zarpcım sorma aslında şöyle geriye dönünce evet benim ve oğlumun başına bi çok şey geldi çok şükür herkesin başına geliyomuş diyerek hepsini atlattık tecrübe boll yardıma hazırım her konuda. aman gerek olmasın sizler mis kokulularınızı dertsiz büyütün inşallah. hayırlısıyla gelin bakalım. inşallah bizlerede doğumda ziyaret etmek nasip olur.
tayf canım valla süper yazmışsın bravo yazın kuvvetli bu arada. var mı yazarlık?
bu arada reese witherspoon un 2002 yapımı bir filmini seyretmiştim geçmişte ve nedense o filmi çok beğenmiştim alabama da ordan geliyor benim nik. aynı mevzuyu herada ile de yazışmıştık ilk zamanlar. aslında benim nikim ilk başta yine bayıldığım bir filmden loveactually idi fakat güvenlik nedeniyle değiştirdim alabama yaptım. bide True Romance diye bir filmde bıçkın bir alabama vardı belki hatırlarsınız eğer seyretmediyseniz acayip iyi bir filmdir şiddetle tavsiye edilir. christian slater ve patricia arquette.
akide canım hep destek tam destek. senin uzun protokol müydü tedavin hangi tarihte başlamıştı.
tayf alabama....canlı selam...
muhabbete
rahat ol gelecek sıpan:)iğnelerle aramda bi sorun yokta şu menopur denilen nane can sıkıcı biraz,bir su iki toz yapıyorum ve birinci tozdan çekerken bugün bir damla elime damladı,damladı ama ben naptım o damlayıda şırıngaya çektim:78:sonra ikinci toza şırınga etim çekerken yine aynı şey oldu..neyse katlanıcaz artık ne yapalım...hani bir damla eksilmesin derken strese giriyorum aslında önemli olmadığını bile bile...neyse...birde menopuru yaptıktan sonra pamukla bastırıyorum koca göbüşüme pamuğu çektikten bir dakika sonra kristalize olmuş sert bir parça buluyorum göbeğimde,aslında hiçbir önemi yok bunun ama taktım işte menopura yahuuuu..elimde diil...:82:
sen kızını bekliyosun hala??
iğnelerle aramda bi sorun yokta şu menopur denilen nane can sıkıcı biraz,bir su iki toz yapıyorum ve birinci tozdan çekerken bugün bir damla elime damladı,damladı ama ben naptım o damlayıda şırıngaya çektim:78:sonra ikinci toza şırınga etim çekerken yine aynı şey oldu..neyse katlanıcaz artık ne yapalım...hani bir damla eksilmesin derken strese giriyorum aslında önemli olmadığını bile bile...neyse...birde menopuru yaptıktan sonra pamukla bastırıyorum koca göbüşüme pamuğu çektikten bir dakika sonra kristalize olmuş sert bir parça buluyorum göbeğimde,aslında hiçbir önemi yok bunun ama taktım işte menopura yahuuuu..elimde diil...:82:
rahat ol gelecek sıpan:)
yazına bayıldım en az sana bayıldığım kadar:)
menapuru alabama kullanmıştı.sahi... göbekten olması şartmı... kalçadan olmuyormu..niye stres yapasın..bazı iğneler iki türlü de yapılabiliyor.
evet.ben kızımı beliyorum hala
yirim ben seni güzel arkadaşım...ben de sana bayılıyorum...bugün telefon ettikten sonra beni aramışsın meşgulmüş telefonum..doğrudur çünkü stok siparişi veriyodum sanırım o sıra,uzun sürdü de biraz...ama sesini duyayım bi dedimdi...yarın ararım,müsait olursan konuşuruz iki satır şeker arkadaşım benim...seviyorum seni kızzz...hergün dualarım hep seninle,bebeğini kucağına alana kadar da dua edicem hep...o bebek benim içinde çok çok değerli,çok şey ifade ediyor inan..
göbekten yapıyorum başka yerden kendim yapamam zaten...
hayırlısı ile gelsin güzel kızın inşallah...
merhaba..şahsen sizinle tanışmadık ama birkaç yerdeki yazılarınızı okumuştum..dilerimki en kısa sürede anne olursunuz...meleğiniz size gelir...bazı insanları tanımasanız da pozitif bi elektrik alırsınız ya siz ve bikaç arkadaşta öyle benim için bu forumda...rabbim dualarınızı kabul etsin inşşşş
iyi akşamlar şeker..
Merhaba Arkadaslar
Tayf, hayirli ugurlu olsun, ignelere alisirsin merak etme. Biraz daha gevsek tut bir dahaki sefere...
Denizverdi, kizlar partisi var mi yine?
Baharnaz, Masallahoglus 1 kilo almis, sutun daha cok yarasin canim. Biz travel set'inin anakucagi-araba koltugu parcasi ile bebegimizi tasimayi dusunuyoruz. Ilk dogdugunda da hastaneden cikarmak icin sanirim portbebe deniliyor ondan aldik. TR'de araba koltugunun artik zorunlu oldugunu duydum. Sinavinda basarilar dilerim canim.
Alabama, sen de basinda bayagi seyler yasamisin canim, o zaman paylasmiydin hatirlayamadim ama artik cok sukur ki geride kaldi canim. Biz Haziran sonu geliyoruz kismetse... Dun sehir disina cikmistik benim sol ayak bilegim cok sisti ve agriyor da, aksam yastiklar koyup havada tutmustum sisi inmisti ama simdi yine sis...Pazartesi doktorumla gorusecegim, bakalim ne diyecek.Mert'i op benim icin.
Akideciknane, bir sonraki randevun icin bol sanslar, icini ferah tut lutfen. Bir de tedavi sureclerini- yasadiklarini, kac doz ne kadar igne yapildigini, ne kadar surdugunu, neler hissettigini, bir deftere not almani tavsiye ederim.
Kartopu, iyi dileklerin icin sagol canim. Sen de masallah18 haftalik olmusun, herseyin yolunda gittigini umuyorum. Bebegimiz icin verilen dogum tarihi 10 Agustos, insallah basarabilirsek 38.haftanin dolmasini isterim. Allah bebeklerimize saglikla-miadinda kavusmayi nasip etsin.:13:
Ismini yazamadiklarima sevgiler...
iğnelerle aramda bi sorun yokta şu menopur denilen nane can sıkıcı biraz,bir su iki toz yapıyorum ve birinci tozdan çekerken bugün bir damla elime damladı,damladı ama ben naptım o damlayıda şırıngaya çektim:78:sonra ikinci toza şırınga etim çekerken yine aynı şey oldu..neyse katlanıcaz artık ne yapalım...hani bir damla eksilmesin derken strese giriyorum aslında önemli olmadığını bile bile...neyse...birde menopuru yaptıktan sonra pamukla bastırıyorum koca göbüşüme pamuğu çektikten bir dakika sonra kristalize olmuş sert bir parça buluyorum göbeğimde,aslında hiçbir önemi yok bunun ama taktım işte menopura yahuuuu..elimde diil...:82:
zarpcım sorma aslında şöyle geriye dönünce evet benim ve oğlumun başına bi çok şey geldi çok şükür herkesin başına geliyomuş diyerek hepsini atlattık tecrübe boll yardıma hazırım her konuda. aman gerek olmasın sizler mis kokulularınızı dertsiz büyütün inşallah. hayırlısıyla gelin bakalım. inşallah bizlerede doğumda ziyaret etmek nasip olur.
tayf canım valla süper yazmışsın bravo yazın kuvvetli bu arada. var mı yazarlık?
bu arada reese witherspoon un 2002 yapımı bir filmini seyretmiştim geçmişte ve nedense o filmi çok beğenmiştim alabama da ordan geliyor benim nik. aynı mevzuyu herada ile de yazışmıştık ilk zamanlar. aslında benim nikim ilk başta yine bayıldığım bir filmden loveactually idi fakat güvenlik nedeniyle değiştirdim alabama yaptım. bide True Romance diye bir filmde bıçkın bir alabama vardı belki hatırlarsınız eğer seyretmediyseniz acayip iyi bir filmdir şiddetle tavsiye edilir. christian slater ve patricia arquette.
akide canım hep destek tam destek. senin uzun protokol müydü tedavin hangi tarihte başlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?