38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

patikler canım hoşgeldin vallahi merak ettik noldu nereye kayboldu bu kız diye nerelerdesin bakim sen hımm. bidaha kaybolma bu kadar. herşey yolundadır umarım.

herada tatlım gördüm gördüm maşallah Rena Güneş kuzuma. biliyo musun gerçekten büyümüş bebeler ilk aylar çok hızlı büyüyorlar. Çooook güzel bir kızın var 41 kere maşallah nolur kokla benim için. mevlüdünüz iyi geçmiş saolsunlar allah onları başımızdan eksik etmesin bizim kindede ben misafir gibiydim görümcemler annemler her işi hallettiler saolsunlar. bende ilk 40 gün eldiven taktım. doktor eller üşüdügü için değil en uç noktalar olduğu için soğuk dedi. fakat bizimkinin tırnakları uzun uzun du ve yüzüne elini çok götürüyordu kanatıyodu orasını burasını kereta. ama kanatsa bile ertesi güne kalmıyo çok çabuk iyileşiyo korkma. iki aya yakın taktım. sonra çıkardık. allah mutluluğunu huzurunu daim etsin canım benim.

akide canım hayırlısı olsun inşallah senin tahmin ettiğin gibi değildir. iyi haberlerini bekliyoruz evde idrar testi denedin mi hiç. bugün transferin kaçıncı günü bi de onu merak ettim.

Alabama'cığım herşey yolunda şükür. Hiçbir yaramazlık yok. Zaman nasıl geçti anlamadım. Galiba bu ev beni bu kadar meşgul etti. En önemlileri bitti. Sadece salon dolap ve masasını henüz almaya fırsat olmadı. O da hallolur bir şekilde. Ben de sizleri özledim canım benim....

Bu ay tedaviye başlayacaktık ama hesaplamalarıma göre tam yumurta toplama ve transfer döneminde eşim yurtdışına çıkıyor o nedenle Temmuz'a kalıyor galiba. Ben böyle erteleye erteleye 50 yaşına geleceğim galiba
Okullar kapanır kapanmaz tatile çıkıyorum. Minnoşla birlikte köye gideceğiz, orada bi güzel besleneyeyim ondan sonra da gelsin tüp bebek

patikler..canim insallah hersey gonlune gore olur..hepimiz bu yoldayiz aman yasimiz geciyo diye.. ama zamani durduramiyoruz :26: inaniyorum bizlerde anne olucaz insallah yasimiz 50 olmadan

Minik kızım 24 günlük

Herada, Masallah! Yine beyazlari giydirmissin pamuk kiz olmus, kokla benim icin...Ayyy ne zaman 24 gunluk oldunuz...Cokkkk guzel, masallah!

Mevludunuzu Allah kabul etsin canim.

Ben hic eldivenli tulum almadim ama extra eldivenleri var, bazi doktorlar da birakin bebeginiz ellerini tanisin diye eldiven takilmasina cok kiziyorlarmis. Ama tabii sizin ev soguk olunca takilmasi iyice elzem olmus canim. Bereyi dogum kursunda her banyodan sonra mutlaka takin dediler, o yuzden bir suru beremiz oldu! Bazi tulumlarimiz da kendinden patikli, kizimi Agustos'ta bekliyor olmamiza ragmen yine de uzun kollularimiz var.

Bu arada evet, ben Mert'e balarisi tombik diyorum.

Merhaba Arkadaslar

slm herada cevabın için tşk ederim.öncelikle anadolu yakasından ssk anlaşması olan özel hastaneden dr arıyorum tarama testleri ve amniosentezi başarıyla yapabilen bir dr umarım bildğiniz vardır..

Enbu,
bence AS'yi herseyden once bu konuda uzman biriyle yapmani oneririm cunku cok onemli bir islem.

Sonucunuz kesinlesti mi? Hakkinizda hayirlisi olsun.

Denizverdi, oncelikle kizinin yasinin kesinlestigine sevindim. Sen artik onu istedigin gibi yogurursun canim. Evdeki tadilat isleri icin de cokkkk kolayliklar gelsin, esya ile daha da zor olabilir, bazi seylerin uzerlerini naylonla yada eski nevresimlerle kapatsan cok iyi olur. Ama bitince cok keyif alacagina inaniyorum hem de kizinin gelmesi icin sartlardan biri daha saglanmis olacak, o hepsine deger...:13: Biz kismetse 22'sine geliyoruz, Clarissayi da Agustos 10 diye gun vediler ama bakalim...Dolayisiyla senin islerin o zamana kadar biter canim.:13:

Kartopu,
bir kez daha gozunuzaydin. Artik cicilere baslarsiniz, cok zevkli bak goreceksin, insan herseyden almak istiyor ama cabuk buyuyeceklerini gozonunde bulunduurp ona gore kiyafet almak lazim diye ben cok uyarildim, bilgine canim. Diger odasi, arabasi gibi seyleri de bir kac yere bakip sonra icine sinene karar verirsin zaten.:13: Burak ismi de cok guzel bir isim.

Patikler, masayla dolap da yakinda tatamlanir canim dert etme. Tedavi icin de hakkinizda hayirlisi olsun. Doktorlarin yaz tatili planlarini da gozden gecirmek lazim, istedigin doktor ne zaman tatile gidiyormus bir ogren istersen.

Alabama, Kumrular geldi mi balayindan?

Deniz Bulut, hic de kilolu degilsin, gebeliginde de nasil 5 kiloyla devam ettin halen anlamis degilim, kocaman bravo diyorum sana ama ben simdiden 14 kiloya ulasmis durumdayim. Bundan sonra kizimin kilo almasi icin dua ediyorum.

Tayf, tatil nasil geciyor, testi ne zaman yaptiriyordun?

Herkese sevgiler...

Son düzenleme:
Arkadaslar, bizim dun kontrolumuz vardi. Kizimiz cok sukur 1553gr. olmus. Doktor amniyon sivisi normal ama kontrol altinda tutmamiz gerekiyor dedi hem de benim gibi havadan nem kapan birine... Bu amniyon sivisi su icmekle filan cogalan bir sey degilmis, burasi 48 dereceyi su an gordugu icin zaten o kadar cok su iciyorumki daha bol amniyo sivim olmasi lazimdi. Oraya gelmeden once bir kontrolumuz daha var ve doktorum ucmasinda sakinca yoktur diye de bir yazi yazacak. Kabizligim hat safhada ve dayanilmaz oldugundan doktorum onerisiyle Duphalac diye bir surup icmeye basladim. Ayaklarimin ve ellerimin sisligine cok takmiyorum artik cunku bu sicaklar da bana cok yardimci olmuyor.

Bugun bizim evlilik yildonumumuz, :123: Insallah gelecek yil kizimiz yanimizda olarak kutlayacagiz.

Bu yola baskoyan tum arkadaslarimizin yakinda yavrularina kavusmalarini gonulden diliyorum.

patikler..canim insallah hersey gonlune gore olur..hepimiz bu yoldayiz aman yasimiz geciyo diye.. ama zamani durduramiyoruz :26: inaniyorum bizlerde anne olucaz insallah yasimiz 50 olmadan

İnşallah canım, allah hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah. Bu uğurda dua eden tüm kadınlara kısmet etsin....

Aaaa doğru diyorsun bak ben bunu atlıyordum az kalsın....

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsuuuuuunnnnnnnn... Kızınızla birlikte nice nice mutlu yıldönümleri görün inşallah....

tamam o zaman ev işi ise sorun yok daha keyif yapamadın yani kalan işler de hallolur yeter ki sağlık olsun dimi ama. oh git mis gibi köye ye taze yumurtaları iç sütleri kendine iyi bak sonra da gelsin tüp bebek. biz de allah nasip ederse 17 haziranda oğlum eşim görümcem tatile çıkıyoruz. bi hafta oğlumla yıllardır hasretini çektiğim tatili yapacağım. çok şükür yazarken bile gözlerim yaşardı. allah tüm kadınlara tüm anne olmak isteyenlere anne olacaklara anne olanlara nasip etsin inşallah. bu duyguları yaşayanlar bilir arkadaşlarımın tatil resimlerine bakardım kendim tatilde güneşlenirken bebekleriyle çocuklarıyla oynaşan eğlenen yüzen ailelere bakardım neler hissettiğimi bilirsiniz bu kez yanımızda Mert olacak inşallah. 17 haziran 25 haziran arası beni merak etmeyin anacımm. darısı herkese olsun inşallah.

canımcım benim evim çok sıcak olmasına rağmen ben oğluma hep ayaklı tulum giydirdim ve mutlaka içine gece gündüz çorap giydirdim. son bu haftaya kadar diyim kesinlikle çorapsız olmadı Mert. ha üstüne hırkaydı kazaktı giydirmedim. sadece sabah yataktan kalkınca yelek giydirip bi saat sonra ertesi sabaha kadar çıkartıyordum. üstünü kat kat da örtmedim. iki ince battaniye gece bi ince battaniye gündüz örtüyordum. oğlum allahıma bin şükür 6.5 aylık oldu burnu akmadı ateşi falan çıkmadı hiç hasta olmadı. gerçi biraz da genetik olduğuna inanıyorum ben ne ben ne babası ikimizde kuvvetliyizdir kolay kolay hasta olmayız. hatta bu çocuk niye nezle olmadı o kadar da korumadık falan oldum. yaniiii dicem şu ki ayaklı tulumların içine çorap giydirin. çorap siz de giyin gazı engelliyor. hem sizde hem çocuğunuzda gaz problemi yaşamazsınız.

geldiler canım kumrular gayet mutlu mesut süper bir tatil yapmışlar. perşembe de bozcaadaya gitceklermiş cumartesi gelceklermiş. seçim var ya pazar günü o yüzden. herşey yolunda şekercim.
kabızlık problemine keşke bi sihir olsaydı da söyleseydim allah yardımcın olsun. kaysı yiyorsundur. kaynatıp suyunu içiyorsundur mutlaka. kahve içmemeye çalış bilirsin katılaştırır.

demek öyle bizimde haziranın 3 ü 5.yıldönümümüzdü allah nice mutlu yıllarda kızınızla afiyetle sıhhatle geçirmenizi kısmet etsin mutluluğunuz bir ömür sürsün. bi yastıkta kocayın canım. clarissa ya da maşallah güzel kızını okşa benim için. 22 sinde geliyormuşsunuz hadi size iyi yolculuklar o zaman ben tatilden döndüğümde siz gelmiş olursunuz. 10 ağustosda nerde olacağınız kesinleşti mi peki? yazmış mıydın tam anımsayamadım.

Kizlarrr kan testi geldi nanay 4 negatif ama halada hastalamnadim bakalim ne olacak ben karar verdim tuplerimden amliyat olucam bu stress cok kotu ya gercekden defalarca deneyene cok zor

Kizlarrr kan testi geldi nanay 4 negatif ama halada hastalamnadim bakalim ne olacak ben karar verdim tuplerimden amliyat olucam bu stress cok kotu ya gercekden defalarca deneyene cok zor

akide canım çok üzldüm inşallah en kısa sürede alırsın bebeğini kucağına.tüplerimden ameliyat olucam diyorsun.bunu dr mu söyledi senin fikrinmi?evet bu stres kötü.allah tekrarlatmasın.başarmak için ısrarlı olmak gerek. rabbim başarmak için güç kuvvet versin bu yolda olan bütün kadınlara.

Son düzenleme:
Dr aslında taa basında soyle dedı uzun zaman alır ama dusundumkı boyle cokk daha fazla maddı manevı yıkım gercekden cok zor demekkı kader boyleymıs ne yapalım;

Arkadaslar Gunaydin

Alabama, size Mert ile birlikte harika bir tatil diliyorum canim. Ozlemini cektigin tatili insallah bol bol yasarsin, keyifle gecsin canim. Ayakli tulum onerilerini ve coraplari bir koseye yazdim, sagol canim. Siz de Haziran'da evlenmisiniz! Sizinki de kutlu ve mutlu olsun canim. Bizim 8. yildonumumuzdu. Kabizlikla ilgili olarak gune ya kuru erik kompostosu yada kayisi+incir kompostosu ile basliyorum, duzenli meyve, salata yiyorum ama hic bir sey fayda etmedi ozellikle su son haftalarda, o yuzden suruba basladik. Biraz daha dayanacagim, tek bebegim saglikli olsun da...Direk olarak Egeye iniyoruz, oradaki ozel hastaneleri arastirdiktan ve gezdikten sonra dogum icin kesin kararimizi verecegiz. Annem, eski iki ogrencisinin onerdigi ve cok memnun kalarak dogum yaptiklari ozel bir hastaneyi hemen gormemizi istiyor. Zaten rutin kontroller icin de bir doktor ve hastaneye hemen ihtiyacimiz olacak, indigimizin ertesi gunu hemen arastirmaya baslamak istiyoruz, kesinlesince sizinle paylasirim canim.

Akideciknane,
gecmis olsun. Iyi tarafi hemen yeni bir tedavi icin hazirliklara basliyor olman.
Nicin tuplerinin alinmasi gerekiyor? Yucel Bey bir cok basariya imza atmis bir doktor, umarim size de yavrunuzu kavusturur.:13:

Patikler, canim doktorunun yaz planinin bugun ogren canim, eger O da gidecekse belki bu ay denemek lazim, sperm dondurma metodu da biz de ise yaradi cok sukur biliyorsun.:13:

Günaydın Kızlar..........

Alabama'cığım canım benim senin dediğin o duyguları aynen ben de yaşamıştım. İnsan inanılmaz özeniyor. Ama hep dediğim şuydu ''allahım mutlaka bir bildiğin vardır''. Çoook şükür yarabbim. İnşallah allah tüm isteyenlere kısmet etsin. Herkes yaşasın bu duyguyu...
Sana şimdiden iyi tatiller arkadaşım. Tadını çıkart Mertoşunla. Bol bol resmini çek onun. Sonradan bakmak çok çok keyifli oluyor....

Hayırlısı olsun canım. İnşallah bir dahaki sefere olur.

Hmmmmmmmmmmmmmm...........

Son düzenleme:

Canim tuplerim alinmayacak benim tuplerim tikali actiricam.;

maiumutcum ..dogru soyluyon bu yolda cok emek vermek gerek ..vede vermeliyiz diye dusunuyorum:44: cunki bu isler sabir isi rabbim kolayligini veriyo tabi yipratiyoda ..rabbim guc kuvvet veriyorda cok sukur ..napalim bu bizim kaderimiz deyip yola devam edicez ve sonunda anne olmayi bizde basaricaz yeterki rabbim saglik sihat bol kazanc versin ..sonunda da bebislerimiz gelsin insallahh..butun isteyenlere versin rabbimmm ..ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSINN ..INSALLAHHH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…