- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
bana da bir arkadaşım sarp ismini önermişti. sarplar çok yakışıklı oluyorlar demişti. çok da yaramaz olduklarını öğrenince vaz geçmiştim. bakalım batu nasıl çıkacakçok teşekkür ederim canım. dediğim gibi önerilere açığız. geçenlerde burada okudum birisi bahsediyordu başka bir topikte. Burak isimliler büyüyünce çok yakışıklı ve sosyal olurlar ama çocuklukları çok yaramaz oluyor demişti o sebeple korktum biraz.
Selam kizlar kan verdim geldim ama hicc sanmiyorum zaten ben size bir sey diyeyimmi bu avrupada gercekden irkcilik var kendi milletleri ne hikmetse hemen tutuyor;Bende esimde ck uzgunuz gercekden cok zormus yucel kahramandan hemen randevu alayim dedim tesaduf adam brukselde allahim sukurler olsun aksam yucel kahramana gidiyorum.netice gelmedi henuz ama gelice yazarim bu arada kanamada kesildi
bir garip ruh halii ne bicim bir his bu aciii allahim yarabbim gercekden cok kotu degil mi?cikmayan candan umut kesilmiyor hersey o bir tup kanimiza bagli... Bekliyorummmm
arkadaşlar merhaba,
herkese güzel bir hafta diliyorum. geçen hafta yine çok yoğundum pek giremedim. girsemde şöyle bir okuyup çıktım. yazamadım kusura bakmayın.
a.s sonucumu cumartesi akşam alabildim. neyse bir sorun yok çok şükür. merak eden arkadaşlar vardı. bu haberi sizlerle paylaşmaktan gerçekten çok mutluyum. resmen haberi alınca rahatladım kızlar. Yüce Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda anneliği tattırsın. bizlere de sağlıcakla yavrularımız kucağımıza almayı nasip etsin. evladı olanlarada hayırlı , sağlıklı , uzun ömürler versin inşallah.
kartopu.....
as için gözünaydın..şimdiden sonrası için keyifli alışverişler
akide....
sonucu yazmamışsın.:26:şimdiye kadar belli olmuştur...biraz acele etmedin mi yeni bir tedavi için.bari sonucunu öğrenseydin önce
deniz....canım evde tadilat yarın başlıyor.evi toplamaya başlamıştım.uğrıyamıyacağım diye öyle yazdım.. yarın başlıyor.artık akşamları bakmaya vakit bulurum sanıyorum ev köstebek yuvasına dönecek..:18:
zarp hocadan ses çıkmamış....
herkese selam
bu arada.... kızımın 1 yaş üstü olacağı kesinleşti...
slm herada cevabın için tşk ederim.öncelikle anadolu yakasından ssk anlaşması olan özel hastaneden dr arıyorum tarama testleri ve amniosentezi başarıyla yapabilen bir dr umarım bildğiniz vardır..
oooo denizbulut buradaymış..selammm
toanadan da ses yoktu bugün değil mii
taze anneler minik bebeklerini büyütmekle meşguller..
zarphocam ses verin
patikler evinin sefasını sürüyor sanırım.
Hoşgeldin, sağlıkla tamanına ersin hamileliğin, gözün aydın. Burada seninle yaşıt ya da senden büyük hamile kalan, sağlıkla bebeğini kucaklayan o kadar çok arkadaşımız var ki, içini ferah tutmaya çalış diyeceğim. Özellikle öğrenmek istediğin konuları yazarsan, hepimiz yardımcı olmaya çalışırız.
Tayf, kolay gelsin arkadaşım, uzun bir geziymiş, güzel haberlerini bize ulaştır ama olur mu?
Patikler, merak ettim arkadaşım, nerelerdesin, ev işi bitti iş yoğun galiba, Allah kolaylıklar versin, arada ses ver özlettin kendini.
Maiumut, Cans, Merye, Altınyunus, sizlere de selamlar arkadaşlar.
SLM kizlar dun hastaneden sonucu alamadik ama sanirim olumsuz bugun gene kan vericem bakalim zaten kahve akintilarda cogaldi aksam yucel kahramana gittik bu arada valla 4000 euro fiyat cikardi yuzdeside ayni burda verilen yuzdenin aynisii bakalim belki kisa dogru denicem onda ama burda denemeye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?