38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Once herkese gecmis olsun insallah cok korkmamisinizdir ben istanbulda olsam cokdan sokaktaydim Allah herkesi korusun.Denicim haklisin biraz sakinlesdim ama cok kotu oldum gercekden umarim birtanesi bile annesini dusunur bakalim pazara ne olacak?

evet toana..sanki nefes aldığından emin olmak isterim gibi geliyor.evim küçük zaten.heryerden duyabilirim ağladığını.bakacağız... hayırlısı..daha var..
sen nasılsın...daha iyimisin...yalnız olmadığını bilmek iyi geliyor değil mi..hollandaya selam

Gunaydınn denızverdıcıyımm.canım gecmıs olsun ..cokmu sallandınız ınsallah rabbım kotu seyler yasatmaz..bu son olur ..ıstanbul herzaman oyle canım ya ..allahım esırgesın kazalardan belalardan hepımızı ınsallahh..

Denızverdım..dogru soyluyon benımde yıyenlerımı hemen hemen ben buyuttum boyle nefeslerını dınlerdımm valla..annelerı benden sakındı sagolsunn..bız boyleyız tatlım yaa..evet canım rabbım yanlız koymasın hıcbırımızı..yanlızlık zor denızcımm esım ıse gıdıyo ben butun gun evde tek basımayımm..hadı gıtsen nere gıdıcen her yer yabancı heryer el..burası tam gurbet zor ..rabbım bır evlat versın dıye yalvarıyorum allahıma ama taktırı ılahı rabbım emredecek ..ol dıyecekkı olucakk..cuma sabahları yuzu suyu hurmetıne ..yuzumuze baksın bızı evlat hasretıyle bıtırmesın tuketmesın rabbımm ınsallahh..sende hayırlısıyla kızına kavusursun ınsallahh ..arkadasımm...hadı opuyorumm senıı..hayırlı cumalarrr hepınıze ..turkıyeme slmmm olsunnn.

günaydın arkadaşlar, herkese hayırlı cumalar olsun.

Yüce Rabbim gönlümüzden geçen tüm hayırlı dilekleri kabul etsin inşallah.

herada hoşgeldin duaların için teşekkürler, Allah kabul etsin canım.

bebeğin tekrar hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün ömrü uzun bahtı açık olsun Rena Güneşin. sizlere , ailenize ve ülkemize hayırlı bir evlat olsun inşallah. Bu arada Memorial ın sitesinde gördüm Güneşi maşşallahı var Allah nazarlarda saklasın onu. Birde mesaj yolladım hastanenin sitesinden ama Kartopu rumuzu ile yazınca kabul etmedi galiba site

kendine ve kızına iyi bak canım

akidecikname, denizverdinin dediği gibi sayıya kafanı takma lütfen. Yüce Rabbim ol dedikten sonra tek yumurta ilede olur.

zarpdeniz, sıra sende artık şimdi senin sağlıklı doğum haberlerini bekliyoruz canım, ne zaman geliyorsunuz Türkiye ye?

denizverdi nasılsın canım, randevu tarihiniz kesinleştimi ? inşallah en kısa zamanda kızında güzel haberler alırsın arkadaşım.

cans dan haber yok herhalde, ameliyat olacaktı oldumu acaba?

tüm arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir, bütün güzellikler sizlerle olsun inşallah.

Kartopu gunaydınn canım..amın canım rabbım hepımızın gonlumuzdekı dıleklerımızı gerceklestırsın ınsallahh..sanada hayırlı cumalarr olsunn

canımmmm...sarıyorum seni

birşeylerle meşgul olsan... mesela buunduğun şehirde hangi dil konuşuluyorsa dil öğrenmeye çalışabilirsin..el işi örgü işleri gibi birşeyler öğrenebilirsin.ya da farklı branşlarda kurslar yok mu hiç orada.ya da dediğin gibi bir işe girebilirsin.yalnızlığın en iyi ilacı ne biliyormusun.hiç boş kalmamak..kendine uğraşacak birşeyler bulmak..sosyalleşmek...innşallah yalnıslığın son bulur.allah herkesin gönlüne göre versin.amin

Kartopu gunaydınn canım..amın canım rabbım hepımızın gonlumuzdekı dıleklerımızı gerceklestırsın ınsallahh..sanada hayırlı cumalarr olsunn

toanacığım daha iyisin herhalde, umarım en kısa zamanda kendini toplar, yeniden tedaviye başlarsın. ve biran önce kavuşursun yavruna. lütfen kendini bırakma ve elinden geldiğince tedavide ısrarlı ol. Yüce Rabbim emeklerimizin karşılığını en kısa zamanda verecektir inşallah.

kartopu sana da canlı selam ...işlerinde kolaylıklar..bu ayın sonuna kurumla randevumus var hayırlısı ile...

güller herkese selam..benim müdür yani evim çağırıyor beni.. herkes için güsel bir gün olsun.hoşçakalın.

Sagol kartopu ınsallah arkadasım ınsallahh..elımızden geldıyınce bırakmıycaz tedavıyı rabbım dayanma gucu versınn..emeyımızı bos etmesın ınsallahh canımm benım sen nasılsın nasıl gıdıyorr...

Denızverdıcıyım..canım arkadasım sagol dıleklerın ıcın amın ınsallahh..tatlım ben buraya gelelı agustosta 3 sene olucak..tabıkı burda dıl cok onemlı 2 sene gıttım dıl kursuna ama yınede yetersız kalıyo dıl cok zor .hele bırde alt yapın yoksa tabbı..calısmak ıcınde tabıkı dılının ıyı olması gerekıyo ..oda zamanla olur ınsallah dıyorumm..elıslerıne gelınce bekarken okadar yaptımkı..ondan sımdı elıme almıyorumm ..daha dogrusu alamıyorumm..
Boynumda sınır sıkısması gıbı bırsey var yapamıyorumm ..boyle ıste arkadasımm..sadece haftada bır ek ders alıyorum dılım gelıssın dıye ..sonra ayrıca gonullu kadınlar var burda ders vermeye gelıyo evıme boyle ıste sekerımm ..yakında dılım ıyı olucak ama kafaya gırmıyo..cunkı aklımda fıkrımde tr ve tedavım nolucak nolmıycak dıye ..ozlem var ayrıca ..rabbım yardımcımız olsun rast getırsın saglıktann yardımcımız olsun ınsallahhh ..sagol arkadasım bende senı sarıyorumm Ve opuyorumm baacımmmm

akıdecıknane,gunaydınn canımm..bugun nasılsınn tatlımm umarım hersey ıstedıyın gıbı olur ..hayırlı cumalarr..

gunaydın cnm ıyı sayılırım enazından bıraz daha mantıklıyım ve gonlume ferahlık geldı allah sızlerden razı olsun ınsallah hepımızın olur cumamız mubarek olsun

selam
bugün kalça ultrasonu ve aşımızın 2.dozu vardı herşey yolunda 1.ayımız bitiyor 1 kilo almışısız.

Herada hoşgeldin, Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin süslüne canım.
Bol bol her istediğinde emzir göğüslerin normale döner hemde sütünde çoğalır ben ilk başlarda hurma takviyesi yapmıştım, hala kayısı kompostosu içmeye devam ediyorum her açıdan işe yarıyor :)
Pamuğun bol bol emsin annesini..

ZarpDeniz pamuklu gecelik ve pijamalar tercih etmelisin, birde önden açılan 1 den çok olsun doğumdan sonrada emzirirken çok ihtiyaç oluyor.Kuaföre eskiden daha sık kullanılan bebek taşıma çantaları varya onla gittik altını yumuşak destekleyince işe yarıyor onla gidiyoruz. hastane ve sağlık ocağınada ana kucağını pek kullanmıyorum
bu arada kullandığımız kundağı artık kullanmıyoruz, Enesi sancılarından dolayı ayakta sallamayada alıştırdık bazen ihtiyaç oluyor o zaman kollarınıda battaniyenin altına saklayınca çabuk uyuyor kundak ilk 2-3 hafta işe yaradı ve kullanıldı. 1 tane alsan yeterli, süslünün cicilerini hazırlıyorsun güle güle sağlıkla giyin canım az kaldı sıra senin güzel doğum haberlerinde. bugün lansinohun manuel süt sağma pompasını aldım bazen ön sütü sağmak için yada oalağnüstü bir durumda dolapta süt bırakayım diye.
bakalım ne kadar kullanabilicem.

Denizverdi saol canım. Enesi öpücem :) tembel öğrenci oldum ama bu hafta notları toplayıp ders çalışıcam bende sınava hazırlık...

Akideciknane inşallah güzel sonuçlar alıcaksın.

Kartopu, Toana ve arkadaşlar Rabbim dualarınızı kabul etsin.

Merye açık hava bol güneşli günler olsun süslün için canım bizm buralarda güneşe hasretiz bakalım bahar ne zaman gelcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…