38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bende de faktör v leiden mutasyonu var.memoirailde bana kromosom analizimis temiz çıkığı için pgt ye gerek olmadığı söylenmişti.

bu mutasyon sebebi ile ilgili herhangi bir şikayetiniz var mı...

pgt hakkında benimde naçisane söyiyecelerim şunlar..pgt de sadece belli başlı genetik ayıklama oluyor.her türlü bozukluk giderilemiyor.pgt yapılsa bile çok sağlıklı olacak diye bir garantisi yok embriyonun.
ayrıca embriyo kaybıda olabiiyor.bu da bir risk..
yumurta sayısına kaitesine göre kar zarar hesabı iyi yapılmalı bence öyle karar verlimeli pgt ye..
zarphocaya da katılıyorum.

Haa ben istanbulun,,kadıköy,, kozyatağında oturuyorum

Merhaba canım, mesajlarını okudum gerçekten senin için çok dua edeceğim. Ben beylikdüzü medicana'nın çok methini duymuştum. İstersen sen de bir araştır. Tedaviye başlamadan önce doktorunu ve hastaneni iyi bilmen güvenilir olmaları çok mühim sonuçta.

ilk sayfaları mı okuyorsunus.... bebitocumun artık bir oğlu var...tahmini 2 yaşlarına yaklaşmıştır.
diyeyim nazar olmasın.

Hayır Denizverdi bu mutsyonla ilgili hiçbir rahatsızlığım yok.Hamile kalmamış olsaydım belki de hiç öğrenmeyecektim.Ne kadar çok kadında varmış meğerse bu forumu okudukça şaşkına dönüyorum.Kan pıhtılaşması ile ilgili topicin haricinde o kadar çok kadın bu sorundan bahsediyor ki bunca zaman kadınlar nasıl doğurmuş şaşırmamak elde değil.Bu geni anne babalarımızdan aldığımıza göre onların zamanında bu testler olmadan ne yapılıyormuş acaba :)
Pgt konusunda haklısın ben de uzun zamandır araştırıyorum.Bakalım doktorlar ne diyecek ne önerecekler şimdiden kendimi germek istemiyorum.Aslında düşüncelerimi tamamen bu konudan temizlemek istiyorum.Hep diyorlar ya ; " Hamileliği düşünmediğim ay hamile kaldım :) " ben bunu hiç başaramayacağım galiba. Yalnızlıktan sürekli bu konuyla ilgileniyorum o yüzden kafamdan atmam çok zor

deme deme ,sakın öyle düşünme....olumsuz düşünerek umudunu kırma.olumsuzluğu getirme akına toplama başına.heryeni güzellik tatlı heyecanlarla umutla başlar.moralli omalısın.moral çok önemli....
seni kimler motive ediyorsa onarla ol.
bir sanatçıdan şunu duymuştum.çok beğenmiştim bu sözünü.mümkün oduğunca uygulamaya çalışıyorum.
benimle ilgili kim ne kötü birşey söylemişse onları ardıma attım.hiç onlara vakit ayırmadım.eğer cevap bile verecek olsam.vakit kaybı benim için ..yoksa gelişemem geri kaılrım ilerleyemem ..yapacaklarımdan alıkoyar beni.zamanımı çalar

gelişmek için, var olmak için ,ayakta durmak,güçlü olmak için moralli olmalıyız...hepimiz....yolumuzda ilerleyebilmek için moral moral....ill de morallll......

günaydın arkadaşlar,

limon kabuğu için bende okudum şimdi ayetel kürsiyi. aklıma geldikçe bol bol okurum artık.

Limon kabuğu ,Yüce Rabbim hayırlısı ile biran önce sağlıkla hastaneden çıkarıp kucağına almak nasip etsin oğlunu inşallah.

Son düzenleme:
limonkabuğu ve çınar bebeğe bende okudum allah herkesin duasını kabul etsin. çınar bebek sağlıkla büyüsün inşallah.

günaydın topiğin anneleri anne adayları
inşallah hepiniz mis kokulularınıza hanenizde sağlılka kavuşursunuz.

emzirme ile ilgili birşeyler yazayım kendimle ilgili. içinden kodları çıkartın bilerek yazmıyorum yaşadığımı yazıyorum. ben de sezeryan doğum yaptım ve sütün sezeryanla ilgili olduğunu düşünmüyorum. ilk 48 saat sütüm inanamayacağınız kadar az geldi. bir makine verdiler ve bana 2 saatte bir sağmamı söylediler. bebeğim yoğun bakımda olduğu için moralim zaten bozuktu ama hiç aksatmadım. hastanede 3 gece kaldık. ve bizim aşırı derecede ziyaretcimiz oldu gece gündüz belki 200 kişi gelmiştir. gelen de gitmiyodu yukarda aşağıda herkes bekledi buna rağmen ben 2 saatte bir hiç üşenmeden süt sağdım ama 2 saat 1 dakika da değil 2 saatte bir sağdım 15 dakika birini 15 dakika birini sağdım. yarım saat sağıyordum ve bir çay kaşığı süt geliyordu şaka değil ve ben 48 saat sonra nasıl artacağını bilmeden tahmin etmeden moralimi bozmadan o sütü hemşireye götürüp yeni biberon alıp kös kös odama dönüyordum. işte böyle sağdım sağdım ağladım ağladım sağdım sağdım 48 saat sonra bir çay kaşığı 20 ml oldu 50 ml oldu eve geldim yine aynen gece gündüz sağmaya hastaneye götürmeye devam ettim ve sütüm arttı da arttı. ilk lahusalığımda sadece 1 kutu humana stil içtim onuda bitiremedim faydası olduğuna inanıyorum. tadı kötü sıcak suyla yapın soğutun lıkır lıkır için başka çaresi yok. başkada bişi yapmadım süt için. iyi ve sağlıklı beslendim doktorun hemşirenin dediklerini yaptım. siz üstünüze düşeni aksatmadan yapın gerisi allaha kalmış. haa bu arada bebeğinizi emzirmeniz kadar güzel bir duygu yok buna inanın. neslimizin devamı sağlıklı devamı için bebeklerin en az 6 ay anne sütü alması gerekiyor. ve evet emirmek çok kolay ve en ekonomik yol gibi görünsede kolay değil emzirmenin de zorlukları var. ben mesela süt koruduğu için regl olamadğım için gecede iki üç emzirmek için kalkıyorum iki üç de terden sırıl sıklam kalıp baştan aşağı üst baş değiştiriyorum bundan dolayı hep sırtım boynum ağrıyor hasta olmamak için aşırı efor sarfediyorum. herşeye rağmen çok şükür darısı hepinize olsun inşallah.

Son düzenleme:
kodları çösemedim kıs..ne kodu...ben şimdi takarım.okur okur dururum.nerde ne var diye....
çok dersim var.lütfen uğraştırma beni.
bari kod filan bişey yok de de.rahatlıyayım.adını hatırlayamadığım birşey için bile uyuyamam ben onu bulana kadar.

sabahın baharı.... gördüm altta seni.sobeeeeeeee........
oğlunla buluşmaya az kaldı.heyecan durumları nasıl

Son düzenleme:
yani kod derken içinden önemli olduğunu düşündüğün şeyi sen al diyorum. bence orda kod bir süre mi verildi o süre bitince süt var yada yok sağ üç saatse üç saati geçirme öncede sağma. hani gece uykun var dur yarım saat daha uyuyum deme bişi olmaz deme kalk ve sütünü sağ yada emziriyorsan kalk emzir çünkü bu tamamen beyne gidiyor ve bu süt üretimini sağlıyor. doktorlar eğitim verirken söylediler defalarca ve bu emzirme konusunda her doktor konuşuyor yani bu benim konum değil konuşmuyum diyen yok.ısrarla sağın emzirin süt gelecek sütüm yok diyebirşey yok diyorlar ben sütü olmayanları sütüm gelmedi diyenleri töhemmed altında bırakmak istemiyorum ama azimle sütü sağacaksın yada emzireceksin demek istiyorum. ha gelmedi mi yok mu o zaman o doktorlara gidip sorarım ben ya hocam hani süt vardı ben aynen böyle böyle yaptım ama süt yok hani vardı niye yok diye hesap sorardım heralde bilmiyorum belki inanmakla da alakalıdır.

İnşallah herkes iyidir

Limon Kabuğununa duamı yolladım Allah dualarımızı kabul etsin, sağlıkla bebeği büyüyüp kollarına gelsin.

Riuese, yiğenine üzüldüm. İnşallah sorunları çabucak çözümlenir yavrumun.
Bizde Memorıalda olduk tedavimizi eşime kroozom analizi yapılması istenmişti, çok şükür ki sonuç birşey çıkmadı. Çıksaydı bahsettiğiniz her embriyoya işlem yapılcaktı.

Toana hayırlı olsun İğnelere başlamışsın, inşallah bu kez güzel haberler alacağız. Rabbim seni bebeğine kavuştursun.

Zarpdeniz emzirme ile ilgili Alabama da yazmış süt gelmesede geliyormuş gibi sağma işleminin tekrarlanması sütü çoaltıyor galiba.
Sezaryenle doğumda sütün geç gelmesi durumuna örnek çok ama. Hurmanında işe yaradığı söyleniyor yakın zamanda stok yapıcam.

sanada sobee canım etkinlikmi hazırlıyorsun?
az kaldı ben artık gün sayıyorum evet biraz derin heyecan oluyor.
sağ elimin altında kafasını sevdiğim bebeğimin bana bütün duyguları verecek bakışlarını düşündükçe kilitleniyorum...

Rabbim herkesi isteğine, evladına sağlıkla kavuştursun inşallah.

SAGOLLL BAHARIMM ,AMIINNN TATLIM AMIINNN INSALLAH KAVUSTURSUN BEBEYIME.. INSALLAHHH,SENIDE HAYIRLISIYLA BIR AVAZDA KURTARSIN.. RABBIM OGLUSUNUNA KAVUSTURSUN SAG SELIM INSALLAH CANIM BENIM

nisa
kartopu selam verip kaçarım..

alabama ..kendime de birşeyler çıkarabilirmiyim diye düşündüm yasdıklarından.uğraşırsam belki gelir diye..bir arkadaş var.göğsünden süt geliyordu.bu yüsden çocuğu olmuyordu.prolaktini yüksekti.sonra ilaçla durdu süt gelmesi..birkaç yı sonra negatif tüpün ardından doğal hamile kaldı.benim de süt hormonum yüsekti.tedavi olacağım için dengeleyici ilaç kullanıyordum 2 yıldır.artık geçen yıldan beri kullanmıyorum.hani dedim.olabilrmi diye.ilaç verip durduruluyorsa neden tersi yapılıp başlatılmasın süt üretimi diye...:26:
bir genel cerrah böye bir şeyin olamıyacağını söyledi.süt gelmesi için doğum yapması gerekiyormuş.tatmin olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…