38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Patıkler sagol canım Dıleklerın ıcın ınsallahh tatlım rabbım hepımızın dıleklerını gerceklestırsınn... ınsallah korktugumuza ugratmasın mevlammm ınsallashh

Kanguru canım benım anlıyorum senı Hayat ıste ınsan bazı seylere gec kalıyo..tabıı bu arada sevdıklerın elınden gıdıyo ..hayat acımasız napalım buda bızım kaderımız dıyelım ..ınsallahh canım senınde annenın gozu acıkkkan yavrunu gormeyı nasıp etsın ...gıt canım gıt sar annenı kokla onu... Cunkı annesızlık cok zormussss

Sagol cans ..arkadasım sagolasın ınsallah canım bu cuma gunler yuzu suyu hurmetıne.. Mevlam hıcbırımızın emeyını bos etmesınnnn..ınsallahhhhh:85:

güller merhaba

baharı ve enes bebeği gördüüüümmm..ikisi de çok iyiler maşallah
enes çok sağlıklı bir bebek başını okşadım sevdim...yumuşacıktı.allah ailesine bağışlasın.

burdan tekrar tebrik ediyorum..hayırlı evlat olsun annesini hiç üzmesin...

taburcu olmaya hazıranacaktı beni geçirirken

Ayyy koklasaydın dua etseydın bak kabul olurmuss ..canım ıyı taburcu oluyosa bahar ıyıdır.. Ozaman maasallah ..darısıda bıze rabbımmm

Enes bebek doğmuş allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin Baharcım seni tebrik ederim. Memorialin sayfasına girdim ama göremedim heralde henüz koymamışlar.
Darısı kalanların başına inşallah.

kızlar oğlum iltifatlarınız için teşekkür ediyor hepinizi öpüyor. Cans bunu görmemiş oliyim kıyafeti lacivert beyaz ve yeşil ve oğlum fenerbahçeli sarı bi kanarya sen yokmusun seeen

kangurum gözün aydın herşey yolundaymış çok sevindim.

toana canım merhaba oğlan kucağımda olunca okuyorum ama yazamıyorum tabi o an da kucağımdaydı. embriyolar bölünüp annesine gelmek için can atıyolarmış maşallah onlara.

benim de babacağım ne evlendiğimi ne bebeğimi göremedi. ama yukardan biyerlerden görüyorlardır inşallah. üzmeyin tatlı canlarınızı kızlar.

alabamacım...bahar hizmet hastanesinde yaptı doğumunu..
haaa bak bana da kısıcan şimdi..ben de gördüğümde siyah beyas gördüm dedim aaa beşitaşlı giydirmişer .forma giydirmişler dedim..buradan öye görünüyor canım... sen canlısına gerçeğine bak

Denizverdi, ne iyi yapmissin Bahari ve Enes Bebegi ziyaret edip bize de bilgi yazmisin ,sagolasin.Darisi simdi saglikla once Herada'ya, siradakilere ve tum isteyenlere...

Deniz Bulut, bugun tum gun sersem gibiydim, sabah o kadar erken uyanip uyuyamayinca ne demek istedigini anladim. Ben genelde geceleri iyi uyurum ama yavas yavas kendimi uyanik kalma psikolojisine alistirsam iyi olacak.

Kangurum, saglicakla annecigine kavus, saril op onu...:13:

Cans, onerin icin sagol canim.

Toana, haberler guzel, insallah 3 embriyonda bolunmeye devam edecekler.

Adini yazamadiklarima

ben de hizmet in sayfasında gördüm. çok tatlı maşallah ama o da sarı lacivert giymiş fenerli olmuş

tüm hamilelere diyorum ki gündüz bebek ne zaman uyursa siz de uyuyun. benim sinirler altüst olduğundan yapamamıştım. uyumadıkça da daha yorgun ve sinirli olmuş çıldırmanın eşiğine dönmüştüm. aman siz gündüz her fıırsatta uyuyun.

bizim de bugün kontrolümüz vardı. o iğrenç mamaya rağmen batu nun boyu 71 cm olmuş iyi de kilo almış 8400 beklerken bir bebek vardı ne kadarlık dedim 9 aylıkmış. ayağa kalkıyordu yürüyor mu dedim yok ama yakında başlar herhalde keşke daha otursaydı dedi. neden ben can atıyorum yürüse diye dedim. büyük kızı çok hareketliymiş devamlı çekmece vs açıyormuş çok zor oluyor dedi. baktım bebeğin boyutları tam batu kadar. hatta kilosu daha da az gibiydi. ay diyemedim günde 5 saat kucağınızda 8,5 kiloyla evde bir ileri bir geri dolaşsanız siz de dört gözle yürümesini beklersiniz diye allahtan evde yardımcı var. ona rağmen kollar bel sırt bacaklar kopuyor. alabama bizimkiler 9 aylık kıyafet giyiyorlar ya kıyafetlerde bir acaiplik yok. bizim bebekler iri 9 aylık gibi maşallah 9 aylık hallerini düşünemiyorum :18:herhalde o zaman hem oturduklarından oyalamak kolay olur hem de belki emeklerler falan. katı gıda için de bu doktor 1 ay daha bekleyelim dedi. ben nasıl olacak dedim süt ve süt ürünleri yasak peynir yok yoğurt yok, keçi sütü ve peynirini deneriz dedi. bir de ara ara kızarıp duruyor nereden anlayacağım verdiğim yeni besinden mi kızarıyor yoksa zaten kızaracak mıydı dedim. evet haklısınız zor olacak katı gıdalara geçiş dedi. en önemli kısımda evde olmayacağım. neyse bu kadını da ben göndermeyeyim kendi gitmesin de bir şekilde geçeriz artık. nasılsa yemek yemeyi öğrenememiş çocuk yok:125:

Maşallah Batuya Batu boyda da kiloda da Mertten ilerde gidiyo. Katı gıdalara nasıl geçcez bilmiyorum artık doktorumuz yönlendircek bizde uygulucaz hayırlısıyla. inşallah sıkıntısız geçeriz.
Enes bebeği yine göremedim ben kızlar. Enes isminde bebek bulamadım yani. hizmet hastanesini buldum ama isim olarak başka birşey mi yazıyor fbli bi bebek gördüm gerçi ama ?

aaaa ben eren bebeği görüp karıştırdım sanırım öyle fazla önde gitmiyoruz ki hemen hemen aynıyız alabama. batu bugün ilk defa aşıdan etkilendi sanırım. doğru dürüst yemedi uyumadı. en son 1930 da uyuyabildi daha uyanmadı. uyanmasını bekliyorum. uyanınca da sabaha kadar otururuz herhalde. ne yapayım ben de sabah bakıcıya verip birkaç saat uyurum.

Son düzenleme:
Gunaydin Herkese

Deniz Bulut, Masallah Batu'ya, iyice tombik olmus isirmalik yani...Kati gidayi da sanirim deneye yanila ogreneceksiniz canim, baska yolu yok. Keci peyniri bulursunuz da keci sutunu nasil bulacaksiniz merak ettim, ben keci peynirini cok severim., hos bir tadi var. Umarim umdugundan cok daha kolay gecis yaparsiniz.

Alabama, sanirim yakinda hem senin hem de Deniz'in kati gidaya gecis tecrubelerinize tanik olacagiz,KK'da bir bolumde bebekler icin beslenme ile ilgili bir bolum var belki bir goz atarsiniz. Enes Bebegi ben de goremedim, 21 Nisan dogumlu olmali diye dusundum ama?

Baharnaz, Enes Bebek ( ismi son anda degismediyse) uyur uyumaz yazmani sabirsizlikla bekliyoruz canim, ilk bir kac hafta guzel uyuyorlarmis! Insallah senin de cok agrin sizin yoktur canim.

Merye'nin isminimi gordun Deniz asagida? Aaaa niye yazmamiski hepimiz cok merak ediyorduk, umarim iyidirler.:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…