Denızverdı meraba canım yedınmıKızz dondurmayı dun gece afıyetlee
Enes bebek doğmuş allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin Baharcımseni tebrik ederim. Memorialin sayfasına girdim ama göremedim heralde henüz koymamışlar.
Darısı kalanların başına inşallah.
kızlar oğlum iltifatlarınız için teşekkür ediyor hepinizi öpüyor. Cans bunu görmemiş oliyim kıyafeti lacivert beyaz ve yeşil ve oğlum fenerbahçeli sarı bi kanarya sen yokmusun seeen
kangurum gözün aydın herşey yolundaymış çok sevindim.
toana canım merhaba oğlan kucağımda olunca okuyorum ama yazamıyorum tabi o an da kucağımdaydı. embriyolar bölünüp annesine gelmek için can atıyolarmış maşallah onlara.
benim de babacağım ne evlendiğimi ne bebeğimi göremedi. ama yukardan biyerlerden görüyorlardır inşallah. üzmeyin tatlı canlarınızı kızlar.
güller merhaba
baharı ve enes bebeği gördüüüümmm..ikisi de çok iyiler maşallah
enes çok sağlıklı bir bebekbaşını okşadım sevdim...yumuşacıktı.allah ailesine bağışlasın.
burdan tekrar tebrik ediyorum..hayırlı evlat olsun annesini hiç üzmesin...
taburcu olmaya hazıranacaktı beni geçirirken
Denizverdi, ne iyi yapmissin Bahari ve Enes Bebegi ziyaret edip bize de bilgi yazmisin ,sagolasin.Darisi simdi saglikla once Herada'ya, siradakilere ve tum isteyenlere...
Deniz Bulut, bugun tum gun sersem gibiydim, sabah o kadar erken uyanip uyuyamayinca ne demek istedigini anladim. Ben genelde geceleri iyi uyurum ama yavas yavas kendimi uyanik kalma psikolojisine alistirsam iyi olacak.
Kangurum, saglicakla annecigine kavus, saril op onu...:13:
Cans, onerin icin sagol canim.
Toana, haberler guzel, insallah 3 embriyonda bolunmeye devam edecekler.
Adini yazamadiklarima
günaydın güller
canlı günaydın nisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?