38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tuhacım,bu bebek işinde tüm süreçler birbirinden zor,bir ara vajinismus olucam böyle giderse diyodum çünkü hayatımın hiçbir anında bu kadar kurcalandığımı hatırlamıyorum..bende yaklaşık 17 aydır bu yolda tırmalıyorum aşılama ve diğer alternatif ama basit yöntemleri denedim,kürler vitaminler pre seed filan derken nihayetinde tüp bebeğe sıra geldi...ama aşılama konusunda şu kadarını söylemeliyimki zaten şans oranı oldukça düşük bir yöntem hele ki yaşını bilmiyorum ama bu topice yazdığına göre yakın yaşlardayız,bizim yaş grubumuzda..bu nedenle çokta sıkma canını derim en azından denemişsin...bende aşılama yaptırdım bir kez ki doktorum istemediği halde ama aklımda kalmasın istemiştim...aşılamaya ilk kez geçen yaz haziranda karar vermiştim ve daha 6 aydır deniyordum,aşılama için adet günümü beklerken meğerse hamile imişim...olmadı erken düşük yaptım hemen ertesi ay yine hamile kaldım yine erken düşük oldu..derken bu şubatta kısmet oldu ve fiyasko tabii ki...ve aşılama yüzünden adet düzenim bozuldu ve tüp bebek sürecine yaklaşık üç ay geç başalamama neden oldu...yani demem o ki ben aşılamaya ileri yaş grubunda çok inanmıyorum...sende üzme bence kendini...

canimm himm o zaman ben kisa protokoldeyim yarin adetimin 12 inci gunu ultrason ve kan var sanirim arkadan toplanacak yumoslarr insallah cnm yaaaa heemen gelsin ben cokk bekledim onu neler cekdimm 2 yildir.yabanci bir ulke buraya alisma sinirli br koca dr a gitmemekde israr eden bir adam iz bilmem yol bilmem yasim geciyor diye uzuleyim istanbulda biraktigim ailememi off ne zordu allahim yuzume gulsun rabim herkes gulsunnn

canimm hic sende uzulme Allahim goruyorrrrr sen kac yasindasin tayf?

tayfcım yakaladım senii burdaaa
nasılsın kuzuuu az kaldı iğnelere başlamana hayırlısı olsun inş. cifter cifter tutunsunlar allahımın izniyle..
demişsinya yumurta kalitemden korkuyorum evet bende bundan korktum ve korkumdada yanılmadım sanırım..
41 yumurtadan sadece 2 tanesi 1. kaliteydi demekki diyorum 5 kayıbın sebebi buydu..
aslında hormon testlerimin hepsi normaldi ama 41 tanedende 2 tane kaliteli cıkması aklımı kurcalamıştı..:44:
neyse allahıma şükür bebişim benimlee.

aaaaa...gamzelimmm...canım nabersin..gerçi dün konuştuk telefonda ama umarım bugünde herşey yolundadır...valla canım aartık allah ne verdiyse diycez,bakalım kaç yumoş olucak kaçı kaliteli olucak,olsada tutacakmı...amaaaann ne biliiim yaaa..herşey olup bitse de neticeyi olumlu yada olumsuz görsem en azından kafamdaki şu soru işaretlerinden kurtulacağım...aslında eğer düşük sebebi kalitesiz yumurta ise olurda tüple hamiş kalırsam senin gibi benim kide devam eder diyorum ya gamzelim bakalım işte yaşayıp görücez beraberce...ayyyyy benim için bol bol dua et nolur canımcım yaaaa...gerçekten ihtiyacım olucak bu ara..

akideciknane 41 yaşındayım ben.

Son düzenleme:

iyiyin canımn allaha cok şükürr sadece acayip bir şekilde fiş ağrışı başladı mahvediyo unutmaya çalışıyorum pc başında..
sen içini ferah tut bebişim ve ben senin adına cok iyi şeyler düşünüyoruz ve içimizdeki ses olucak diyo..
sen bize cok destek oldun allah razı olsun hep olumlu yakşaltın olucak dedin ve oldu bizde senin için aynen olucak gözüyle bakıyoruz ve olucakta allahın izniyle..
sadece sen rahat ol ve olumlu düşün..biliyosun bizim bir zincirimiz vardı ve hiç bozuldu ve inanıyorum o zincir hiç bozulmucak..
ben her gece senin için ve bütün isteyenlere du ediyorum ama sen en özel yerdesin bizim için sana daha fazla ediyoruzz..
cuma günü başlıyosun sanırım iğnelere bende senin için yasin ve ayetelk kürsi okucam allahım kabul etsin..
inşallah sende hamiş kalıcaksın ve sağlıklı ilerliceksiniz...
ayyyy ben nasıl heyecanlıyım bir görsen sanki ben yaptırıyorum tüp bebeği...
hayırlısı olsun kuzumm burdan seni takip edicemm sürekli...
bana musade acayip dişim kötü yarın dr. gidicem sorucam bu dişi yoksa böyle olmazzz beynim zonkluyo sanki..,
kocaman öpüyorumm hayatım..

GUNAYDIN canimm evet iyi cevap veriyormusum ama daha yumoslar buyumemis cnm ya ignelere devam ignelerde beni fenayapmaya basladi persembe bakalim gene ultrason kan ne olacak sen iyi misin?

selam....
iğneler fena yapabilir.bende de yapıyordu.bayılma hissi veriyordu.her an bayılacakmış gibi hissediyordum.5 dakika kadar sürüyordu.günde bir veya iki defa oluyordu.sonra geçiyordu..yumurtaların da büyüyüyorlar maşallah.. yan etki oldukça tedaviye daha çok inanıyordum ben.yumurtalar geişiyordu çünkü.

teşekkür ederim canım iyiyim...havalar güzel laylaylom moddayım.

denizverdi canım ben ara ara girmiştim hatta senle de yazışmıştık birkaç kez...ama tabii çok aralıklarla olmuştu..hoşbulduk tekrar..

bende cnm 40 CNM of allahim off

tayf...
yumurta sayın çok iyiymişinşallah biri bebeğin olarak sana döner.
sanırım hamile kalmanla ile ilgii bir sorun yok.iki ay üst üste hamile kalabildiğine göre.umarım tüp bebek sürecinde sana sıkı sıkı tutunur bu sefer bebeğin.
hımmm yazışmıştık evet.. tanıdık gedi zaten nikin.

canende....
hamileliğin hayırlı olsun... allah tamamına erdirsin inşallah..

tuha....
canın sağolsun.. sağlık olsun... inşallah bir dahaya son olur..

meryecim...
yavrucun acıdan çığlıklar atmış kıyamamm..inşallah şimdi daha iyi....
kurbanınısı allah kabul etsin..
dönenceyi beki biras erken taktınıs.o da tepki gösterdi..öyle ise gösterme en iyisi...unutmaz isem pazar günü sorarım hocamıza...

kartopu...
uğramışsın.. umarım herey yolunda.. as de iyi çıkacak inşallah

bahar...
oğlunla nasılsınıs... tüm vaktini alıyor değil mi...

herkese selam...daha fasla yasmıştım... pc kapandı
iyiy geceler...tatlı uykuarda olun

tükkanı ben kapamışım .yine ben açıyorum
sabahın ilk günaydını benden olsun.herkese hayırlı bir gün olsun..
günaayydıınnn

3. günaydın da benden olsun

Deniz Bulut neden uyumuyorlar kısmında buluştuğumuz oluyor
bende düşünüyorum karnı tok, altı kuru, sancısıda yok ve uyku saati neden uyumuyor diye :)

Denizverdi Enes Canla bütünleşiyorum dünbirşey yaptım kuaföre gittim yanımda götürdüm :) gittiğim yer müsaitti ama yinede vicdanen rahatsız oluyorsun. kursun bitmesinede az kaldı canım dimi 11 haziranda da bizim sınva varmış bakalım girebilecekmiyim?

ZarpDeniz Enes Can biraz daha iyi şurubu bıraktık, şurup sıkıntıyı iyicemi artırmıştı ne anlayamadık ama sıcak su torbası, saç kurutma makinası ( sancı geldiğinde ayaklarına tutuyoruz) ve zetinyağı ile karnına masaj işe yarıyor. Sen nasılsın canım sağlıkla tamamla inşallah şu kalan haftaları canım, çanta hazırlığın tamammı?

ikinci günaydın da benden yarım saattir ayaktayız. uykumuz yok. aç da değiliz. offf ki offf

deniz yaaa....korkutma beni uyku olayından dolayı....:18:
birşey sorucam...batu ile aynı odada mı uyuyorsunus... cevap hayır isene ne kadar süre aynı odayı paylaştınıs.
ben kızım gelince tabiii ne kadarlık olduğu olacağı belli değil.sanki hep onun yanında olurmuşum gibi geliyor.belki ilk zamanlar öyle olursonra bir düzene girer.doğrusu da ayrı odada yatırmakmış.öyle alışmalılarmış.. ama ne kadarlık olduktan sonra onu şimdi net hatırlamıyorum.

bence artık batu büyüyor ya daha fazla uyku istemiyor.oyun istiyor ilgi istiyor annesi...
benim için gıdı gıdı yap ona..çenenle gıdıkla.karnını,gıdısını.çok hoşlarına gider çok gülerler..

işlerin rayına girdimi..pc in geldimi

Denizverdi merye için dönenceyi hocana sorunca hangi ayda takılacağını yada bu tarz uyarıcıların ne zaman verileceğini bende merak ediyorum bu cevabı canım.
bende seni öpüyorum

şimdi gittim ve yanağından öptüm senin için teyzesi..

teşekkürler can
bu can enesinki değildi ama.sağolasın...artık soframı toplıyayım ben de.

dur sana gitmeden bir fincan süt göndereyim.sen seversin.sütlü bahar...ba... artık gerçek sütlü baharsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…