- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
kizlar bendEnde 4.gunaydnolsun hepinizin gonlundekini versin arkadaslariimmmm...
denizverdiciyimm biz turkler, herzaman icin herseyi ince ayrintisiyla dusunuruzz..acab uyandimi acab dustumu diye :44:..yani cocuklarimiz yatarkende uyanikkande yanimizda olsun isterizz..bizde boyle buyuduk oyle ayri odalarda buyumedik ..ama simdi hersey daha kolaylasti ..bebyin odasina telsiz gibi kucukte kamarasi olan ..aletler oluyo ..simdi ismini unuttugumm..teknoloji harikasi birseyy.. bebek yukarda uyurken ..anne asagida misafir agirliyo rarhat rahat bebeyi uyandimi .. biliyor kendinide gorebiliyo..burda boyle anam..tabiki tr de de vardir teknoloji heryerde..sende oyle yaparsin sekerim .kizin misil misil uyurken sende rahat rahat isine bakarsin tabiki ayri uyutmak daha iyi ..benim dusuncem tatlimm..iyi alis verislerr bebeyimm..
Selam Arkadaşlar,
Günlerdir topiğe gireceğim, aklımdasınız...
Her birinize birbirinden güzel dilekleriniz, mesajlarınız için, desteğiniz ve varlığınız için çok teşekkür ederim. Hamilelikte pek duygusallaşmamıştım, meğer loğusalığa saklıyormuşum kendimi, herşeye ama herşeye ağlıyorum. Mesajlarınız karşısında da ağlamamak kaçınılmazdı. Tek diyebileceğim, doğumhanede herbirinizin ismini tek tek anarak dua ettiğim, siz de benim yanımdaydınız orada.
Geçmişin tamanını okuyamadım ama Akideciknane hemen yazayım istedim sana, lütfen sayıya takma arkadaşım. Eskiler bilir, toplam 4 tüp denemem var, 2. ve 3.'de opu sonrasını görmedim bile, tedavi bile olamıyordum, bugünlere gelmek benim için mucize ötesi. Lütfen sayıya takılarak peşin hükümle kalitesizliklerine hükmetme, bir tane azimli yetiyor bize, lütfen sil gözyaşlarını.
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler.
Kartopu AS'nin iyi geçmesine sevindim. O üç haftayı tamamlamak zorlu gerçekten ama güzel sonucu alıp hamileliğinin tadını çıkarmaya devam edeceğine eminim.
Kızlar bu arada Mert'çikoyu gördüm. Bittim, bittim,tek kelimeyle. O koca gözleriyle insana bir dikkatli bakıyor ki insanın içi eriyor. Annesi de bir içim su olmuş bu arada. Alabama'cım, desteğin ve varlığın için ne kadar teşekkür etsem az, canım benim, bin sağol.
Esterya'cım, ben de seni gördüğüme çok sevindim şekerim. Ömer'ciği de getireceksin bir gün adaya inşallah...
Zarpdeniz'cim, hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Ne keyifli o kıyafetleri yıkayıp ütülemek. Keyifle kucaklayacaksın inşallah, çoğu gitti azı kaldı.
Sağolasın canım, sevgilim karnımda tümsekler oluşturuyor diye yamuk prenses diye seviyordu kızımızı hamileyken ama kuzguna yavrusu misali ikimiz de doğumhanede onu ilk gördüğümüz anda pamuk bir kızımız oldu dedik.
Yağmursesi, topiğe gelmişsin, hep gel e mi? İnşallah ben de senin doğum haberlerini takip edeceğim heyecanla, senin yaptığın gibi, bin sağol.
Deniz Bulut'çum, mesajın için çok sağolasın nazik arkadaşım.
Baharnaz, sağolasın arkadaşım. Enes bebeğe maşallah, çok yakışıklı bir oğlan, çok sevimli maşallah. 41 kere maşallah. Fotoların devamını bekliyorum, Allah nazarlardan korusun güzel meleğini.
Patikler, Cans, Maiumut, Erverdi, Toana, Altınyunus, Merye sizlere de selam ve sevgiler arkadaşlar. Atladıklarım varsa özür.
Kısaca yazayım, iki haftalık acaba bugün mü yarın mı bekleyişi geçen hafta çarşamba bitti. Kızım erken doğum riski başladığından beri pek büyüyememiş, 3 kilonun az üzerinde doğdu ama çok şükür sağlığı yerinde. Epiduralli sezaryeni tavsiye ediyorum gerçekten, doğumdan beş saat sonra ayaktaydım. Kızım çok da yaramaz bir bebek sayılmaz, sadece göğüslerimde beze oluşumu olduğundan, gün içinde süt sağ, emzirmeye çalış, süt yeterli mi, aç mı tok mu kontrolleriyle geçiyor.Hastaneden çıkarken farkedilmemişti bu bezeler, sütünüz azalmış dedi doktor ve mama takviyesi yapalım dedi o gün, sonraki iki gün günde ikişer kere istemeden de olsa mama verdik, pazartesi günkü kontrolde sıkıntı sebebi belli oldu, çok şükür şimdilik mama desteği yapmıyoruz umarım bu bezeler bir an önce geçsin de süt sıkıntım bitsin. Durumlar şimdilik böyle.
Daha sık uğrayacağım, hepinize sevgiler.
Denızverdım..dogru soyluyon benımde yıyenlerımı hemen hemen ben buyuttum boyle nefeslerını dınlerdımm valla..annelerı benden sakındı sagolsunn..bız boyleyız tatlım yaa..evet canım rabbım yanlız koymasın hıcbırımızı..yanlızlık zor denızcımm esım ıse gıdıyo ben butun gun evde tek basımayımm..hadı gıtsen nere gıdıcen her yer yabancı heryer el..burası tam gurbet zor ..rabbım bır evlat versın dıye yalvarıyorum allahıma ama taktırı ılahı rabbım emredecek ..ol dıyecekkı olucakk..cuma sabahları yuzu suyu hurmetıne ..yuzumuze baksın bızı evlat hasretıyle bıtırmesın tuketmesın rabbımm ınsallahh..sende hayırlısıyla kızına kavusursun ınsallahh ..arkadasımm...hadı opuyorumm senıı..hayırlı cumalarrr hepınıze ..turkıyeme slmmm olsunnn.
Kartopu gunaydınn canım..amın canım rabbım hepımızın gonlumuzdekı dıleklerımızı gerceklestırsın ınsallahh..sanada hayırlı cumalarr olsunn
akıdecıknane,gunaydınn canımm..bugun nasılsınn tatlımm umarım hersey ıstedıyın gıbı olur ..hayırlı cumalarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?