- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Gunaydin Herkese
Deniz Bulut, Masallah Batu'ya,iyice tombik olmus isirmalik yani...Kati gidayi da sanirim deneye yanila ogreneceksiniz canim, baska yolu yok. Keci peyniri bulursunuz da keci sutunu nasil bulacaksiniz merak ettim, ben keci peynirini cok severim., hos bir tadi var. Umarim umdugundan cok daha kolay gecis yaparsiniz.
Alabama, sanirim yakinda hem senin hem de Deniz'in kati gidaya gecis tecrubelerinize tanik olacagiz,KK'da bir bolumde bebekler icin beslenme ile ilgili bir bolum var belki bir goz atarsiniz.Enes Bebegi ben de goremedim, 21 Nisan dogumlu olmali diye dusundum ama?
Baharnaz, Enes Bebek ( ismi son anda degismediyse) uyur uyumaz yazmani sabirsizlikla bekliyoruz canim, ilk bir kac hafta guzel uyuyorlarmis! Insallah senin de cok agrin sizin yoktur canim.
Merye'nin isminimi gordun Deniz asagida? Aaaa niye yazmamiski hepimiz cok merak ediyorduk, umarim iyidirler.:13:
günaydın denizverdi ben dün hastaneye geldim ama bahar taburcu olmuştu onları ve seni göremedim
oooo taze annemiz mi uğramış..bne de denk mi gelmişim...selam bahar..
ben sana bibilini öp demiştim... yanlış anlama mı odu acaba
elinden öp tabiii ki.elinden öp başından öp nanağından öp.öp te..
hay çok güldüm.sen de gülesin emi.oğlun tatlı uykularda olsun.seni de uyutsun
gunaydin canim arkadaslarim nasilsiniz bugun bakemmmm
AYY MAASALLAHBAHAR CIKMISMI HASTANEDEN IYI.. RABBIM BAGISLASIN OGLUSUNU INSALLAH HAYIRLISIYLA BUYUTSUN YAVRUSUNU..
NEGUZEL SIZLER BIRBIRINIZI TANIYORSUNUZ GIDIP GELIYONUZZZ AMA BANA NICIN HIC GELMIYORSUNUZSOYLEYIN BAKIMMM AHH AHH YAKIN OLSAK KESKE SIZLERI TANIMAYI COK ISTERDIMM. .NEYSE BEN HEMEN ATLIYIMM UCAGA BURDAN UCAKLA ISTANBUL 2 SAAT 15 DAKIKAYMISSSS .. AYY GELIM BARI YADA SIZLER GELIN HADI BEKLIYORUMMM
SAKA BIRTARAFA ..HAA KIZLAR DOKTOR BANA BEBEYIN TUTUNMASI ICIN HERZAMANKI GIBI FITIL YAZDI SIMDI KULLANIYORUMPERSEMBE GUNUNDEN BERI..SABAH ,OGLEN ,AKSAMM ,2 SERTANE ALIYORUMDA BIRDE BURUN SPREYI YAZMIZ.. BU SPREY HEM BEBEYIN TUTUNMASI ICINMIS HEMDE KAN SULANDIRICIYMIS.. HIC DUYDUNUZMU BOYLE BIR SPREYY:44:FAYDASI OLUYORMU KULLAN VARMIKI ACABA
KIZLAR BIRDE TAMA TEDAVI UZERI BENIM MEVSIMSEL ALLERJIM VAR ..HAPSURUK TAN OLUYORUM:2: NAPACAMI BILEMIYORUMM SIMDI HAP KULLANIYORUM.. AMA DOKTOR EMRIYO KOYULDUKTAN SONRA KESINLIKLE KULLANMA DIYORR..ZATEN OKADAR ILAC KULLANIYORUM KI HEP DOK TOR VERDI.. ICIM DISIM HAP OLDU FAYDASI OLSUN DA TUTUNSUN YETRKI HERSEY BEBIS ICIN NAPIMM CANLARIMM.
DENIZVERDICIYIM ,SENIN DOGUM NEZAMAN .. AA KIZMIYMIS ANALI BABALI DOGSUN SANA BAGISLASINN HAYIRLI EVLAT OLSUN SANA INSSALLAAHHH CANIM BENIMM
COK YAZDIM DEMI KIZLAR .. NAPIM SIZLE PAYLASIYORUMM
sağlık olsun ben gittiğimde de taburcu olacağını söylemişti.demek benim ardımdan çıkmışlar..neyse benim doğumuma gelirsine bende hamile sayılırım cinsiyeti belli oldu.bir kızım olacak
Canlarım bırsey sorucam gercı sorularım bıtmıyoda napım bılgı edınıyorum sızler sagolun ..
Ya bu 5. Gun emrıyosunun tutunma sansı dahamı fazla yoksa 3,gun emrıyosuyla aynımı acaba :44:bırde ben doktoruma sordum ne yıyıp ıcmem gerek dıye hersey yıye bılırsın dedı ama bırde sızlerden ogrenımm dedımbırde ben emrıyo koyulduktan sonra kasıyon kendımı oturup kalkarken.. ıyı deyıl ama bu huyum neyapmam gerektıyını bana yazın... Mesela yatakta yan donerken bıle korkuyorum dusecek dıye sacma ama dusunuyorum Evın ıcınde yavas adımlarla yuruyorum.. Nebılım buna benzer seyler ıste ...okdar dıkkat etmeme gore 3 defa basaramadım yanıı ..:85:yınede transfer sonrasını sızlerde yasadınız canlarım Bana yazın ltfen bıldıklerınızı neyapmam gerektıyınıı
Kestane kebap acele cvppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?