38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

meraba kizlarr iyisiniz umarimm benimde misafirlerim vardi yeni gittiler..boyle iste..

akideciknane..slm tatlimm ..tabiki siskinlik olucak normal o ignelerden oluyor ..canim sana doktorunuz bilgi vermedim ki canimm..simdi p tesi bakarlar ikiye cikarirlar igneleri diyicem ama sen bir sabah bir aksam yapiyorum diyorsunn..benim ilk 3 deneme yaptigimda uzun protokoldu once aksamlari 1 ignem olurdu ,daha sonra kontrole giderdim yumoslarin durumuna gore yumurta buyultucu igne yani besleyici igne verirlerdi..20 25 gun igne yapiliyordumm yorucuydu tabbi..ama bu defaki denememde kisa protokol yapti doktor sabah ignemi yapiyordum 5 gun kadar sonra yumoslera bakip doktor ikinci ignemi verdiler yani 3 ampul denemistimm seninkide biraz daha farkli herhalde..ama bu defa gidersen bilgi al doktorundan canim kolay gelsin opuyorrumm

slm cnm evet ya cok kotu ama siskinlik her neyse bari ise yarasada sissem.bak canim adetin ikinci gunu basladim aksamda monepur o 4 toza bir ampul demekki bu kisa protokolmu yarin ultrason ve kan var yarin 8 inci gun ne gunu toplaniyor bu yumoslar sekerim kac gun surecek beni aydinlatsan kocaman optumm

canimmmm bilgilerin icin gerckden cok tsk ederim yarin benim 8 inci gunum yarin ultrasonum var ve kan vericem.igeneyede adetin 2 inci gunu kan tahlilinden sonra basladim dr talimatinlaa.yarin da gdicem bakalim ne zaman toplucaklar yarin size yazarim sonuclari ay ne ugras degilmi allahim nasip ederde bebisime kavusursam diyecegim ki seni bulmak icin cook ugrasdimm

Güaydın Kızlar,

Bilgiler için teşekürler arkadaşım...

Sağ ol canım. Amiiinnnnnnnnn.........

merhaba arkadaşlar...
benim daha önce bir tüp bebek deneyimim olmuştu...
elimde kan sulandırıcı iğneler ve o transferden sonra rahime sıkılan jellerden kaldı...
ihtiyacı olanlara hiç bir ücret talep etmeden yollamak istiyorum...
eğer ihtiyacı olan varsa benimle özelden irtibirata geçebilir...

herkese merhaba

teşekkür ederiz teyzeleri güzel temennileriniz için.

alabama, okurken gözlerim doldu.benzer şeyler yaşadık doğumda.ben hemşireleri kıskanıyordum biliyor musun?bi ziyaretimde yalvarmıştım ne olur yanına gireyim kucağıma alayım diye.izin vermemişlerdi.ama halime çok üzülmüş olacaklar ki biberonla besleyip, vücudunu yağlayıp, altını alıp bir de camın önüne getirmişler camın arkasından sevmiştim kuzumu.ay bak tutamadım kendimi şimdi.mert bebeği öp kokla benim için annesi.

kizlar selammmmm ben simdi geldim sabah kan verdim ultrasona girdim yumoslarim kac tane bilmiyorum ama sadece 7.4 mm kcuk daha bu normalmi acaba adetimin 8 ingunu bugun demin aradilar normal dediler 3 gun daha igne olucam sonra kan ve ultrason ama ilaclara tepki iyi oldugunu soylediler dozunuda arttirmadilar bu iyi mi degil mi?yahi ne zaman olucaklarda toplucaklar

Akıdecıknane..slm tatlımm..senın tedavın bıraz daha farklı gıbı ..daha kucuk yumoslarınn..ınsallah guzel gelısırlerde guzel guzel bebek olurlar sana canımm..nekadar sans verıyor doktor sıze..bırsey sormuyormusunuzz..doktorunuza..

insallah cnm rabbim hepimize versin dr la basdan konusduk ama biliyorsun bizim yaslarda yuzdeler dusuyor YUZDE 35 ilk seferde ama allahin isi belli mi olur;valla daha once hic tedavi olmadim bilmiyorum ama bugun kucuk oldugunu duyunca benimkiler cucemi dedim.persembe ne olacak bakalim ama az ve kucuk olsa ilac dozu artirirlardi sanirim bakalim cnm ya?sende varmi biseyler?

iyi aksamlar akideciknane..yok tatlim ya ben yeni basarisiz bir deneme yasadim biraz daha bekliycez cunki bu isler hemmaddi hem manevi yikiyo bizleri ..napalim rabbim baska telas vermesinn..nediyim bizim yuzumuze baksinda birertane versin evlatt insallahh..evet canim bizim yaslarda biraz zor am allahtan umt kesilmezz rabbim buyukk..

denizverdiciyimm canim arkadasim hic yazmiyon coktandir kizz..iyimisin canim benimm..naptin senin kizdan ne haber insallah biran once dogar kac gun kaldi dogmasina kele..hadi bekliyoruzz gelsin gayri senin susluuu:78:

günaydın güller

toana canım.yazamadım haklısın.havalar güzel ya..gezdiriyorum kendimi
yeni işine alıştınmı nasıl gidiyor:26:

selam alabama...yazını okuduktan sonra cans hocanın mert hakkındaki düşüncelerini iyice destekler oldum.mert teşekkür etmiş hemşireye.vefa borcunu ödemiş bu şekilde...zaten gönlümde de aklımda da hep inanırdım.bebekler çocuklar bizleri ,söylediklerimizi herşeyi anlıyorlar..sadece gelişimlerini tamamlayamadıkları için net cevap veremiyorlar..anneler bu yüzden yarım yarım anlattığı hereyi anlıyorlar..
evet evet.mert indigo çocuk olabilir...

bizim kursta bir arkadaş var.oğlu... normal yaşından 2 yaş ilerideymiş.. çocuk daha sanırım 2 ye gidiyor.ama davranışları edası sanırsınız büyük genç bir adam ,delikanlı.hayran olursun..bir de karizmatik..katalok ve reklam çekimlerine gidiyor ayrıca..ileride tv de başarılı biri olarak görürsem hiç şaşırmam.maşallah diyorum hep...merte de maşallah.bütün yavrulara maşallah

hııııı... naçizane uyarım..bu çocuklar özel çocuklara giriyor.kurstaki bigilerime dayanarak söylüyorum.. aykuuusu...yazılışı yanlış oldu biliyorum ama anlamışındır.ölçülüp normal üstü ise gerilememesi açısından ayrı okullarda okumasını salık veriyor hocamız..ebette ki zeka ölçümüne göre..
merti kocaman öptüm..
sahi... sizin düğün yokmuydu bu ay:26:

bahar....
evet gözleri seni andırıyor enesin...büyüdümü enes... yeni resimler isterim.ellerin nasıl oldu..

akideciknane...ilaçlara iyi cevap veriyormuşsun..bu iyiye işaret..inşallah böyle devam eder.

toana...
canım bu ay sonu görüşmeye gideceğiz kuruma... daha var doğuma keleeeeeeeee....

havalar güzel..kimse evde olmak istemiyor sanırım.. başta ben...güneş,kuş sesleri,cirik cirikler....

herkese selam

Son düzenleme:

GUNAYDIN canimm evet iyi cevap veriyormusum ama daha yumoslar buyumemis cnm ya ignelere devam ignelerde beni fenayapmaya basladi persembe bakalim gene ultrason kan ne olacak sen iyi misin?

gunaydiin arkadaslarrimm gununuz aydin olsun rabbim gonlunuzde ne varsa onu versin insallahhh

denizverdiciyim:79: .ise gitmiyorum simdilik bakalimm gelen teklifleri degerlendiricemm

Alabama ..canım benım nasılsın taze anne ..bebeyın nasıl ..ee artık yavas yavas buyurr .annesı op yerıme kokla ve dua et bızzler ıcın ..tatlım rabbım sana bagıslasınn..allahım annelık duygusunu bızlerede tattırsınn ınsallahh..opuyorum senı ve bebeyını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…