38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet canım ben senin kadar uzun yaşamadım belki ama inan yüreğim ağzımda geçti o bir hafta. çok şükür ikimizde güzel yavrularımıza kavuştuk sonunda. hayat bir sınavmış her aşamada ben de bunu anladım tüm olanlardan sonra.ve sınavlar bitmiyormuş. insan bazı şeyleri yaşamadan ne de olsa tam anlayamıyor. o yüzden hep daha kötüsünü verme allahım vermediklerin için de şükrediyorum diyorum. koklarım hayatım sende güzel oğlunu Umut unu benim için kokla.

allah herkesin çoluğunu çocuğunu bağışlasın hepsine güzel ömürler versin. ben benim çocuğum şöyle böyle diye bakmıyorum hiçbirzaman ama Semra hemşireye öyle davranması beni çok duygulandırdı ve mutlu etti sadece çok şükrediyorum. tabii ki iyi bi adam iyi bir insan olmasını çok isterim. saol güzel sözlerin görüşün için hayatım. allah sana da nasip etsin böyle anları. hatta her anneye nasip etsin ben de böylece ilk koltuklarımın kabarışını bu şekilde hatırlayacağım.
saol canım herzaman sizler için dua ediyorum ve sizlerden aldığım hamile haberleri beni daha çok mutlu ediyor inşallah sizlerde bu duyguları tadacaksınız zamanı gelince. gönülden inanıyorum.

alabama mert e maşallah. hem yakışıklı hem vefalı desene. inşallah hep böyle devam eder

akidecıknane süreç normal işliyor. perşembeye büyümüş olurlar. belki toplama günü de belli olur

buda bugün batu havalar fazla ısınınca öğlen azıcık soyunduk

Arkadaşlar bugün aşılamadan sonra 14. günüm kan tahlilimi yaptırdım değer 8.5 çıktı doktor iki gün sonra tekrar bakalım dedi iyice karıştım beklemek çok zor bilgilerinize ihtiyacım var

maşallah Batuya yaz gelince hep böyle giydiricez ne güzel bende dün pusetle gezdirirken sadece hırka giydirdim şimdi uyuyo kalkınca yine gezmeye çıkarcam. yarından sonra hava yine yağmurlu galiba bugünlerin kıymetini bilmek lazım. çızgılı badisini yesinler.

tuhacım testi tekrarlayınca bakalım nolcak inşallah katlanarak gider. bu günler biraz zor geçer bilirim insan hamileyim diyene kadar stres yaşıyor. yeterki hamile ol. karışman normal değer biraz düşük ama hala umut var öyle olmasa tekrarlatmazdı testi.

selam canm maşallah allah bağışlasın canm bebşleriizi amin ya benmki çok zr kaka yapıyr sen hergün mü veriyrdn zeytinyapını bugün 5 gününmz zeytnypı vermiştim sabah dayanamdı bebğim çok çığlkklar atınca fitil verdim hiç uyuyamıyr gündüzleri gece de aralda kalkıyr

allah bağışlasın canm

selm hanmılar
geçenlerde meryem için kurban kestirdim ilk fırsaatta kestirecem demştim savbahtan kızım yeni uyudu fitili koydm öyle uyudu ama daha kaka yapmamış ilk defa bu kadar uzadı 15 gündür biz böyleyiz dr a sordm sütün mi ytmiyr dedi kilo alyr dedim idrar kültürü yaptıalım dedi onun yaptracam da birazdaha bekliyrm belki yoluna girer kitaplarda hep normal diyr ama böyle sürmesinden hi bahsetmiyrlar
bende sabahtan bir kahvaltı yaptım şimdi akşam yemeği için uğraşacam o kadar çok evişim varki hiç bakamyırm buraya da pek bkamıyrm

41 yaşındayım ve 8 haftalık hamileyim, bir konuda endişem var , bu yaşta risk faktörleri yüksek biliyorum ama mutlaka dr lar amniyosentez istiyor mu? Aranızda amniyo sentez yaptıran var mı?

gerçekten hiç unutulmayacak bir anı merte anlatasaın canm yerim ben merti bende bir aara çok kötü olmştum ağlıyrdm sonra kızıma meme vermek için aldım kucağıma kızım bana o kada farklı baktıki kesin üzüldüğümü anlamşıtı geçekten bebekler ama ruhları bebek değl onlarda kocamn bir ruh var
allah bağşlasın canm sürekli dua ediyrm

Tuhacım canım ınsallah hamılesındır allah buyuk ..beklemek zor ama sonunda bebeyın gelsınde bekle bıraz daha tatlımm..

Meryecım tatlım sagoll..ıyıolmaya calısıyorum zaman ılac gıbı ama ..yerı gelıyo oda ıslemıyo..napım canım allahtan umıt kesılmıyor rabbım benıde gorsun dıyorum dua edıyorum herzaman supesızkı allahım duyuyordurr,,sen nasılsın ..maasallahh kızın cok tatlı rabbım bagıslasınn ınsallahh

41 yaşındayım ve 8 haftalık hamileyim, bir konuda endişem var , bu yaşta risk faktörleri yüksek biliyorum ama mutlaka dr lar amniyosentez istiyor mu? Aranızda amniyo sentez yaptıran var mı?

hayırlı olsun hamileliğin,benim doktorum direk amniyosentez dedi. bende geçem hafta yaptırdım.15 gün sonra sonucunu alacağım.bende senin yaşındayım , doktorum başka hiçbir testi gerekli görmedi (2 li ,3 lü) en garanti amniyosentez dedi. bizde yaptırdık. inşallah güzel sonuç alacağız.

Son düzenleme:
Canende..hayırlı olsun canım..sen tup bebekle hamıle kaldın deyılmı tatlımm..

Benim 4 tüp bebek deneyimim oldu ilk ikisi tutmadı 3. tuttu ama boş gebelikti, çok üzüldüm tabii ondan 3 ay sonra spontan gebeliğim oldu, o da boş gebelikti. Bir defa daha denedim gene olmadı. İki darbe yaşayınca son bir defa daha tüp bebeğe gitmek istiyorduk ağustosta, sonra tesadüfen bir dr la tanıştım ve bana ve eşime iki ilaç yazdı bu ilaçları kullandıktan 1,5 ay sonra hamile kaldım.

Son düzenleme:

Canım doktorun ismini verebilirmisin belki bizede yardımzı dokunur

kızlar selam...

arada bir topicinize uğruyorum birkaç kezde yazmıştım...uzun zamandır hiçbir topice uğramıyordum...41 yaşındayım kendiliğinden 3 hamileliğim var hepsi düşükle sonuçlandı..son iki hamileliğim geçen yaz oldu,düşüklerden sonra istanbuldan antalyaya taşındım ve burada çok iyi bir tüp bebek merkezi ve çok iyi bir doktor buldum...doktorum benim ve eşimin bütün tahlillerini kromozomda dahil yaptı,ikimizde çok iyiyiz şükürler olsun...rahimle ilgili de hiçbir sorun yoktu ve 3 ay daha doğal yolu dene dedi ama ben en azından bu üç ay dahilinde bi aşılama deneyeyim dedim ve bin pişman oldum çünkü tıkır tıkır işleyen adet düzenimi altüst etti falan filan derken nisan sonunda doğum kontrol ilacı ile tüp bebek için adım atmış oldum...bu cuma Gonal f 450 ile iğnelere başlayacağız tabii umarım ki bi aksilik çıkmaz ise...dün muayene etti doktorum ve sağ tarafta 8 sol tarafta 12 folikül olduğunu ve bunun çok iyi olduğunu söyledi...siz ne dersiniz tecrübe sahibi olarak,bu folikül meselelerinden çok anlamıyorum...folikül sayısının rezervle alakalı olduğunu biliyorum elbet ama yinede 3 düşükten sonra kaliteli yumurta çıkıp çıkmayacağından emin olamıyorum...yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…