38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herada canım ya kafadan sana yazayım istedim gerçi sen mutlaka düşünmüşsündür yine de yazayım bu eldiven ve çorap olayı için ben yazdım ama biliyosun Mert kış bebeği Güneş baharda geldi önümüz yaz sıcaklarda çorapsız giydirirsin tulumunu o zamana kadar zaten büyür tırnaklarını kesersin eldivene de gerek kalmaz.

zarpcım mustelanın 50 faktörünü aldım oğlana bol bol sürüncez bide güneşe çıkartmıcam. şemsiye altında bi sabah bide akşamüstü yüzcez oğlumla. çok beyazve hassas ciltli. doktoru üstüne yazılabilen çocuklardan dedi Mert için bi dokun iz kalıyo kızarıyo ama hemencik de geçiyo. ayrıca sormuşsun suyu banyosundan biliyorum gıkını çıkartmıyo doğduğu günden beri bi kere bile ınga demedi suda. sanırım seviyo. ama üşüyünce ve suyu daha dökmeden ilk başta kendini bi hazırlayışı var inanamazsın kaşını gözünü yediminin çocuğu. demek doğumda burda olmayacaksınız kısmet napalım başka bi zaman görüşürüz inşallah.

amin canım saolasın dikkat ederim merak etme hem havuza hiç sokmuyacağım denize sokcam ben Merti . havuza güven olmuyo bende hiç girmem zaten havuza. havuz kenarı keyif için güneşlenmek içindir bana göre. bu arada ufak demişsin ama çok geçmiş olsun. inşallah sizde bişi yoktur. cana gelcene mala gelsin diyelim. eşim bana herzaman yavaş kullan kaza yaparsan yavaş çarparsın der. ben de gerçekten hep yavaş gidiyorum artık. deli gibi araba kullanıyorlar sen ne kadar dikkatli olsanda başkalarına güven olmuyor. ameliyat günü belli oldu mu bu arada??
bende kullandım hamile kaldığım ay düzenli olarak sabahları bal çörek otu tozu ve tarçını. benimde adetim ömrüm boyunca sekmedi o kadar düzenliydi ve bana çok iyi geldi. sigara içiyordum o ay tedaviye başlarken sigarayı da bıraktım. ve hamileliğimde bal çörek otu karışımının direk etkisi olduğunu düşünüyorum. yumurtaların kalitesini artırıyor bence ve o yüzden yumurtladıktan sonra da devam etmelisin ben opu işlemi yapılınca bıraktım. transferden sonra yemedim. bilgin olsun canım.
tüm bu serüvenimde başka da kür yapmadım.
yok anacım niye üstüne alıncakmışsın hiç de üstüne alınma. doktoruma sormadım canım gerek yok niye sorayım ki benim arkadaşım üç aylık kızıyla yeni gitti geldi. dikkatli olduktan sonra tatile gitmekte bi sakınca yok. aksine güneşle tanışacaklar yüzcekler onlara ekstra faydalı bence.
canım doğum tarihini yazar mısın ticker için bide özel notun var mı varsa onu da yaz ona göre yapıyım ticker sana.hani benimkine bak öyle bi cümle istersen yazarım onu da.
valla gittiğimiz yerin fiyatı bizim tarih için ve mayısda rezervasyon yaptırdığımız için çok uygun. aile odası olması üç kişi ve oğlumla kalcak olmamız da fiyatı uygun hale getiriyor. ama uçakla gidiş dönüş parası tatil parası kadar onu söyliyim. bodrum bitez de clup virgin hd. ets turla gidiyoruz istersen ets den bakabilirsin.
tüp bebek saklama konusunda insanlar bunun bir kusur olduğunu düşündüğü sürece saklamaya devam edecekler. etsinler beş on sene uğraşıp bebeği olmayanların bi dünya tedaviyle uğraşıp sonrada vallahi kendiliğinden oldu demesine şaşıyorum ben. hani on çiftten birinde öyle olur da benim etrafımdakilerin hepsinin kendiliğinden olmuş hatta aralarında kendiliğinden ikiz olanlar bile var.
ne diyim allah bildiği gibi yapsın. size bi örnek anlatayım bi arkadaşımız bizle aynı zamanda evlendiler. hemen başladılar tedavilere vs. üçüncü senede allah verdi onlara. adam ameliyat oldu kadin bi dünya tedavi vs. aşılama tüp denediler olmadı. bu ara ben bağıra bağıra eşimi ikna edemediğimi bi ikna etsem tüp yapmak istediğimi anlatmaya çalışıyorum eşim istemiyor doğal yoldan gelcekmiş diye hesaplaşıyo kaderiyle falan. bi gün bunlar daha henüz hamile değilken bana geldi dedi ki durup dururken sen hamilesin dimi saklama söyle söyle tüp yaptınız enjeksiyon yaptınız dimi diyo ama ben hamile falan diilim yani bende ya git sen manyak mısın nesin dedim diyen de kadın diil ha erkek. keşke dedim tüp yapsaydım da şimdi hamile olsaydım. ve bu adamla kadın dediğim gibi aradan bi yıl geçti dediğim tedaviler sonucunda şimdiki oğullarına kavuştular ve kendiliğinden oldu dediler. bari bana deme bize deme. ben hamile kaldığımda direk tüp bebek olduğunu söyledim birkaç ay sonra kaç aylık oldu dedi 4.5 aylık dedim. bana ne diyo biliyomusun hayır hayır 4.5 aylık olamaz 6 aylık diyo bakar mısın şu salağa
nerden vardın diyorum Mertin cinsiyetini ilk 11 haftalıkken doktorumuz erkek demişti ama emin olmadan aradan 2 hafta geçince emin bi şekilde erkek dedi. bizde erkek miş dedik ya o tarihte belli olmazmış bilmem 16 haftalıkken belli olurmuş biz ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde söylememişiz korkmuşuz işte böyle gerizekalı insanlar var aramızda. ulan dedim doğduğu zaman görürsün kaç haftalık sana göre ben o zaman bibuçuk ay önce doğurcam yani işte böyle etrafta zibidi o kadar çok ki. bende hikaye çok neyse öpüldünüzzz

Son düzenleme:
kizlar hepinize merabalar..

meryecim dokturmussun masaalahh..dogru soyluyon arkadasim dua cok onemli..bende ayni isteklerime gec kavusuyorum ama kavusuyoirum insaallah bebeyimede kavusacam rast getirsin..rabbim hepimizin isini gucunu..bende de vardir o adet senin dediyin gibi gece uyurken uyanirim elimi acarim allahima yalvarirm yattigimda kalktigimda yemek yediyimde iste gucte herseyde duam dilimdedir..inaniyorum rabbim benide duyacak benide anne edicek diye siginiyorum yalvariyorum rabbimee insallah kabul eder guzel allahim dualarimi..seninde yavrunu kizisini sana bagislasinn omrunu uzun etsin anali babali buyutsunn cumlesininkinide insalahhh

hay akılları na ne diyelim allah sabır versin bunlarla muhatap olanlara

amin canm inş.seneye kuçaklamş olacaksn bebişini canm

"bende kullandım hamile kaldığım ay düzenli olarak sabahları bal çörek otu tozu ve tarçını. benimde adetim ömrüm boyunca sekmedi o kadar düzenliydi ve bana çok iyi geldi. sigara içiyordum o ay tedaviye başlarken sigarayı da bıraktım. ve hamileliğimde bal çörek otu karışımının direk etkisi olduğunu düşünüyorum. yumurtaların kalitesini artırıyor bence ve o yüzden yumurtladıktan sonra da devam etmelisin ben opu işlemi yapılınca bıraktım. transferden sonra yemedim. bilgin olsun canım.
tüm bu serüvenimde başka da kür yapmadım."

ŞU KÜRÜ TARİF EDERMİSİN TEK TEK LÜTFEN

canm 4 mart- rabbim tamamına erdirsin-tikcerim allah razı olsn teşkkür bebişlrimiizi kve bizleri korusn

regl olduğum gün sabah başladım
bir kavanoza 3 çorba kaşığı bal 3 çorba kaşığı çörek otu tozu aldım çekilmişi 3 çorba kaşığı tarçın. bitince yine yaparım demiştim. bu karışımdan kalkar kalkmaz aç karna 1 tatlı kaşığı yiyordum. sonra bitti bitince ne uğraşcam dedim bu kez sabahları hepsinden 1 er çay kaşığı yedim aynı hesaba geldi. bak ne kadar ayrıntı yazdım. yumurta toplama işlemi günü son gündü. yumurtalar benden gitti ben bıraktım. transferden sonra da yemedim. bu arada balın da en pahalısını ve en kalitelisini aldı eşim. biliyosunuz bal işi biraz karışık. paraya kıyıp iyi bal alın. allah yardımcınız olsun. tüm bunların yanı sıra bu karışımın yumurtalarıma iyi geleceğine inandım gerçekten inandım.

Arkadaslar Gunaydin,

Meryecim, zeytinyagini da deneyim canim sagol. Ben kompostoyu bir haftalik filan yapiyorum ve her sabah kahvaltidan once biraz yiyorum. Sanirim her gun yapmana gerek yok, belki iki-uc gunde bir filan yapmak minik kizin icin daha iyi olabilir.

Alabama, Mert'in banyodan once gozlerini kirpistirdigini hayal ettim ve gulumsedim ona...Bu rahatlikla denize girecek demektir, ayy teni cok hassasmis ama onlemini almissin zaten. Gunes ve deniz hepinize bol bol yarasin canim.

Rieuse, corekotu dogumdan sonra da sut artiran urunler arasinda yer aliyor. Ben pogacanin ve boregin uzerinde bayilirim. Bu karisimda tadi biraz farkli ama yarasin. Umarim geziniz keyifli gecer.

eveeeettt bu mesajı hatırlatma olarak alıntı yaptım ve sıkı durun az sonra gelecek müjdeye bakın siizzzzzz

TAYFFFF HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ŞÜKÜRLER OLSUN DARISI BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARA OLSUN İNŞALLLAHHHHHHHH BU YILIN UĞURUNA ÇOK İNANIYORUM İNŞALLAH HEPİMİZİN KUCAĞI BEBEKLERLE DOLACAKKK İNŞALLLAHHHHHHHHHHHHHHH

SENİ SEVİYORUM TAAYYFFFF O KADAR GÜZEL VE ÖZEL Bİ KALBİN VARKİ ALLAH O GÜZEL YÜREĞİNE GÖRE VERDİİİ

DEMEKKİİİ ASLA UMUDU KESMEMEK LAZIMMIŞ OLDU OLDU OLDU GÖBÜŞE BEBİŞ KONDUUUU AYY ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

DU Bİ KURBAN KESEYİMDE ÖYLE ÇIKAYIMMM

TAYFIMMM ÇOK TEBRİK EDİYORUM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN,SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIP,ANNELİ BABALI HUZUR İÇİNDE BÜYÜTMENİ NASİP ETSİN KENDİM KADAR ÇOK SEVİNDİM ALLAH SİZLERİ NAZARDAN KEM GÖZDEN PİS NEFİSTEN KORUSUN DARISIDA BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARA OLSUN ARTIK DUALARIMIZ BEKLEYEN ARKADAŞLAR İÇİN İNŞALLAHH...
PIRLANTA KALBİN LAYIĞINI BULDU İNŞALLAH...SENİ SEVİYORUM GÜZEL ANNE ADAYIM

tayf canım tebrik ederim. allah tamamına erdirsin seni çoooook öpüyorum şekerim.evet demek neymişşş pes etmemek gerekmiş.
darısı bekleyenlerin başına aminnnn

tayf canim tebrik ediyorum: senii canim benim ..rabbim kucaginada almayi nasip etsinn..kizz darisi basimiza insallahhhh..rabbim buyuksun senden umit kesilmezz...

tayfff ne güzel bir haber bu çokkkkkk tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin. Çok heyecanlandım valla. Hadi bakalım darısı benim gibi sırada bekleyen arkadaşlara. Kocaman öptüm güzel annemizi

ıyı kalplı tayfım o kadar sevındım anlatamammmmmm senın ıyı dıleklerın senı bulduuu sana demısdım degılmı coook mutlu oldummmmmmm senı kocaman opuyorum

Tayffffffff

senı ve esını tum kalbımle kutluyorum .... Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ... Cok sevındım ... Her sey gonlunce olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…