38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama ..baharnaz sagolun kızlarr cok moralım bozuk napacamı bılemıyorum ıcımde bır bosluk varr..her tedavı umıtlerımı bıraz daha bıtırıyo:85: Rabıme yalvarıyorumm ..tabıı rabbımden umıt kesılmıyo dedıyınız gıbı belkı zamanını beklıyor belkıde hıc gelmıycek bılemıorum kızlarr ..kendılıyınden olması ıcın de mucıze gerek herhalde nedıyım rabbım buyuksunn sen herseye kadırsın bız kullarınıda goruyosun ..elden gelen bırsey yokk..merhametıne sıgındım.. Boyle kızlar sagolun dıleklerınız ıcın ınsallahh rabbım sızın agzınızdan duysunn fazla bekletmeden hayırlısıyla gelsın yavrum ınsallahh..

iyi geceler kızlar.
rüzgarın yaşadıklarını tekrar okudum aynen bizede metsil iyi geldi kızlar ve dizüstü pıtpıtlar da ortak. tabi bizim kolik olayımız olmadı. birde ek olarak bebeğinizi okşayıp sakin sakin konuşmak canım kızım canım oğlum bitanem neyin var senin geçicek paşam aşkım falan gibi onunla konuşmak koklamak teselli edici konuşmak ona destek olmak sakinleştiriyormuş ayağa kalkıp gezdirirken bunları konuşmayı deneyin. hafif karnına yapılana baskılar çok basit mantıkla gazın çıkmasını sağlıyor. ben bazen değil hep altını açtığımda karnını falan öpüyorum hafif baskı oluyo zart zurt gaz çıkarıyo tabi herzaman diil ama arada öyle çok gaz çıkardı. yani onlar ıkınmasını bilmedikleri için zorluk yaşıyolar evet popusuna müdahale etmeyin fitilde çok kullanmayın ama elinizi hafif karnınıza koysanız ağırlık yapıyor o kadar diyim size.

bu arada Herada kısmetse çarşamba günü doğum yapacak. Güneş Rena daha önce gelmezse tabi. inşallah herşey planlandığı gibi sağlıkla sıhhatle gelişir.

günaydın anneler......günaydın sabahın annesi deniz canlı günaydın..

annelerin anne adaylarının ve yüreğinde anne olanların günü kutlu olsun

Son düzenleme:
ZarpDeniz, Alabama bilgiler için tşkler.

ZarpDeniz az kalmış gelişine, kurstada güzel bilgiler alıcağına eminim fırsat buldukça paylaşırsın. Alıntlar için tşkler.

Alabama sancısına protesto şarkı bile yapıyoruz canım ama karnını öpme olayını deniycem saol.
gerçi alttan ağızdan da yapsa bir garip sancısı var.

Yuregi sevgi dolu herkesin " Anneler Gunu" kutlu olsun.

Her anneler gununde annemi arar kutlarim ve her seferinde telefon sonrasi aglardim. Cunku annem her seferinde benimkini de kutlar, cok duygusal seyler soyler, benim gozyaslari bogazima dugum dugum olurdu, sen de anne olunca anlarsin derdi. Cok sukur ki yillar sonra ben de simdi bebek bekliyorum. O yuzden bu yola baskoyan, yureginde kocaman sevgileri besleyen siradaki anne adaylarinin da en kisa surede anne olmasini tum kalbimle diliyorum.

Baharnaz, protesto sarkilarinizi dinlemek isterdim dogrusu...Daha ne sarkilar besteleyecegine cok eminim canim. Umarim kisa sure icinde cozersiniz, gobegi dustu mu Enes'in? Banyo isini ne yaptiniz, bazilari gobegi dusene kadar sadece vucudunu silin diyor, bazilari da hemen gobegine dikkat ederek yikiyormus. Bir de Enes dogdugunda vucudundaki vernix denilen beyazimsi kremsi sivi var miydi? Bu kremsi vernixin de bebegin vucuduna yararlarindan dolayi kalmasi vucudun iyice cekmesi oneriliyordu simdi aklima geldi, siz ne yaptiniz merak ettim. Hani yeni oglusumuzun fotosu?

Alabama, yesil erik burada da var! Oleyyy seklinde iki kutu aldim ve yiyorum. Herada'dan haberler icin tesekkurler.

Herada, saglikla Rena Gunes'e kavusman dilegiyle, geleneksel olarak Allah bir avazda kurtarsin arkadasim.

Mutlu Pazarlar herkese...

Toana, KK'nin ana sayfasinda Infertilite/Kisirlik bolumu altinda, erkek faktoru baslikli bir bolum var, oraya bakmanda fayda var diye dusunuyorum. Sana daha oncede sormustum, doktorunuzla sonuc-durum degerlendirmesi yaptiniz mi? Bir sonraki denemeniz icin bu cok onemli, ayrica sahsi gorusum ozellikle erkek infertilitesinde uzman-basarili bir doktorla devam etmeniz sansinizi katlayacaktir.

merhaba canm öpme olayhını bende yapıyrm- ve çok konuşyrm ve çok şarkı söylüyrm kısa süreleri okyrm bacaklarını karnını eldini kafasını çok öpyrm onu öptükçe zekası artıyrmş öyle dediler şarkı sayısıal zekayı artıryrmş- fark ediyr kızım ama gaza iyi gelidiğini düşünmemiştim elleirini sıkı sıkı tıtın onu iyice kucaklayn diyrdu onu da yapıyrz
şimdi metsili benm dr önermedi biz daha çok doğal ilaçlara yönelti mesela zinco gaz ve bio gaa verdi ve çok emzirme dedi ama kızım erken alınca memeyi çok sinirleniyr ve ellerini emmeye başlaynca bende memeyi erken kesmiyrm tabi buda gazı artıyrmş şimd bizde kaka yapamama başladı 3 gün 2 gün aralarla kaaka yapıyr kızm ve çok ağlıyr acayip kıvranyr bugün yine 3 girdik inşş.birazdan yapr da rahattlr kızım sanki deniz bulut zeytinyağımı ne vermişti öyle hatırlıyrm fikri olan varmı acaba

bizde göbeği düşmeden yıkamadık
anneler gününüz kutlu olsn canlar isteyenlere allah nsip etsin

baharnz sen ne zaman doğm yaptın nasıl oldu doğmun kaçıncı gündesin bebşin nasıl 12 kiloyu kaç günde verdin benim hala kocamn bir göbeğim var

siz hanmlar sezeryan yapanlar göbişi naıl erittiniz benmki kocaman ya

yazdım ama yeni gördm kızım pek izin vermiryr çok uyanık kalıyr nerye götürmişüm ya kızımı ya bend eacayip unutkanlk ve hala devam eden diz ağrılarm var ödem kalmş ve hala ataamış galiba dr a gitim ilaç veremem bebe emiziyrn dedi öyle oturp kalkmada çok sorun yaşıyrdm merdiven çıkmada yürmede

Meraba kızlarrr..annelerın ve anne adaylarının anneler gununu kutluyorumm ve bızlerede bu duyguyu tattırmayı tum kalbımle dılıyorummm ..hepınızı opuyorumm annelerrrr

merhaba herkesin anneler günü kutlu olsun.

toana üzüldüm. inşallah bir sonraki denemeye. türkiye ye gelmen olanaksız mıydı bilmiyorum ama ben ne yap et burada dene diyorum

herada sağlıkla kavuş güneşine inşallah haberlerini bekliyorruz

baharnaz oğlun kolik mi? geçmiç olsun zor o zaman

merye çok uzun kabız kalmasına izin verme yaaa. gaz zaten sıkıntı bu dönem bir de kabızlık olursa gaz sancısı katlanıyor hiç çekilmiyor. popodan zeytinyağı makatta çatlağa neden olabiliyormuş. ben yine de haftada bir kereyi geçmeyecek şekilde yaptımdı ilk 3 ay. hem kabızlığa hem gaz sancısına iyi. 2 kere falan da fitil koymuştum. ama sonra günde yarım çay kaşığı zeytinyağını mamaya koymaya başlamıştım. doktora sordum 1 çay kaşığına kadar olabilir demişti kabız olunca. sadece meme veren anneler de meme başına zeytinyağı sürüyorlardı kk da okuduğum.

zarpdeniz çok güzel paylaşmışsın anneler günü için bugün halam geldi. bana bekle dedi çicek almış saklamış batu kucağında eline tutturup getirdi ilk anneler günümü kutladı. ay neredeyse ağlayacaktım. annem gelemedi anneannem hasta. biz de gidemedik bu nedenle. haftaya annem bize gelecek artık.

işte zaman fena geçmiyor. şu an kilo almaya başladım vereyim diye hergün işe yürüyorum. erken çıktığımdan işten eve de yürüyorum. 20 şer dakika. eve dönünce hergün batuyu alıp çıkardım 40-45 dakika. sonra evde 9 kilo kucakta yürümeyi sürdürüyoruz. ama 1 kilo bile veremedim. tatlı yemeyi kesemediğimden hafta içi hep 5 saat civarı uyudum. birileri bana bu tempoda yaşayacaksın ve şikayet etmeyeceksin dese inanmazdım.

birileri birşey sorduysam ve atladıysam kusura bakmayın. aa okuyorum ama yazmaya vakir bulamıyorum.

Son düzenleme:

hocam....ağlattınız beni...sarıyorum sizi....

benim bu yıli anneler günüm iyi geçti..her sene zarphoca gibi burulurdum...

bizde adet oldu...gelenek gibi...önceleri ananem sağ iken.herkes yani menoposlu teyzelerimannem.... tüm kardeşler işte...orada toplanırdı... vefat ettiğinden beri sabah kabristan ziyareti yapılıyor.sonra en büyük teyzede toplanılıyor..herkes te birşeyler yapıp getiriyor..

ben birkaç arkadaşımı aradım bugün kutladım onları.biraç kişi de beniaranmak çok daha mutluluk verici.henüz anne olmasam da.yarın kurumu arıyacağım randevu alacağım..

anne haricinde teyzoşlara da çok minik birer hediye aldım..bir de küçük sevindirdim...inanın hiçbir sevindirme karşılıksız kalmıyor..gitmiş birer gül almış hepimize.öptüm sardım onu.
benimki böyle bir gündü

Son düzenleme:
bebeklerin gazını çıkarma konusunda.rezene çayını su verir gibi verdiklerini görmüştüm.. sanırım etkiliydi.ben bir de bu konuda tecrübeli annelerden biliyorum.bebeğin ayaklarını hafifçe karnına doğru çekiyorlar çok hafif bastırıyorlar.patır patır attırıyorlar hee.

bebek yıkama konusunda ise tecrübemle sabittir.hastaneden geldiğimis gibi hem anneyi hem bebeği yıkamıştım.normal doğumdu.sgöbek bağına bişey olmuyor.zamanı geldiğinde kendiliğinden düşüyor..
bebeği ne kadar yıkarsan o kadar çabuk büyür derler..tabiii çevre şartlarına dikkat etmek gerek..

şu gaz çıkartmayla ilgili bir hoşluk geldi şimdi aklıma..kadın yaşlı bir köylü.. burada ,şehir hayatında bebeklerin ,torunlarının mamadan sonra annenin göğsü üzerinde pışpışlanarak yediğinin faslasını ,gazını çıkartmaya çalıştıklarını görünce.biz ne gaz bilirdiiiiik ne bişey..hiçbişey yapmasdık... gazı mazı da olmazdı karnı toksa uyurdu demişti..organik yaşamdan mı acaba....

öyle ya.ne gaz var ne pişik...hazırbezlerden bi haber o zamanlar..beşikleri varmış.. içine ısıtılmış toprak sererlermiş..üzerine bir örtü.çocuk çıplak yatarmış..altı yani..çiş kaka yaptıkça toprağı değiştirirler kuruturlarmış... ısıtlımış toprak altta beşiğin üzeri örtülü... o ısıya hiç üşümezmiş

Son düzenleme:
Denızbulutcum meraba tatlım ..canım bende dusunuyorumm:44: Daha bugun esımle konustum bu konuyu..sımdı bızım almanyada dondurulmus sperm var ondan dolayı ..eylul ayında onla denemyı dusunuyoruz ..bakalımm hayırlısı ama turkıyeyı dusunmuyor deylım canım bırde oralarda tanıdık kımsemız yok burda ızın problem rabbım bıze hayırlısı neyse oraya yoneltsınn ..ınsasallah tr gerek kalmadan burda ıyı bır sonuc alalım dıyorumm ..yınede dusunduyun ıcın sagoll..oraya gelıcek olursam zaten sızlerden fıkır alıcamm ıyı bır doktor hakkında..tabbı benım esım tekrar amalıyat olacak dusuncem bır deyılkı arkadasımm yardım etsın bıze rabbımm ınsallahhh

sanada merhaba e merye......bildirilerine baktınmı hiç...meryeme mini bir şiir yazmıştım

canım evi görmeye geldi görevli.. mayısın 2ci haftası arayıp randevu alıp görüşmeye gitmemizi istedi eşimle birlikte..şimdilik prosüdürü takip ediyoruz..havalar da tam ısınmadı.evi genişetme planımız var.
sağlığım iyi çok şükür...eğitici annelik ,çocuk gelişimine devam ediyorum.bende haberler böyle.

meryemin gas sıkıntısı yakında geçer umarım.bildiğimi duyduğumu yazıyorum.tecrübeli annelere sorarım.yazarım farklı birşey duyarsam..kızının resmini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…