38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hollandaya selam ...ben bunu çok seviyorum toana...
en yakınındaki seni anlamaz...yüzünü hiç görmediğin kilometrelerce uzaktaki biri senin dilinden ruhundan anlar...bunun için buradayım..

kız efkarlandım haaa gidiyorum şimdi bir dondurma yiyeceğim:131::131::131:

çikolatalı severmisin.maraş haaaa.maraş dondurmasının çikolatalısını çıkarmışlar

canim benim seni anlamaz olurmuyum kizzz anliyorum tatlim ama sunuda bil rabbim her sabirin bir mukafatini veriyor canim ..bende bir baci olarak kardes olarak herzaman burdayimm ok ..hicbirsey icin degmiyo hayat inan buna ..hmm ben vanilyali severim hadi versene bekliyorumm..sana afiyet olsun canim benim ..hollandadan da turkiyeme sizin gibi dostlarima ve arkadaslarima da
slm olsunnnn :79::79:
iyi geceler tatli ruyalarrr datlumm

İyi geceler kızlar :)
Baharnaz yavrusuna kavuşmuş sanırım.Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah. Darsı da bizim gibi bekleyenlere olsun.Öptüm hepinizi ...

Baharnaz, dun yazmamistin, acaba dedim yine hastaneye kontrole mi gitti? Ama sen daha iyisini yapmissin! Hosgeldin Enes Bebek! Umarim ikinizde cok cokkk iyisinizdir, gelismeleri sonra uzun uzun yazmani bekleriz. Bebeginizi gule gule-saglikla buyutun, hem seni hemde esini cok tebrik ediyorum, gozunuzaydin! Denizverdi'nin haberini okuyunca cokkk duygulandim, hepimiz bekliyorduk. Herseyin saglikla yolunda gitmesi dilegiyle.

Arkadaslar erkenden gunaydin

Gece 3'te uyandim, dun aksam yemege gitmistik sanirim dozaji biraz fazla kacirdim. Bir de Clarissa dun gunduz hic kipirdamadi, kipirtilar gece basladi, hem ona uyandim hem de ayaklarimin altinda mangal yaniyor sanki...:96:

Baharnaz'in guzel haberini okumak gune iyi baslamami saglayacak, cokk sevindim.

Denizverdi, Baharnaz'in sevincli haberini ulastirdigin icin sagolasin.

Alabama, iyi dileklerin ve body bilgisi icin sagol canim.

Deniz Bulut, sana da bilgiler icin tesekkur ederim canim.

Toana, icini ferah tut lutfen, lab'den arayip embriyolarin durumu ile ilgili tekrar bilgi verdiler mi? Insallah gelisimleri ve kaliteleri harika olur ve sana bebek olarak geri donerler. Sen de bebeginle Annecigini ziyaret edersin.:13:

Herada, simdi sira sizde canim!

Kangurum, cok sukur annecigin yogun bakimdan cikmis, umarim bundan sonra da cok cabuk toparlar. Tekrar gecmis olsun.:13:

Sevgiler herkese...

Son düzenleme:
günaydın. 1 saattir ben de ayaktayım. benim uykum bitmedi ama batu nun bitti.

enes bebeğe hoşgeldin. baharnaz gözünüz aydın. sağlıkla keyifle büyüt yavrunu

Son düzenleme:
herkese günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar olsun. güzel bir bebek haberiyle başladım güne, güzel haberler hepimiz için devam etsin inşallah.

Denizverdi, sağolasın güzel müjdeyi verdiğin için. Ben de sabahtan önce bir bakayım hastanenin sayfasına acaba doğum oldu mu dedim ama sayfada birşey yoktu henüz.

Analı, babalı, sağlıklı, uzunnnn, huzur ve bereket dolu, sevdikleriyle upuzunnnnn bir ömrü olsun Enes bebeğin. Bahar da keyifle yaşasın lohusalığını, anneliğini. Darısı hepimize, isteyen dileyen herkese olsun inşallah.

Herada'cım hastaneye karar vermişsin. İnşallah herşey yolunda gidecek. Ay inanmıyorum Herada ya ne güzel bu günleri görmek değil mi?

Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur anneceğin. Allahtan kardeşlerin varmış...

Moralini bozma canım, bu işler hiç belli olmuyor. 1 tane ile bile hamile kalan çok insan var. Kısmetinde varsa olacaktır...

Maaşllah demekten başka birşey söyleyemeyeceğimmm

Yarın takılacak canım. Yarın aynı zamanda banyo dolabı ve büyük ihtimalle balkon camı da takılacak.

Teşekkür ederim arkadaşııımm....

Toana'cım inşallah canım inşallah. Bebeğin olurda dediğini gerçekleştirirsin. Bana gerçekleştireceksin gibi geliyor.... Çok duygulandırdın beni yaaa......

GÜNAYDIN arkadaşlar hepinize sağlıklı ve güzel bir gün diliyorum inşallah bu gün annem çıkıyor servise iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
alabama maaşallah pek bir delikanlı olmuş oğlun Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin canım.
baharnaz söyledim yine tekrarlıyorum güle güle sağlıkla büyütsün oğlunu O da anne ve babasına hayırlı bir evlat olsun inşallah...
ben bugün annecime gideceğim inşallah.
toanacım canım bende seninle hemen hemen aynı şeyleri paylaşıyorum babam göremedi evlendiğimi aynı şeyi annemde yaşamak istemiyorum onun allahın izniyle bebeğimi görmesini ve kucağına almasını çok istiyorum allahım bana bunu yaşatır inşallahhh....

selam cans nasılsın, seni gördüm bir merhaba diyeyim dedim. ama toplantıya gireceğim. şimdilik kaçıyorum. görüşmek üzere

gunaydın arkadaşlarrr

gunaydın kartopu ... teşekkur ederım ... gerçi öğlen oldu ama ... benım ıçin zor bır dün ve geceden sonra anca kendıme geldım .. dün öğlen yediğım hamburgerın azızlıgıne ugrayınca butun geceyı banyoda gecırdım maalesef ...
sen nasılsın ? bebegımıze de maaşallah ...

enes bebek dunyaya gelmıs .. ne guzel bır haber ..bahar senı ve esını tebrık ederım .. gozunuz aydın ..allah bebegınıze uzun ve saglıklı bır omur versın ..mutlulugunuzu daım etsın

kangurum annene cok gecmıs olsun .. atlatmıs cok sukur ...

toana bence gelısmeler guzel ..eger turkıyede olsaydın en fazla 2 tane koyabıleceklerdı .. ınşallah 3 u de saglıkla gelısır ve bebek olarak annelerıne gerı donerler ..
alabama merte maaşallah .. ne kadar buyumus .. beşıktaş forması da cok guzel yakışmış kerataya...

patıkler ev tadılatı zordur bılırım .. allah kolaylkı versın ..ama yenı evın keyfı de bır baska 0lur .. gule gule oturun ..

altınyunus mevlidın hayırlı olsun .. ben de ızmırlıyım ya . bızım oraların zekerıya sofrası meşhurdur ..allah kolaylık versın ..

zarpdenız .. ısım konusunda naçizane bır tavsıyede bulunabılır mıyım? bır ısmı yabancı olacak ya ..dıger ısmı yuzde yuz turk ısmı olsa . henı duyunca turk ısmı olduğu bellı olsa .. zeynep gıbı mesela...

hereda ..maaşallah guneş kocaman olmus ..allah saglıkla kucagına alacagın gunlerı de gostersın ..

denızverdı .denızbulut .mai umut .hulya ..tum arkadaşlara bol selammmm

Gunaydın kızlarrr Hayırlı cumalar olsun... Hepımız ıcınnn ınsallahh.... Bugun daha ıyı bolunmuslerdır... Benımkılerr ınsallahhh

Zarpdenızcım tatlım benımm,dun doktor aradı ucude cok ıyı dedıler bolunmusler ama yınede bellı olmuyo canım gınede korkuyorum ınsallah rabbım guc kuvvet verırde ..yuzumuzu guldururlerr
Amın tatlım amın.. Dıleklerın ıcın cok sagol Rabbım korktugumuza ugratmaz ınsallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…