38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bu aralar yoğun olarak polisiye dizilere takmış durumdayım ama bahsettiğin bu filmlere birazdan bakıcam torrenti varsa indirip izliycem..meraklandım..son zamanlarda işi gücü serdim kafam boşalsın diye durmadan bişeyler izliyorum...bu arada sweet home alabama ve aynı grubun free bird'ü gençlik yıllarımın önemli iki şarkısıdır...az kudurmadık bu şarkılarla ankara'da..

iğnelerle aramda bi sorun yokta şu menopur denilen nane can sıkıcı biraz,bir su iki toz yapıyorum ve birinci tozdan çekerken bugün bir damla elime damladı,damladı ama ben naptım o damlayıda şırıngaya çektim:78:sonra ikinci toza şırınga etim çekerken yine aynı şey oldu..neyse katlanıcaz artık ne yapalım...hani bir damla eksilmesin derken strese giriyorum aslında önemli olmadığını bile bile...neyse...birde menopuru yaptıktan sonra pamukla bastırıyorum koca göbüşüme pamuğu çektikten bir dakika sonra kristalize olmuş sert bir parça buluyorum göbeğimde,aslında hiçbir önemi yok bunun ama taktım işte menopura yahuuuu..elimde diil...:82:

sen kızını bekliyosun hala??

rahat ol gelecek sıpan:)
yazına bayıldım en az sana bayıldığım kadar:)

menapuru alabama kullanmıştı.sahi... göbekten olması şartmı... kalçadan olmuyormu..niye stres yapasın..bazı iğneler iki türlü de yapılabiliyor.

evet.ben kızımı beliyorum hala

rahat ol gelecek sıpan:)
yazına bayıldım en az sana bayıldığım kadar:)

yirim ben seni güzel arkadaşım...ben de sana bayılıyorum...bugün telefon ettikten sonra beni aramışsın meşgulmüş telefonum..doğrudur çünkü stok siparişi veriyodum sanırım o sıra,uzun sürdü de biraz...ama sesini duyayım bi dedimdi...yarın ararım,müsait olursan konuşuruz iki satır şeker arkadaşım benim...seviyorum seni kızzz...hergün dualarım hep seninle,bebeğini kucağına alana kadar da dua edicem hep...o bebek benim içinde çok çok değerli,çok şey ifade ediyor inan..

menapuru alabama kullanmıştı.sahi... göbekten olması şartmı... kalçadan olmuyormu..niye stres yapasın..bazı iğneler iki türlü de yapılabiliyor.

evet.ben kızımı beliyorum hala

göbekten yapıyorum başka yerden kendim yapamam zaten...
hayırlısı ile gelsin güzel kızın inşallah...

iyi akşamlar arkadaşlar

tayf tedavin hayırlı olsun inşalla bu tedavi bebeğini getirir.
bende yazını çok beğendim.dilerim çocuklarına ileride okuyacaksın.yazmaya deva et bence.(bizde)

yarın eşimin annesi ve teyzesi gidiyor görüşürüz. takipteyim seni merak etme:)
gerçekten ben de sana ve herkese dua ediyorum. işallah kabul olur:)
pozitif arkadaşım benim görüşürüz...

göbekten yapıyorum başka yerden kendim yapamam zaten...
hayırlısı ile gelsin güzel kızın inşallah...

kendin yapma bir hastanede yaptır stres olmasın demek istemiştim...

evet herşeyin hayırılsı....

nisa... sana da iyi akşamlar

herkese iyi akşamar... ben kaçtım

Canimm cok tsk ederim inanin bende burada huzur buluyorum belkide bizler kimseyle paylasamadiklarimizi burda dert ortaklarimizla paylasiyoruz.insallah Rabbim hepimize versin insallah bende seni ve tum arkadaslari tanidigima cokk memnunum sayet hala istanbulda yasasaydim yada turkiyede herkesle tanismak cokk isterdim kcaman opucuklerrrr;

evet super fikir yazacagimm

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sadece okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı. tedaviye yeni başlayan arkadaşımız tayf ; İNŞALLAH ALACAKSIN BEBEĞİNİ.... bende değişiklik yok bekliyorum haziran başında adet olucam ozaman gideceğim doktora...

tayf o menopur denen illet igne iki haftadir beni mahfetti ben kalcadan oluyorummmmm menopurr hayatimiz oldu o ampullerinle fazla bogusma insallah bir kere kullanriz birdahada gerek kalmazz

kangurumsağol be arkadaşım..çıktık yola bakalım nereye gidiyo bu yol..

maiumutsanada teşekkürler dileklerin için,bu yolda ilerleyen herkese şans diliyorum bolca...

akidecikbu iğnelerde bitecek elbet,biraz sabır lazım bize...üstelik daha ilk deneme,defalarca deneyen arkadaşlarımızda var,şimdilik çok şükür halimize..

Son düzenleme:

cnm uzun kisa bilemicem 6 mayisda hastalandim 7 ve 8 mayisda ignelere basladim hangisi bu bilemicem o gun bugundur igne oluyorum yarin kan ve ultrason var bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…