38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

cnm uzun kisa bilemicem 6 mayisda hastalandim 7 ve 8 mayisda ignelere basladim hangisi bu bilemicem o gun bugundur igne oluyorum yarin kan ve ultrason var bakalim ne olacak

:26:senin kısa protokol olmuş ama iğneler başlayalı bugün 15 gün olmuş,dr ne diyor son durum ne,nezaman toplayacak yumoşları akidecik?

Son düzenleme:
:26:senin kısa protokol olmuş ama iğneler başlayalı bugün 15 gün olmuş,dr ne diyor son durum ne,nezaman toplayacak yumoşları akidecik?

ya kizlar ben persembe gittigimde ultrasona sadece 3 yumurtam vardi dr 3 gun daha igne verdi sanirim yarin kan ve ultrason ona gore pazartesi sali toplarlar yanliz kafama bisey takildi sanirim ben persembeden sonra yumurtlamaya basladim cunku goguslerim o gun acimaya basladi ve halada devam ediyor yumurta sayim arttmismidir?

[
ATTACH=CONFIG]

günaydın her kese

Eklentiler

• $resimleri al 064.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG0554A.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
günaydın

maiumut laleler çok güzel ama altındaki çiçek Maşallah daha da güzel. kim bu süslü?

herkese iyi pazarlar olsun

Tunaydin Arkadaslar,

Tayf, yazin harika olmus.:81:

Kangurum, Haziran'a az kaldi, hadi bu sefer insallah.

Maiumut, laleler cokk guzel, fotodaki kim?

Denizverdi, erkencisin yine...

Baharnaz, ellerin duzeldi mi canim?

Benim sol ayak bilegim bir kac gundur sisiyor ve agriyor. Daha once uzun sure ayakta kaldigimda olan sey simdi sanirim hep boyle devam edecek gorunuyor. Simdi otururken ayaklarimi yuksekte tutuyorum. Bir de minik bir hemoroidim olustu, ellerimde de uyusukluk basladi ozellikle sabahlari... sonradan aciliyor, umarim bunlar gebelik sonrasi kendiliginden gidecekler. Herseye ragmen tek bebegimin sagligi yerinde olsun da bunlar bir sekilde gececek diye dusunuyorum.

zarpcım yeğenim o
geçm,ş olsun canım dilerim bunlar geçicidir.dr lar hmilelikte hemorod oluşumu olabilir diyorlar.
inşallah clarissa geldiğinde hepsi def olur

zarpcım geçmiş olsun canım uyuşukluk da oldu bende baş parmağımda olmuştu sadece sol eliminkinde ama. 40 ı çıkmadan geçti. ama hemoroid felaket 2 ay hat safhaya çıktı doğumdan sonra daha da fena azdı ama niye bilmiyorum. ama o da gecti. ayaklara gelince iyi yapıyorsun havada tut eşin masaj yapsın. benim şişlik ağrılar geçti yine eski haline döndüler ama sol topuğumda diken midir nedir o kaldı hala çıkıntıya falan denk gelince ağrıyo onun için doktora gitcem inşallah seninki tamamen geçer canım. kontrole gittiniz mi? ne zaman gitcektiniz?

SLM KIZLAR SABAH GITTIM ULTRASONDA YUMURTALAR 4 oldu biri 9 mm biri 11 biri 14 biride 21 mm yani persembeden beri 1 yumurtam daha olmus bu arada 4 yumurtam yokmus buyuyenler 4 taneymis yarin gene kan vericem sanirim artik sona geldik?

SLM KIZLAR SABAH GITTIM ULTRASONDA YUMURTALAR 4 oldu biri 9 mm biri 11 biri 14 biride 21 mm yani persembeden beri 1 yumurtam daha olmus bu arada 4 yumurtam yokmus buyuyenler 4 taneymis yarin gene kan vericem sanirim artik sona geldik?

oh maşallah ne güzel..4 yumurta..1i bile bebek olmaya yeter..

ne kadar olursa olsun zaten hepsi büyümüyorlar.biz elimisde olana bakalım.

ne kadar kan veriyorsun öyle....e2 ye mi bakıyorlar..:26:

sona daha var..daha opu var...transfer var... 12 günü bekleme var...yokmu daha heyecan

valla yok bende sorular neden bu kadar uzun sure surdu igneler ama artik bitti sanirim cunku yarin sabah gene kan vericem bugun de verdim.ben yumurtalara takmisdim ya bakalim yarin belli olur ama bu tip tedaviler kisiye ozel oluyor sanirim.bakalim yarin ne olacak

evet hocam erkenciyim
yasmayı unutmuşum.. kızlar partisi yok ama düğünler,orman pikniği ,animasyonlar ooooooo süper..haftaya da benim gösterim olacak..önce uyguluyayım.sonra söylerim gülersinis
aman hocam..bieğinis demişsiniz.. bahar gibi mi olacak yoksa..ona üzülüyorduk...neyse sayılı gün geçer...hayırlısı ile bir kucağınıza alın da.. anneler herşeye katlanır.
hemoroit benim bir tanıdıkta olmuştu.hamilelik hemoroiti ama... sakın ha korkmayın başparmakyarısı büyüklüğündeydi..ama hiç ağrısı sızısı yoktu. son ayında çıktı..doğumdan sonra sonra söndü .içeri kaçtı.yok oldu...sadece görüntüsü ürkütmüştü..umarım sizdeki sorunsus yok olur..
clarisaya bir dondurma..o sever:131:

deniz bulut,cans hoca....canlı selam

denis....uğramas oldun sanki....batu nasıl...iyimisinis

cans hoca...sizin sağılığnız ne durumda... amelyat:26:

selam herkese yazacağım da vakit yok. toplama için iğne yapıldığında ilk 3 yumurtanın (tabii o kadar varsa) en az 16mm olması gerekiyormuş. 14mm de bazen iş görüyormuş. büyük olanların da en fazla 21-22 mm falan olması lazım herhalde. moral bozmak istemem ama seninkilerin ölçüleri arasında çok fark var. hele 9 mm in yetişmesi çok zor. bu arada 21 mm de perşembeye kadar fazla büyüyecek gibi. doktora yumurtalardan kaçından verim almayı düşündüğünü sorabilirsin. bence ya en büyük tek yumurtayı bugün yarın alıp tek yumurtaya işlem yapmalıydı ya da tüpü iptal edip aşılamaya geçmeliydi. tüp deneye deneye buraları izleye izleye bizler de dr olduk sonunda sanırım yumurtalar iğnelere fazla cevap vermediğinden tedavin çok uzun sürmüş. yarın doktora ne düşündüğünü iyice sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…