38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hatirlarsan defnecim sana soylemistim ya senin ki tup bebekten olabilir diye. cunku bir siklusun folikulleri 2 ay oncesinden olusuyor. ama benim deneyeli 3 ay oldu yani ben spontan sansimi kaybettim. neyse ben kendimi zaten 3. ye alistirmistim. yalniz onda da olmazsa ne yaparim bilmiyorum. herhalde kapatirim artik bu defteri.
sen nasilsin bu arada, iyi gidiyormu hamilelik.
ha bu arada gecen ay sen dhea beni enerjik yapti demistin ya ben onu bu ay yasiyorum. gecen ay cok yorgun ve depresif olmustum ama bu ay iyiyim. galiba tiroid hormonum da etkili olmaya basladi

dilaracım ben spora başladım moniteda başlıcakmış inşallah birdahaki hamileliğimizi manken çıtırlar oluruz. tabi cokacimcoook yediğimiz dopikler ballar bizi nekadar zayıflatır bilemem:)

Ah bi de ben baslayabilsem canımın içi:1no2: Valla simdi dikkat edin,hamilelikte bol bol yiyin,yarasın bebişlerinize

slm arkdsslar dungece saat 4te gece bır uyandım rabbım buda ne kahverengı bır akıntı gıbı kanamanasıl agladım anlatamam sabah olmak bılmedi 10da test ıcın hastaneye gıttım makına bozuk sınırım bozuldu aglıyorum akıntı yok ama korkumu anlatamam özel dr cagırdık cıkmadı ultrasonda kucuk dedi vajınalda bakmam dusuk sebebı olur dedi özel bır polıkılınıkte deger baktır dedi sonucu beklerken ızmırıde aradım drum normal olabılır dedi ama ne mumkun ıcım rahat degıl sonucu aldık persembe 493 olan degerım 3113 olmus ıcım bıraz rahatlasada korkuyorum arkdslar dua edın nolur böle sorun yasayıptahamıle olan varmı paylasırsa sevınırım dualarda bulusalım

Ah bi de ben baslayabilsem canımın içi:1no2: Valla simdi dikkat edin,hamilelikte bol bol yiyin,yarasın bebişlerinize

inşallah canım.haraketsizlikten çıkıp spor yapınca her tarafım hamlaşmış ağrıdan duramıyorum inşallah emeğimiz boşa çıkmaz darısı başına zayıflaki yeni hamileliğe hazır ol.

Canım ben hamileliğimde kahverengiden kırmızıya her rengi gördüm,Korkma,yüreğini ferah tut,cok yorulma,kendine molalar yarat.Bu arada cok komik,düşük neden olsun ki vajinal ultrasonda,benim üç aya kadar vajinal bakıldı.Kanama alanını görmek için vajinal baktırmak daha saglıklı,hiç korkma bişeycik olmaz,iyi bak kendine ve bebişine,iyi geceler canım.

Günaydınnnnn 38lik topiğimizin çıtır mı çıtırhihoyyyt,gebe mi gebe:CüvCüv:,anniş adayı mı adayı :ecrin_bebek:kaynayan güzel yüzlü,güzel kalpli fıstıklarıkaydirigubbakcemile3.Hadi bakem tembellik yooook,kalkınnnnnkaydirigubbakcemile

sen yine nerelerde geziyorsun bakiim:mymeka:,,,sabah sabahklava:
günayyyddııınnn güzel arkadaşım,,,

sen yine nerelerde geziyorsun bakiim:mymeka:,,,sabah sabahklava:
günayyyddııınnn güzel arkadaşım,,,
Kız benim blgisayarda bi halt var,ne avatar yükleyebiliyorum,ne albüm ekleyebiliyorum ne de profil resmimi değiştirebiliyorum,onunla cebellestim sabahın kör vaktifisfisfis.O sırada tabiiiki kız ilgi diye yırtınınca bilgisayarı bi köşede ööööölecene yeşiller açık bırakıp kızla baby tv izlemeye daldım:ecrin_bebek:,yani aslında var gibiydim ama yoktum,ama düşünüyordum o halde vardım di melaelaelaelaelae

Kızlar canlarım ben geldim. Ne var ne yok görüşmeyeli. Umarım hepiniz iyisinizdir. Özledim sizleri keratalar.

Bu arada kızlar, benim yumurtlar 18 Mart çarşamba toplanacak. Benim pek umudum yok valla. Ama bakalım herşeyin hayırlısı. Iyyyy tırstım valla.:a015:

Hepiniz çok öpüyorum fıstıklarım benim. :1hug::1hug::1hug::1hug:

mrb deniz neden böyle düşünüyosun canım şimdiden kendini olumsuzluğa odaklama rabbim büyüktür elbet birgün bizede tattıracaktır annelik duygusunu inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız

Tırrrsık Denizim benim,erkencisin canum,gel bakiiiim sen şööööleŞeniz

Yumurtalarını da yirim,seni de yirimcokacimcoook,umutsuz olmak da nasıl bir kelime,duymamış oliyym:mymeka:Moneta zaten dövecek de benim de içimden geldi:roflol:

:çok üzgünüm:özlüyorsun ama çabuk kaçıyorsunsenağlama,,,,
canım kısa protokol herhalde senin tedavi,,,,,hiç kalbini bozma,,,,,inş tutar fazla uğraşmazsın:teselli:,,,,,,,,,gir arada be valla çatallarım seni haaa:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…