin! Oncelikle riskli 3 aylik donemi rahatlikla atlatip ondan sonrada gebeliginizin saglikla gecip, bebeklerinize kavusmanizi dilerim.:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…