38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aaaaaahhh toanacım aaaaaaahhhhhh!!! kim ne dese nasıl teselli etse bende çok iyi bilirim o duyguyu hayal kırıklığını... her ne kadar %50 şans ta verseler hiç olumsuzu düşünmeden hep olumlu düşünmeye kendini hazırlarsın ve sonra o büyük düş kırıklığı başından aşağı boşalan okaynar su bilmemmi.. ama ne olursa olsun rabbimin bir bildiği var tabikide hayırlısı ... sen üzülme canım kendini çabuk toparla ve hazır olduğunda yine dene yılma. ama ağlayacaksan ağla seni rahatlatır ama sadece bu akşam yarına ağlama ve psikolojik olarak topla canım kendini yapabileceğim bir şey olursa ben hazırım bol dua et seni rahatlatır. bu gece hepiniz için öncelikle sağlık sonrada bebek istiyorum rabbimden canım. hem bana eşim bugün istersen evlatlık alalım deyince heyecanlandım belki de kimbilir yazdan sonra düşünebilirim kısmet rabbim bilir hakkımızda ne hayırlıysa onu çıkarsın karşımıza sevgiyla kal canım yalnız değilsin biliyorsun...

KANGURUMM..sagol tatlimm allah razi olsunn..inanirmisin bugun haber aldigimdan ber gozlerim sisti etrafi bir hos goruyorumm canim hepimiz burda kader arkadaslariyizz..rabbime yalvariyorum ..rabbim..her isteyene ver .ver ama yormadan usandirmadan ..hamile gormek istemiyorum ben kactikca karsima cikiyolar kucaklarinda bir cocuk karinlari dolu maasallah diyorum tabi gozlerimde doluyoallhimin bir bildiyi var diyorum sonrada hickirarak aglamak istiyorumm ..budefa daha zoruma gitti ..ama yilmak yok tabii yikiliyoruz rabbim yikmasin ama sonradan yine kalkiyoruz tedaviye girisiyoruzz..yasimiz geciyo gunler sugibi geciyo nebilim canim ya biliyosun iste hal halin yoldasidir ..bizi bizden baskasi anlamiyoo ..rabbim esime saglik versin basimdan eksiltmesinn bazen esimede bakip agliyorumm..ne eksiyimiz var diye herkesin kucagi dolu esime bakiyorum oyle baka kaliyo cok zor ..rabbm gorsun biz aciz kullarini...tatlim benim sagolasin tekrar bu guzel geceler yuzu suyu hurmetine rabbim hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun insallahhh

Sagol maıumutcugumm ..allah razı olsun kader arkadasım ınanıyorumkı bızlerde bırgun gulucez..yeterkı rabbım saglık sıhat hayırlı uzun omur versın bızlere ınsallahh..

Merhaba oncellile iyi dilelerin icin co tsk ederim inan ki 2 yildir cekdiklerimi ben biliyorum bugun hersey bitti ve bir ilke imza attik simdi bugun yarin hastalanicam ve bir toba igne verdiler bilmiyorum ilk deneme inan sana sunu soyliyeyim hic heyecanlanmadan gittim nedense o heves gitti acaip umursamazli bilmiyorum bugun 2 senedir yapdigim gibi cizdim gulagacina gomdum bakalim neler olacak hasteneden cikdim turkiyeyi gorumcemi aradim aglamaya basladim esimde benle basladi cok sasirdim deniyecegiz dedi o beni cok mutlu etti.;bekleyelim gorelim allahdan umut kesilmez dilerim bu ay sonunda hersey yolunda gider ve bebisim benle olur.herkesin versin rabbim sevgiler;

toana lutfen uzulmz inan bende oyleyim senin ilk denemen mi ? sanrim ayni yasdayiz daha dur umit bitmedi yeni basladik hayata senin icin dua edicemmm

toanacımmm.ço üsüdüm canım..bigisayarda yine sorun var:126:seni sarıyorumüsüntünü payaıyorum.

meraba kizlarrr..sagolun canlarimm tesseli lerinizden dolayi hepinize tek tek tesekur ediyorumm ..hayat iste biz insanlarr dunya icinde bir sinav bir ugras dayiz buda bizim yazgimizz bunada sukur napalimm rabbime sigindimm ..rabbim yardimcimiz olsunn kaderimizde varsa birer evlat versin herbirimize cuma gunler yuzu suyu hurmetinee...canlarim zaten tessellim sizlersiniz iyikide varsiniz hepiniz sagolun arkadaslariimm

merhaba hanmllr naslsınz
şimdi ben kızımdan dolayı hiç bakamıym benmki çok az uyuyor günde 8/9 saat ancak uyuyr çok gazı var ben herhalde onu kucağa alştrımşım öyle diyrlar hiç bensiz durmuyr doğru dürüst hiç bir şey yapamıyrm kahvaltımı hazırlamaya bile onla gidiyrm acayip çığlklar atıyr kanguru ile dolaşıyrz evde
kızım bana benziyr diyrlar sadece kafasının şekli babaı geri kalanlar benm gibi. fotosunu eşime koy diyrm beni dinlemiyr boşveer diyr
ben sezeryanla doğm yaptm 39. haftasa drum yaşın geç ilk doğm ve tüp bebek hiç riske etmeylim dedi ve sezeryan la doğrdk ben biraz daha bekleyyim dedim ama sevgili druım olmaz dedi neyse allaha şükür doğrdk allah isteyen herkees nasip ertsin
sizlere bol dua ettim
burda notlar almıştım doğua giderken evde unuttm ve kayvbettim ne çok notlar almştm kızım çok gazlı
kızım üçgü arayla kakasını yaptı birde onun sancısını yaşadk

toana senin için çok üzüldüm inş.kendiliğinden hiç beklemedinğin anda gelecek

baharnaz kaç haftalk doğm yaptn nasl oldu

herese günaydın

aidecinane...hosgedin

canm merhaba sen ne yaptm bebiş olayn ne oldu daha beklemedemisin evini görmeye geldiler mi
sağlığn nasl gidiyr fazla bakamıyrm bakmaya çalışyrm ama kızım 15/20 dkka uyumuyr 4/5 saat uyanık kalıyr tüm günler böyleyiz alahtan gece fazla uyanmıyr uyanıyr ama sonra uyuyr

toana canım bende birkaçgündür gelemedim sonucuna çok üzüldüm hakkında hayırlısı inşallah birdahaki sefere pozitif sonuca ulaşırsın ya da hiç beklemediğin bir zamanda kendiliğinden gelir inşallah.
çok üzülmüşsün ama allaha sığınmışsın arkadaşım napıcan işte demek herşeyin bir zamanı var ve zamanı gelince seninde kuzun gelecek. inşallah seni daha çok bekletmez.

merye canım kolay gelsin sanada kocana söyle çok merak ediyorlar kuzumuz de belki o zaman yükler. neyse siz iyi olunda elbet birgün koyarsın resimleri.

zarpcım inşallah istanbulda yaparsan doğumu bizlerde geliriz.

kızlar hepinizi öpüyorum iyi tatiller herkese.

selam

Toana canım bende çok ümitliydim senin sonuçtan üzüldüm şimdi. Canım Rabbim çok bekletmeden evladına kavuştursun seni.

Akideciknane tedavin hayırlı olsun, güzel haberlerini okuyalım inşallah.

Knaguru annen çıkmış gözünaydın

Alabama gaz sıkıntısı için bu ( kolik) denen şey ne sıkıcı çok üzülüyorum OM-X diye bir şurup verdi dru. onu 2 gündür deniyoruz ama rahatlattığı söylenemez. En kısa zamanda foto ekliycem.

Merye süslünü kokluyorum Maşallah anneside her yere götürüyormuş. Olsun götür canım. :)
ben 37+4 te sezaryenle oldum canım. Biraz acelece olduk :)
bizim kuru sancı olayları erken başladı galiba.

ZarpDeniz beze için kafa ultrasonu yapıldı kulak arkasındki bezeler lenf bezesi deil kemiklermiş. Biraz büyüklermiş zamanla kafa büyüdükçe onlarda yerine oturcakmış. Rahatladık Allah şükürler olsun.
Senin yolcuuk ne zaman doğum burdamı olcak?
bazen giriyorum geçmişi okuyorum cevap yazacak vakit kalmadan çıkıyorum

Deniz Bulut iş düzenini oturtabildinmi?

Patikler taşındımı?

Denizverdi pc yine sıkıntı canım galiba. Tekrar görüşme oldumu ?

Cans, Maiumut, Kartopu, Herada, Tuha ... hepinize

Merhaba Arkadaslar

Biz Pazartesi gunu dogum kursuna basliyoruz, heyecanliyiz!
Darisi bu yola baskoyan, bebek sahibi olmak isteyen herkese...:13:

Merye, Hosgeldin! Evet, en kisa zamanda kizinin fotosunu istiyoruz, bayagi buyumustur.
Demek ki senin kiz cok nazli ve surekli sevgi istiyor, o yuzden de seni her an yaninda istiyor. Saglikli olsun da bunlari bir sekilde asacaksin, ise ne zaman basliyorsun, o zaman kim bakacak bebege? Gaz icin Alabama'nin bebegi evirme-cevirme yontemi var, biraz gerileri okursan sanirim bulursun cunku Baharnaz'a tavsiye etmisti. Ben de bebek bakimi ve gelisimi ile ilgili bir cok sey okuyorum ama gercek hayatla nasil bagdastiracagiz gorecegiz.:26: Cok kolay gelsin, arada yaz.

----Tecrubeli Annelerden Alinti---
kızlar gaz problemi biz çok yaşadık benim oğlum kolik sancısı çekti tam 3 ay boyunca
gaz sancısı için birkaç yöntem söyleyeyim

1 çay kaşığı anne sütüne 1-2 bıçak darbesiyle kazınmış muskat (çok işe yarıyo )

acı elma yağıyla ayak tabanlarına ,karnına masaj oda çok rahatlatıyor

birde gün içinde bebekler için olan rezene çayı rahatlıkla verebilirsiniz

buarada pişik için en iyi tedavi zeytin yağı ve genelde bebeğinizin poposunu su ile ıslatılmış pamukla silip mutlaka iyice kurulayın

ıslak mendil kullansanız bile bir kurulama beziniz olsun onunla mutlaka kurulayın o zaman pişik yaşamazsınız
-------------------------------------------

Ruzgar deniz'den alinti
inşallah canım, göreceksiniz tabii :) zaman nasıl geçiyor anlamayacaksın bile, önce şu 40'ımız çıksa diyordum, sonra gaz problemi yüzünden şu üç ay bitse diyordum, sonra dişler başladı, aman 6 aylık oldu, 9 aylık oldu, emekledi, yürüdü derken bir baktım bir yıl geçmiş yaşımız gelmiş bile... sizlerin de böyle olacak :) hayatım, öncelikle gaz yapıcı şeyler yemekten kaçınman gerekiyor, ayaklarını ve kendini kesinlikle üşütmemelisin, bunlar bebeğin gazlanmasına sebep olan başlıca şeyler, yine de ne yaparsan yap bu gaz kaçınılmaz oluyor, sadece asgariye indirmiş oluyorsun çünkü sindirim sistemleri tam gelişmediği için yaşanıyor maalesef... unutmadan bir şey daha söyleyeyim canım, ne olursa olsun poposuna bir şey değdirme, o hatayı ben bir kere yaptım (kabız olmuştu Rüzgar), doktorumuz kesinlikle bir daha yapmamamı söyledi, hatta fitil bile çok çok gerekmedikçe kullanmamamı önerdi, ki sadece aşı olduğunda ateşlenmemesi için fitil koymuştum... son aşımızı yaptırdığımda sadece Calpol şurup içirmemi önerdi hemşire, sadece ateşi 38'i geçerse fitil koy dedi, çok şükür ateş falan olmadı... yani kısacası popodan uyarmak çok sakıncalıymış... şimdi gelelim gazı önleyebileceğimiz şeylere... ben bir çok şurup denedim (bitkisel tabii) en iyi metsil geldi, Nurse Harveys, Babuline gibi bir sürü şey denedim... mesela başka bir arkadaşın bebeğine de Babuline iyi geldi... bebekten bebeğe değişiyor sanırım... her gaz sancısı geldiğinde -ki bu ağlamaları yakında anlayacaksın hangisi gaz, hangisi açlık ya da başka bir şey- ayaklarının altına acı elma yağı sürerek masaj yap ve ayaklarını sıcak tut, aynı şekilde karnına da bu yağla hafif hafif masaj yap saat yönüne doğru, sonra ılık bir ütüyle ısıttığın ılık havluyu (aman sıcak olmasın dikkat et) karnına koy ve yüzüstü (karnı senin elinin altında ayakları yere sarkacak şekilde) dizlerinin üstüne yatır ve sırtına hafif pıt pıt yap... yüzüstü yatağına da yatırabilirsin ve pıtpıtlayabilirsin ama bu pozisyonda iken yanından ayrılma canım, arada sırada yine aynı işlemleri yapıp yan da yatırabilirsin ve sırtını sıvazlayabilirsin... acı elma yağını aktarlarda bulabilirsin... ben ayaklarına bazen sıcak su torbası da koyuyordum Rüzgar'ın... buna kolik sancısı da diyor doktorlar ama akşam üstü başlarmış falan filan.... bizimki bütün gün kolik sancısı çekiyordu ve saç kurutma makinesi, süpürge sesi, araba ile gezme vs. vs. vs. ben hepsini denedim ve tesadüf eseri yarayan tek şeyin mutfaktaki ocağın üzerindeki aspiratörün sesi olduğunu keşfettim... bunları bir dene bakalım, işe yaramazsa başka şeyler düşünürüz canım, kolay gelsin sana :) oğlan her uyuduğunda yat sen de uyu ve dinlen, yorgunluk ve uykusuzlukta sütünün azalmasına sebep olur, dikkat et... tecrübe ile sabittir canım :)

-------------------------------------------

Baharnaz, beze ile ilgili sorun olmadigina sevindim canim, gozunuzaydin. Elin nasil, sancilarin bitmistir umarim. Biz Haziran'in sonuna geliyoruz insallah, su an 41 dereceyi gorduk, yazi burada dusunemiyorum!

Alabama, dogum Istanbul'da olursa mutlaka Mert abiyle bekleriz.

Herada, 38.haftan bitti canim sanirim, nasilsiniz?

Maiumut, sana da merhaba!:80:

Denizverdi, sana da iyi hafta sonlari ve bu hafta basinda da guzel haberlerini bekliyoruz.:79:

Kangurum mu Kartopu mu tarif istemisti hatirlayamadim, simdi yaziyorum.:26:

Pastane Pogacasi

2 yemek kasigi toz seker
1 tatli kasigi cabuk kabaran maya
1 cay bardagi ilik sut
1 cay bardagi ilik su
3 yemek kasigi ermis margarin yada tereyag
1 cay kasigi tuz
1 tatli kasigi mahlep
2 yumurta ( birinin sarisi yuzune surelecek)
3 su bardagi un

Peynir+maydonoz
Uzerine serpmek icin corekotu

Patikler, bu tarif sana da lazim olabilir yakinda misafir agirlamaya baslayacaksin ya...

Sevgiler hepinize...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…