Canım doktorun ismini verebilirmisin belki bizede yardımzı dokunur
canende ,,tebrik ederim ne guzell allah kucaginada almayi nasip etsinn..canim sizin probleminiz neydi bir mahsuru yoksa:44:
çok tatlı maşallahAllah nazarlardan korusun bacakları da tam ısırmalık olmuş hani
Arkadaşlar bugün aşılamadan sonra 14. günüm kan tahlilimi yaptırdım değer 8.5 çıktı doktor iki gün sonra tekrar bakalım dedi iyice karıştım beklemek çok zor bilgilerinize ihtiyacım var
maşallah büyümüş iyice adam adam olmuşEki Görüntüle 196270 Eki Görüntüle 196269 Eki Görüntüle 196268 Eki Görüntüle 196273 Eki Görüntüle 196272 Eki Görüntüle 196271
Omer Yiğit'im 19 Mayıs ta 10 aylık olacak arkadaslar..
selam canm maşallah allah bağışlasın canm bebşleriizi amin ya benmki çok zr kaka yapıyr sen hergün mü veriyrdn zeytinyapını bugün 5 gününmz zeytnypı vermiştim sabah dayanamdı bebğim çok çığlkklar atınca fitil verdim hiç uyuyamıyr gündüzleri gece de aralda kalkıyr
allah bağışlasın canm
denizbulutcum ..esterya ..maasallahh..yavrulariniza allahim bagislasinn cok tatlilarr ..ALLAHIMM ESIRGESINN
selm hanmılar
geçenlerde meryem için kurban kestirdim ilk fırsaatta kestirecem demştim savbahtan kızım yeni uyudu fitili koydm öyle uyudu ama daha kaka yapmamış ilk defa bu kadar uzadı 15 gündür biz böyleyiz dr a sordm sütün mi ytmiyr dedi kilo alyr dedim idrar kültürü yaptıalım dedi onun yaptracam da birazdaha bekliyrm belki yoluna girer kitaplarda hep normal diyr ama böyle sürmesinden hi bahsetmiyrlar
bende sabahtan bir kahvaltı yaptım şimdi akşam yemeği için uğraşacam o kadar çok evişim varki hiç bakamyırm buraya da pek bkamıyrm
hayırlı olsun hamileliğin. ben 43 yaşında hamile kaldım. dr en güvenlisi amniosentez eğer kesin yaptıracaksanız 2 liye gerek yok dedi. ben yine de yaptırdım. sonuç iyi çıktı. bu sefer amnio gerekir diyemeyiz dedi. ama ben emin olayım diye korka korka onu da yaptırdım. herşey yolunda gitti. amniosentez yaptırırsan bu konuda uzman bir doktora gitmeni öneririm.41 yaşındayım ve 8 haftalık hamileyim, bir konuda endişem var , bu yaşta risk faktörleri yüksek biliyorum ama mutlaka dr lar amniyosentez istiyor mu? Aranızda amniyo sentez yaptıran var mı?
maşallah şu an sayı çok iyi. pıhtılaşma testi de yapılmıştır herhalde. rüzgar deniz de sanırım 3 düşükten sonra doğal hamile kalıp bebeğini kucağına almıştı. inşallah sen de bu sefer başarırsın.kızlar selam...
arada bir topicinize uğruyorum birkaç kezde yazmıştım...uzun zamandır hiçbir topice uğramıyordum...41 yaşındayım kendiliğinden 3 hamileliğim var hepsi düşükle sonuçlandı..son iki hamileliğim geçen yaz oldu,düşüklerden sonra istanbuldan antalyaya taşındım ve burada çok iyi bir tüp bebek merkezi ve çok iyi bir doktor buldum...doktorum benim ve eşimin bütün tahlillerini kromozomda dahil yaptı,ikimizde çok iyiyiz şükürler olsun...rahimle ilgili de hiçbir sorun yoktu ve 3 ay daha doğal yolu dene dedi ama ben en azından bu üç ay dahilinde bi aşılama deneyeyim dedim ve bin pişman oldum çünkü tıkır tıkır işleyen adet düzenimi altüst etti falan filan derken nisan sonunda doğum kontrol ilacı ile tüp bebek için adım atmış oldum...bu cuma Gonal f 450 ile iğnelere başlayacağız tabii umarım ki bi aksilik çıkmaz ise...dün muayene etti doktorum ve sağ tarafta 8 sol tarafta 12 folikül olduğunu ve bunun çok iyi olduğunu söyledi...siz ne dersiniz tecrübe sahibi olarak,bu folikül meselelerinden çok anlamıyorum...folikül sayısının rezervle alakalı olduğunu biliyorum elbet ama yinede 3 düşükten sonra kaliteli yumurta çıkıp çıkmayacağından emin olamıyorum...yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
merhabalar
ya hanmlar bebiş annelri ve bilgisi olanlar benm kızda çok fazla ürkme başladı nedenini bilen var mı sanki dönenceyi kullandıktan sonra başladı gibi ama emin değilim yanına yaklaşıca korkuyr elimi ona doğru uzatınca yine korkuyr ne oldu anlamadım hapşırınca korkuyr ve ağlıyr
sıkıntıdan uyuyamıyrm birazdan bebişte uyanır
maşallah Batuyayaz gelince hep böyle giydiricez ne güzel bende dün pusetle gezdirirken sadece hırka giydirdim şimdi uyuyo kalkınca yine gezmeye çıkarcam. yarından sonra hava yine yağmurlu galiba bugünlerin kıymetini bilmek lazım. çızgılı badisini yesinler.
tuhacım testi tekrarlayınca bakalım nolcak inşallah katlanarak gider. bu günler biraz zor geçer bilirim insan hamileyim diyene kadar stres yaşıyor. yeterki hamile ol. karışman normal değer biraz düşük ama hala umut var öyle olmasa tekrarlatmazdı testi.
Gunaydin Arkadaslar,
Deniz Bulut, Esterya, Masallah ogluslara cokkkkkkkk guzeller.
Baharnaz, Enes Can biraz daha iyi mi canim, ellerin daha gecmemis umarim eli kulagindadir.
Denizverdi, ben de senin gibi birkac gundur disarida oldugumdan cok bakamamistim, simdi yaziyorum.
Merye, kizina gecmis olsun canim, benim de ayni problemim var, yavrucak derdini de anlatamiyordur, dene bakalim zeytinyagini, insallah ise yarar canim, gecmis olsun. Adagin da kabul olsun.
Tuha, insallah bir sonraki degerin iki katindan da daha yuksek cikar, hakkinizda hayirlisi olsun.
Canende, biz ikili ve dortlu test yaptirdik. Zaten zor kazanilan bir gebelikti, o yuzden AS'nin az da olsa riskini almak istemedik. Ama en kesin sonucu AS veriyor, % 100! Bu tamamen size kalmis bir karar.
Tayf, folikul sayin gayet guzel. Mutlaka iyi kalitede yumurtalarin olusacaktir, cok endiselenme. Zaten OPU'dan sonra doktorunuz kac tanesinin uygun buyuklukte ve dollenmeye daha musait olduklarini soyleyeceklerdir. Hepsi ayni hizda buyumuyor, gelismeleri bekleriz, bol sanslar.
Akideciknane, sanirim siz uzun protokol yapiyorsunuz. Tedaviniz hakkinda doktorunuzdan daha fazla bilgi ve detay almanizi oneririm.
Herada, Rena Gunes'in Memorial sayfasindaki fotosunu gordum, cokkkk guzellll bembeyaz bir bebek!Umarim her ikinizde cok iyisinizdir. Sonra gelismeleri bekliyoruz.
Sevgiler herkese...
selam...Yagmursesi, asagida gordum seni, sobe....nasilsin, nasil gidiyor hamilelik?
olcak olcak kuzu merak etme sendenizbulut,pıhtılaşama testi tamam,sorun yok ama yinede tedbir olsun diye kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım...inşallah bende 3 düşükten sonra şu tüp bebek maceramı bebekle neticelendirebilirim şeker...hamile kalamamak diil ama tekrar düşük yapmak korkutuyor biraz...neyse kızsmet diycez artık...
baharnaz,ben gonal F'i 450 ölçüde kullanacağım,birde yanında menopur 150 kullanacağım...baskılayıcı kullanırım bende sanırım çünkü aşılamada yumurtalarım eşit büyümemişti benimde...doktor ortalama 10 gün diyor iğnelere ama ben 7-8 gün içinde olgunlaşacaklarını düşünüyorum çünkü aşılamada çok kısa sürmüştü büyümeleri,gerçi tüp bebekte baskılayıcı iğneler filan var ama yinede daha kısa sürecekmiş gibi bi his var içimde..ilk yumurta takibim iğnlere başladıktan 3 gün sonra...sanırım sık giderim çünkü yine aşılamamda da sık gitmiştim...canım teşekkür ederim dileklerine,inşallah bana ve isteyen herkese tatlı tatlı bebişler gelir tez zamanda....
zarpdeniz,canım teşekkür ettim içimi rahatlattın valla...çünkü en çok yumurta kalitem endişelendiriyor beni,yapılan tüm tahlil ve muayenelerde herşey çok iyi çıktı ve artık iş yumurta kalitesine kaldı...kalitesiz yumurta yüzünden düşük yaptığımı düşünmeye başlamıştım iyice...artık kısmet deyip yolumuza devam edeceğiz...tabii ki gelişmeleri yazacağım,buna ihtiyacım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?