iyi geceler kızlar.
rüzgarın yaşadıklarını tekrar okudum aynen bizede metsil iyi geldi kızlar ve dizüstü pıtpıtlar da ortak. tabi bizim kolik olayımız olmadı. birde ek olarak bebeğinizi okşayıp sakin sakin konuşmak canım kızım canım oğlum bitanem neyin var senin geçicek paşam aşkım falan gibi onunla konuşmak koklamak teselli edici konuşmak ona destek olmak sakinleştiriyormuş ayağa kalkıp gezdirirken bunları konuşmayı deneyin. hafif karnına yapılana baskılar çok basit mantıkla gazın çıkmasını sağlıyor. ben bazen değil hep altını açtığımda karnını falan öpüyorum hafif baskı oluyo zart zurt gaz çıkarıyo tabi herzaman diil ama arada öyle çok gaz çıkardı. yani onlar ıkınmasını bilmedikleri için zorluk yaşıyolar evet popusuna müdahale etmeyin fitilde çok kullanmayın ama elinizi hafif karnınıza koysanız ağırlık yapıyor o kadar diyim size.
bu arada Herada kısmetse çarşamba günü doğum yapacak. Güneş Rena daha önce gelmezse tabi. inşallah herşey planlandığı gibi sağlıkla sıhhatle gelişir.
Baharnaz, protesto sarkilarinizi dinlemek isterdim dogrusu...Daha ne sarkilar besteleyecegine cok eminim canim. Umarim kisa sure icinde cozersiniz, gobegi dustu mu Enes'in? Banyo isini ne yaptiniz, bazilari gobegi dusene kadar sadece vucudunu silin diyor, bazilari da hemen gobegine dikkat ederek yikiyormus. Bir de Enes dogdugunda vucudundaki vernix denilen beyazimsi kremsi sivi var miydi? Bu kremsi vernixin de bebegin vucuduna yararlarindan dolayi kalmasi vucudun iyice cekmesi oneriliyordu simdi aklima geldi, siz ne yaptiniz merak ettim. Hani yeni oglusumuzun fotosu?
Alabama, yesil erik burada da var! Oleyyy seklinde iki kutu aldim ve yiyorum.Herada'dan haberler icin tesekkurler.
Herada, saglikla Rena Gunes'e kavusman dilegiyle, geleneksel olarak Allah bir avazda kurtarsin arkadasim.
Mutlu Pazarlar herkese...
selam
Toana canım bende çok ümitliydim senin sonuçtan üzüldüm şimdi. Canım Rabbim çok bekletmeden evladına kavuştursun seni.
Akideciknane tedavin hayırlı olsun, güzel haberlerini okuyalım inşallah.
Knaguru annen çıkmış gözünaydın
Alabama gaz sıkıntısı için bu ( kolik) denen şey ne sıkıcı çok üzülüyorum OM-X diye bir şurup verdi dru. onu 2 gündür deniyoruz ama rahatlattığı söylenemez. En kısa zamanda foto ekliycem.
Merye süslünü kokluyorum Maşallah anneside her yere götürüyormuş. Olsun götür canım. :)
ben 37+4 te sezaryenle oldum canım. Biraz acelece olduk :)
bizim kuru sancı olayları erken başladı galiba.
ZarpDeniz beze için kafa ultrasonu yapıldı kulak arkasındki bezeler lenf bezesi deil kemiklermiş. Biraz büyüklermiş zamanla kafa büyüdükçe onlarda yerine oturcakmış. Rahatladık Allah şükürler olsun.
Senin yolcuuk ne zaman doğum burdamı olcak?
bazen giriyorum geçmişi okuyorum cevap yazacak vakit kalmadan çıkıyorum
Deniz Bulut iş düzenini oturtabildinmi?
Patikler taşındımı?
Denizverdi pc yine sıkıntı canım galiba. Tekrar görüşme oldumu ?
Cans, Maiumut, Kartopu, Herada, Tuha ... hepinize
Yuregi sevgi dolu herkesin " Anneler Gunu" kutlu olsun.
Her anneler gununde annemi arar kutlarim ve her seferinde telefon sonrasi aglardim. Cunku annem her seferinde benimkini de kutlar, cok duygusal seyler soyler, benim gozyaslari bogazima dugum dugum olurdu, sen de anne olunca anlarsin derdi. Cok sukur ki yillar sonra ben de simdi bebek bekliyorum. O yuzden bu yola baskoyan, yureginde kocaman sevgileri besleyen siradaki anne adaylarinin da en kisa surede anne olmasini tum kalbimle diliyorum.
canm merhaba sen ne yaptm bebiş olayn ne oldu daha beklemedemisin evini görmeye geldiler mi
sağlığn nasl gidiyr fazla bakamıyrm bakmaya çalışyrm ama kızım 15/20 dkka uyumuyr 4/5 saat uyanık kalıyr tüm günler böyleyiz alahtan gece fazla uyanmıyr uyanıyr ama sonra uyuyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?