Baharnaz, Denizverdi, canli canli gunaydin!
günaydın
hadi denizverdiye çaya gidelim. Denizverdi ne var çayın yanında?
Ben de uzun zamandır sizi gizli gizli okuyanlardanım.Bir hafta sonra 40 yaşıma gireceğimBir yıl önce tam doğum günümde bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.Maalesef bebeğimin kalp atışlarını duyamadık.
Daha sonra yapılan tetkiklerde kan pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı.1 yıldır bebek için uğraşıyoruz desem yalan olur çünkü ben Fransa'da çalışıyorum eşim Türküye'de :) Neyse işin özü haziran sonunda artık birbirimize kavuşacağız. Ondan sonra da artık bebek sevdamız için uğraşacağız.Söylemek istediğim asıl şuydu ; bu forumda bir çok topiği okudum ama en kaliteli sohbetlerin olduğu topic burası.O yüzden kim nereye gitmiş çok önemsemeyin. Dilerim bundan sonra beni de aranıza alırsınız.İyi geceler hepinize sevgiyle kalın
Arkadaslar Gunaydin
Ayyy kizlar bir alemsiniz demek diger topigi okudunuz, hamilelere hayirli olsun, Allah sonuna kadar devam ettirsin diyorum. Annemin bir lafi var, "Kotu soz soyleyene aittir" diye... Herkes soylediginden mesul, detayi da cok bilmiyorum ama yine de hepimiz ayni hedef icin buralardayiz. O yuzden;
Gabrielle, Yagmursesi, Beyaz Gukem,Bluestar, gozunuzaydin! Oncelikle riskli 3 aylik donemi rahatlikla atlatip ondan sonrada gebeliginizin saglikla gecip, bebeklerinize kavusmanizi dilerim.:13:
hoşgeldinn bu kapı herkese acık canım hadı az kalmış kavuşmaya ne zor sizin işiniz bundan sonra hep birl,ktemisiniz bari allah ayırmasın biz burdayız beklerizBen de uzun zamandır sizi gizli gizli okuyanlardanım.Bir hafta sonra 40 yaşıma gireceğimBir yıl önce tam doğum günümde bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.Maalesef bebeğimin kalp atışlarını duyamadık.
Daha sonra yapılan tetkiklerde kan pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı.1 yıldır bebek için uğraşıyoruz desem yalan olur çünkü ben Fransa'da çalışıyorum eşim Türküye'de :) Neyse işin özü haziran sonunda artık birbirimize kavuşacağız. Ondan sonra da artık bebek sevdamız için uğraşacağız.Söylemek istediğim asıl şuydu ; bu forumda bir çok topiği okudum ama en kaliteli sohbetlerin olduğu topic burası.O yüzden kim nereye gitmiş çok önemsemeyin. Dilerim bundan sonra beni de aranıza alırsınız.İyi geceler hepinize sevgiyle kalın
merhaba arkadaşlar neler olmuş ne güzel hamilelerle dolmuşetraf inşşşaaaalllllaaaaaahhhhhh allah bizede hamile kalmayı nasip eder. yalnız insanları anlamak zor nedense hep kendi istekleri doğrultusunda hareket etmeye çalışırken toplum içinde yaşadıklarını unutmamalılar dimi ben bunu anladım 2-3 gündür okuyorum 40 yaşıda okudum ne enteresan durumlar var bazen hayretle bakıyorum ve inanamıyorummmm....
oyoyoyoyoyoyyyy yerim onu ben 41xEki Görüntüle 174596 Eki Görüntüle 174595
bunlarda umut paşa.denziverdi, sormuşsun yeni foto yok mu diye.ben de ekledim.
benım kı almadı çok uğraştık ama nafile canım gerçi ben aslında alişmasını da ıstemiyodum annem alışsın rahat edersin dedi verdı hep ara ara ama almadı mertkızlar bir sorum olcaktı Altınyunus, Deniz Bulut, Alabama emzik kullanıyormusunuz, İlk ne zaman verdiniz, alıştırma sürecinde naptınız? hangisini kullandınız kızlar? merak ettim
Rieuse, Hosgeldin!40 yasin bir baska guzelligi var, darisi Haziran'da basiniza insallah. Gebe kalamama nedeniniz spesifik olarak belirlendi mi? Haziran'a kadar sen ve esin hem psikolojik olarak hem de vucudunuzu yeni misafire hazirlayabilrsiniz. Gecmis sayfalarda bir cok oneriler var ve bu aralar 40 yas civarinin hamile haberlerini almak cok sevindirici, senin de bu kervana yakinda katilman dilegiyle...
Zarpdeniz ilk hamileliğim normal yolla olmuştu hem de hiç planlamadan.Gebe kalamama nedenim yaşımla da alakalıdır muhakkak ama evleneli henüz 1,5 yıl oldu ama biz daha 2 ayımızı birlikte geçiremedik eşimleSırf bu yüzden yurtdışındaki görevimden feragat edip dönüyorum canım İzmirime.Ama dönünce de evimizi yerleştirir yerleştirmez pgt yöntemiyle tüp bebek denemek istiyorum.Bekleyecek zamanımız yok artık.Önerilerinizi dikkatle okuyacağım.Eşim gelmeden önce ben de kendimi kampa soktum.Sabahları koşmaya başladım.Diğer bitkisel kürleri de deneyeceğim.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
rieuse, hoşgeldin .demek sende izmirlisin.ben umuduma istanbulda kavuştum.çok iyi araştır doğru merkezi seç derim.
Ben de uzun zamandır sizi gizli gizli okuyanlardanım.Bir hafta sonra 40 yaşıma gireceğimBir yıl önce tam doğum günümde bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.Maalesef bebeğimin kalp atışlarını duyamadık.
merhaba arkadaşlar neler olmuş ne güzel hamilelerle dolmuşetraf inşşşaaaalllllaaaaaahhhhhh allah bizede hamile kalmayı nasip eder. yalnız insanları anlamak zor nedense hep kendi istekleri doğrultusunda hareket etmeye çalışırken toplum içinde yaşadıklarını unutmamalılar dimi ben bunu anladım 2-3 gündür okuyorum 40 yaşıda okudum ne enteresan durumlar var bazen hayretle bakıyorum ve inanamıyorummmm....
herkese iyi geceler
bir haftadır girememiştim ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim.
insanların niye böyle problem çıkardıklarını bende anlamıyorum.kimse geçmişini unutmadı.hamile kaldım doğurdum diye de nispet yapmadı.sizler sordunuz biz cevapladık, resim koyduk.ha bunu istemeyen rahatsız olan azınlıkda başka topiklere gitmiş zaten.boşverin arkadaşlar.
alabama, iyileştin sanırım:)))))takılma boşver.
denizverdi, dilerim mayıs ayına kadar bütün tadilatını yapar ve güzel haberler verirsin bize.
zarpdeniz, akraba bakıcı fena değil:))))))akraba işte.laf getirip laf götürüyor.ortalığı paçal etti.ben şimdilik sesimi çıkarmıyorum bakalım ne olacak.tek tesellim kuzuma çok iyi bakıyor ve çok da becerikli.
herkese iyi geceler.
Eki Görüntüle 174596 Eki Görüntüle 174595
bunlarda umut paşa.denziverdi, sormuşsun yeni foto yok mu diye.ben de ekledim.
Günaydın
Denizverdi ve ziyaretçi arkadaşlar
Ne kadar çok hamiş haberi olmuş Maşallah, Rabbim tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin. Herkesi evladına kavuştursun. Az önce dularımdaydınız.
Yağmursesi Allah tamamına erdirsin
Altınyunus yakışıklına maşallah taranacak saçlarıda var hımmm tontişin
Herada saol canım az kaldı bana. Sağlıkla gelsin inşallah. Dün dr kontrolüm vardı, enfeksiyonu atlatmışısz, bebiş 3150 olmuş(Allah nazarlardan korusun) :)) dr tansiyonumun yüksek olmasına rağmen bebeğin gelişiminin iyi olması ve kilo almasına şaşırdı, genelde tansiyon olanların bebişleri çok kilo almazlarmış. Bizimki maşallah normal kiloda doğar inşallah. Hala ters sezaryen kesindi, fakat kilomdan dolayı ve bebeğin ters oluşundan dolayı dikişlerimin biraz fazla olacağını söyledi hadi hayırlısı bakalım :)
Sana da Maşallah 3 hafta dahamı çalışıcaksınseninde kundak tercihini kullanınca yorumlarını beklerim, bizim eskilerden özel kundak yok eskidende penye değilde ZarpDeniz bahsetmişti mumya gibi sarabilecekleri keten beyaz kumaşlar kullanılırmış. Bende hatırlıyorum bebeği 2-3 kez ordan burdan sararlardı ayy ne kadar eskiye gittim (20 yıl eskiye gittim... )
kızlar bir sorum olcaktı Altınyunus, Deniz Bulut, Alabama emzik kullanıyormusunuz, İlk ne zaman verdiniz, alıştırma sürecinde naptınız? hangisini kullandınız kızlar? merak ettim
evet bayılan ikonu bir de altınyunus demişti ya dua eden ikonu yerine koysunlar. inşallah umarım vs dendiğinde çok gerekiyor dua edengukemi yağmuru en son da gabrieleyi biliyordum ...neeeee....beyas da mı oymuş..şu bayılan ikonu lütfen yerine koysunlar
evett hocam evet....aynı hedef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?