evet canım ben senin kadar uzun yaşamadım belki ama inan yüreğim ağzımda geçti o bir hafta. çok şükür ikimizde güzel yavrularımıza kavuştuk sonunda. hayat bir sınavmış her aşamada ben de bunu anladım tüm olanlardan sonra.ve sınavlar bitmiyormuş. insan bazı şeyleri yaşamadan ne de olsa tam anlayamıyor. o yüzden hep daha kötüsünü verme allahım vermediklerin için de şükrediyorum diyorum. koklarım hayatım sende güzel oğlunu Umut unu benim için kokla.herkese merhaba
teşekkür ederiz teyzeleri güzel temennileriniz için.
alabama, okurken gözlerim doldu.benzer şeyler yaşadık doğumda.ben hemşireleri kıskanıyordum biliyor musun?bi ziyaretimde yalvarmıştım ne olur yanına gireyim kucağıma alayım diye.izin vermemişlerdi.ama halime çok üzülmüş olacaklar ki biberonla besleyip, vücudunu yağlayıp, altını alıp bir de camın önüne getirmişler camın arkasından sevmiştim kuzumu.ay bak tutamadım kendimi şimdi.mert bebeği öp kokla benim için annesi.
allah herkesin çoluğunu çocuğunu bağışlasın hepsine güzel ömürler versin. ben benim çocuğum şöyle böyle diye bakmıyorum hiçbirzaman ama Semra hemşireye öyle davranması beni çok duygulandırdı ve mutlu etti sadece çok şükrediyorum. tabii ki iyi bi adam iyi bir insan olmasını çok isterim. saol güzel sözlerin görüşün için hayatım. allah sana da nasip etsin böyle anları. hatta her anneye nasip etsin ben de böylece ilk koltuklarımın kabarışını bu şekilde hatırlayacağım.selam alabama...yazını okuduktan sonra cans hocanın mert hakkındaki düşüncelerini iyice destekler oldum.mert teşekkür etmiş hemşireye.vefa borcunu ödemiş bu şekilde...zaten gönlümde de aklımda da hep inanırdım.bebekler çocuklar bizleri ,söylediklerimizi herşeyi anlıyorlar..sadece gelişimlerini tamamlayamadıkları için net cevap veremiyorlar..anneler bu yüzden yarım yarım anlattığı hereyi anlıyorlar..
evet evet.mert indigo çocuk olabilir...
bizim kursta bir arkadaş var.oğlu... normal yaşından 2 yaş ilerideymiş.. çocuk daha sanırım 2 ye gidiyor.ama davranışları edası sanırsınız büyük genç bir adam ,delikanlı.hayran olursun..bir de karizmatik..katalok ve reklam çekimlerine gidiyor ayrıca..ileride tv de başarılı biri olarak görürsem hiç şaşırmam.maşallah diyorum hep...merte de maşallah.bütün yavrulara maşallah
hııııı... naçizane uyarım..bu çocuklar özel çocuklara giriyor.kurstaki bigilerime dayanarak söylüyorum.. aykuuusu...yazılışı yanlış oldu biliyorum ama anlamışındır.ölçülüp normal üstü ise gerilememesi açısından ayrı okullarda okumasını salık veriyor hocamız..ebette ki zeka ölçümüne göre..
merti kocaman öptüm..
sahi... sizin düğün yokmuydu bu ay:26:
saol canım herzaman sizler için dua ediyorum ve sizlerden aldığım hamile haberleri beni daha çok mutlu ediyor inşallah sizlerde bu duyguları tadacaksınız zamanı gelince. gönülden inanıyorum.Alabama ..canım benım nasılsın taze anne ..bebeyın nasıl ..ee artık yavas yavas buyurr .annesı op yerıme kokla ve dua et bızzler ıcın ..tatlım rabbım sana bagıslasınn..allahım annelık duygusunu bızlerede tattırsınn ınsallahh..opuyorum senı ve bebeyını
Eki Görüntüle 196148 Eki Görüntüle 196146 Eki Görüntüle 196147
alabama mert e maşallah. hem yakışıklı hem vefalı desene. inşallah hep böyle devam eder
akidecıknane süreç normal işliyor. perşembeye büyümüş olurlar. belki toplama günü de belli olur
buda bugün batu havalar fazla ısınınca öğlen azıcık soyunduk
Eki Görüntüle 196148 Eki Görüntüle 196146 Eki Görüntüle 196147
alabama mert e maşallah. hem yakışıklı hem vefalı desene. inşallah hep böyle devam eder
akidecıknane süreç normal işliyor. perşembeye büyümüş olurlar. belki toplama günü de belli olur
buda bugün batu havalar fazla ısınınca öğlen azıcık soyunduk
Eki Görüntüle 196270 Eki Görüntüle 196269 Eki Görüntüle 196268 Eki Görüntüle 196273 Eki Görüntüle 196272 Eki Görüntüle 196271
Omer Yiğit'im 19 Mayıs ta 10 aylık olacak arkadaslar..
Eki Görüntüle 196270 Eki Görüntüle 196269 Eki Görüntüle 196268 Eki Görüntüle 196273 Eki Görüntüle 196272 Eki Görüntüle 196271
Omer Yiğit'im 19 Mayıs ta 10 aylık olacak arkadaslar..
denizbulutcum ..esterya ..maasallahh..yavrulariniza allahim bagislasinn cok tatlilarr ..ALLAHIMM ESIRGESINN
hay allah seni napmasın emi ağlattın beni şimdi durup dururken.
ay nasıl ağlıyorum bi görsen senin yazdıklarını görür görmez ağlamaya başladım.
nasıl anlatsam bilemiyorum görmek lazımdı kızlar.
oğlum yeni doğan ünitesinin baş hemşiresi Semra hemşireyi 6 ay sonra tanıdı. kimsenin kucağında durmuyo hemen alt dudağını büküp ağlıyor hatta Karamelito teyzesi aldı kucağına hemen alt dudağını büktü halasıda gelmişti onun kucağına geçti. sonra bizi yolcu ederken Karamelito teyzesi ile asansör bekliyoduk. yanımızdan Semra hemşire geçti ben görmedim halası aa şebnem bak hangi hemşire diyince ben seslendim yanına gittik. benim oğlana gel dedi benim oğlan ellerini açarak kucağına gitti. gitmekle kalmadı Semra hemşire epeyce toplu bi hemşire onun göğüslerine bir sağ göğsüne yatışı var kalkıp sol göğsüne kafasını bi koyuşu var bu hareketi 5 6 defa yaptı biz şok olduk benim gözlerim doldu orda ağlamaklı oldum şaşırdım inanamadım onu hatırladı kokusunu hatırladı ona teşekkür etti. ona seni özledim unutmadım dedi. seni hatırlıyorum dedi. Semra hemşire de onunla konuştu büyümüşsün dedi karşısında koca adamla konuşuyo sanırınız sonra vedalaştılar. Semra hemşireyi tanımanız lazım harika bir kadın harika bir anne yukardaki tüm hemşireler öyle allah hepsinden razı olsun. oğlum bi hafta onun kucağında yattı biberonla Semra hemşire onu besledi ne gerekiyosa yaptı baktı ona oğlumda onu unutmayarak hatırlayarak vefa borcunu ödedi. allah izin verirse inşallah Semra hemşireyi hep ziyaret etmeye karar verdim. Semra hemşire şaşırmadı tabi buna o böyle tatlı olduktan sonra onu hiçbir bebek unutmuyordur tabi ama biz çok şaşırdık duygulandık. haa Karamelito nun dediği gibi belki benim oğlum da vefakar iyi kalpli insan gibi insandır belki o da diğer bebeklerden belki biraz karakter olarak farklıdırı öyleyse 6 aylık bir bebek için bunları yapması artı bir özellikse de ne mutlu bana
saol karamelitom ben yazmıcaktım sen dedin diye anlattım. inşallah sende bir gün anne olacaksın allahın izniyle çok dua ediyorum.
41 yaşındayım ve 8 haftalık hamileyim, bir konuda endişem var , bu yaşta risk faktörleri yüksek biliyorum ama mutlaka dr lar amniyosentez istiyor mu? Aranızda amniyo sentez yaptıran var mı?
Canende..hayırlı olsun canım..sen tup bebekle hamıle kaldın deyılmı tatlımm..
Benim 4 tüp bebek deneyimim oldu ilk ikisi tutmadı 3. tuttu ama boş gebelikti, çok üzüldüm tabii ondan 3 ay sonra spontan gebeliğim oldu, o da boş gebelikti. Bir defa daha denedim gene olmadı. İki darbe yaşayınca son bir defa daha tüp bebeğe gitmek istiyorduk ağustosta, sonra tesadüfen bir dr la tanıştım ve bana ve eşime iki ilaç yazdı bu ilaçları kullandıktan 1,5 ay sonra hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?