kızlar,iğnelerimi birazdan yapıcam,hayırlara vesile olsun diyelim...umarım herşey yolunda gider ve haziran ortası sevinerek pozitif diyebilirim...
Yüce Rabbim hayırlısı ile kavuştursun seni yavruna. emeklerin boşa çıkmasın inşallah.
tayf hoşgeldin canım hadi bugün star veriyormuşsun iğnelere hayırlısı olsun allah emeklerini boş çıkartmasın bebişler karnını doldursun inşallah.
selam kızlarrrr
herada taze anne hoşgelmişsin güzel kızın napıyo pardon çok güzelçok şeker koklamaya kıyamayacağın kadar süt kuzusuMaşallah ona 41 kere maşallah. Inşallah en kısa zamanda tekrar görmek nasip olur valla burnumda tütüyo. Hayatım sana mutlaka anlatmışlardır bende de beze ve ateş olmuştu epey ateş olmuştu. Ateşin düşmesi için memeleri tamamen boşaltmak gerekiyor. Sıcak banyo duşu ama dayanabileceğin kadar sıcak olcak sonra oda yetmicek ütüyle sıcak havluları bascan iyice dolcak memeler sonra sağacaksın ve antibiyotik tedavi vermişti bana doktor ancak öyle yok oldu bezeler. Ama anlayana kadar ben epey ateşlenmiştim kendimi grip falan sanmıştım. Sağdığın sütleri de güneşime ver o sütlerde sıkıntı yok biliyorsundur ama insan bazen atlıyo haa diyo aklına geliyo diye yazıyım dedim.
Baharcım maşallah oğluna zaman nasıl da geçiyor bir aylık olmuş oğlumuz maşallah41 kere yakışıklıma. Benim için de kokla eğer arada kendine kıyak geçip öpüyosan benim için de öpp.
Tuha üzüldüm canım allah yardımcın olsun elbet üzüldün hayal kırıklığı oldu ama yılmak yok yola devam inşallah zamanı gelince sen de anne olacaksın hayatım.
Akide benimde başlangıçta 6 yumurta görüldü 4 ü gelişti toplandı 3 ü döllendi transfer oldu biri tuttu. Kaderimizi yaşıyoruz zamanı gelmişse 1 i de tutar. Zamanı gelmemişse 20 tane yumurtan olsun dondur kenara koy yine tutmaz yeter ki allah yazsın allah izin versin. Her zaman hayırlısını iste ve bol bol dua et. Takmıyorum takıyorum çok rahatım falan diye bence kendini kasma serbest bırak. Bu tip kendini yönlendirmelere çalışmak ters tepiyor. Gergin olmak işe yaramıyor. Ben ilk denememde çok gergindim ve doktor yüzüme söyledi ve negatif sonucu aldım. Asılana kasıl kasılana asıl diye bir laf var bilirmisin sen ne kadar asılırsan asıldıkların da sana kasılır. Sen serbest bırakınca tıpış tıpış sana gelir.
Tayf hoşgeldin canım hadi bugün star veriyormuşsun iğnelere hayırlısı olsun allah emeklerini boş çıkartmasın bebişler karnını doldursun inşallah.
Zarpcım hazırlıklar yapılmış ütüler çantalar planlar çok güzel gidiyormuş maşallah hayatım. Yolundaki tüm arabalar selektör yapmadan sana yol versinler. Clarissa nın annesinin kucağına gelmesine çok az zaman kaldı. Ne zaman geliyorsunuz yolculuk için çok geç kalma emi uçağa binmek için son haftalar ne zaman oluyor bilmiyorum ama sen biliyorsundur. Muayene ye gitcekmişsiniz güzel haberlerini bekliyoruz.
Denizbulut oğluşuna maşallah batu tam ısırmalık olmuş kıvama gelmiş öp ve butlarında bi ısırık attırıver benim için.çıkartıyorum arabasıyla artık soğuk demiyorum. Sadece bizim burası ayazağa gerçekten heryerde rüzgar yokken burda acayip rüzgar oluyo rahatsız ediyor bazen o zaman çıkartmıyorum ama havayı az güzel görünce çıkıyorum.
Patikler işler bitmedi mi hala eve geçince safsattın mı işleri keyif yaptınız mı yeni evinizde sende az gelmişsin bu son günlerde.
Denizverdi altınyunus cans tohana maiumut kartopu size de selam kızlarr unuttuğum yoktur umarım
allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah,isteyen herkese versin,hayırlısı ile...teşekkür ederim kartopu...ilk kez tüp tedavisi oluyorum inşallah ikinciye gerek kalmaz...aşılamada da iğne yapmıştım ama az önce yaptımda iğneyi biraz zor becerdim galibaHay allah..komik valla...menopurun şişesini kırarken fazla sıkmışım elimde tüpün ucu paramparça oldu yahuuuu...farkında olmadan stres yaptım galiba...offff beaaaa,şu danalar gelecekse gelsin gariiiii:82:..
tayffff bana menopur demee o menopur yokmu o menopur sende ' toza bır ampul seklındemı yapıyorsun dıkkat etttt elıneee bende basdan rahattım ama sımdı stre soldum baksana
akidecik,kız panik yaptırma bana,yaptım gitti...hemşirenin gösterdiği gibi yaptım,iki toz bir su benim doz,suyu önce ilk toza sonra ordan alıp ikinci toza sonra kendime yaptım...eline bişey mi oldu yavrucum...ben ampulü fazla sıkmışım kırarken kafası parçalandı elimde,içine cam kırığı kaçırdım zannettim ama sorun yok...sen elini filan mı kestin naptın?:97:
yok anacigim benim burda kendim yapmam yasak eve sabah aksam igneci geliyor burdaki igencileride gorsen altlarinda Q7 LERLE geziyorlar anacim ama bana 4 toza bir ampul acaba kendi kendine yapiliyormu bu igneler ?korkma bisey olmazzzz sana bisey olmasinnnnn
Tayf..canım sende tup mu yapıcan canım ıgne yapıyorum dıyorsun ya..hadı hayırlı olsun bebeyım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?