38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

güller ne var ne yoksunus... kurstan henüs çıkmıştım telim sessizdeydi.mesajını okudum.hemen aradım tebrik ettim..benim için öpmesini istedim.güldü.elinden öperim dedi...sağlıkla büyütsün...enes bebek annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah.aminn

arkadaşlarım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim annem yarın yoğun bakımdan servise çıkacakmış inşallah iyi olur görürüm onu ....ya kusura bakmayın tam kim ne yazmıştı hatırlayamadığım için genel yazıyorum kafam dünden beri öyle dağınık ki anlatamam. baharnaz allahım bebeğine sağlıklı ömürler versin hayırlı bir evlat olsun inşallah... toanacım bebeklerin geliyor merak etme içini ferah tut canım

Hepınız sagolun kızlar guzel dıleklerınız ıcın.. Canlarım benım zoruma gıden okadar para odedık dondulmusum olmayacak ondan uzuluyorum Nolur nolmaz dıye kalmasını ısterdım ıkı uctane emrıyomun.. Napaım saglık olsunn..ınsallah budefa yuzum gulsun ıstıyorumm

oy yavrum oyy.ne güzel de çekmişsin aabama merti.milyon kere
koca adam olmuş heee.

Denızbulutcum.. Doktor 3 taneye kalıtelı dıyo ama bılemıyorumkı.. Yasarlarmı yaasamazlarmı ..dıyede tereddut edıyorum rabbım guc kuvvet versın ..bebıslerıme ınsallahh buyusunler bırakmasınlar bızı ınsallahhh

Kangurum annenın yogun bakımdan cıktıgına cok sevındımm
kızlar sımdı dusunuyorumda benım rahmetlı annemm..benım bır cocugumun olmasını cok ısterdı hatta hasta yatagında bıle bana bır yavrun olur ınsallahhh demıstıı..ee ozaman dıyemıyodum anne tup bebek denıyoruz dıye ..uzulur dıye hep saklardım bırseyler uydururdum..sımdı rabbıme yalvarıyorum rabbımm ..bana hayırlı bır evlat ver annemın mezarına gıdıp bız geldık ıste bu senın torunun.. Demeyı cok ıstıyorummm..rabbım cok gormez ıınsallah sımdı yazarken bıle gozyasım doldu geldı Canım anacım cok ozledımmmm..boyle ıste kızlar sızle paylasmaak ıstedım bu ısteyımı nedıyım rabbımın elınde ol dıyıcekkı olucakkk

kız toana... ağlattınya beni..pis seni
ben de seni güldürmessem
yakala ... bunar da çamaşırlarım:92:

geçti mi.... daha iyi misin... çiçeklerimi de kokla...sümbül zamanı burda... mor sümbül

rabbim bütün anne babalara çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip etsin

toana rabbim dualarını kabu etsin

Son düzenleme:
kız toana....anılarımı canlandırdın..benim de ananem doğrusu anneanne ama ben hep anaane derdim...hep derdi bana.. hadi annanecim yok mu daha... altının hazır...nur içinde yatsınnn... canım ananem benim..keşke sağ iken daha faza ziyaret etseydim

haala bazı zamanlar onun sırtımı sıvazlayan elini ararım........

denizverdiciyim.. senin annen sag demi? oyle canim be bende annem bazen basim agrirdi okurdu hemencecik gecerdi..ogun basim agridi oturdum agladim anam olsada ofelese diye annemin kucuyuydum ben ama iste hayat acimasiz ..nur icinde yatsin cumle gecmislerimiz allah rahmet eylsein insallahh.. unutulmuyo denizcim unutulmuyoo

canım.okumuştum buradan boşaltmıştım posta kutusunu...tamirat için havaların ısınmasını bekiyorus.zaten sosyal hizmetlerle görüşmemiz aynı zamanlara gelecek.muhtemelen görüşmeden hemen sonra başlıyacağız..
sen yoksun bu ara...sadece bir gün mü... daha fazla sanki:26:

batunun da yeni resimlerini isterim

denizverdiciyim canim benim ..buyuk abimin cocugu olmadi olduda annesinin karninda kist bogmus dediler doktorlarr..ondan sonra yengemin yumurtaligini almislar ozaman yanlislikla dediler bilmeden dediler neyse geldi gecti ama tabbi cok uzucu oluyo boyle seylerr ..sonra 45 senleik evlilerdi abimle yengem dusunmusler biz birtane cocuk istiyoruz dediler bizim akrabalarin bir tanidigi vardi onlarin yardimiyla bir erkek cocuklari oldu gorsen simdi 13 yasinda ama dag gibi rabbim esirgesin cok seviyorum yakisikli yiyenim onemli olan inanki dogurmak deyil hayirlisiyla yetistirmek ve buyutmektir..
herkes soz etti ama kimene mevlam herkesin dilini kesti kinayanlar oldu iste oglun neden evlenmedi diye birsuru laf soylediler anneme annem rahmetli o benim oglum canim torunum derdi hicbirzaman hic belli etmedik halaende oyle rabbim hayirli evlat etsin anasina babasina bagislasinnn insallah cumlesinide benim yiyenlerimide...iste boyle denizcim senle paylasmak istedim tatlim benimm

sağ canım.benim annem sağ.. dur bir daha güldüreyim seni. benim annem pek dua bilmez...yani arkadaşım... kendi duamızı kendimiz yapacağız

yani artık anne de biziiiiiz..anaane de..:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…