38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kangurum tekrar geçmiş olsun anneciğine. inşallah en kısa zamanda toparlanıp ayağa kalkar.

herada geçmiş olsun arkadaşım. birazdaha sık dişini az kaldı. hayırlısı ile güneşini kucağına almak nasip etsin Yüce Rabbim

cans tedavin inşallah hayırlısı ile biran önce sonuçlansın. enkısa zamanda tüp bebeğe geçip yavrunu kucağına alırsın inşallah.

alabama , eşin işe başlamış tekrar geçmiş olsun. Mert Beyde yaramazlıklara başlamış , anne oğul birbirinizin keyfin sürün canım. Allah nazarlardan saklasın sizi.

Kartopu, tatil her zaman iyi gelir, yorgunluklarini streslerini orada birak gel. 11 Mayis'ta AS'den harika sonuclarla gelmeni dilerim.

afedersin afedersin.lütfen.... özelime bir daha yazarmısın.çok hoş bir ismin vardı öyle hatırıyorum.ama unuttum...hatta sabah dedim yalnız sabah ta değil kaç oldu dua ederken diyorum kendi kendime yaaa neydi diye.burdaki nikinle ve hollanda da olan toana diye dua ettim canım..gerçeğini tekrar yaz bana:38:

denizverdi, kızınla ilgili herhangi bir gelişme varmı, nezaman gelecekler tekrar. umarım herşey yolunda gider.

canım birkaç gün sonra kısmetse randevu alacağız..inşallah yolunda gider...

git git...tatilin keyfini çıkar...inşallah as de iyi geçecek..için daha bir rahat olacak

selam denizverdi
zaten hayatta benzer yönlerimiz olduğu için biraradayız.inşallah senin ay kızımla ne yapacaz diyeceğin günler yakındır denizimmm

gunaydin kizlarr hepinize

kartopu.. sagol canim benim dileklerin icin cok tessekurler insallahh

zarpdenizcimm ..maasallah sana azmine arkadasimm...adina cok sevindim valla 11 defada yavrunu kazanmissinn ayy canim benimm ne guzell ..senin cok tecruben vardir valla birseyim olursa bu konuda kafaya takilan birsey olursa sorabilirim deyilmi tatlimm..seni sevindiren yavrunu sana veren rabbim herkesin ama hepimizin yuzunu guldursuunn bizlerede birartane versin amin insallahhh....

maiumutcumm... evet tatlimm cuma gunu guzel gundur bekarken giderdik kutlardik ama simdi burada pek bilinmiyo..canimm siz naparsiniz ogun ...arkadaslar neler yaparsiniz ogunde biraz yazsaniza mesele biz ..5 mayis aksami dileklerimizi yazar gul agacina asarizz ..sabahta gun agarmadan yine dilek yazar suya atardikk dileklerimiz kabul olsun diye..tabi dilegini bir agacada asa bilirmissinn...boyle bir inanis vardir yani bizim memlekkettee boyledir..tabi sehir sehir degisiyo bunlaar ..tabi bu suya atilan dilekleri cocuklar yakalayip okuyada biliyorlardii ozamanda neler neler okunurdu tabi bizlerde gulerdik cocuk ya bunlarrr:90:

Merhabalar arkadaşlar dün aşılamam oldu biraz stres yaptım bir kere o koltuğa yatmak beni zaten çok kötü yapıyor kürtajlarım aklıma geliyor o koltuğa gelince .Dün bütün gün evdeydim hiç yataktan kalkmadım .Bugün işe geldim ama çok zorlamıyorum kendime söylediğiniz gibi çok su içiyorum .Yalnız cinsel ilişki konusunda bilgisi olan var mı yani şansımı artırır mı bilgilendirirseniz sevinirim .

tuhacim.. hayirli olsun insallah budefa yuzun gulsun tatlimm cok zor surecler bunlarr rabbim hepimizi gorsun insallahh..ben iliski konusunda birsey diyemiycemm tatlimm

zarpcım sonuçlar iyiymiş çoook sevindim çok şükür clarissa iyi olsun da görmesen de olur bi daha ki sefere görürsünüz. hani ultrason görüntülerine bakınca pek bişi anlaşılmıyomuş gibi oluyo ya doğunca anlıyorsun ki gerçekten o görüntüler ipucu veriyomuş. ben halen bakıyorum yüzüne merti aynı ultrasondaki gibi hatları.tabi o an insan anlayamıyo.

canım annenin daha iyi olmasına sevindim çok geçmiş olsun kısa zamanda taburcu olur sağlıkla evine döner inşallah. sen iyi ol hayatım iyi olunca gelirsin biz burdayız annene çok selam kendine iyi bak.
meryecik hoşgeldin bi gelmişsin bi daha uğramamışsın iyi olmanıza çok sevindim haberler sende müsahit olunca gel de macerayı anlat heyecanla bekliyoruz doğum hikayeni. kızına allah uzun ömürler sağlıklı ömürler versin annelik öyle yada böyle öğreniliyo tek başına zor tabi bende tekim ama akşamları eşim gelince çok rahatlıyorum sende sorumluluğu biraz eşine yık. gerçi ben yıkmıyorum kendisi hevesli ve ilgili. ve bunun için çok şükrediyorum.

sütün için çok sevindim hayatım 3 saatte bir mi veriyorsun geceleri de kalkıp emziriyorsun değil mi canım. bu arada ellerin en kısa zamanda geçecek ne zaman iyi olduğunu bile anımsayamaycaksın inşallah. benim de bir elimde uyuşukluk vardı özellikle baş parmağımda ve 40 ından sonra ne zaman geçti hatırlamıyorum. yediklerine çok dikkat et sütünün kalitesi için sadece çay ve su değil biliyorsun birde ayağından çorap çıkarma gazın olmasın biliyorsun senin gazın olursa sütün den bebişe geçiyor. bende resim istiyorummm

allah yardımcın olsun insallah asılama ile kucagın bebek dolsun senın meleklerininde resimlerini görelim insallah

Mert iyi canım dualarım kalbim aklım seninle ve kızınla canım allaha emanet olun allah bi avazda kurtarsın hayırlı haberinizi bekliyorumm.
sen üzme tatlı canını zarp doktorlar sola yatın diye direktif vermiyo o daha cok yazılı metinlerde geciyo evet drlar teyit ediyo ama o kordon baya bi kalın doga bebekten yana ara sır pozisyonda degisiklik kalkıp yurumek falan olduktan sonra bi sıkıntı yok hayatım.

iyi tatiller kartopu bebişinle kafanı dinle ooooh gel keyfim gel düşünmek bile güzel.as de gayet guzel basarılı gecer inşallah.

alabama , eşin işe başlamış tekrar geçmiş olsun. Mert Beyde yaramazlıklara başlamış , anne oğul birbirinizin keyfin sürün canım. Allah nazarlardan saklasın sizi.
amin saol canım tesekkür ederiz
günaydın güller
nasılsın canım hazırlıklar ne zaman esın geldimi allah kavuştursun.

denizbulut hayırlı işler işe başlamışsın akşamı zor ettinmi burnunda tüttümü batunun yumoş poposu.

patiklerin pili bitti galiba yorgunluktan gelmemiş.

limona baktım gecen gun ama goremedim inşallah iyilerdir

maıumut canım sanada selam

unuttugum varsa affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…