Herkese selam arkadaşlar,
Yoğunluktan giremiyorum bu aralar ama süper güzellikle bir hafta oluyor, devamı da öyle gelsin inşallah.
Haftamız hamile haftası maşallah, ben de bir hamilelik müjdesi paylaşayım istedim sizinle. Eskiler hatırlarlar, Yağmursesi arkadaşımız da hamileeeee. Hem Karamelitom hem de Yağmursesi ve Kartopu sağlıkla, hayırlısıyla tamanına ersinler ve bebeklerine kavuşsunlar inşallah. Bu hafta sevinç gözyaşı haftam oldu, yeni müjdelerle şenlenmeye devam etsin topiğimiz inşallah. Darısı isteyen, dileyen herkese olsun.
Denizverdi, gözün aydın, hiç takılma, bir sorun olsa bir sonraki randevudan bahsederler miydi?
Baharnaz, sağolasın canım. Maşallah az kaldı Enes bebeğimizin doğum müjdesini almaya. Sevindim yanında kardeşinin olmasına, demek notlar dahil işler ona düştü, eee teyze olmak kolay değil. Geriye kalan az sayıda günün de sağlıkla, keyifle aksın gitsin inşallah.
Zarpdeniz, sağolasın arkadaşım. Bahsettiğin siteye üyeyim, hatta bir aplikasyonlarını cebe yüklemiştim günlük tavsiyelere, bilgilere bakayım yoldayken diye. Gerçekten doyurucu bilgilerle dolu, düşünüp paylaşmışsın teşekkürler. Kundak konusuna ilk başlarda burun kıvırıyordum ama sonra ben de bir tane bebeği çok sıkı sarmadan kullanabileceğim bir kundak edindim. İstersen detayları sonra paylaşayım seninle. Annem de benim birkaç kundağımı saklıyormuş, onları da çok sıkı sarmadan kullanabilirim belki. Hazırlıklar keyifle sürsün, kolay gelsin sana da.
Patikler, tadilatlar bitmez ki arkadaşımİnşallah sonlarına geliyorsunuzdur artık, keyifle oturun, miniğiniz en yakın zamanda katılsın yeni yuvanıza inşallah.
Daha yazacaklarım vardı ama işler beklemiyor, inşallah işteki son 3 haftama girdim, bitireyim de rahatlayayım bir an önce.
Ben şimdilik kaçar, herkese sevgiler.
anacım 40 yaş topiğine adım attım herkes hamile helal olsun valla bana. ekleme yapıyım arkadaşlar bizi bırakan bozuk atarak giden bluestar hamile artıııı bugün karamel yazmış gabriellede hamile iyi mi? onu da hatırlarsınız o da burdan gidenlerden allah hepsini yavrularına kavuştursun mis kokulularına kavuştursun.
haa beyaz gukem yağmursesi seni de candan gönülden tebrik ederim artık sen de hamilesin allaha emanet ol.
denizverdi canım takılma bence onlar der sende gerekiyorsa daha büyük eve de çıkarım ev benim evim dersin mayısa kadar bencede tadilatı bitir geldiklerinde görürlerse iyi puan olur. hadi gözün aydın ilk sınavı atlattın. kendini yormuşsun dinlen bakalım canım yaa seni okuyunca ağladım allah yardımcın olsun o kadar istiyorum ki senin kızımlayım dediğin günlerin gelmesini çoook öptüm seni.
maşallah ne çok hamile olmuş38 den sonra da 40 dan sonra da olabiliyor demek ki! yağmur sesi de 40 lar topiğine yazıyor mu? nick i ne? o buradan bana kızıp gitmişti ona ayrıca sevindim. bir badenur kaldı baktım uzun süredir girmemiş inşallah yakında onun da haberini alırız.
evet 43 yaşın başında doğal hamile kalıp 43 sonunda doğurdum. 42 yaşında da 1 kimyasal 1 düşük ile sonuçlanan 2 tüp denemem olmuştu. 2,5 ay kadar hayıt tohumu, buğday çimi (3000 mg dan başlayıp 5000mg a çıktım), ace plus selenyum onu içmediğim zaman karışık bir multivitamin. başka şeyler de içmiş olabilirim ama şimdi tam hatırlamıyorum. hımm arısütü-bal-polen yemiştim tarçın karıştırarak. e2 yi düşürmek için calsium d glucarate içmiştim. bir de hamile kaldığım ay preseed kullanmıştım. şu an girmiyorlar ama doğal hamile kalan başka arkadaşlarımız da olmuştu. 1 tanesi kürler uygulamıştı bir tanesi de preseed kullanmıştı. bol şans.slm arkadaşlar..burda doğal yolla hamile kalan arkadaşlar varmış.. denizbulut sanırım siz acaba nasıl kaldınız kür filanmi uyguladınız ?
valla benim kendimce fikrim var ama söylemicem aklı olan anlar dermişim. hem kendisinin kime nicin ne zaman nesebeple kızdığı belli değil. canı sıkılıyo nikini değiştiriyo canı sıkılıyo bozuk atıyo canı sıkılıyo adamı msnden çat diye siliyo kafasını kuma sokuyo ama kalan kısmı ortada haberi yok ben ona bozuğum ama onun için seviniyorum artık stabil kalır fazla yormaz ne kendini ne bizi. beni defterden silmiş o yüzden hakkında yorum yapamıcam ipucu da veremicem. önemli olan hamile olması. ha burdan yazmış oluyum da beni aramadın tebrik etmedin deme bayan matahari.
şimdi onlar burdan hamilelerden sıkıldıkları için gittiler ya kendileri hamile kaldılar heralde hamile muhabbetlerine ordan devam etmezler ya kendilerine yeni bi topik açarlar yada ocak şubat vs hamilelerine gider herkes kendi ayına dağılır ee belki buraya geri dönerler artık bizimle konuşurlar mı acaba? yada onlar yeni bi topik açarlarsa biz oraya gideriz olmaz mı? kendim çalıyorum kendim oynuyorum dimi kimsenin beni ipine taktığı yokönemli olan aşkımız o da yok şaşkınız:89::95:
yağmuru buldum :125::121::119:bu ikonların ilgisi yok da hoşuma gitti:112: 2 kere tüp denemiş olmamış bu seferki doğal olmuş. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben de tam aynı şeyi diyecektim. şimdi o topik de hamile doldu. ileride ya hamile olmayanların gidip 40 dan sonra hamile kalmak istyenler vs gibi bir topik açmaları veya hamilelerin 40 ından sonra hamilelik annelik gibi başka topik açmaları gerek.
Eki Görüntüle 174596 Eki Görüntüle 174595
bunlarda umut paşa.denziverdi, sormuşsun yeni foto yok mu diye.ben de ekledim.
Eki Görüntüle 174596 Eki Görüntüle 174595
bunlarda umut paşa.denziverdi, sormuşsun yeni foto yok mu diye.ben de ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?