Merhabalar arkadaşlar dün aşılamam oldu biraz stres yaptım bir kere o koltuğa yatmak beni zaten çok kötü yapıyor kürtajlarım aklıma geliyor o koltuğa gelince .Dün bütün gün evdeydim hiç yataktan kalkmadım .Bugün işe geldim ama çok zorlamıyorum kendime söylediğiniz gibi çok su içiyorum .Yalnız cinsel ilişki konusunda bilgisi olan var mı yani şansımı artırır mı bilgilendirirseniz sevinirim .
Merhabalar arkadaşlar dün aşılamam oldu biraz stres yaptım bir kere o koltuğa yatmak beni zaten çok kötü yapıyor kürtajlarım aklıma geliyor o koltuğa gelince .Dün bütün gün evdeydim hiç yataktan kalkmadım .Bugün işe geldim ama çok zorlamıyorum kendime söylediğiniz gibi çok su içiyorum .Yalnız cinsel ilişki konusunda bilgisi olan var mı yani şansımı artırır mı bilgilendirirseniz sevinirim .
Canım doktora sordum siz günlük yaşamınıza devam edin diyor.dikkat etmeniz gereken bir şey yok diyor da doktorlar için hava hoş tutup tutmaması bizim kadar önemli değil ki .O yüzden deneyimli arkadaşilardan öneri almak istedim yalnızca bu süreçten geçenler derdimizi anlar
slm kizlarrr gunaydinnn...bugun giittik test olduk bakalimm belki aksam ustu hayirli haber alirizz artik ..hangisi hakkima hayirliysa o olsun diyorumm ama.,.icim biraz burukbiraz hejcanliyimm emeyimin bos olmasini istemiyorumm rabbim bu defa yuzumuze bakk ltf..dua edin kizlarr
meraba EKIDECIKNANE...HOSGELDIN CANIMM EVET .. BENDE GEC EVLENDIM VE TEK CAREM TUP YANI NAPALIM RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUNN BU YOLDA ..EMEK VERENLERIN ICINDEDE BIZLERIN RABBIM KUCAGIMIZI DOLDURSUNN INSALLAHH...CANIMM RABBIM BUYUK.. UZULUREK ELEDEN BIRSEY GELMIYO TTATLIMM SEN HANGI ULKEDESINN..SIMDI KAC YASINDASIN ..CUNKI BENDE YABANCI ULKEDEYIMM ..RABBIM GURBET ELLERDE BIZI BOYNU BUKUK BIRAKMASINN ..YANLIZ KOYMASINN INSALLAHHHH
Meraba kanguru..canım malesef bu defada tutturamadımm hamıle deyılmısımm ..bırkere daha yıkıldımm cok kotuyumm
Hayat ıste bızler ıstıyoruz guzel rabbım vermıyo ıstemeyende doguru dogurup saf masum bebeklerı sokaklara atıyor rabbımın ıslerı ..tabıı o en guzelını bılır ..ama arkadasım umıtlerım yıkıldı bır kez daha hıc bukadar aglamamıstımmCok kotuyumm rabbım gor artık lffennn:85::85::85:
Meraba kanguru..canım malesef bu defada tutturamadımm hamıle deyılmısımm ..bırkere daha yıkıldımm cok kotuyumm
Hayat ıste bızler ıstıyoruz guzel rabbım vermıyo ıstemeyende doguru dogurup saf masum bebeklerı sokaklara atıyor rabbımın ıslerı ..tabıı o en guzelını bılır ..ama arkadasım umıtlerım yıkıldı bır kez daha hıc bukadar aglamamıstımmCok kotuyumm rabbım gor artık lffennn:85::85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?