38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bence bugun gır sonra sonucu alana kadar gırme tutunma uc gun ıcınde oluyor ya tutunma olduktan sonra riske edecek birsey yapmamak lazım dr a sor ama ben hatırlamıyorum belkide hic gırme diyebilir.

selam tuha...hayırlı olsun aşılaman.daha önce yasmıştım.sanırım görmedin...ben 3 aşlıama denemiştim.bana aşılama sonrası o hafta için gün aşırı ilişki vermişlerdi.destek olarak..ama sen önce druna sor derim.

Son düzenleme:
Canım doktora sordum siz günlük yaşamınıza devam edin diyor.dikkat etmeniz gereken bir şey yok diyor da doktorlar için hava hoş tutup tutmaması bizim kadar önemli değil ki .O yüzden deneyimli arkadaşilardan öneri almak istedim yalnızca bu süreçten geçenler derdimizi anlar

selam alabama....
mertin yeni resmi yok mu.....
geldi canım eşim çoktan geldi.yakında bir daha gidecek...bizde şimdilik yeni bir gelişme yok 4 gün sonra arayıp randevu alacağım.hayırlısı..görüşmeden sonra kararımısı kesinleştireceğiz ev konusunda.eşim ev konusunda kararsız..eskiyi onarmak yeniden daha pahalı..aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık hesabı:44:

zarp hocam...neee egeye mi......bayılan ikon
hocam sizin kız çok gezgin olacak söyiyiiim..güney koreden yola çıktı..istanbul,muğla,istanbul,birleşik arap emirlikleri derken.şimdi de ege...ne şanslı çocukdaha dünyaya gelmeden dünyayı geziyor

merhaba işe başladım ama yeni bölümde başkalarının yanında oturup işe bakıyorum. kendi pcm yok henüz o nedenle gündüz giremiyorum akşam da haliyle yazacak az vakit oluyor.

tuha aşılama doğal yoldan hamile kalma gibi istediğini yapabilirsin. çatlamayan veya arkadan gelen yumurta olabilir diye aşılamanın ertesi günü ve devam eden haftada da gün aşırı ilişki öneriliyor. şansın bol olsun.

merhaba kizlar bu siteye gireli 2 yil oldu evlenelide 2 yil ama ben biraz gec evlenelerdenim 2 yildir neler cekdigimi bu forumlarin diger bolumlerindeki arkadaslarim bilir.ben severk evlendim yabanci bir ulkeye geldim 38 yasinda evlendim her ay evlendim evleneli bekledim ama hep husran yasadiklari psikolojim destek olmayan bir es kavga doguslerle gidilen dr lar vs vs velhasil benim tuplerm tikali cikdi 2 yil sonunda nihayet tedaviye basladim tek care tup bebek basladik bir yola subatta verilen kanlar randevular ve nihayet burdaki prosedure gore yarin imzalanacak belgeler.ve birkac gun sonra igneler sonra yerlestirme neler yasaya yasaya buraya geldim.bakalim tutacakmi ama tabiiki dusuk ihtimal yasdan oturu yanliz soyle bir sey oldu bana icimde hic ama hic bir sey kalmadi ne hissediyorum ne heyecan duyuyorum buda enteresan.

slm kizlarrr gunaydinnn...bugun giittik test olduk bakalimm belki aksam ustu hayirli haber alirizz artik ..hangisi hakkima hayirliysa o olsun diyorumm ama.,.icim biraz burukbiraz hejcanliyimm emeyimin bos olmasini istemiyorumm rabbim bu defa yuzumuze bakk ltf..dua edin kizlarr

meraba EKIDECIKNANE...HOSGELDIN CANIMM EVET .. BENDE GEC EVLENDIM VE TEK CAREM TUP YANI NAPALIM RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUNN BU YOLDA ..EMEK VERENLERIN ICINDEDE BIZLERIN RABBIM KUCAGIMIZI DOLDURSUNN INSALLAHH...CANIMM RABBIM BUYUK.. UZULUREK ELEDEN BIRSEY GELMIYO TTATLIMM SEN HANGI ULKEDESINN..SIMDI KAC YASINDASIN ..CUNKI BENDE YABANCI ULKEDEYIMM ..RABBIM GURBET ELLERDE BIZI BOYNU BUKUK BIRAKMASINN ..YANLIZ KOYMASINN INSALLAHHHH

Meryecım meraba lar hayırlı sabahlarr tatlımm..bugun kızlar nerde ya ugramamıslar yoksa uyuyorlarmıı:93:..uyanın kızlarrrrr Sabah olduu kele

Canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

cnm ben simdi 40 yasindayim belcikadayim biraz evvel bir torba igne ile geldim hersey basladi bakalim dilerim umitli olur.sen hangi uledesin kac yasindasin?

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. toana , zarpdeniz , denizverdi , alabama , maiumut , kartopu ve diğer arkadaşlarım.
annem çok iyi çok şükür hastaneden çıktı ve eve geldi. bu hafta sonu bir sürpriz yapıp anneler günü için gideceğim yanına.
toanacım haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
biraz önce sağlık ocağındaydım ilaç yazdırmaya gitmiştim burada var olan bir çocuk yetiştirme kurumu var yedi günlük bir bebek gelmiş hemde kız okadar masumdiki canım öylece uyuyordu. arkadaşım anne babasının bilinmediğini söyledi içim bir anda al eve git senle büyüsün dedi ama denemeden yapamam bu yaz denemeliyim belki sonra... nebileyim belkide olur diyorum kendime.

Meraba kanguru..canım malesef bu defada tutturamadımm hamıle deyılmısımm ..bırkere daha yıkıldımm cok kotuyumm

Hayat ıste bızler ıstıyoruz guzel rabbım vermıyo ıstemeyende doguru dogurup saf masum bebeklerı sokaklara atıyor rabbımın ıslerı ..tabıı o en guzelını bılır ..ama arkadasım umıtlerım yıkıldı bır kez daha hıc bukadar aglamamıstımm Cok kotuyumm rabbım gor artık lffennn:85::85::85:

Cnım ya inan çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu ama vazgeçme bak bugün hıdrelez iyi dileklerde bulun Rabbim mutlaka duaları işitendir .Allah senin kucağını boş bırakmıyacak bak görürsün

Tuha sagol arkadasım ınsallah rabbım hıcbırımızın kucagını bos bırakmasınn ınsallahhh..evet bu gece cok dua edıcemm hepımıze ınsallah rabbım merhamet etsınn

toana uzuldum ...bu durumda ınsanın elınden bır sey gelmıyor...lutfen sen de guclu ol ..ınşallah sen de bır gun mutlulugu yakalayacaksın ...

Merhaba Arkadaslar,

Bugun tum gun disaridaydim, yeni geldim eve...

Toana, aslinda umidim vardi sizden...Bu sefer farkli bir doktorla, farkli bir tedavi ile baslamistiniz ama hayirlisi...Soylenecek bir sey yok, cok gecmis olsun ve bir dahaki sefere insallah diyorum. Doktorunuza gidin ve tedavi sonrasini mutlaka gorusun, artilari eksileri detaylica degerlendirin. Olumsuz olmasinin nedenlerini sorun ve bir dahaki sefer icin neler yapabileceginizi konusun. Kendinizi hem psikolojik hem de maddi olarak hazir hissettiginizde yeniden baslarsiniz.:13:

Tuha, arkadaslar cevap yazmislar. Umarim sizden olumlu haberler aliriz, bol sanslar.

Deniz Bulut, yeni ofisin hayirli olsun, umarim sana yakinda yeni bir pc ayarlarlar. Batu nasil? Is, ev, Batu, bakici nasil gidiyor?

Cans, nasilsin?

Denizverdi, evet benim kizim simdiden geziyor, oraya gelis yolculugu biraz zorlu olacak ama dayanacagiz.

Kangurum, anneciginin ciktigina sevindim, gozunuzaydin. Harika bir surpriz onu bekliyor desene...

Herada, umarim iyisiniz ikiniz de canim. Kontrolunuz nasil gecti?

Baharnaz, nasil yeni annemiz ve bebegimiz? Kulak arkasi beze icin doktora gidecektiniz, nasil gecti canim?

Alabama, demek ultrason fotolarinda tuyo oldugunu sonradan anladin, daha yakindan bakayim o zaman. Gerci son kontrolde doktorumuz bir poz yakalayamadi, bir bilse o fotolara her gun bakip avundugumu...

Altinyunus, bir suredir yazmamisin canim...

Akideciknane, Hosgeldiniz ve bol sanslar! Ne demisler hayat 40'inda baslar! Son tedavimde doktorum 40-43 yas hastalarinda pespese cok basari elde ettiklerini gururla soylemisti.:13:

Sevgiler Herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…