38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canende ,,tebrik ederim ne guzell allah kucaginada almayi nasip etsinn..canim sizin probleminiz neydi bir mahsuru yoksa:44:

Aslında pek bir problemimiz yoktu, yaşıma göre yumurta durumum da çok iyiydi ama tüp bebekler olmadı işte , kısmet normal gebeliğeymiş. Bu yüzden tüp bebekle hamile kalamayan arkadaşlar ümitlerini kesmesinler. Her an her şey olabilir.

merhabalar
ya hanmlar bebiş annelri ve bilgisi olanlar benm kızda çok fazla ürkme başladı nedenini bilen var mı sanki dönenceyi kullandıktan sonra başladı gibi ama emin değilim yanına yaklaşıca korkuyr elimi ona doğru uzatınca yine korkuyr ne oldu anlamadım hapşırınca korkuyr ve ağlıyr

sıkıntıdan uyuyamıyrm birazdan bebişte uyanır

günaydın batu uyuyor bugün de ben uyuyamadım. yarın uyumak isterim batu uyumaz

çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun bacakları da tam ısırmalık olmuş hani

sağol canım

Arkadaşlar bugün aşılamadan sonra 14. günüm kan tahlilimi yaptırdım değer 8.5 çıktı doktor iki gün sonra tekrar bakalım dedi iyice karıştım beklemek çok zor bilgilerinize ihtiyacım var

değer düşük. inşallah katlar. katlamazsa kimyasal gebelik olmuş demektir.

maşallah büyümüş iyice adam adam olmuş

sağol canım. eğer kaka yapmakta zorlanıyorsa düzene girene kadar hergün ver zeytinyağını. yarım çay kaşığı veya olmazsa 1 çay kaşığı ver. bir zararı yokmuş.

denizbulutcum ..esterya ..maasallahh..yavrulariniza allahim bagislasinn cok tatlilarr ..ALLAHIMM ESIRGESINN

sağol. darısı başına canım.

ev işi için yardımcı alsan? tek başına hepsine yetişemezsin. daha çok küçük. o uyurken senin de dinlenmen gerek.

41 yaşındayım ve 8 haftalık hamileyim, bir konuda endişem var , bu yaşta risk faktörleri yüksek biliyorum ama mutlaka dr lar amniyosentez istiyor mu? Aranızda amniyo sentez yaptıran var mı?
hayırlı olsun hamileliğin. ben 43 yaşında hamile kaldım. dr en güvenlisi amniosentez eğer kesin yaptıracaksanız 2 liye gerek yok dedi. ben yine de yaptırdım. sonuç iyi çıktı. bu sefer amnio gerekir diyemeyiz dedi. ama ben emin olayım diye korka korka onu da yaptırdım. herşey yolunda gitti. amniosentez yaptırırsan bu konuda uzman bir doktora gitmeni öneririm.

maşallah şu an sayı çok iyi. pıhtılaşma testi de yapılmıştır herhalde. rüzgar deniz de sanırım 3 düşükten sonra doğal hamile kalıp bebeğini kucağına almıştı. inşallah sen de bu sefer başarırsın.

kızın tam ne kadarlık? dönem dönem değişiyor bebekler. dış dünyayı görüp öğrendikçe değişik tepkiler veriyorlar. dönenceyi sonra da takabilirsin. ben 3. aydan sonra takmıştım ama tam onu seyredip eğlenmeye 3,5-4. aydan sonra başladı.

sağol alabama. yağmur yağsa da (çok şiddetli değilse) yağmurluk tak çıkar mert i. artık havalar ısındı öyle kış gibi değil. bahçeli evi olanlar veya geniş bahçeli sitelerde yaşayanlar çok şanslı. herada da öyle. ileride öyle bir yere taşınmak lazım diye düşünüyorum. benim için 4 sene biraz zor da daha sonra inşallah.

Ben de şimdiden amniyosentez konusunda araştırmaya başladım, özele mi gitsem yoksa Tıp Fakültesinde falan mı yaptırsam ona karar veremiyorum.

Son düzenleme:
günaydın

Denizverdi bu güzel havaları kaçırmadan gezmişsin n güzel biz 40 ımızın çıkmasını bekliyoruz :)çıkınca ne kadar gezeriz onuda bilmiyorum ya
ellerim aynı canım ya

Esterya yakışıklına Maşallah Allah nazarlardan korusun

Deniz BUlut yakışıklına maşallah kocaman adam oluyorlar

Tuha inşallah sonucun güzel devam eder.

Canende Allah tamamına erdirsin

Akideciknane bu haftaki kontrolünde yumoşların daha da büyümüş olurlar sana bebiş olarak dönsünler canım.

Toana şimdilik dinlenme sürecindesin sanırım canım sana da İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyoum.

Merye Allah kabul etsin bizde temmuzda kestirmeyi düşünüyoruz.
Süslünün kabız hemen çzöülür canım ya dayanamam.

tayf tedavin hayırlı olsun sayısı çok iyi benimde sayıca boldu gonal f 450 kullandım ölçüsü 250 yada 300 dü hatırlayamadım, 4. günde yapılan baskılayıcı iğneden sonra benim sayıda düşüş olmuştu sonra çatlatma iğnesinide olması beklenen günden 1 gün önce olmuştuk. yumoşlarının takibini düzenli yaptır istersen. dolu dolu olgunlaşsınlar, sana bebiş olarak dönsünler inşallah.

Gunaydin Arkadaslar,

Deniz Bulut, Esterya, Masallah ogluslara cokkkkkkkk guzeller.

Baharnaz, Enes Can biraz daha iyi mi canim, ellerin daha gecmemis umarim eli kulagindadir.

Denizverdi, ben de senin gibi birkac gundur disarida oldugumdan cok bakamamistim, simdi yaziyorum.

Merye, kizina gecmis olsun canim, benim de ayni problemim var, yavrucak derdini de anlatamiyordur, dene bakalim zeytinyagini, insallah ise yarar canim, gecmis olsun. Adagin da kabul olsun.

Tuha,
insallah bir sonraki degerin iki katindan da daha yuksek cikar, hakkinizda hayirlisi olsun.

Canende, biz ikili ve dortlu test yaptirdik. Zaten zor kazanilan bir gebelikti, o yuzden AS'nin az da olsa riskini almak istemedik. Ama en kesin sonucu AS veriyor, % 100! Bu tamamen size kalmis bir karar.

Tayf, folikul sayin gayet guzel. Mutlaka iyi kalitede yumurtalarin olusacaktir, cok endiselenme. Zaten OPU'dan sonra doktorunuz kac tanesinin uygun buyuklukte ve dollenmeye daha musait olduklarini soyleyeceklerdir. Hepsi ayni hizda buyumuyor, gelismeleri bekleriz, bol sanslar.

Akideciknane, sanirim siz uzun protokol yapiyorsunuz. Tedaviniz hakkinda doktorunuzdan daha fazla bilgi ve detay almanizi oneririm.

Herada, Rena Gunes'in Memorial sayfasindaki fotosunu gordum, cokkkk guzellll bembeyaz bir bebek! Umarim her ikinizde cok iyisinizdir. Sonra gelismeleri bekliyoruz.

Sevgiler herkese...

selam güller

..esterya oğluna bayıldım.çok farklı bir çocuk... bakışlar..keskin....derinn..bin maşallah

denis ...batuyu da sevdim buradan.ona da

söylemeden edemedim.sonra yasacağım...herkese selam...

CNM MERHABA UZUN PROTOKOL NEDIR NE ZAMAN BASLAR,BEN ADETIN é INCI GUNU BASLADIM YARIN ULTRASON VAR AMA SANIRIM GERCEKDEN YUMURTLUYORUM BIR SEY SORUCAM KIZLAR BU IGNELER BAS AGRISI YAPARMI? sevgilerrrr

denizbulut,pıhtılaşama testi tamam,sorun yok ama yinede tedbir olsun diye kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım...inşallah bende 3 düşükten sonra şu tüp bebek maceramı bebekle neticelendirebilirim şeker...hamile kalamamak diil ama eğer kalırsam tekrar düşük yapmak korkutuyor biraz...neyse kızsmet diycez artık...

baharnaz,ben gonal F'i 450 ölçüde kullanacağım,birde yanında menopur 150 kullanacağım...baskılayıcı kullanırım bende sanırım çünkü aşılamada yumurtalarım eşit büyümemişti benimde...doktor ortalama 10 gün diyor iğnelere ama ben 7-8 gün içinde olgunlaşacaklarını düşünüyorum çünkü aşılamada çok kısa sürmüştü büyümeleri,gerçi tüp bebekte baskılayıcı iğneler filan var ama yinede daha kısa sürecekmiş gibi bi his var içimde..ilk yumurta takibim iğnlere başladıktan 3 gün sonra...sanırım sık giderim çünkü yine aşılamamda da sık gitmiştim...canım teşekkür ederim dileklerine,inşallah bana ve isteyen herkese tatlı tatlı bebişler gelir tez zamanda....

zarpdeniz,canım teşekkür ettim içimi rahatlattın valla...çünkü en çok yumurta kalitem endişelendiriyor beni,yapılan tüm tahlil ve muayenelerde herşey çok iyi çıktı ve artık iş yumurta kalitesine kaldı...kalitesiz yumurta yüzünden düşük yaptığımı düşünmeye başlamıştım iyice...artık kısmet deyip yolumuza devam edeceğiz...tabii ki gelişmeleri yazacağım,buna ihtiyacım olacak

Son düzenleme:
olcak olcak kuzu merak etme sen

YAĞMURSESİİİİİİİİ,canımsın yaaaaaa...valla acaip moral oluyosun bana şeker...hem hamileliğin hem yaşadıkların hem arkadaşlığın süper moral veriyor bana....canım arkadaşım...mide bulantıların geçecek az kaldı sabret...

akidecik nane bana uzun protokol uyguluyor doktorum çünkü benim aşılamadan sonra adet düzenim feci bozuldu,uzun protokolde adetin ikinci günü doğum kontrol ilacı ile başladım ve 21 gün kullandım,22. gün doktorum muayene etti ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve bir takvim oluşturdu buna göre 25. gün yani cuma günü yumurta geliştirici iğnelerime başlıyoruz (bu arada 24. gün adet olmam lazım) ve yaklaşık 10 gün sonra yumurtaları toplayıp transfer için 3 gün bekleyeceğiz(ama ben 5. gün transferi için biraz ısrar edicem bakalım doktor ne diyecek)ondan sonra test gününe kadar bekleyeceğiz..yani test gününe kadar ortalama 45 günlük bir süreç bu....ama kısa protokolde adetin 2. yada 3. günü hemen iğnelere başlanıyor ve arkasından yumurtalar toplanıp transfer ediliyor çok daha kısa bi zaman alıyor yani...umarım bebişin hemencecik gelicek ...

Maalesef bugün hastalandım yarın doktora gitmemem gerek kalmadı biraz dinleneyim belki sonra bir daha aşılama denerim çünkü aşılama süreci beni epey hırpaladı Allahtan hayırlısı diyecek başka bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…