Merhaba Arkadaslar,
Bugun tum gun disaridaydim, yeni geldim eve...
Toana, aslinda umidim vardi sizden...Bu sefer farkli bir doktorla, farkli bir tedavi ile baslamistiniz ama hayirlisi...Soylenecek bir sey yok, cok gecmis olsun ve bir dahaki sefere insallah diyorum. Doktorunuza gidin ve tedavi sonrasini mutlaka gorusun, artilari eksileri detaylica degerlendirin. Olumsuz olmasinin nedenlerini sorun ve bir dahaki sefer icin neler yapabileceginizi konusun. Kendinizi hem psikolojik hem de maddi olarak hazir hissettiginizde yeniden baslarsiniz.:13:
Tuha, arkadaslar cevap yazmislar. Umarim sizden olumlu haberler aliriz, bol sanslar.
Deniz Bulut, yeni ofisin hayirli olsun, umarim sana yakinda yeni bir pc ayarlarlar. Batu nasil? Is, ev, Batu, bakici nasil gidiyor?
Cans, nasilsin?
Denizverdi, evet benim kizim simdiden geziyor, oraya gelis yolculugu biraz zorlu olacak ama dayanacagiz.
Kangurum, anneciginin ciktigina sevindim, gozunuzaydin. Harika bir surpriz onu bekliyor desene...
Herada, umarim iyisiniz ikiniz de canim. Kontrolunuz nasil gecti?
Baharnaz, nasil yeni annemiz ve bebegimiz? Kulak arkasi beze icin doktora gidecektiniz, nasil gecti canim?
Alabama, demek ultrason fotolarinda tuyo oldugunu sonradan anladin, daha yakindan bakayim o zaman.Gerci son kontrolde doktorumuz bir poz yakalayamadi, bir bilse o fotolara her gun bakip avundugumu...
Altinyunus, bir suredir yazmamisin canim...
Akideciknane, Hosgeldiniz ve bol sanslar! Ne demisler hayat 40'inda baslar! Son tedavimde doktorum 40-43 yas hastalarinda pespese cok basari elde ettiklerini gururla soylemisti.:13:
Sevgiler Herkese
Meraba kanguru..canım malesef bu defada tutturamadımm hamıle deyılmısımm ..bırkere daha yıkıldımm cok kotuyumm
Hayat ıste bızler ıstıyoruz guzel rabbım vermıyo ıstemeyende doguru dogurup saf masum bebeklerı sokaklara atıyor rabbımın ıslerı ..tabıı o en guzelını bılır ..ama arkadasım umıtlerım yıkıldı bır kez daha hıc bukadar aglamamıstımmCok kotuyumm rabbım gor artık lffennn:85::85::85:
KANGURUMM..sagol tatlimm allah razi olsunn..inanirmisin bugun haber aldigimdan ber gozlerim sisti etrafi bir hos goruyorumm canim hepimiz burda kader arkadaslariyizz..rabbime yalvariyorum ..rabbim..her isteyene ver .ver ama yormadan usandirmadan ..hamile gormek istemiyorum ben kactikca karsima cikiyolar kucaklarinda bir cocuk karinlari dolu maasallah diyorum tabi gozlerimde doluyoallhimin bir bildiyi var diyorum sonrada hickirarak aglamak istiyorumm ..budefa daha zoruma gitti ..ama yilmak yok tabii yikiliyoruz rabbim yikmasin ama sonradan yine kalkiyoruz tedaviye girisiyoruzz..yasimiz geciyo gunler sugibi geciyo nebilim canim ya biliyosun iste hal halin yoldasidir ..bizi bizden baskasi anlamiyoo ..rabbim esime saglik versin basimdan eksiltmesinn bazen esimede bakip agliyorumm..ne eksiyimiz var diye herkesin kucagi dolu esime bakiyorum oyle baka kaliyo cok zor ..rabbm gorsun biz aciz kullarini...tatlim benim sagolasin tekrar bu guzel geceler yuzu suyu hurmetine rabbim hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun insallahhh
Arkadaslar , Önce Anneyim "Doğru Seçimler, Sağlıklı Nesillerin Anahtarıdır" web sitesinde sizin köşeniz bölümünde bir yazım yayınlandı, vaktiniz oldugunda okuyun bakalım begenecek misiniz :)
herese günaydın
aidecinane...hosgedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?