38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam kızlar herkese...
hemmen yasıp kaçıyorum.her yer her yerde..
sarp hocam bahar iyi...evde netin kablolarıyla ilgili sorun varmış. mevütünü yaptı.umarım herkes iyi... yasamıyorum.arada bakmıştım.rena güneşe allah nasarlardan korusun..tüm yavruları.

Ne kadar zor birseymis yarabbim allahim kimselere vermesin uzulmeyecegim demisdim ama elde olmuyor o kadar berbat birsey ki bagira bagira boyle annem oldugunden beri aglamamisdim rabbim ilk ve son kez gostersin umit etmek ve bulamamak cok kotu.Dilerim sonuc bekleyen tum arkadaslarim guzel haberler alirlar sevgiler kizlar

kartopu gözün aydın ... a.s sonucu ıyı cıkmış ... saglıcakla kucagına alacagın gunler cok yakın inşallah ...

akideciknane .. sozlerın kifayetsız kadıgı bır yerdeyız .. ama lutfen uzulme .. inaşallah senın de bebegını kollarına alacagın gunler yakın ...

denızverdı ..denızbulut ..alabama ..zarpdenız...baharnaz.. patıkler ...toana .. nisamai ...herada.. herkese bol selammmmm

Akideciknane bu duyguyu hepimiz de çok yakından tanıyoruz.lütfen kendini yıpratma.Ümit etmeden yaşanmıyor sen de hayata sıkı sıkı sarıl ve güçlü ol,pozitif ol.Ben hamileliği hiç beklemezken kalmıştım.kötü günler geçirmiştim üst üste .hep "bu kadar güzel şey beni bulmaz" derdim. Ve bulmadı da Gördüğüm kadarıyla sen de olumsuz düşünüyorsun. Önce bunu yıkmak gerekiyor.Yeni tedavinde başarılı olacağına inanıyorum.Sen de inan

zarpcım patiklercim iyi tatil dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bi an önce ayın 17 si gelsin istiyorum. tatilde oğlumun 7. ayı da doluyo inşallah güzel bir tatil olur.

havalar düzeldi galiba inşallah bundan sonra bidaha kötü olmaz gerçi pazar günü yine yağmur gösteriyo ama ;( inşallah uzun sürmez. işte o yüzden kimseler gelmiyo. işi gücü olanlar, eviyle uğraşanlar, bebeleriyle zaman geçirenler havayı güzel bulup bağa bahçeye gidenler işi yoğun olanlar derken topik sessizleşti. eee olcak o kadar. bide bi sır veriyim mi önceden herkes herkesin yazdığını satır satır okurdu ve satır satır cevap verirdi. kimse kimsenin yazdığına ilgisiz kalıp kendine fokuslanmazdı o yüzden daha fazla muhabbet olurdu kızlar sözüm kimseye değil meclisden dışarı diyim ama öyleydi.örnek patikler evinin tadilatı yüzünden uzun zamandır girmez ama geriye dönük okuyun şöyle bi 50 100 sayfa herkes patikleri merak etmiş sormuş evin tadilatı bitmiş mi bitmemiş mi merak etmiş nerde bu kız neden yok demiş demişiz falan yani. yani böyle. öyle ce diyip olaya saçma sapan mevzularla dalmalar kimseye bi hayırlı olsun dememeler sonra kimse tarafından sallanmayıp gitmeler 3013 sayfa yazı var burda kolay değil olayın sadece tüp tarafında değil burdaki güzel hatunlar diyim de yine ama lütfen bunu banamı dedin demeyin direk birilerine demiyorum içinden payınıza düşeni alın almazsanız da canınız saolsun. siz almasınızda birileri olayı farkeder o payeyi verir zaten.

mucukssss

Bu eleştirdiğin kişilere ben de dahil miyim arkadaşım, anlamadım???

hayır diilsin hayatım sen örneksin yani seni merak ediyoruz soruyoruz diyorum diğer arkadaşlara sadece kendimizi yazmıyoruz. yada başka biri ile ilgili bir konu olduğunda napıyo acaba diyoruz. sadece buraya gelip kendimizi yazmıyoruz o zaman da noluyo muhabbet oluyo karşılıklı daha çok yazışma oluyo demek istiyorum. yada nasıl anlatayım bilmiyorum ben tatile gitmişim gelmişim herkes beni merak etmiş gelince tatilimin nasıl geçtiğini sormuş benle ilgilenmiş.

gündemi takip etmekden bahsediyorum gündemi takip etmeyince ve o gündemden bahsetmeyince konu olmaz kimse bişi konuşmaz. şimdi benim aklımda olan şeyler var onları yazıyorum mesela tayf bi ay iş gezisinde ben tayfı unutmuyorum bi ay sonra gelmezse merak ederim illaki bi yazarım derim ki ya bu kız gitti gelmedi. aşılama yaptırmıştı tuttumu tutmadı mı derim. oturup buraya gelip sadece mert de mert mert de mert demem.

bu topiğe gelmeyenleri bile merak ediyorum ben. badenur naptı, waters iyi mi napıyo, karamelito, hülya ne alemde arda nasıl iyi mi nasıl napıyo gibi vs vs.

Herkese selamlar,

Kızım için yorumlarınıza çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah bu uğurda açılan hiçbir eli boş çevirmesin, darısı isteyen herkese olsun.

Patikler'cim çok doğru söylüyorsun, geçen sene bu zamanlarda çoktan pes etmiş, olsa olsa son denememi ramazan ayında yaparım belki demeye başlamıştım. Okuduğum ettiğim, çok deneyip benim gibi vazgeçen ancak son denemesinde bebeğine kavuşan insanların hikayeleri içimi ısıtsa da ben onlardan değilim diyordum. Gerçekten mucizeyi yaşadım, yaşıyorum, Allah dileyen her kadına bu duyguları tattırsın inşallah. İnşallah Temmuz ayındaki tedaviyle yüzün gülsün, yumurtacı güzeline kardeş gelsin. Zarp çok doğru demiş, benim aklıma gelmemişti açıkçası doktorların müsaitlik durumlarını kontrol etmek. Sen Ataşehir'e mi karar vermiştin en son, herşey gönlünce olsun. Evle ilgili son eksiklikler de giderilir, maşallah çok büyük işler başardınız, keyfini sürün inşallah. Tatil için de şimdiden bol keyifler diliyorum, köyde zaman geçirmek vallahi harika olmalı.

Alabama'cım, yürekten tebrik ediyorum seni. O kadar doğru yazmışsın ki. Şimdi duygusallık içindeyim yazmayayım tut kendini kızım diyordum, gerçekten çok doğru şeyler yazmışsın. Yeni arkadaşlar elbetteki topiğin o eski güzel muhabbetlerini ancak geçmişi okuyunca farkedebilirler, insani yani çok kuvvetli bir ortam yakalamıştık, herkes kimin ne kürü yaptığını, desteklerini, tedavi detaylarına kadar takip ediyordu ki sadece bunu değil hayatı paylaşıyorduk, tüm yanlarıyla. Birbirimizi öylesine önemsiyorduk ki, doktordan çıkan topictekiler merak etmesin diye cep telefonlarından topiğe mesaj yazıyor ya da haber yolluyordu. Açıkçası kendinden başka hiçbir konuda yazı yazmayan insanlara da iyi dilekler gönderiyoruz gerçi de nereye kadar değil mi?

Geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice 5, 10, 20, 30 yıllara inşallah.

Yeni evli çifte tekrar tekrar mutluluklar diliyorum canım. Bozcaada bu mevsimde çok keyiflidir, oh açsınlar da şarabı mis gibi.

Demek tatil, ah canım ya yazdıklarını okurken gözlerim doldu. Dolayısa çıkar tatilin tadını Mert Paşa'yla. Gerçekten çoktan hakedilmiş, doyasıya tadının çıkarılması gereken bir keyif. Yolculuk ne taraflara, yazdın da ben mi atladım? Sizi özleyeceğiz, dönüşte Mert'in keyifli anlarından yakaladıklarınızı görmek isteriz. Balarısını öpüyorum.

Mert'i nasıl giydirdiğini de detay yazmışsın sağolasın, doğru şeyler yapıyormuşum ben de içim rahat etti yazdıklarını okuyunca. Ben de 40'ı çıkana kadar tulum içi çorap giydiriyorum. Doktorunun dediği doğru (sanki ayrı doktorlara gidiyoruz ), ben de hep okuyorum yeni doğanlarda dolaşım sistemi tam oturmadığından, el ayak gibi uç noktalar soğuk olur ama bebeğinizin gerçekten üşüyüp üşümediğini ensesine bakarak anlamanız en doğrusu deniyor ancak yine de elleri soğuk olsun istemiyor insan.

Denizverdi, sağolasın arkadaşım. İnşallah tez zamanda biz de senin süslünün fotoğraflarına bakıyor olacağız.

Toana'cım, çok doğru yazmışsın, elbette biz de sizlerin müjdelerinizi okuyacağız, paylaşacağız buradan. Bebeklerimiz daha gelmeden bize sabretmeyi öğretiyorlar gerçekten, insan aralarda yılsa da bu uğurda denemekten alıkoyamıyor kendini ve inanıyorum ki sonunda mucize gerçekleşiyor. Sizlerin minik mucizeleri de yakında sizlerle olacak, göreceksin.

Zarpdeniz, maşallah Clarissa'ya ne güzel büyüyor, Allah nazarlardan korusun. Demek 10 Ağustos, az kaldı hayırlısıyla. Oralar da deli sıcakmış, kolay gelsin diyeyim bu sıcaklarla. Duphalac demişsin, Bahçeci'deki tüp denememde tedavi ve transfer döneminde peklik için önerilen bir şuruptu, bitkisel içerikli olduğundan ben de çekinmeden kullanmıştım. Hamilelikte, daha önce de yazdım sanırım, akşamları son öğün olarak meyve ve süt tükettiğimden, bu sorunu pek yaşamadım, inşallah şurup sende de iş görür de rahatlarsın.

Zarpdeniz, sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Demek sizin de 8. yıl. Biz de inşallah ayın 14'ünde 8. yılımızı kutluyor olacağız. Haziran'da evlenen bayağı bir grupmuşuz demek ki.

Maiumut, sağolasın arkadaşım. İnşallah ben de sizlerin keyifli haberlerinizi alırım tez zamanda, aynen dediğin gibi inşallah bütün kadınlar bu ödülle taçlansın. Söz teyzesi senin için de koklayacağım kızımı.

Cans sana da selam arkadaşım, nasılsın? Keyifler nasıl?

Son düzenleme:

Tamam hayatım anladım. Doğru söylüyorsun...

Canım nasılsın, sana da selam... Neler yapıyorsun?

Herada'cığım köyde vakit geçirmek hakikaten çok farklı ve güzel. Tertemiz bir hava, sakinlik, huzur, yemek.. yani ne ararsan var.
Canım ya en son Ataşehir ağırlıktaydı ama geçenlerde Alman Hastanesinden aradılar, benim Minnoşumun doktoru oraya transfer olduğu için davet ediyorlar. Fiyatı da 3.000 küsür ve ilaçta da indirim yapacaklarmış. Biliyorsun laboratuvar da en az doktor kadar önemli ve ben Alman Hastanesi'nin de bu konuda iyi olduğunu düşünüyorum. Yani ikisi arasındayım....
Yumurtacı güzeli 2.sınıfı bitirmek üzere, cadı mı cadı işte.
Dün de eşimin doğum günü vardı ona çikolata sitesinden kendi oluşturduğum yazıyla çikolata gönderdim, çok mutlu oldu. Eğer böyle birşey düşünecek olursanız aklınızda olsun arkadaşlar, bilgi veririm. Babası için evi süslemiş, en güzel elbisesini giymiş, bir de oje sürüp makyaj yapmış hanfendi...

İşte böyle arkadaşım. Güneş'i kokla benim için.....

Haklısın alabama geçmişte çok güzel paylaşımlarınız olmuş. Sonradan gruba katılınca muhabbete balıklama dalınmıyor. Sadece iyi dilek iletmekten öteye gidemiyor. Kendi adıma şu an için paylaşacak bişeyim bir tedavim olmadığı için okuyup bilgileniyorum sadece. Ya da senin oğlunla güzel bir tatil geçireceğini gözümde canlandırıp iç geçiriyorum :) ya da zarpdeniz in doğum heyecanını yürekten paylaşıyorum.En az onun kadar merak ediyorum. DenizVerdi nin kızına kavuşmasını herkes kadar çok istiyorum.Daha bir sürü kişiyi takip ediyorum ancak paylaşım dediğim gibi sınırlı kalıyor.
Neyse size güzel bir gün diler ve kaçarım. Sağlıkla kalın...

patikler vallahi beni korkuttun öyle arkadaşım falan diyince dalcan bana sandım ben de gardımı alıyodum yaniiiiiiiiiiiiiiii

kızlar anlaşıldığıma sevindim. yanlış anlaşıldım sıçtım diyodum tam. neyssssseee kurtardık

ben genel yazdım aslında kimseye bi lafım yok herada tatlım üstüne gayet güzel yazmışsın daha dencek bişi yok. dediklerine katılıyorum aynennn .

rieuse canım sende beni anlamışsın ve zaten geçmişi okuyarak bizi tanıyarak olaya girişinden belli canım ben aslında kimseyi hedeflemiyorum. kocanı bekliyorsun inşallah yakında tamamen kavuşacaksın o zaman yazacak daha çok şeyin olacak biliyorum canım allah gönlünüze göre verecek inşallah. bu arada lütfen yazacak birşeyim yok diyip beni üzme işte bak ne güzel yazmışsın daha ne yazacaksın ki süpersin. bizi hayal etmen bile güzel.

herada tatlım valla bu tatil işini çok düşündük nasıl gidelim nereye gidelim diye en sonunda uçakla gitmeye karar verdik. arabayla Merte zor olacak. ve Bodrum tabiiki. eğer arabayla olsaydı yakın bi yerler olacaktı olası bir durumda çabuk gelebilmek için ama uçak olunca çok uygun bi tesis buldu görümcem bizde okeyledik aile odalı mutfaklı falan olunca uydu bakalım gidiyoruz kısmetse. inşallah sorunsuz gider geliriz. allah herkese nasip etsin.

inanın kızlar hamile kalınca doğurunca kimse geçmişini unutmuyor. herşey dün gibi aklımızda ve ben onu her kucağıma aldığımda inanmıyorum inanamıyorum. herkes aklımda herkesin bu duyguyu tatmasını istiyorum ve her girdiğim toplulukta bunu söylüyorum ikinci diyorlar bunu çok zor bulduk allah verirse olabilir neden olmasın ama bu tüp bebek diyorum. biliyor musunuz bunu söylemeyen söyleyemeyen yediremeyen insanlar var etrafımda tüp bebek olduğundan adım gibi emin olduğum ama kendiliğinden oldu diyenlere ha ha dediğim o kadar çok bebek anne ve babası var ki. bunu kendilerini kandırmayı hala iş zanneden enayiler onlara allah akıl fikir versin neyse ben daha fazla açılmıyım yine.
allah hepinizin ödülünü verecek. olsa da olmasa da gelin yazın bu istişare içinde olun olaydan kopmayın özendiklerinizi yazın zikredin neler düşündüğünüzü hislerinizi yazın bunlardan sakın kaçmayın allah isteyene konuşana verir. benim olmaz diyene vermez. üstüne gidin. bunu huy edinin aklınızdan geçirin. ben hamile değilim ben kalamıyorum ben anne değilim yazmıyım demeyin burası hamilelerin ve annelerin topiği değil burası hamile kalmaya çalışanların topiği..
dualarım sizinle

Merhaba kızlar, bebeğimin kalbi durmuştu biliyorsunuz. 12 gün önce kürtaj yaptırdım. 2 gün öncesine kadar kanamam iyice azalmıştı. Bu gün yemekte öksürük tuttu beni ve idrarımı kaçırdım zannetim ama kıpkırmızı kan gelmiş. Bu beni çok tedirgin etti aranızda kürtaj yaptırıp başına bu tür sorun gelen yada bu konuda bilgisi olan var mı?

duygulandım... sağolasın... sarıyorum seni..

inşallah bizim de seni merak edeceğimiz günler çok yakındadır...

alabama canım... hay ağzına sağlık... bayıldım yazdıklarına...seni çok öpüyorum.

mümkün olduğunca okuyorum ama yazamıyorum.. yedek bırakmamaya çalışıyorum.malum biliyorsunuz..önce evimden başladım kızıma hazırlanmaya..kolaylık dileyen herkese candan sevgilerimi yolluyorum..yapışkan çocuklar gibim öptün farzedinönceden böyle bir ikon vardı değil mi:26:
evet.......vardı vardı...

akide....canımız sağolsun... her kapanan kapının ardında mutlaka başka bir kapı gizli...yeter ki biz o kapıyı aralıyalım.

bence söyleyecek sözü olan herkes yazmalı...burası her türlü düşüncenin paylaşıldığı bir ortam...burayı seviyorum...sizi seviyorum.... duygularınızı seviyorum.kızınızı oğlunuzu yumurtalarınızı foliküllerinizi seviyorum.kendimi de seviyorumhoşçakalın

selam kızlar...

denizverdi,maiumut,kangurum,rieuse,alabama,zarpdeniz,denizbulut,cans,akidecik,toana,herada ve ve ve adını daha sayamadığım tüm cici kızlar...ben evimden uzakta ve ne yazık ki çok yorgunum...giremiyorum topice ama aklımdasınız ...umuyorum ki hepiniz iyisinizdir...çok yoğun ve geç saatlere kadar çalıştığım için fırsat bulamıyorum yazmaya..dönünce bolca yazıcam yine merak etmeyin...gelelim banaaaa,bugün itibari ile kırmızıları ufak ufak gördüm,test gününe daha vardı ama erken oldum herhalde yine...haberiniz olsun...akidecik üzülme bir daha ki sefere muhakkak olucak...kısmet...

hepinizi bolca öptümmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…