tuhacım,bu bebek işinde tüm süreçler birbirinden zor,bir ara vajinismus olucam böyle giderse diyodum çünkü hayatımın hiçbir anında bu kadar kurcalandığımı hatırlamıyorum..bende yaklaşık 17 aydır bu yolda tırmalıyorum aşılama ve diğer alternatif ama basit yöntemleri denedim,kürler vitaminler pre seed filan derken nihayetinde tüp bebeğe sıra geldi...ama aşılama konusunda şu kadarını söylemeliyimki zaten şans oranı oldukça düşük bir yöntem hele ki yaşını bilmiyorum ama bu topice yazdığına göre yakın yaşlardayız,bizim yaş grubumuzda..bu nedenle çokta sıkma canını derim en azından denemişsin...bende aşılama yaptırdım bir kez ki doktorum istemediği halde ama aklımda kalmasın istemiştim...aşılamaya ilk kez geçen yaz haziranda karar vermiştim ve daha 6 aydır deniyordum,aşılama için adet günümü beklerken meğerse hamile imişim...olmadı erken düşük yaptım hemen ertesi ay yine hamile kaldım yine erken düşük oldu..derken bu şubatta kısmet oldu ve fiyasko tabii ki...ve aşılama yüzünden adet düzenim bozuldu ve tüp bebek sürecine yaklaşık üç ay geç başalamama neden oldu...yani demem o ki ben aşılamaya ileri yaş grubunda çok inanmıyorum...sende üzme bence kendini...Maalesef bugün hastalandım yarın doktora gitmemem gerek kalmadı biraz dinleneyim belki sonra bir daha aşılama denerim çünkü aşılama süreci beni epey hırpaladı Allahtan hayırlısı diyecek başka bir şey yok
akidecik nane bana uzun protokol uyguluyor doktorum çünkü benim aşılamadan sonra adet düzenim feci bozuldu,uzun protokolde adetin ikinci günü doğum kontrol ilacı ile başladım ve 21 gün kullandım,22. gün doktorum muayene etti ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve bir takvim oluşturdu buna göre 25. gün yani cuma günü yumurta geliştirici iğnelerime başlıyoruz (bu arada 24. gün adet olmam lazım) ve yaklaşık 10 gün sonra yumurtaları toplayıp transfer için 3 gün bekleyeceğiz(ama ben 5. gün transferi için biraz ısrar edicem bakalım doktor ne diyecek)ondan sonra test gününe kadar bekleyeceğiz..yani test gününe kadar ortalama 45 günlük bir süreç bu....ama kısa protokolde adetin 2. yada 3. günü hemen iğnelere başlanıyor ve arkasından yumurtalar toplanıp transfer ediliyor çok daha kısa bi zaman alıyor yani...umarım bebişin hemencecik gelicek ...
tuhacım,bu bebek işinde tüm süreçler birbirinden zor,bir ara vajinismus olucam böyle giderse diyodum çünkü hayatımın hiçbir anında bu kadar kurcalandığımı hatırlamıyorum..bende yaklaşık 17 aydır bu yolda tırmalıyorum aşılama ve diğer alternatif ama basit yöntemleri denedim,kürler vitaminler pre seed filan derken nihayetinde tüp bebeğe sıra geldi...ama aşılama konusunda şu kadarını söylemeliyimki zaten şans oranı oldukça düşük bir yöntem hele ki yaşını bilmiyorum ama bu topice yazdığına göre yakın yaşlardayız,bizim yaş grubumuzda..bu nedenle çokta sıkma canını derim en azından denemişsin...bende aşılama yaptırdım bir kez ki doktorum istemediği halde ama aklımda kalmasın istemiştim...aşılamaya ilk kez geçen yaz haziranda karar vermiştim ve daha 6 aydır deniyordum,aşılama için adet günümü beklerken meğerse hamile imişim...olmadı erken düşük yaptım hemen ertesi ay yine hamile kaldım yine erken düşük oldu..derken bu şubatta kısmet oldu ve fiyasko tabii ki...ve aşılama yüzünden adet düzenim bozuldu ve tüp bebek sürecine yaklaşık üç ay geç başalamama neden oldu...yani demem o ki ben aşılamaya ileri yaş grubunda çok inanmıyorum...sende üzme bence kendini...
aaaaa...gamzelimmm...canım nabersin..gerçi dün konuştuk telefonda ama umarım bugünde herşey yolundadır...valla canım aartık allah ne verdiyse diycez,bakalım kaç yumoş olucak kaçı kaliteli olucak,olsada tutacakmı...amaaaann ne biliiim yaaa..herşey olup bitse de neticeyi olumlu yada olumsuz görsem en azından kafamdaki şu soru işaretlerinden kurtulacağım...aslında eğer düşük sebebi kalitesiz yumurta ise olurda tüple hamiş kalırsam senin gibi benim kide devam eder diyorum ya gamzelim bakalım işte yaşayıp görücez beraberce...ayyyyy benim için bol bol dua et nolur canımcım yaaaa...gerçekten ihtiyacım olucak bu ara..
GUNAYDIN canimm evet iyi cevap veriyormusum ama daha yumoslar buyumemis cnm ya ignelere devam ignelerde beni fenayapmaya basladi persembe bakalim gene ultrason kan ne olacak sen iyi misin?
aaaaa...gamzelimmm...canım nabersin..gerçi dün konuştuk telefonda ama umarım bugünde herşey yolundadır...valla canım aartık allah ne verdiyse diycez,bakalım kaç yumoş olucak kaçı kaliteli olucak,olsada tutacakmı...amaaaann ne biliiim yaaa..herşey olup bitse de neticeyi olumlu yada olumsuz görsem en azından kafamdaki şu soru işaretlerinden kurtulacağım...aslında eğer düşük sebebi kalitesiz yumurta ise olurda tüple hamiş kalırsam senin gibi benim kide devam eder diyorum ya gamzelim bakalım işte yaşayıp görücez beraberce...ayyyyy benim için bol bol dua et nolur canımcım yaaaa...gerçekten ihtiyacım olucak bu ara..
akideciknane 41 yaşındayım ben.
bahar....canlı günaydın
enesi ve seni öptüm.artık öpüyorsundur.kıy ona benim için
ikinci günaydın da bendenyarım saattir ayaktayız. uykumuz yok. aç da değiliz. offf ki offf
şimdi gittim ve yanağından öptüm senin için teyzesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?