- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
patikler vallahi beni korkuttun öyle arkadaşım falan diyince dalcan bana sandım ben de gardımı alıyodum yaniiiiiiiiiiiiiiii
kızlar anlaşıldığıma sevindim. yanlış anlaşıldım sıçtım diyodum tam. neyssssseeekurtardık
ben genel yazdım aslında kimseye bi lafım yok herada tatlım üstüne gayet güzel yazmışsın daha dencek bişi yok. dediklerine katılıyorum aynennn .
rieuse canım sende beni anlamışsın ve zaten geçmişi okuyarak bizi tanıyarak olaya girişinden belli canım ben aslında kimseyi hedeflemiyorum. kocanı bekliyorsun inşallah yakında tamamen kavuşacaksın o zaman yazacak daha çok şeyin olacak biliyorum canım allah gönlünüze göre verecek inşallah. bu arada lütfen yazacak birşeyim yok diyip beni üzme işte bak ne güzel yazmışsın daha ne yazacaksın ki süpersin. bizi hayal etmen bile güzel.
Alabama'cığım canım benim yazı dili ile konuşma dili hakikaten farklı oluyor. Ben arkadaşım derken ''hoop arkadaşım ne oluyoruz'' anlamında demedim. Sana herzamanki hitap şeklimle dedim. Ben sana o anlamda der miyim hiç? Sadece seni anlamaya çalıştığım için kısa bir cümle yazdım o kadar.
Öpüyorum canımmm
ıyı akşamlar arkadaşlar ....
hereda rena güneş 'e maaşallah .. ne kadar guzel cıkmış .. beyaz elbısesı de prenses elbısesı gıbı ..
patıkler yenı evın tekrar hayırlı olsun ..tedavın ınşallah cok guzel gecer ..
alabama tatılınıze az kalmıs ... mertı havuzda fazla tutma ..üşümesın ...allah bu guzel mutlu tabloyu bozmasın
denızverdı .. tadılat varmıs .. kolay gelsın .. bu guzel degısıklık kıymetlı mısafırı de beraberınde cabucak getırsın .. yenı ve daımı guzel evıne yerlersın .. evın en kucuk sakını olsun ...
herkese bol selam ...
not : bugun henuz bır haftalık yenı arabamızla ufak bır kaza yaptık ..
Selam kızlar
Alabama iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Kocam daha gelmeden bana ödevimi verdi bile. Kendisi turist rehberi olduğu için gezmeyi ve gezdirmeyi çok sever.Gelince Strasbourg'a gidecekmişiz. ama bu sefer rehber ben olacakmışımHaftasonu oturup Strasbourg araştırıcam.
Zarpdeniz ve Maiumut cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben de bu forumda okumuştum adetin 2. günü başlanıp yumurtlama gününde bırakılması gerektiğini.Yanlış hatırlamıyorsam hamilelik olursa çörek otu düşüğe sebep olabilir diyeydi sanırım.
Neyse ben yine de başladım.Burada balla karışık krallık jölesi diye bişey buldum.Sonra bir araştırdım ki meğer bizim arı sütüymüş.Onunla karıştırdım.Bir de fransız forumlarında kadınlar bira mayasını tavsiye ediyorlar.O da toz halinde satılıyor marketten alıp salataların üzerine serpiyorum. Allahtan ki koşuyorum yoksa şişip kalırım
Tayf hakkında hayırlısı olsun canım. Aynı zamanlarda tüp bebeğe başlar buradan yne heyecanlarımız paylaşırız belkiHer şey gönlünce olsun...
Hepinize sevdiklerinizle güzel bir haftasonu dilerim.
Selam kızlar
Aranızda bal,çörek otu,tarçın karışımını kullanan var mı ? Bugün regl oldum 2. gün başlanması gerekiyormuş bu küre.Kullanıp kullanmamaya karar veremedim.Kiminde kist yapmış.Düzenli regl olurken tam eşim geleceği sırada dengemi de bozmak istemiyorum
Öptüm hepinizi
bende kullandm burdaki hanmların tavsiyesi ile ama zarpınb dediği gibi hemen başladım reglle birlekte kullnmadm aç karna aldım ben öyle hatırlıyrm
Ne kadar zor birseymis yarabbim allahim kimselere vermesin uzulmeyecegim demisdim ama elde olmuyor o kadar berbat birsey ki bagira bagira boyle annem oldugunden beri aglamamisdim rabbim ilk ve son kez gostersin umit etmek ve bulamamak cok kotu.Dilerim sonuc bekleyen tum arkadaslarim guzel haberler alirlar sevgiler kizlar
Akideciknane bu duyguyu hepimiz de çok yakından tanıyoruz.lütfen kendini yıpratma.Ümit etmeden yaşanmıyor sen de hayata sıkı sıkı sarıl ve güçlü ol,pozitif ol.Ben hamileliği hiç beklemezken kalmıştım.kötü günler geçirmiştim üst üste .hep "bu kadar güzel şey beni bulmaz" derdim. Ve bulmadı daGördüğüm kadarıyla sen de olumsuz düşünüyorsun. Önce bunu yıkmak gerekiyor.Yeni tedavinde başarılı olacağına inanıyorum.Sen de inan
hayır diilsin hayatım sen örneksin yani seni merak ediyoruz soruyoruz diyorum diğer arkadaşlara sadece kendimizi yazmıyoruz. yada başka biri ile ilgili bir konu olduğunda napıyo acaba diyoruz. sadece buraya gelip kendimizi yazmıyoruz o zaman da noluyo muhabbet oluyo karşılıklı daha çok yazışma oluyo demek istiyorum. yada nasıl anlatayım bilmiyorum ben tatile gitmişim gelmişim herkes beni merak etmiş gelince tatilimin nasıl geçtiğini sormuş benle ilgilenmiş.
herada tatlım valla bu tatil işini çok düşündük nasıl gidelim nereye gidelim diye en sonunda uçakla gitmeye karar verdik. arabayla Merte zor olacak. ve Bodrum tabiiki. eğer arabayla olsaydı yakın bi yerler olacaktı olası bir durumda çabuk gelebilmek için ama uçak olunca çok uygun bi tesis buldu görümcem bizde okeyledik aile odalı mutfaklı falan olunca uydu bakalım gidiyoruz kısmetse. inşallah sorunsuz gider geliriz. allah herkese nasip etsin.
inanın kızlar hamile kalınca doğurunca kimse geçmişini unutmuyor. herşey dün gibi aklımızda ve ben onu her kucağıma aldığımda inanmıyorum inanamıyorum. herkes aklımda herkesin bu duyguyu tatmasını istiyorum ve her girdiğim toplulukta bunu söylüyorum ikinci diyorlar bunu çok zor bulduk allah verirse olabilir neden olmasın ama bu tüp bebek diyorum. biliyor musunuz bunu söylemeyen söyleyemeyen yediremeyen insanlar var etrafımda tüp bebek olduğundan adım gibi emin olduğum ama kendiliğinden oldu diyenlere ha ha dediğim o kadar çok bebek anne ve babası var ki. bunu kendilerini kandırmayı hala iş zanneden enayiler onlara allah akıl fikir versin neyse ben daha fazla açılmıyım yine.
allah hepinizin ödülünü verecek. olsa da olmasa da gelin yazın bu istişare içinde olun olaydan kopmayın özendiklerinizi yazın zikredin neler düşündüğünüzü hislerinizi yazın bunlardan sakın kaçmayın allah isteyene konuşana verir. benim olmaz diyene vermez. üstüne gidin. bunu huy edinin aklınızdan geçirin. ben hamile değilim ben kalamıyorum ben anne değilim yazmıyım demeyin burası hamilelerin ve annelerin topiği değil burası hamile kalmaya çalışanların topiği..
dualarım sizinle
alabama canım... hay ağzına sağlık... bayıldım yazdıklarına...seni çok öpüyorum.
mümkün olduğunca okuyorum ama yazamıyorum.. yedek bırakmamaya çalışıyorum.malum biliyorsunuz..önce evimden başladım kızıma hazırlanmaya..kolaylık dileyen herkese candan sevgilerimi yolluyorum..yapışkan çocuklar gibim öptün farzedinönceden böyle bir ikon vardı değil mi:26:
evet.......vardı vardı...
akide....canımız sağolsun... her kapanan kapının ardında mutlaka başka bir kapı gizli...yeter ki biz o kapıyı aralıyalım.
bence söyleyecek sözü olan herkes yazmalı...burası her türlü düşüncenin paylaşıldığı bir ortam...burayı seviyorum...sizi seviyorum.... duygularınızı seviyorum.kızınızı oğlunuzu yumurtalarınızı foliküllerinizi seviyorum.kendimi de seviyorumhoşçakalın
Arkadaslar Gunaydin
Alabama, size Mert ile birlikte harika bir tatil diliyorum canim. Ozlemini cektigin tatili insallah bol bol yasarsin, keyifle gecsin canim. Ayakli tulum onerilerini ve coraplari bir koseye yazdim, sagol canim. Siz de Haziran'da evlenmisiniz!Sizinki de kutlu ve mutlu olsun canim. Bizim 8. yildonumumuzdu. Kabizlikla ilgili olarak gune ya kuru erik kompostosu yada kayisi+incir kompostosu ile basliyorum, duzenli meyve, salata yiyorum ama hic bir sey fayda etmedi ozellikle su son haftalarda, o yuzden suruba basladik. Biraz daha dayanacagim, tek bebegim saglikli olsun da...Direk olarak Egeye iniyoruz, oradaki ozel hastaneleri arastirdiktan ve gezdikten sonra dogum icin kesin kararimizi verecegiz. Annem, eski iki ogrencisinin onerdigi ve cok memnun kalarak dogum yaptiklari ozel bir hastaneyi hemen gormemizi istiyor. Zaten rutin kontroller icin de bir doktor ve hastaneye hemen ihtiyacimiz olacak, indigimizin ertesi gunu hemen arastirmaya baslamak istiyoruz, kesinlesince sizinle paylasirim canim.
Akideciknane, gecmis olsun. Iyi tarafi hemen yeni bir tedavi icin hazirliklara basliyor olman.
Nicin tuplerinin alinmasi gerekiyor? Yucel Bey bir cok basariya imza atmis bir doktor, umarim size de yavrunuzu kavusturur.:13:
Patikler, canim doktorunun yaz planinin bugun ogren canim, eger O da gidecekse belki bu ay denemek lazim, sperm dondurma metodu da biz de ise yaradi cok sukur biliyorsun.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?