38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizverdi merye için dönenceyi hocana sorunca hangi ayda takılacağını yada bu tarz uyarıcıların ne zaman verileceğini bende merak ediyorum bu cevabı canım.
bende seni öpüyorum

aaaaaaaaaaa...enesin fotosunu koymuşsun.oy bibili oy.yakından çok daha tatlıydı kızlar

seni tembel öğrenci seniii.merak edersin tabiii..
tamam tamam.sana da söylerim

artık kaçtım.. bugünkü rotamda dişçi-pazar market alışverişi-bir de yer varsa eğer türkanisimli film var

bu sefer gittim.herkese sağlık ,huzurdan yana bir gün olsun bugün.selamlar.

gençler19 mayıs gençlik bayramınıs kutlu olsun
bayrakları asmayı unutmayalım

Son düzenleme:
kizlar bendEnde 4.gunaydn olsun hepinizin gonlundekini versin arkadaslariimmmm...

denizverdiciyimm biz turkler, herzaman icin herseyi ince ayrintisiyla dusunuruzz..acab uyandimi acab dustumu diye :44:..yani cocuklarimiz yatarkende uyanikkande yanimizda olsun isterizz..bizde boyle buyuduk oyle ayri odalarda buyumedik ..ama simdi hersey daha kolaylasti ..bebyin odasina telsiz gibi kucukte kamarasi olan ..aletler oluyo ..simdi ismini unuttugumm..teknoloji harikasi birseyy.. bebek yukarda uyurken ..anne asagida misafir agirliyo rarhat rahat bebeyi uyandimi .. biliyor kendinide gorebiliyo..burda boyle anam..tabiki tr de de vardir teknoloji heryerde..sende oyle yaparsin sekerim .kizin misil misil uyurken sende rahat rahat isine bakarsin tabiki ayri uyutmak daha iyi ..benim dusuncem tatlimm..iyi alis verislerr bebeyimm..

Arkadaslar Merhaba

Genclik ve Spor Bayramimiz Kutlu Olsun, ozellikle bizim gibi citirlarin...

Tuha, cok uzulme lutfen, hakkinizda hayirlisi olsun, insallah bir dahaki sefere...

Denizverdi, program yogun, ben de Turkan'in kitabini okumustum, bu tarz insanlar dunyaya az geliyor.

Deniz Bulut, erkencisiniz ve uyuyamamissiniz, umarim sonradan uyutmayi basarmisindir.:13:

Baharnaz, bu sac kurutma makinesi herseye iyi geliyor galiba... Onun sesine de bir cok bebegin sakinledigini okudum, ben de kullanirim herhalde. Yeni formuller buldugunuza sevindim, deneye deneye...Su bir kac ayi hayirlisiyla bir atlatsaniz sonra cok daha kolay olacak canim. Aferin sana kuafore gitmissin, Enes Can'i da goturmussun.:13: Yeni fotonuz cokkkkkkkk guzel.

Biz dogum kursuna devam ediyoruz, gecen haftaki buyuk top egzersizi disindaki egzersizleri sanki cok sevmedim gibi cunku o gece uyumakta zorlandim, sanirim kendimi zorladim, sonra da korktum!
Altinyunus'un onerisi uzerine, Clarissa Ela'nin kiyafetlerini yikadim, yarin da utuleyecegim. Allah tum isteyenlere bebek kiyafetlerini yikamayi nasip etsin. Kendim icin onden dugmeli bir pijama aldim ama henuz uygun bir gecelik bulamadim, her sey saten! Saten o durumda uygun olmayacak sanirim, diyecegim o ki dogum cantasini yavas yavas hazirliyorum. Bir kac hafta icinde de bebek arabasina karar vermemiz lazim cunku araba koltugu-ana kucagi parcasini gelirken getirmemiz gerekiyor. Sahi Enes Can'i kuafore nasil-neyle guturdun? 1 Haziran'da randevumuz var, onu iple cekiyorum, insallah kizimizin iyi bir pozunu da yakalariz sonra onunla avunuyoruz.

Son düzenleme:
slm kizlar simdi geldim dr dan ve cok agliyorum ben cok yumurtlayan kaadin bugun yumurtlamamin 3 uncu gunune sadece 3 yumurta var ignelere devam cok moralim bozuldu

teşekkür ederim iyi dileklerin için..inşallah dediğin gibi bu defa sıkıca tutunur,tabii pozitifi görürsek...

slm kizlar simdi geldim dr dan ve cok agliyorum ben cok yumurtlayan kaadin bugun yumurtlamamin 3 uncu gunune sadece 3 yumurta var ignelere devam cok moralim bozuldu

canım hemen panik yapma,unutma sana kaliteli bir tane yetecek...bu nedenle üzme kendini hemen...bak benim başka topicten gamzelim var 41 yumurtadan sadece bir iki tane kaliteli çıktı ve biri ile hamiş şu an maşallah...önemli olan sayı diil kaliteli bir iki yumurta...

ya 3 UDE KALITESIZSE COK KOTU AGLIYORUM EVE GELENE KADAR BRUKSELDEN HEP AGLADIM BEN KOPTUM YAAAA YA HEPSI KALITESIZSE YA OLMAZSA HIC OLMUCAKSA BITTIM KIZLAR YA BAS AGRISIDA CABASI

ya 3 UDE KALITESIZSE COK KOTU AGLIYORUM EVE GELENE KADAR BRUKSELDEN HEP AGLADIM BEN KOPTUM YAAAA YA HEPSI KALITESIZSE YA OLMAZSA HIC OLMUCAKSA BITTIM KIZLAR YA BAS AGRISIDA CABASI

yaaa akidecik,canım asıl çok yumurta olduğunda kalitesiz olma durumu daha çok yaşanıyor...sakin ol bi canım yaaaa...şu an hiçbirşey bilmiyoruz ki ya hepsi 1. kalite ise allasen....dur bakalım erkenden ağlama ağlayacaksan durum netleşsin öyle ağlarsın zaten..ben inanıyorum sorun çıkmıycak bak gör...

Selam Arkadaşlar,

Günlerdir topiğe gireceğim, aklımdasınız...

Her birinize birbirinden güzel dilekleriniz, mesajlarınız için, desteğiniz ve varlığınız için çok teşekkür ederim. Hamilelikte pek duygusallaşmamıştım, meğer loğusalığa saklıyormuşum kendimi, herşeye ama herşeye ağlıyorum. Mesajlarınız karşısında da ağlamamak kaçınılmazdı. Tek diyebileceğim, doğumhanede herbirinizin ismini tek tek anarak dua ettiğim, siz de benim yanımdaydınız orada.

Geçmişin tamanını okuyamadım ama Akideciknane hemen yazayım istedim sana, lütfen sayıya takma arkadaşım. Eskiler bilir, toplam 4 tüp denemem var, 2. ve 3.'de opu sonrasını görmedim bile, tedavi bile olamıyordum, bugünlere gelmek benim için mucize ötesi. Lütfen sayıya takılarak peşin hükümle kalitesizliklerine hükmetme, bir tane azimli yetiyor bize, lütfen sil gözyaşlarını.

Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler.

Kartopu AS'nin iyi geçmesine sevindim. O üç haftayı tamamlamak zorlu gerçekten ama güzel sonucu alıp hamileliğinin tadını çıkarmaya devam edeceğine eminim.

Kızlar bu arada Mert'çikoyu gördüm. Bittim, bittim,tek kelimeyle. O koca gözleriyle insana bir dikkatli bakıyor ki insanın içi eriyor. Annesi de bir içim su olmuş bu arada. Alabama'cım, desteğin ve varlığın için ne kadar teşekkür etsem az, canım benim, bin sağol.

Esterya'cım, ben de seni gördüğüme çok sevindim şekerim. Ömer'ciği de getireceksin bir gün adaya inşallah...

Zarpdeniz'cim, hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Ne keyifli o kıyafetleri yıkayıp ütülemek. Keyifle kucaklayacaksın inşallah, çoğu gitti azı kaldı.

Sağolasın canım, sevgilim karnımda tümsekler oluşturuyor diye yamuk prenses diye seviyordu kızımızı hamileyken ama kuzguna yavrusu misali ikimiz de doğumhanede onu ilk gördüğümüz anda pamuk bir kızımız oldu dedik.

Yağmursesi, topiğe gelmişsin, hep gel e mi? İnşallah ben de senin doğum haberlerini takip edeceğim heyecanla, senin yaptığın gibi, bin sağol.

Deniz Bulut'çum, mesajın için çok sağolasın nazik arkadaşım.

Baharnaz, sağolasın arkadaşım. Enes bebeğe maşallah, çok yakışıklı bir oğlan, çok sevimli maşallah. 41 kere maşallah. Fotoların devamını bekliyorum, Allah nazarlardan korusun güzel meleğini.

Patikler, Cans, Maiumut, Erverdi, Toana, Altınyunus, Merye sizlere de selam ve sevgiler arkadaşlar. Atladıklarım varsa özür.

Kısaca yazayım, iki haftalık acaba bugün mü yarın mı bekleyişi geçen hafta çarşamba bitti. Kızım erken doğum riski başladığından beri pek büyüyememiş, 3 kilonun az üzerinde doğdu ama çok şükür sağlığı yerinde. Epiduralli sezaryeni tavsiye ediyorum gerçekten, doğumdan beş saat sonra ayaktaydım. Kızım çok da yaramaz bir bebek sayılmaz, sadece göğüslerimde beze oluşumu olduğundan, gün içinde süt sağ, emzirmeye çalış, süt yeterli mi, aç mı tok mu kontrolleriyle geçiyor.Hastaneden çıkarken farkedilmemişti bu bezeler, sütünüz azalmış dedi doktor ve mama takviyesi yapalım dedi o gün, sonraki iki gün günde ikişer kere istemeden de olsa mama verdik, pazartesi günkü kontrolde sıkıntı sebebi belli oldu, çok şükür şimdilik mama desteği yapmıyoruz umarım bu bezeler bir an önce geçsin de süt sıkıntım bitsin. Durumlar şimdilik böyle.

Daha sık uğrayacağım, hepinize sevgiler.

Cok tsk ederim tayf ne kadar zor isler bunlar o kadar stresliyim ki elimde degil esimide uzuyorum halbuki ne kadar gamsiz ne kadar rhattim ona cattim gecen sene gitmedin d rbak yumurtalar bitti Allahim ne kadar zorr bakalim aradilar hastaneden pazar gene ultrason kan bakalim adetimin 2 inci haftasi olucak ben simdi 6 mayisda hastalandim sanirim 16 sindami yumurtlamaya basladim

heradacim..sanada selam ve sevgiler tatlimm benimm

AKIDECIKNANE..SLM CANIM BENCE AGLAMA DUR BAKALIM YA..COK ERKEN KALITELILERDIR INSALLAH YUMOSLARINN..TOPLAM KACTANE DIYE SORMADINMI YUMOSLARIIN DOKTORUN BILGI VERMEDIMI..BUYUYENLERMI UCTANE YOKSA SADECEMI 3 TANE CUNKI BAZEN BUYUMUYO YUMOSLAR ..YANI DEMEK ISTEDIYIM YUMOSLARIN COKTURDA BELKI 3 TANE BUYUMUSTUR ONLRDA BUYUYECEKLER INSALLAHH..BENIM 4 DENEMEMDE 12 TANE YUMOS VERDIM AMA 3 KALITELI CIK MISTI AMA NOLDU OLMADI TATLIMM GERCI OLDUKTAN SONRA 1 TANEYLE BILE OLUYO BOZMA MORALINI..KENDINI BIRAKMA BU ISLER BOYLE KAZANMAKTA KAYBETMEKTE VARR UNUTMA GUCLU OL..HERSEY YOLUNDA GIDER INSALLAHHH.,

biliyorum haklisin cok tsk ederim destegin icin bakalim pazar gunu ne olacak Aglamiyorum artik
sevgilerrrr

insallah canim ya bilemiyorum bakalim pazar gunu ne olacak haklisin benim sinirler bitti galiba bakalim allahima zaten dun gecede ruyamda adet oldugumu gordum;iyi ki varsiniz cok tsklerrr sevgiler hepimize bol sans

Herada, Hosgeldin taze anne!
Bebegin ve senin iyi oldugunuza sevindim, umarim bezelerin de kisa sure icinde cabucak kaybolur, bol bol sutlenirsin canim. Beze, sutun tikanip kalmasindan dolayi olusan bir sey mi? Eger oyleyse sut sagma makinesinin duzenli kullaniminin bunu duzelttigini okumustum ama tabi ayni durum mu bilemedim simdi canim. Bir kac gun mama verdik diye uzulme sakin, bazen yapilacak bir sey olmuyor, sonrasinda iyice takviyeliyorsundur eminim. Epiduralli sezeryandan memnun kaldigina da cok sevindim, ben de oyle dusunuyorum ama bakalim... Yine haberlerinizi bekleriz, beyaz pamugu da koklarim.

Akideciknane, arkadaslar yazmislar. Simdi moralinin yuksek olmasi lazim, henuz kesinlesen bir sey yok sayiya lutfen takilma. Bir yumurta ile basariyi yakalayan ciftler var, bunlari dusun lutfen. Ihtiyacimiz olan bir kaliteli yumurta ve bir kaliteli sperm. Bol sanslar simdiden.

canm inş.hazıirn randevunuz güzle geçer iyi geliyrmş hamilelerin bebklerini görmesi ben hareketlerini görünce uzun süre gözümn önüne getirydm çok hoşuma gidiyrdu hareketlerini görmek
evet kesinlikle herşeyi yıka ve ütüle sabuntozu ile yııyon demi

inş.güzel sonuç alırsın bende tedavideyken herkesin 8li 6lı,10lü yumurtaları vardı benimki sadece 4 taneidi tutunca tutuyr allh çabalarını boşa çıkarmasın

canm hoşgeldin allh analı babalı büytsün doya doya güle güle büyüt bebşini inş. sütün için öğün atlama ve bol su iç öğün atlasan bebek doymuyr su az içsen yine bebek doymuyr ben alışmısşm günde ikiöğün yemeye bebğim başlarda hiç doymuyrdu sonra kaynanm az yiyorsun dedi kız kardeşim çok yemen gereklmiyr sadece öğün atlama ve meyve ve sütleri de ara öğünlaerde ye dedi ben aç olunca bebiş o sütle sürekli içse bile hiç doymuyr haberin olsun ve yeşillik te az olmasın ve hoşaf ben hep şekersiz hoşaf yapıyrm o da çok iyi geiiyr süt için
bebekler doğduktan sonra üç güne kadar aç kalabiliyrlar o enerji ile doüuyrlar yeni doğduklarınde mideleri bezelye tanesi kadarmş bir süre sonra pinpon topu büyüklüğüne geliyrmş

cok tsk ederim Allahima guveniyorum Allah sizlerden rzi olsunnnn

2,5 aylık zeytinyağı verdim yine yapmıyr 5 güne giriyrz daha önce 3/4 gün sonra yapıyrdu şimdi müdahale ile 5 günde yapıyr artık fitil vermiyecem zeytnyağı etkisini hemn gösteriyrmu yoksa sıarsımı var evet dönenceyi sonra takmalıym

evet yeşillikli yerlere götürmek lazım bugn kızımı parka götürdüm kızım sürekli ağlayıca erkenden eve getirdim kısa sürdü ama güneşi göürünce kızım iyi uyuyr eve geliyr uzunca bir süre sonra uyanyr ve o gece çok az uyanıyr ve uyandığnda da memeden hemn sonra uyuyr bazen sırf uyusun diye dışarı götüreyim diyorm ya burası biraz sert rüzgarı var onu için daha az çıkardm bebşimi

canım merhaba sen hereda gibi yapmaysın hemşireliri takmayasın ısrarla mama verin diyrlardı bize oysa üç günlük enerji ile doğyrlar haberin olsn yeni doğduğunda sarılık olmasın diye on güne kadar iki saat ara ile süt veriyrdm
allah razı olsun darısı başına kurban için diyrm bide o etten biaraz kavurma yaptım tavsiye ederim iyi geliyr

kızıma selamını gönderiyrm canm valla çok kıvranıyrm bugün yine çok kötü idi havlu ısıtıp koyuyrm kaka yapamadkğı zamanlar da da rahatlatıyr en azından uuyuyr
soracakmışsın dönenceyi sana zahmet bir sor ve birde sende güzel bilgi ler vardır. bize versene birde sende güzel çoçuk şarkıları vardır onlarıda yazsana bu arada şiiri yazdınmı ben kaçırdummı bilmiyrm şiiri okumak isterdim kızıma okuyacaktm deniz verdi teysenden diye

Denizverdi merye için dönenceyi hocana sorunca hangi ayda takılacağını yada bu tarz uyarıcıların ne zaman verileceğini bende merak ediyorum bu cevabı canım.
bende seni öpüyorum

gzel demşsin bilgilendirsin bizleri inş.sende kesersin kurbanını ben hala diz sorunum bacak sorunum geçmedi ve ona ayaklarda eklendi şimdi ayaklarım bile zorlanıyr yüürükken

merye....canım,şiiri özeline gönderdim.. bir mahsuru yoksa buraya da yazarım.

bilgi istemişsin.minik ama çok önemli bir bilgi yazayım sana..kız çocuklarını bezlerken fazla bastırmamaya dikkat edilecekmiş..ilerideki cinsel hayatı açısından bu konu çok önemliymiş.bu gibi durumlarda bazı uygunsus davranışlar sergileyebiliyormuş çocuklar.bunu kreşte çalışan kurs arkadaşım da tecrübelerinden dolayı teyit etti.

şartlı sevgi de doğru değilmiş.hani şunu yaparsan seni daha çok severim,şunu yapmazsan sana şeker,çikoata vs vs vereceğim gibi...bu da doğru değilmiş.çocuk daha küçükken rüşveti öğreniyormuş..

yazarım yine...

akideciknane....

istediğimis kaliteli bir sperm ve kaliteli bir yumurta.sayıya takılma...bekleyelim görelim.erkenden karalar bağlama ...pozitifi düşünelim pozitif gelsin inşallah..kötüyü düşünürsek korku yakamıza yapışır.kov gitsin ..
deneyebildiğin için bile şanslı olduğunu düşün..inşallah herşey güzel olacak

bu gece deprem oldu.6 iddetinde imişherkese geçmiş olsun.merkez üssü kütahya simav...birçok ilden de hissedildi.istanbulda da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…