cnm uzun kisa bilemicem 6 mayisda hastalandim 7 ve 8 mayisda ignelere basladim hangisi bu bilemicem o gun bugundur igne oluyorum yarin kan ve ultrason var bakalim ne olacak
:26:senin kısa protokol olmuş ama iğneler başlayalı bugün 15 gün olmuş,dr ne diyor son durum ne,nezaman toplayacak yumoşları akidecik?
günaydın
maiumut laleler çok güzel ama altındaki çiçek Maşallah daha da güzel.kim bu süslü?
herkese iyi pazarlar olsun
zarpcım yeğenim oTunaydin Arkadaslar,
Tayf, yazin harika olmus.:81:
Kangurum, Haziran'a az kaldi, hadi bu sefer insallah.
Maiumut, laleler cokk guzel, fotodaki kim?
Denizverdi, erkencisin yine...
Baharnaz, ellerin duzeldi mi canim?
Benim sol ayak bilegim bir kac gundur sisiyor ve agriyor. Daha once uzun sure ayakta kaldigimda olan sey simdi sanirim hep boyle devam edecek gorunuyor. Simdi otururken ayaklarimi yuksekte tutuyorum. Bir de minik bir hemoroidim olustu, ellerimde de uyusukluk basladi ozellikle sabahlari... sonradan aciliyor, umarim bunlar gebelik sonrasi kendiliginden gidecekler. Herseye ragmen tek bebegimin sagligi yerinde olsun da bunlar bir sekilde gececek diye dusunuyorum.
cnm uzun kisa bilemicem 6 mayisda hastalandim 7 ve 8 mayisda ignelere basladim hangisi bu bilemicem o gun bugundur igne oluyorum yarin kan ve ultrason var bakalim ne olacak[/QUOE]
benim reglim 26 şubatta başladı 27 si tedavi başladı o zaman şubat 28 çekmişti 10 mart yumurtalar alında 13 mart tranfer oldu. yani 26 yı 1 sayarsak 13. gün toplandı. ve 28 günde bir regl oluyordum. senin 6 mayısı 1. gün sayarsak 17.gün hala iğne oluyorsan bu işte ya bi yanlışlık var yada sen düzensiz adet oluyorsun yada 34 günde falan mı regl oluyorsun haa o ağrılarının sebebi yumurtlama değil çatlama da olabilir. yada yumurtaların epey büyümüştür. ondandır. sen bence yarın biraz soru sor doktoruna kaç tane yumurta var ölçüleri nedir. uzun mu kısa mı gerçi uzun olamaz çünkü uzun protokol reglinin 21.günü falan başlıyor önce baskılayıcı iğneler oluyorsun arada regl olup sonra geliştirme iğneleri ile devam ediliyor.
cnm uzun kisa bilemicem 6 mayisda hastalandim 7 ve 8 mayisda ignelere basladim hangisi bu bilemicem o gun bugundur igne oluyorum yarin kan ve ultrason var bakalim ne olacak[/QUOE]
benim reglim 26 şubatta başladı 27 si tedavi başladı o zaman şubat 28 çekmişti 10 mart yumurtalar alında 13 mart tranfer oldu. yani 26 yı 1 sayarsak 13. gün toplandı. ve 28 günde bir regl oluyordum. senin 6 mayısı 1. gün sayarsak 17.gün hala iğne oluyorsan bu işte ya bi yanlışlık var yada sen düzensiz adet oluyorsun yada 34 günde falan mı regl oluyorsun haa o ağrılarının sebebi yumurtlama değil çatlama da olabilir. yada yumurtaların epey büyümüştür. ondandır. sen bence yarın biraz soru sor doktoruna kaç tane yumurta var ölçüleri nedir. uzun mu kısa mı gerçi uzun olamaz çünkü uzun protokol reglinin 21.günü falan başlıyor önce baskılayıcı iğneler oluyorsun arada regl olup sonra geliştirme iğneleri ile devam ediliyor.
YOO cok duzenli adet oluyorum ama bende anlamadim belki kanda hormonlarimdan mi nedir herkesin tedavisi kisisel belki kimbilir bende sabah kan verdim bide ultrason oldum yazdim ya yumurtalari daha catlama yok ki yarin sabah gene kan vericem sanirim artik sona geldim.
SLM KIZLAR SABAH GITTIM ULTRASONDA YUMURTALAR 4 oldu biri 9 mm biri 11 biri 14 biride 21 mm yani persembeden beri 1 yumurtam daha olmus bu arada 4 yumurtam yokmus buyuyenler 4 taneymis yarin gene kan vericem sanirim artik sona geldik?
oh maşallah ne güzel..4 yumurta..1i bile bebek olmaya yeter..
ne kadar olursa olsun zaten hepsi büyümüyorlar.biz elimisde olana bakalım.
ne kadar kan veriyorsun öyle....e2 ye mi bakıyorlar..:26:
sona daha var..daha opu var...transfer var... 12 günü bekleme var...yokmu daha heyecan
Tunaydin Arkadaslar,
Tayf, yazin harika olmus.:81:
Kangurum, Haziran'a az kaldi, hadi bu sefer insallah.
Maiumut, laleler cokk guzel, fotodaki kim?
Denizverdi, erkencisin yine...
Baharnaz, ellerin duzeldi mi canim?
Benim sol ayak bilegim bir kac gundur sisiyor ve agriyor. Daha once uzun sure ayakta kaldigimda olan sey simdi sanirim hep boyle devam edecek gorunuyor. Simdi otururken ayaklarimi yuksekte tutuyorum. Bir de minik bir hemoroidim olustu, ellerimde de uyusukluk basladi ozellikle sabahlari... sonradan aciliyor, umarim bunlar gebelik sonrasi kendiliginden gidecekler. Herseye ragmen tek bebegimin sagligi yerinde olsun da bunlar bir sekilde gececek diye dusunuyorum.
SLM KIZLAR SABAH GITTIM ULTRASONDA YUMURTALAR 4 oldu biri 9 mm biri 11 biri 14 biride 21 mm yani persembeden beri 1 yumurtam daha olmus bu arada 4 yumurtam yokmus buyuyenler 4 taneymis yarin gene kan vericem sanirim artik sona geldik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?