Maıumutcum slm tatlım..bılemıyom buyuyomu buyumuyomu canım yaa evet gunler gecıyo ama karnım agrıdıkca umıdım yıtıyo gıbı..rabbım korktugumuza ugratmasın ınsallaahh,,
maiumutcumm gunaydintatlimm sen nasil napiyonn kizzz
Kartopu, kurabiyeyi ben de yaptim,agizda acaip dagiliyor. Bir de pastane pogacasi denedim, o da cok guzel oldu.
Deniz Bulut, Alabama, Denizverdi, Cans, Altinyunus, kizlar iyi misiniz?
Maiumut, anladigim kadariyla dinlenme asamasindasiniz, nadas da iyidir bazen.
Eki Görüntüle 186353 Eki Görüntüle 186347 Eki Görüntüle 186346 Eki Görüntüle 186348
bazılarını döndürememişim. şimdi çıkıyorum ne yapayım böyle olsun bu sefer
herkese merhaba
dün okudum ama yazamadım bir türlü.herkes iyidir umarım.
baharnaz, tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün.
zarpdeniz, çok geçmiş olsun.ultrason ölçümlerinde de bir sorun yaşamazsın sıkma canını.bu panikler hiç bitmeyecek.
herada, sana da geçmiş olsun.
toana, bol şanslar.güzl haberlerini almak dileğiyle.
rüzgardeniz, şaşırdım okuyunca.ne denir ki?dilerim yeni yaşantın sana ve oğluna huzur ve mutluluk getirir.
bu arada tarif yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.ctesi gününü atlattık.savaştan çıkmış gibiydik eşimin deyimiyle.çok şükür herşey güzel oldu.
bakıcı işide yarın son.giderayak ortalığı paçal etti.bugünde saat 15.30 da çıkabilir miyim dedi.zaten bütün kış erken kaçtı durdu.bir süre oğlumla başbaşa kalayım bakalım neler olacak.
unuttuğum arkadaşlarım varsa affola.herkese sevgiler.....
günaydın
Herada ve süslüsü inşallah iyidirler bende heyecanla bekliyorum.
Alabama :) yrdıma ihtiyaç varmı demişsin ya canım var var gaz çıkarma mevzusu
Şu oyuncaklarla ilgili verdiğin bilgi için tşkler canım.bayılırım oyuncaklara dönenelere eğlenceli şeylere
Zarpdeniz ben yalış hatırlamıyorsam son 4 ay 1 kez olsun sağa yatamadım hep solaydı sağa yattığımda hem kol el ağrısı ve kasık ağrılarım daha fazla oluyordu ama şimdi yatabiliyorum .
..... 100 le girmiştim doğuma şimdi 88 imkontrollü yemeye özen gösteriyorum, göbeğim henüz küçülmedi ama bu sonuca mutluyum
Toana inşallah güzel haberi vericeksin bize canım.
tuha aşılama hk benim blgim yok. inşallah herşey yolunda gider.
Altınyunus saol canım. Telaşın bitmiş ama yardımcında gitmiş gönlüne göre birini bulursun inşallah.
Cans değerlerinin normal olması için ilaç tedavisisi uyguluyorsundur sanırım inşallah en kısa zamanda değerlerin normale döner acaba niye böyle oluyorki
Mutlu Pazarlar Arkadaslar
Sabah, fetal biyometrimiz yapildi, cok sukur sonuclarimiz normal degerler arasinda cikti ve icimiz rahatladi. Bugun kizimizi cok iyi goremedik hem uyuyordu, hem ters donmustu ve yuzunun onunde de kordonu vardi. Artik bir dahaki sefere...
Denizverdi, gecmis olsun. Sen bu anestezi isini seviyorsun biliyorum.Esine Allah kavustursun, ooo kizlar partisi yapmissin, eminim cok iyi gecmistir.
Toana, 10.gunde kanda Bhcg'ni yaptir, sonucun cikacagina inaniyorum cunku ben de 10.gunde yaptirmistim ve doktoruma transferden sonra 10.gunde yaptiracagimi soylemistim de, O da bana sadece gulumsemisti... Artik bence endiselenmeyi birak, normal yasantina donebilirsin. Cok denememiz oldugu icin ben hep transferin 3.gununden sonra ya tuttu yada tutmadi demisimdir, ilk 3 gun cok daha onemliydi. Su an dua etmekten baska yapabilecegin birsey yok inan. Umarim sizden de guzel haberleri aliriz.
Baharnaz, Iyi misiniz? Alabamanin gaz cikarma onerilerini denedin mi canim?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?