38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

deniz büyük olan 21 liği diğerleri olgunlaşana kadar cetrotayt verip bekletebilirler.yarın belli olur diye düşünüyorum.yarın ola hayrola..

hem aklıma ne gedi şimdii bak..benim bir tedavide sabah18 di öğleden sonraya bekletmişlerdi öğene 19 olmuştu.. yani büyüğü bekletirlerse yetişebilir diye düşünüyorum.tabiii benim ki de tahmin.hayırlısı olsun... kimbilebilir.. hangi yumurtada hangi bebek gizli

hiç belli olmuyor bu işler.. arkadaımın 9tane toplanacak dendi.11 alınmıştı.:26:

deniz bulut,cans hoca....canlı selam

denis....uğramas oldun sanki....batu nasıl...iyimisinis

cans hoca...sizin sağılığnız ne durumda... amelyat:26:
selam canım. dün okudum tek tek alıntı yaptım ama yazmaya vakit olmadı. işe başlayınca evde hiç vakit kalmıyor. okuyorum ama yazacak halim de kalmıyor. batu çok hareketli. yaramaz olacak belli. bunlar iyi günlerim yakında emeklemeye başlar ki o zaman tam yandık

zaten o 9 mm persembeden sonra cikdi dmekki benim 2 sini alacklar ne bileyim ya bende sasirdim gavur memleketindeyiz esimde sagolsun berbat bir tercumann ay cok igne yedim sanki yemesem daha iyi olacakdi gibi bunlar yarin sabah hemsire gelip kan alicak ogleden sonra belli olur bilemicem yaa

akidecim inşallah senin için zaman bu zamandır.bence 9mm olan daha önce bakıldığında küçüktü gelişti yani tedaviye başladıktan yani iğnelere başladıktan sonra yumurta sayısı artmıyor.bence 21mm lik hariç diğerleri biraz daha yakın birbirine.tabi en doğrusunu dr bilir ama sende merak ettiklerini sor bence.hayırlı olur dilerim

cnm haklisin zaten 4 tane yumurtlamamisim daha fazla ama gelisenler o kadarmis bakalim yarin ne olacak kismet cnm ya hic olmaayabilirdide bunada sukur yarabbim yanliz size sunu soyliyeyim igneler korkunc sisiriyor

canım şiiri beğendim çok teşekkr yazabilirsin sana ait bana sormöana geek yokki am a güzel şiir ve canm bilgilere devam et işe yarayacak boşa gitmez emin ol dönenceyi sordunmu tatlım

Once herkese gecmis olsun insallah cok korkmamisinizdir ben istanbulda olsam cokdan sokaktaydim Allah herkesi korusun.Denicim haklisin biraz sakinlesdim ama cok kotu oldum gercekden umarim birtanesi bile annesini dusunur bakalim pazara ne olacak?

inş.tutunacak gerçi biraz karışıkmış durumun galiba kızların yorumunda anladığım hayırlılsı inş.gönlüne göre olr inş

kızlar,iğnelerimi birazdan yapıcam,hayırlara vesile olsun diyelim...umarım herşey yolunda gider ve haziran ortası sevinerek pozitif diyebilirim...

inş.yakıncda sevinecen bol dua et

canm bize aşı yapılınca ateşlenebilir diye yanınızda ateş düşürüşü bulunsun demşlerdi eğer atşelenirse verirsiniz demişlerdi ama verem aşısında hemen memeyi ver demişlerdi ordan çıkmadan ve eve gider gitmez ateş düşürücü ver bir 7/8 saat sonra birdaha ver demişlerdi ve o gece bolca emzir demişlerdi emzirme atşelenmesini önlüyrmuş gözün aydın canm benim tatlım da ayda br kilo almıştı şimdi çok ciddi kaka yapamama sorununmz var dr duphalac diye bir ilacı bitkisel günde 4 defa bir çay kaşığı ver dedi ve ben ona ek olarak yarım olarak günde iki defada z.yağı veriyrm bugün altıncı günümz çok az biraz yaptı kakasını

canm çok geçmşi olsn allh şifa versin bende ayak ve dizler çok şişmişti ve hala ağrıyrlar ayak bileğim ve dizim ben bol bol zeytin yağı süryrm dr ilac veremem demşti emziryorsun bol bol buz ve zeytinyağı sür demişti
yani seninki aslan burcu olacak aran iyi mi aslanla allah kavuştrsn canm çok dua et ben çok dua ediyrmdum şimdi dualarım tavan yapıyr daha çok etmeye başladım
rabbim bebişine kavuşmayaı nasip etsin

rahat ol gelecek sıpan:)
yazına bayıldım en az sana bayıldığım kadar:)

merhaba sende durumlar nasıl doğum yaptınmı bir ara yaptı dediler ama sonra yanlş anladım gibi geldi sağlığın ne durumda

erkek bebekler daha yaramız mış canm ben bebişimin neredeyse heryerini öpüyrm hoşuna gidiyr kızım ağladığnda öptümde özellikle vucüdunu hemen susuyr yüzünü öpmüyr kafasını bacaklarını ve karnımnı bol bol öpyrm öpünce zekası artıyrmuş bol şarkı söylütyrm sanki şimdiden konuşacak gibi çok güzel sesler çıkaryr allah isteyen herkese naisp etsin ve bizimkileri bağşlsın bizi onlara onları bizlere inş.amin
senin bakıcın ne oldu şimdi kim bakıyr

kizlarrhepinize meraba..canlarim...

tayf yazin cok hosuma gitti benden tam puan cok tatli sozler bunlarrr..haa bu arada ignelerin..ne alemde ultrasyona nezaman gidiyorsunn umarim hersey..istediyin gibi olurr sekerimm..

kizlarrhepinize meraba..canlarim...

tayf yazin cok hosuma gitti benden tam puan cok tatli sozler bunlarrr..haa bu arada ignelerin..ne alemde ultrasyona nezaman gidiyorsunn umarim hersey..istediyin gibi olurr sekerimm..

toanacım,iğnelerde 3. gün bugün,yarın muayeneye gidiyorum inşallah yumoşların gelişimi iyi gidiyodur bakalım yarın neler söyleyecek doktorum...
yazı için ben asıl zarpdenizcime teşekkür ederim çünkü onun fikriydi ve inan çok rahatlatıcıymış,artık yazıyorum yumoşlarıma hınzırcayani ilaç oldu anlayacağın..tavsiye ederim ve bu süreçte diğer arkadaşlardan da beklerim..bu arada tüp bebek sürecine dahil olmadan önce uzaktan bakıp pekte içine giremezdim olayın..şimdi tam göbeğindeyim,pek fazla heyecan yada endişe duymuyorum ancak sonucu sahiden çok merak ediyorum..hani diyorum uyusam uyansam test yapmaya gitsem ve bitse herşey...

öpüyorum...behzat ç. başladı,adamım benim yaaaa...

yaklaşık 10 haftan daha var. bu şikayetler artık artarak devam eder. ama doğumdan sonra kısa sürede peşpeşe geçiyorlar. en uzunu 40-50 gün sürüyor. iş süslünü kucağına alda gerisi önemli değil.

[
ATTACH=CONFIG]

günaydın her kese

yiğenine maşallah. darısı sana olsun

alabama cevapladı herhalde. zaten aşınızı da olmuşsunuz. artık aşılar genelde ateş yapmıyor. biz bazı aylar 2-3 tane birden olduk şükür hiç ateş olmadı.

maşallah her ay böyle kilo almaya devam edersiniz sonra da 6. ayda batu gibi enesi taşıyamaz olursunuz inşallah

zarpdeniz evet önden düğmeli çok pijama al. ilk 40 gün üstümden hiç çıkmadı. hoş orası çok sıcak ama kış ve evler görece soğuk olduğundan üstünü tam açmadan emzirebileceğim bir pijamalar vardı.

zeytinyağının etki etmesi gerek. anne süyü içen bebeklerde en fazla ne kadar beklenebileceğini doktora sor. mama yiyenler için dr 3 gün beklenebilir diyordu.

rena güneş in resimleri çok güzel maşallah hele dudaklarına bittim şansı bol bahtı açık olsun. bezeler geçmiş sütün çoğalmıştır umuyorum. güneş hanımın yeni resimlerini burada bekliyoruz

evet dilini bilmediğin kişilerle zor. hayırlısı olsun inşallah kaliteli bir tanesi çıkar ve annesine tutunur.

Son düzenleme:

hiç sorma saniye durmuyor şimdiden. sokakta gezdirirken bile uyumuyorsa devamlı eli kolu oynuyor. ayakları arabanın önündeki bariyerin üstünde. yatarken otururken habire sürtüyor çoraplar devamlı çıkıyor. uzun zamandır kucak da istemiyor kucakta gezmek istiyor. nazar değmesin kendisi de ağır biraz ne kol ne bel kaldı valla. hele bugün halam koltuk altından tutup yerde balerin gibi parmak ucunda yürütmeye (daha çok havada uçma diyelim tabii kuvvetli bastırmıyoruz) alıştırdı artık kucakta gezmek de kesmiyor. yürüyecekmiş adamım!!!valla ikibüklüm 9,5 kiloyu havada taşıyınca bel tamamen elveda diyor. akşamları da bir gün güzel uyusa ertesi gün asla uyumuyor. dün mesela 1230 da ancak uyuduk. sabah 5 gibi salak kedim miyavladı. sonra da 6 da batu kalktı. 1230-5 arası uyudum. 730 da batu tekrar uyudu ben de giyinip kahvaltı edip kpds ye girecektim oraya gittim. bugün yardımcı izinli dönüşte halamla baktık ama ikimiz de bittik. tek başına bakaları tebrik ediyorum. ya bebekler yatırdığın yerden kalkmayan çok uslu bebekler ya anneleri ağlamalarını duymuyor ya da anneler çok güçlü kuvvetli dayanıklı. şu anda da batu yarım saattir yattu uyuyor. eğer uyanmazsa yandım bu gece de uyku yok.

ben de behzat ç yi seviyorum ama halam evde aptal acun un adasını seyrediyoruz söylemeden geçemeyeceğim senin avatardaki nerde aldı bu leylek yav yazısı çok hoşuma gidiyor. inşallah daha fazla bekletmeden gelir misafirin bu işin en zor kısmı transfer sonrası beklemek. günler geçmiyor. inşallah bir an önce test gününe gelirsin hayırlısıyla

Son düzenleme:
ay kizlar tekrar selam valla bir garip oldum ne hissedecegimide bilmiyorum olucak mi olmucakmi hic bir fikrimde yok bakalim yarin gelen telefonla belli olur kan tahlilini fax licaz arkadan telefon gelir.

merye ilk bakıcıyı geri aldım. dil bilmeyeni. aman iyiki onu almışım. dili boşver güçlü kuvetli batu ile ancak o başa çıkabiliyor.

e merye
sevgili merye
aldınmı kuzunu koynuna
me meee .....meledimi
..meni istedimi
korktun çıktın yollara
meryemini
buldum bulamadım diye
yalnız sandın kendini
duaların sardı seni
merye e merye
aldınmı meryemini
mee meee diye kuzun
meledimi........

merye çok endişeli çıkmıştı tüp yoluna.. bilen bilir..çoğumus geçirdiğimis tüp süreçlerimizi biliyoruz..bende merye nin kızı doğunca naçizane karalamıştım ...

merye....hocaya sordum dönenceyi canım..söylediği şuydu.basitten zora doğru....hemen takıp çalıştırmasın...oynatmasın... hareket ettirmesin.önce taksın... bir süre beklesin.. önce onun varlığına alışsın.bu bir hafta olur 10 gün olabilir.daha sonra hareket ettirsin.yavaş yavaş..

saç kurutma makinesini söyledim.onda da hemen yanında direkt çalıştırmasın.yanında elektrik süpürgesini de birden açmasın.ses önce uzaktan gelmeli.bu sese alışmalı....dedi..

meryemin kocamaaan fotosunu beliyorum.

Son düzenleme:
ay kizlar tekrar selam valla bir garip oldum ne hissedecegimide bilmiyorum olucak mi olmucakmi hic bir fikrimde yok bakalim yarin gelen telefonla belli olur kan tahlilini fax licaz arkadan telefon gelir.

akidecik canım fazla düşünme artık,ne kadar çok düşünürsen o kadar yavaş geçiyor sanki zaman...merak etme bence herşey yolunda gidecek ve alacaksın dananı kucağına tatlım yaaa...ben çok inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…