38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tayf güzel haberlerle dönersin inşallah. uzun bir gezi olacak anladığım kadarıyla.

akidecik sonucu bekliyorsun herhalde. inşalah sevinçli heberler iletirsin

kartopu gözün aydın. kalan günlerin keyfini çıkart.

denizverdi anlamadım sen de bir yere mi gidiyorsun ne demek istedin?

herada hımm zaten tam anlamadım alabama kime dedi ama kedim de ben de oğlumda hafif!!! şişkoyuz. ne yazık ki aralarında en şişko olan da benim
bakıcı bayan şu an iyi gidiyor, iyi gidiyor demeye korkuyorum arada rüyalarıma giriyor, bakıcı fobim geçmedi hala :18:temmuzda 10 gün izni var. bu sabah bir arkadaşımın yardımcısının kızını ayarladım. ya halam gelecek ona eşlik edecek ya da ben izin alacağım bana eşlik edecek. her durumda temmuzun ilk haftasını korkuyla bekliyorum :18:
senin eli kendinden eldivenli tulumları anlamadım. öyle tulum mu var? yazık yaaa bebişe elleri hava alsın azıcık annesi. hem bunlar yaz bebekleri. hava çok sıcak. ne eldiveni. ben kış günü bile çok az takmıştım. şapkayı bile sadece banyo sonrası 1-2 saat takıyordum. eldivenleri alerjisi azdığı dönem uykuda kaşını yüzünü yolmasın diye takmıştım. altından iple bağlanan eldivenlerden almıştım. onları da çıkarıyorlar ama oldukça uzun süre ellerinde kalıyor. ama artık yaz batu sadece body ile dolaşıyor evde. yatarken bile kısa kollu tişört giyiyor. klima zararlı sevmem de mümkün olduğunca çalıştırmamaya çalışacağım. yeni doğanlara biraz daha dikkat etmeli tabii ama boğmamalı bu sıcaklarda.
facebook a da resim eklememişsiniz. yeni resimleri bekliyoruz

Son düzenleme:
bana da bir arkadaşım sarp ismini önermişti. sarplar çok yakışıklı oluyorlar demişti. çok da yaramaz olduklarını öğrenince vaz geçmiştim. bakalım batu nasıl çıkacak şimdiden çok hareketli olacağı belli

ben de senin gibiydim. her tedavi sonrası bir sonraki ayın planını yapardım. ama bir bekle bakalım. belki tutmuştur. inşallah sen yanılıyorsundur.

Bir garip ruh halii ne bicim bir his bu aciii Allahim yarabbim gercekden cok kotu degil mi?Cikmayan candan umut kesilmiyor hersey o bir tup kanimiza bagli... bekliyorummmm

kartopu.....
as için gözünaydın..şimdiden sonrası için keyifli alışverişler

akide....
sonucu yazmamışsın.:26:şimdiye kadar belli olmuştur...biraz acele etmedin mi yeni bir tedavi için.bari sonucunu öğrenseydin önce

deniz....canım evde tadilat yarın başlıyor.evi toplamaya başlamıştım.uğrıyamıyacağım diye öyle yazdım.. yarın başlıyor.artık akşamları bakmaya vakit bulurum sanıyorum ev köstebek yuvasına dönecek..:18:

zarp hocadan ses çıkmamış....
herkese selam

bu arada.... kızımın 1 yaş üstü olacağı kesinleşti...

Son düzenleme:
slm herada cevabın için tşk ederim.öncelikle anadolu yakasından ssk anlaşması olan özel hastaneden dr arıyorum tarama testleri ve amniosentezi başarıyla yapabilen bir dr umarım bildğiniz vardır..

iyi akşamlar kızlar fazla kalamıcam
kartopu canım iyi haberine çok sevindim gözün aydın artık keyfine var hamileliğinin ohh güzel alışverişler sana.

akide neden sonucu yazmadın ?

herada tatlım saol deniz bulut anlamamış beni direk almış olduğu 5 kiloyla ve vermiş olduğu 2 kiloyla dalga geçtim. millet burda 20 kilolardan 30 kilolardan bahsediyo o da 5 kilo almış kedi dötünü görmüş bişi sanmış konuşuyo işte diye yedirtme bana 5 kilonu demek istedim yoksa Batunun kilosuna niye bişi diyim ki halla halla. şu durumda biz 15 20 kilo alanlar şişko oluyoruz denizbulutcum siz oğlunla şişko olmuyosunuz yaniii.
Umarım mevlüdünüz çok güzel geçmiştir allah kabul etsin canım. seni ve kızını çooook öpüyorum kokluyorum. yarı kırkınız çıktı ne kaldı 14 gün mü ? maşallah Rena Güneş kuzuma.

denizverdi hayırlısı olsun canım 1 yaş olcağı kesin demişsin zaten öyle bekliyoduk dimi daha küçük olma ihtimali var mıydıki. tadilat başlamış hadi size kolay gelsin canım herşey gönlünüze göre olsun.

tayf umarım hakkında hayırlısı olur. mutlaka sonucunu bekliyoruz bizi unutma emi.

Kartopu gözün aydın.Her şey hep hayal ettiğin gibi olsun inşallah

DenizVerdi kızını alacağın kesinleşti demek ki çok sevindim yaaa. Ne şanslı bir kız ! Çok güzel yürekli bir annesi olacak. Çabucak kızna kavuşman dileğiyle

Sağlıkla kalın hepinizi öpüyorum...

gunaydinn kizlarrr..umarim hepiniz iyisinizz..

denizverdiciyim gozun aydin.. kizin nezaman geliyo annesi sana hayirli evlat olsun insallahh..ayrica kolay gelsin evlede ugrasmak zor..hersey gonlunce olsun sekerimm

SLM kizlar dun hastaneden sonucu alamadik ama sanirim olumsuz bugun gene kan vericem bakalim zaten kahve akintilarda cogaldi aksam yucel kahramana gittik bu arada valla 4000 euro fiyat cikardi yuzdeside ayni burda verilen yuzdenin aynisii bakalim belki kisa dogru denicem onda ama burda denemeye devam.

kartopu meraba canimm..gozun aydin allah tamamina erdirsinn ismiyle yasasin oglusun insallahh..cok guzel bir isimm burak..sagliktan sihattan dogsun bebeyinn hayirlisiyla canim benim..

akidecik hayirlisi olsun tatlim ..bugunde ver bakalim belki derler sonucu budefa olabilir canim ya..ALLAHTAN umit kesilmez
opuyorum

Akidecik, merak ettim test sonucunu. İnşallah tahmin ettiğin gibi değildir, hamilelik müjdeni okuruz, merakta bırakma bizi.

Alabama'cım, sağolasın canım, evet mevlüt iyi geçti çok şükür. Çok uzaktan gelecekler olduğundan bizim evde değil abimlerde yaptık; misafir gibi gittim geldim, sağolsun annem ve abimin eşi bayağı uğraştılar. Birazdan eklerim mevlütte çekilmiş bir fotoyu, facebook'a da koydum zaten. Mert'in yeni fotoğraflarına da bittim vallahi, gün boyu ısırmalık boya gelmiş maşallah Zarp mı demişti gerçekten Fener'li kıyafetleriyle balarısı gibi duruyor.

Deniz Bulut'çum, doğru diyorsun ama bizim evde temmuz ayına kadar yorgan örtülür, şu sıcak günlerde bile ev ısısını 22-24 arasına sabitlemek için kalorifer yakıyoruz, yazlık tipinde inşa edildiğinden kendinden klimalı bir ev yani. Ay sonunda, kızımın 40'ı da çıkmış olacak eldivenleri atacağız bir kenara, şimdi giydirmesem, yüzünü yolup duracak ve elleri hep buz gibi olacak. Yoksa ben de çocuğu çok giydirmekten yana değilim. Evet öyle kendinden eldivenli tulumlar var, bileklerine gelen bölümde kol ikiye katlanmış gibi duruyor, onu ele doğru kıvırdın mı al sana eldiven. Şapkayı ben de banyodan sonra takıyorum sadece ama eldivensiz olmadı şimdiye dek.

slm herada cevabın için tşk ederim.öncelikle anadolu yakasından ssk anlaşması olan özel hastaneden dr arıyorum tarama testleri ve amniosentezi başarıyla yapabilen bir dr umarım bildğiniz vardır..

Maalesef Anadolu yakasında bahsettiğin işlemleri yapabilecek bildiğim bir doktor yok. Benim tüm testlerim Avrupa Yakası'nda yapıldı. Umarım arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Kızlar merhaba,

Evet uzun zamandır yazamadım arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir.

oooo denizbulut buradaymış..selammm

toanadan da ses yoktu bugün değil mii

taze anneler minik bebeklerini büyütmekle meşguller..

zarphocam ses verin

patikler evinin sefasını sürüyor sanırım.

Sürüyorum valla DenizVerdi'cim, sen nasılsın arkadaşım. Kızının yaşı belli olmuş öyle mi? Ne güzel heyecanlar bunlar. Evinde ki işlerinle ilgili de sana kolaylıklar diliyorum canım...

İyiyim Herada'cığım sağ olasın. Gerçekten çok yoğun bir dönem geçirdim. Asıl sen nasılsın, Güneş'imiz nasıl? Biraz yoruluyormuşsun, tatlı yorgunluklar olsun canım benim.

Hele bir test daha yap bakalım. Ne olursa olsun hayırlısı olsun canım.

MaiUmut beni merak etmişsin. İyiyim canım, umarım sen de iyisindir.

Alabama'cığım kardeşin evlenmiş hayırlı uğurlu olsun. Allah sonuna dek mutlu etsin inşallah. Mertcik nasıl, son resmini gördüm maaşallah çok tatlı olmuş....

Kartopu AS iyi geçmiş, geçmiş olsun canım. Üzerinden bayağı bir yük kalkmıştır eminim.

Altınyunus sünnet hayırlı uğurlu olsun...Hep güzel günlerini görün inşallah...

Toana,ZarpDeniz, Cans,Merye hepinize selam ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…