38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tayf....

sat anasını babasına....bir daha ya inşallah...burada olacağız...

işlerinde kolaylıklar

Alabama'cığım canım benim yazı dili ile konuşma dili hakikaten farklı oluyor. Ben arkadaşım derken ''hoop arkadaşım ne oluyoruz'' anlamında demedim. Sana herzamanki hitap şeklimle dedim. Ben sana o anlamda der miyim hiç? Sadece seni anlamaya çalıştığım için kısa bir cümle yazdım o kadar.

Öpüyorum canımmm

tayf imm sende uzulme valla elde degildide atlattim sayilir ne yapalim Allah elbet birgun verecek kocaman opuyorum hepinizi

SIIIST ne oluyosunuz zaten asabiligim ustumde baslarim simdi sizeeeee dermisimmmmmmm yav kizlar hepimiz hassasiz herseyi yanlis anliyabiliyoruz bosverin kader arkadasiyiz bizzzzz hepinizi optum

tamam tatlım yok biliyorum beni yanlış anlamış olamazsın zaten ben senden eminim de nolmaz nolmaz insanlık hali sonuçta haklısın yazı dili konuşma dili dediğin gibi çok faklı. bende öptüm canımm.

denizverdi canım sana çokkk kolay gelsin hayatım. kimbilir nasıl zevkle yapıyorsundur evinin tadilat işlerini dimi uçarak ? allah kolaylık versin bol kazanç versin herşey gönlünce olsun. saç saç saç saç saç paraları paraları ))

tayf hakkınızda hayırlısı olsun sonuc için girmişsin allah razı olsun bizi merakta bırakmadın. inşallah güzel haberlerini de alacağız burdan. işlerinde kolay gelsin canım.

Selam kızlar
Aranızda bal,çörek otu,tarçın karışımını kullanan var mı ? Bugün regl oldum 2. gün başlanması gerekiyormuş bu küre.Kullanıp kullanmamaya karar veremedim.Kiminde kist yapmış.Düzenli regl olurken tam eşim geleceği sırada dengemi de bozmak istemiyorum
Öptüm hepinizi

Arkadaslar Merhaba,

Bugun sehir disindan misafirlerimiz vardi, basariyla gecti ama ben cabuk yoruldum yine...Hamileyken misafir agirlamak biraz zormus ama cok sukur sinifi gectik.

Alabama, yazdiklarinda haklisin canim. Sadece ben mi farkediyorum acaba diyordum ama.... 17'sine az kaldi, bizden bir kac gun once tatile gidiyorsunuz, umarim hersey umdugundan cok daha guzel gecer. Clarissa'yi Alabama Teyzesi icin oksadim. Mert'in su ile arasi nasil, yuzecek mi benim balarim? Onun icin ozel gunes kremi filan almisindir degil mi? Ikinci bebek ile ilgili olarak bazen cok duyuyoruz, ilki tup bebek ikincisi dogal yollardan gelen bebek, neden olmasin, buyursun gelsin memnuniyetle...

Herada,
evet canim Duphalac gebe dostuymus ama uzun sure kullaniminda bagirsak tembelligi yapiyormus umarim ben o uzun sure kullananlar grubunda olmayacagim. Aynen senin gibi aksamlari yatmadan once sut iciyorum ve bir yesil elmam var kesin...Keske fayda etseydi canim...
Gogsun simdi iyi degil mi? Bir de sen Rena Gunes'in doktorunun her seferinde 60cc.icmesi gerektigini yazmistin, simdi emzirince bunu nasil anlayacagiz, her seferinde pompa ile cekip oyle olcup sonra biberonla mi veriyorsun? Masallah sutun yariyor, Rena Gunes'in fotosuna bir kez daha baktim, buyumus masallah. Demek siz de Haziran'da evlendiniz, bizden bir hafta sonra. Simdiden kutluyorum, kizinizla birlikte nice mutlu kutlamalara canim.

Tayf, gecmis olsun. Hemen bir sonraki tedavi hazirliklarina baslamak lazim. Guzel tarafi cok pozitif olman.

Patikler, temiz hava, organik gidalar tedavi oncesi cok iyi gelecek canim. Esinin yeni yasi kutlu olsun. Demek senin cimcime oje surup makyaj yapmis! Yakinda senin kiyafetlerini de giymeye baslar.

Denizverdi, tadilat nasil gidiyor? Baharnaz'dan haber veridigin icin tesekkurler, onlarin da mevlutu hayirli olsun, Allah kabul etsin. Umarim yakinda internet problemleri cozulur.

Cans,
yakin bir tarihte tedavi dusunuyordun, bir gelisme var mi, hormonlarin ne alemde?

Deniz Bulut, yoksun? Kati gidalardan neye gectiniz ?

Rieuse,
ben bu karisimi kullandim ama oyle reglin belli bir gununde baslamadim. Yumurta kalitesini artirmak icindi, ben faydasi olduguna inaniyorum, hatta icine iyi kalitede polen de koymustum.

Sevgiler herkese...

riuse ben kullandım canım bende faydalı olduğuna inanıyorum.başlama zamanı olarakta belli bir zaman olması gerektiğini dşünmüyorum.

ıyı akşamlar arkadaşlar ....

hereda rena güneş 'e maaşallah .. ne kadar guzel cıkmış .. beyaz elbısesı de prenses elbısesı gıbı ..

patıkler yenı evın tekrar hayırlı olsun ..tedavın ınşallah cok guzel gecer ..

alabama tatılınıze az kalmıs ... mertı havuzda fazla tutma ..üşümesın ...allah bu guzel mutlu tabloyu bozmasın

denızverdı .. tadılat varmıs .. kolay gelsın .. bu guzel degısıklık kıymetlı mısafırı de beraberınde cabucak getırsın .. yenı ve daımı guzel evıne yerlersın .. evın en kucuk sakını olsun ...

herkese bol selam ...

not : bugun henuz bır haftalık yenı arabamızla ufak bır kaza yaptık ..

Selam kızlar
Alabama iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Kocam daha gelmeden bana ödevimi verdi bile. Kendisi turist rehberi olduğu için gezmeyi ve gezdirmeyi çok sever.Gelince Strasbourg'a gidecekmişiz. ama bu sefer rehber ben olacakmışım Haftasonu oturup Strasbourg araştırıcam.
Zarpdeniz ve Maiumut cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben de bu forumda okumuştum adetin 2. günü başlanıp yumurtlama gününde bırakılması gerektiğini.Yanlış hatırlamıyorsam hamilelik olursa çörek otu düşüğe sebep olabilir diyeydi sanırım.
Neyse ben yine de başladım.Burada balla karışık krallık jölesi diye bişey buldum.Sonra bir araştırdım ki meğer bizim arı sütüymüş.Onunla karıştırdım.Bir de fransız forumlarında kadınlar bira mayasını tavsiye ediyorlar.O da toz halinde satılıyor marketten alıp salataların üzerine serpiyorum. Allahtan ki koşuyorum yoksa şişip kalırım
Tayf hakkında hayırlısı olsun canım. Aynı zamanlarda tüp bebeğe başlar buradan yne heyecanlarımız paylaşırız belki Her şey gönlünce olsun...
Hepinize sevdiklerinizle güzel bir haftasonu dilerim.

günaydnlar çok geçmiş olsun canm ne marka arabanız allah büyükk kazalarldan korsn bizleri inş.

teşekkürker szede güzel bir hafta sonu olsn

herkese günaydnlar iyi hafta sonları

bende kullandm burdaki hanmların tavsiyesi ile ama zarpınb dediği gibi hemen başladım reglle birlekte kullnmadm aç karna aldım ben öyle hatırlıyrm

bende kullandm burdaki hanmların tavsiyesi ile ama zarpınb dediği gibi hemen başladım reglle birlekte kullnmadm aç karna aldım ben öyle hatırlıyrm

Teşekkür ederim Merye, çörek otunu çok az da olsa koydum.Yorumlara göre kiminin kanaması artmış, regli uzun sürmüş,kiminin yumurtlaması önce başlamış. Aslında regl dönemi düzensiz olanlar içinmiş bu kür. Benim çok düzenlidir umarım bozmaz .Çok uzun süre kullanmayı düşünmüyorum tedavi öncesi durumumu iyice zorlaştırmak istemiyorum. Eşim gelmeden önce doping yapmış olurum
Allah yavrunu size bağışlasın,sağlıkla büyüt. Benim için de güzel yanaklarından öp
Sevgiyle kal...

allah sabr versin inş.bebiişine kavuşursn çok dua et allah yürekten edilen duaya karşılıksız kalmaz kendimden biliyrm hayatta istediiğim herşeye çok zor kavuştum ve hep çok çok dualar ettim herdakka her an herşeyi yaparken hiç aklımdan çıkmadan ve inan bana çok ciddi yim atmıyrm sürekli dilmde dualar vardı

ayıp etmişsin bu kadar güzellik beni bulmaz diyerek olayı sen bitirmişsin bence ama bebşlere uyuz da diyen vardı bu topikte uyuz bebek beni bulmaz diyenler vrdr kimlerdi hatırlamıyrm geçmişe bakamam bir ara uyaracaktım sonra fırsatım olmadı kaldı diyecektim sen niye uyuz diyrsn mustakbel bebek adayına aman siz demeyin ben çok korkarak bir hamilelk geçirdim hergün ya bişey olrsa diye korkuyrdm ama herzeamn bebişle daha en başından hep güzel şeyler söylüyrmdm bebeğime allh isteyen herkesee nasi etsin edenleri de tamamına erdirsin

alabama yıkmışsın ortalığı birazcık ben alınayımmı kimse değil lafım demişsin
tatile gidiyrsnuz dr a sordunuzmu ben de gitmeyi çok istiyrm yüzmeyi çok özledim biz daha küçüğüz br yere götürmek istemiyrm biraz büyüsün inş.o zaman

brde alabama şu hamşlik tikcerini sen ayarlamıştın benim bevbişin olayında ayarlasana veya nerden yapıyrduk bir yaz sana zahmet
bebişim tüm teyzelerine selam söylüyr

denizverdi bebişimie yazdığn şiiri okuyrm arada hoşuna giidiyr hele meleme kısmıını uzatıyrm çok gülüyr acayip hoşuna gidiyr diyrmki kızım bak bunusana erverdi teyzen yazmış diye nasılsn canm ben epeydir yazmadım bugün bir güzel saçekmeği ve yumurtalı börek yaptım çoktandır yapmamştım bebişmde bugün babasıyla çok eğleniyrdu babasının evde olduğu zamanı çok seviyr babasıyla uyandığında beşiğin yanına gidiyrz o kadar heyecanlanıyrki bir bana bir babasına bakıyr ve çok keyifleniyr herhalde kızm o zaman bn cennettemiym diyr o kadar keyifleniyr yani görmelisn

işe gitmiyr uzun zamandır fazla kimseyi görmü yrmz kızımla beraber burda pek tanıdığm yok ve pek ilgili komuşu da yok işteyken umursamıyrdum ama evde iken farklı

tatil yeriniz fiyatı uygun mu bari uygunsa bize bilgi ver adrs ver
benm kaynanm tüp oluğunu söylememi istemiyr onların akrabasına hiç söylemedk ama benim için hiç sorn değşl her yerde söylerim söylüyrm evet öyle ben bbetocum ben anne olacam ben anne olacam cümlesini çok iyi benimsemiştim doğru söylürsn benim eşim hiç istemiyrdu gitmemizi boşuna masraf yapacaz demişt çünkü aklı bahçeci kliniğinde söylenenlerde kalmıştı ben ısrarla yapacaz dedim ve en son anatoliada yaptık ki oraya gider gitmez eşim daha kapıda burası doğru yer demişti ben benim içime gülü bir sen sen anne olacaksın demişti ve allaha şükür bugün buralardayız gerçekten bende hala inianmıyrm he zaman kızıma dua ediyr allah onu bize bizi de ona bağşlasın diye allah bebşlerimizi bilzelere sağlık mutluluk ve huzrla bağışlasın

bende seni seviyrm ve burayı seviyrm ben çok faydasını gördüm_ buğday çimi hayıt arı polen bal çörek otu elevit hep burda öğrendiğim olaylar_
herhalde görüştünüz görevlilerle nasıl geçti okuyrm ama bulamazsam diye önce soraym bir yaşı geçecek demiştin şimdi durumlar nasıl

canm merhaba nasılsn benim bebişin kabızlığına iyi geliyr gibi gerçi yine arada uzuyr ama en azından sancınısın kesiyr sen de denesene z.yağını iç belki rahatlatır sni kendm diyrm duphalc kızıma verdi dr bir kulldm sonra çok ötü kaka yapamya başldı ishal gibi pek veriyr ama arada yapıyr hala kan testleri temiz çıktı allahtan erik hoşafı yap dedi ama herhalde günlük yapmam kmı gerekcek hoşafı onun için tembellik yapıyrm tazemi olacak bu konuda fikri olan yazar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…