38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Rieuse, Hosgeldin! 40 yasin bir baska guzelligi var, darisi Haziran'da basiniza insallah. Gebe kalamama nedeniniz spesifik olarak belirlendi mi? Haziran'a kadar sen ve esin hem psikolojik olarak hem de vucudunuzu yeni misafire hazirlayabilrsiniz. Gecmis sayfalarda bir cok oneriler var ve bu aralar 40 yas civarinin hamile haberlerini almak cok sevindirici, senin de bu kervana yakinda katilman dilegiyle...

rieuse hoşgeldin İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer ve sendende güzel haberler alırız.

kızlar bir sorum olcaktı Altınyunus, Deniz Bulut, Alabama emzik kullanıyormusunuz, İlk ne zaman verdiniz, alıştırma sürecinde naptınız? hangisini kullandınız kızlar? merak ettim

Son düzenleme:
Herada, helal sana hala calismaya devam ediyorsun, neyseki 3 hafta sonrasi icin izne ayrilma karari almissin, yoksa ofiste doguracaksin diye endiselenmeye baslamistim. Evet, kundagi gevsek bir sekilde, babaycenter'da izledigim gibi, bebegim kundak yapilmaktan mutlu olursa yapmaya calisacagim. Demek annecigin senin kundaklarini sakliyormus, bravo! Ben de sorayim bakiyim anneme sakladigi kundak varmiymis. Elbette canim, lutfen detayi paylasirsan sevinirim.:13:

hoşgeldin

gukemi yağmuru en son da gabrieleyi biliyordum ...neeeee....beyas da mı oymuş..şu bayılan ikonu lütfen yerine koysunlar
evett hocam evet....aynı hedef

hoşgeldinn bu kapı herkese acık canım hadı az kalmış kavuşmaya ne zor sizin işiniz bundan sonra hep birl,ktemisiniz bari allah ayırmasın biz burdayız bekleriz

amın canım ben cok tepki verdim belki simdi pismanım ama o an duramıyorum ıste yazıyorum sıkıntı sadece bize dil uzatanlara duyulan hayretım.

Eki Görüntüle 174596 Eki Görüntüle 174595

bunlarda umut paşa.denziverdi, sormuşsun yeni foto yok mu diye.ben de ekledim.
oyoyoyoyoyoyyyy yerim onu ben 41x masallah saclara bak tara annesi fırcala benım oglumun sacı yok ne zaman uzucak acaba. bakıcın işini ıyı yapıyomuş gerisini bosvermeye calışcan hayatım napalım en çok buna şükür.

kızlar bir sorum olcaktı Altınyunus, Deniz Bulut, Alabama emzik kullanıyormusunuz, İlk ne zaman verdiniz, alıştırma sürecinde naptınız? hangisini kullandınız kızlar? merak ettim
benım kı almadı çok uğraştık ama nafile canım gerçi ben aslında alişmasını da ıstemiyodum annem alışsın rahat edersin dedi verdı hep ara ara ama almadı mert

denizverdi,deniz bulut,heradacim,cans,baharcim nisamaicim,zarpdenizcigim hepinize hayirli gunlerr canlarimm
ismini unuttugum arkadaslarim sizede hayirli gunleerrr

rieuse, hoşgeldin .demek sende izmirlisin.ben umuduma istanbulda kavuştum.çok iyi araştır doğru merkezi seç derim.

Son düzenleme:
hepinize teşekkür ederiz.oğluşum saçlı.birtek saçı olsa iyi.küvözden çıktığında görmeliydiniz esas ormandan kaçmış gibiydi yavrum.tam tüylenme döneminde doğduğu için sırf kıldı her tarafı.şimdi hepsi döküldü.....ayy yazarken bana komik geldi valla....

baharnaz, ben emzik veriyorum.bazen çok işe yarıyor.avent marka aldım ben.birde nuby.

Son düzenleme:
rieuse, hoşgeldin .demek sende izmirlisin.ben umuduma istanbulda kavuştum.çok iyi araştır doğru merkezi seç derim.

Merhaba Altınyunus
Allah yavrunu sana bağışlasın, sağlıklı uzun ömür versin inşallah.İzmire gelmeden önce netten araştırmalarımı yapıyorum ama karar vermek gerçekten güç. Aslında bizim de aklımızda İstanbula gitmek var.Eşimin bahçeci kliniğinde embriyolog arkadaşı var ona danışalım istiyoruz.İzmirde Kent hastanesini de düşünüyorum ikisi arasında sanırım seçim yapacağız.Peki sen nerede gördün tedavini?

merhaba hoşgeldin. yaş dışında bir poblem var mı? aslında doğru dürüst denemediğiniz için yaş da problem diyemeyiz. umarım gelir gelmez en kısa sürede olur

merhaba. amin inşallah tüm hamile kalmak isteyenler en kısa sürede yavrularına kavuşurlar. tabii evlat edinmek isteyenler de

Eki Görüntüle 174596 Eki Görüntüle 174595

bunlarda umut paşa.denziverdi, sormuşsun yeni foto yok mu diye.ben de ekledim.

aman şükret bakıcı işine. ben şu an kafayı yedim bu o...... yüzünden hepsi ayrı ruh hastası üstelik hırsız. hele son kadın deterjan, yumuşatıcı, havlu, reçel, sarmısak, yaş kedi maması götürmüş. hepsini anladım da kedi mamasını ne yapacak onu anlamadım zira kedilerden nefret ediyorlar. ya bir bakkala verip yerine telefon kartı falan alacak ya da evde ısıtıp kocasına ve sevmediği misafirlerine yedirecek neyse ilk dil bilmeyen başladı. harika olan yok nasılsa ama artık kafam bu 1-2 sene kalmak istediğinden ve başka ev arayıp gitmeyeceğinden rahat. tabii sağlık şu bu başka problem çıkmazsa.

umyt ne kadar büyümüş maşallah ne kadar güzel gülümsemiş, oldukça da toplamış artık

maşallah bebişine. benim de 3 tane galiba bebeklik kundağım duruyormuş ve evet keten beyaz kumaş kulanılıyor üstünü bizimkiler makinede işlemiş. bakıcılar bebekleri sıkı sıkı sarıyorlardı. ben kıyıp o kadar saramıyordum ama sarınca özellikle benimki elini çıkarıp kaşınamadığından daha uzun uyuyordu.

doktorlar kullanılırsa nuk un damaklısını öneriyorlar ama bebekler pek sevmiyor. avent in anne memesine benzer dediklerini tercih ediyorlar. batu ya hastaneden eve gelir gelmez her ikisini de deneyip vermeye başladım o da almamaya başladı. 3 ay ısrar ettim o daha çok ısrar ettikazanan o oldu tabii alsaydı işim kolaylaşacaktı, özellikle uykusu geldiğinde çok huysuz ve ağlamaklı oluyor sallamak uyutmak bir dert emzik hayatımı rahatlaştıracaktı batu izin vermedi

gukemi yağmuru en son da gabrieleyi biliyordum ...neeeee....beyas da mı oymuş..şu bayılan ikonu lütfen yerine koysunlar
evett hocam evet....aynı hedef
evet bayılan ikonu bir de altınyunus demişti ya dua eden ikonu yerine koysunlar. inşallah umarım vs dendiğinde çok gerekiyor dua eden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…