38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

[sıze=3]tayffffffff canımm benimmm cokk ama cokk sevindimmm bu haberi ne zamandır bekliyordukallahım sağlıklı hamilelikler nasip etsin kuzummmmdarısı bütün isteyenler olsunnnnn...
[/sıze]

huuuuuuuuuuu...

kızlar,haberi almışsınız benim çılgın ve cici arkadaşım tuğbadan...canım tuğbacım seni çooooookkkk seviyorum,allah o taaa içten gelen dualarını duydu ve leyleği gönderdi sonunda...darısı tümmm isteyen arkadaşlarımın başına olsun inşallah...bebeğim sürprizle geldi ve çok şaşkınım,korkuyorum,karmakarışıkım valla...hay allah,,ne desem tam da sözün bittiği yerdeyim şuan ...allah bütün dualarınız için razı olsun..ilginize,arkadaşlığınıza,varlığınıza çooooookkk teşekkür ederim...işten daha şimdi geldim ve bu salak otel odasında bugün böyle sevinçle alelacele bunları yazacağımı hiç bilmiyodum...ben size daha ne diyim,allah hepinize ama hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallahhhh....gerçi benim maceram daha yeni başlıyor,3 düşükten sonra korku sevinçten daha fazla...bu işin her aşaması ayrı bir telaş yahuuuuuuuuuuu...biraz soluklanıp tekrar yazıcam sizlere...

Hahahaaaayyyytt..kıslaarrr..akşama yemekte leylek çevirme var,beklerim hepiniziiii...yakaladım sonunda hırt'ı...

tayf....tebrikler.....
ne olmuş foruma yahuu... bir sürü çiçek tıkladım .hiçbiri çıkmamış...çokkkk gözünaydın.allah tamamına erdirsin inşallah

vakitsizlikten yazamamıştım..
alabama.... gönlünce bir tatl geçirin

cans hocm kaza geçirmişsiniz...çok geçmiş olsun... sadaka çevirin... sadaka kazayı belayı def eder

herkese sevgiler.... öpücük öpücük öpücük...

ikon çıkmıyor ne yapayım

Son düzenleme:
özürdilerim kızma lütfen senin müjdeyi vermeni bekleyemedim belkide çok özel bi sürpriz düşünüyodun ama işte 7 aylığım ben ne yapayım duramadım dayanamaıdm telefonumun rehberini ykladım baştan sopna kimlere sölesem diye affet hadi hadi affet bugün bayram bak üzme bu çocuğu senin o bebeğim diyen dilleirni yesin kocan emiii maşallah mutluluğun daimi olsun inşallah lütfen geçmişte yaşadığın acı tecrübeleri unut sevincini doyasıoya yaşa şimdi kat kat değerleri görmede sıra ay pekta kafiyeli yazdım şiiir gibi hatunum beaahadi bakalım aramıza hoşgeldin görcem seni bundan sonra alıcam ifadeni
ayyy çok mutluyum çoookkkkkkkkkkk
Hahahaaaayyyytt..kıslaarrr..akşama yemekte leylek çevirme var,beklerim hepiniziiii...yakaladım sonunda hırt'ı...

ne mutlu sana çok şükür beaa

günaydın herkese ve iyi haftalarrrr

tayf canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah. bak gördün mü kucağın bebeyle doldu çok şükürr. hadi nasıl oldu anlat en son kırmızılar geldi demiştin. ayrtıntı hikayeni bekliyoruz canım. çok mutlu oldukk. şenlenmiş topiğimiz çok şükür. darısı tüm isteyenlere inşallah. sen şimdi eski günlerini hiç düşünme bu hamileliğine odaklan ve hep iyi düşün hiç kalbini bozma. bu kez olcak kucağıma alcam inşallah de. bol bol dua et. bakarsın çoğul gebelik olmuştur. allah mis kokulunu kucağına almanı misler gibi koklamanı kısmet etsin inşallah canım. çooooooook tebrik ederim seni ve aileni.

[

Cans inşallah arkadaşım. Kısmetse Temmuz da başlıyoruz...

Canım çok çok sevindim. Allah tamamını erdirir inşallah. Evet anlat çok merak ediyoruz. En son olumsuz söylemiştin. Çok çooookkkk tebrik ediyorum. Evinizde bayram vardır şimdiii. Ne güzellll

çok sevindim canım, şimdi okudum mesajını Allah hayırlı uğurlu etsin, sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah. kırmızılar geldi dediğin mesajını okumuştum ama inanmak istememiştim tutunma kanaması onlar diye içimden geçirmiştim . demek öyleymiş,şükürler olsun.

arkadaşlar merhaba, herkese güzel bir hafta diliyorum. yine yoğundum ve cevap yazamadım kimseye. herkese a.s sonucumun iyi dilekleri için teşekkür ediyorum. bugün biraz müsaitim okuyup ,cevap yazacağım herkese. hepinizi öpüyorum

teşekkür ederim canım, sende hazırlıklara başlamışsın, tadilatın kolay gelsin umarım herşey gönlünce ve çabuk olur. kızının yaşı da bana kalırsa çok uygun olacak,buradaki arkadaşların çocuklarıyla yaşıt olacağı için paylaşımlarda güzel olacaktır diye düşünüyorum. Hayırlısı ile gelsin ailenize inşallah.

patikler iyi tatiller hayırlısı ile iyice bir dinlen tedavi öncesi sonrada bize güzel haberlerini ver inşallah.

sevgili arkadaşlarım...

nasıl olduğunu merak eden kızlar kısaca anlatayım...öncelikle belirteyim ki ağustos 26 da 42 yaşına gireceğim...2008 de kaza ile gerçekleşen ve düşükle sonuçlanan bir gebelikten sonra 2010 nun ocak ayında planlı olarak çıktığım bu yolda ilk planlı hamileliğimi preseed ile geçen sene temmuzda yaşadım ve erken düşük oldu,hemen ertesi ay yani ağustosta tekrar preseed ile bir hamilelik daha yaşadım yine düşükle sonuçlandı ve çalışmalar bu senenin şubatına kadar devam etti ama bir daha bişey olmadı..bende bari tüpten önce bi aşılama deneyeyim dedim ve şubatta ki aşılamam 3 gün erken gelen regl le olumsuz neticelendi...aşılama adet düzenimi inanılmaz derecede kötü etkiledi ve düzene girmesi 3 ayımı çaldı..derken nisan sonu doğum kontrol hapı ile tüp bebek için net bir adım atmış oldum..21 gün kullandıktan sonra 20 mayısta adet oldum ve 21 mayısta gonalf 450 ve menopur 150 ile iğnelere başladık,ancak iğnelerin dördüncü gününe geldiğimizde sadece 5 yumurta oluştuğunu gördük ve tüp tedavisini, yumurta sayısını doktorumda bende yetersiz bulduğumuz için aşılama yapmaya karar verdik...doğum kontrol ilacı yumurtalıklarımı istenenden fazla baskılamıştı ve beklediğimiz yumurta sayısının ancak yarısını elde edebilmiştik, 5 yumurta ile aşılama ve tüp şansı eşitlenmişti..neyse sonunda 29 mayısta olaylı bir aşılama geçirdim,olaylı diyorum çünkü eşimde bende ogün uyuya kaldık ve aşılama saatine geciktik,11:00 de olması gereken aşılama 13:30 u bulmuştu ve üstelik oraya gittiğimde hiç çişim yoktu bardak bardak su içip spermler hazırlanırken yolda aşağı yukarı koşuyordum ki mesanem dolsun,neyse ki doldu ama bu kezde aşılama saati uzadı ve ben patlamak üzereyken nihayet aşılamaya girebildim..kabustu..aşılama dan sonra 20 dakika anca yattım ve tuvalete zor yetiştim...aşılamadan sonra eve geldik ve benim yumurtalar taaa akşam 8 de çatladı biliyomusunuz...neyse,aşılama sonrası günaşırı çalışın demişlerdi ogün ve sonraki 5 gün full çalıştık,preseed yine kullandım tabii çalışmalar sırasında...yaklaşık 1 hafta sonra adetin bütün belirtilerini şiddetle yaşamaya başladım ve daha önceki aşılamadan tecrübe ettiğim için herhalde yine erken olucam deddim, aynende dediğim gibi test günüme 4 gün kala kanamam başladı ufak ufak..2-3 gün devam etti ama çokkkk azdı, sanırım yavaş yavaş sökülecek diye düşünürken dün test günümdü, birde baktımki sabah kanamam bitmiş..allak allak dedim kendi kendime,teste gittim ve sonucu görünce nutkum tutuldu b hcg 610,9 du...meğer aşılama tutmuş...tam bir sürpriz oldu...tüp tedavisine başladığımızda yani doğum kontrol ilaçlarına başladığımda yaklaşık nisan sonu idi sabah akşam aç karnına arısütü bal polen karışımı bir tatlı kaşığı yedim eşimede yedirdim..kalsiyum sandoz bir tablet folbiol ve bebe aspirini dışında ilaç kullanmadım..sadece hergün bir kuru incir,salatalarda sızma zeytinyağı bolca ve süzme yoğurt bol bol yedim..birde badem şamfıstığı ceviz fındık tükettim bolca...ama en çok ta nasıl olsa aşılama tutmayacak diye tüpe kanalize olduğumdan olsa gerek çok rahattım ve bu rahatlığın etkisi büyük oldu kanımca....

düşük korkusu ile hop oturup hop kalkmaktayım,umud ediyorum ki sonuna kadar gidebilirim...darısı isteyen herkesin başına...

teşekkür ederim zarpdeniz, cumartesi günü çıktık annem ve eşimle dediğin gibi ilk zamanlar lazım olan şeyleri aldık kıyafet olarak, birde küvetini ama daha alınacak çok şey var,1 odayı çocuk odası için boşaltacağız, evin içinde düzenleme yapıyoruz.oturma odamızıda yeniden düzenliyoruz. neyse onlarıda pazar günü hallettik siparişler verildi 20 gün sonra falan gelecek, anlayacağın hummalı bir çalışma var evin içinde. diğer taraflar bitince odasını ısmarlayacağız.

sende haftaya geliyormuşsun az kaldı, sağlıcakla gelin inşallah.

evlilik yıldönümünde kutlu olsun bu arada. eşin ve kızınla hep beraber nice yıllara olsun inşallah

Son düzenleme:
Kizlarrr kan testi geldi nanay 4 negatif ama halada hastalamnadim bakalim ne olacak ben karar verdim tuplerimden amliyat olucam bu stress cok kotu ya gercekden defalarca deneyene cok zor

akideciknane, geçmiş olsun canım. ama sakın ümidini kaybetme ve lütfen bir sonraki tedavinde çok olumlu ol. hep iyi düşün.istersen ve müsait olursan Türkiye de deneme yapmanı tavsiye derim. senin anlattığın kadarı ile tedavi yöntemleri çok farklı. hemde ülkende olduğun için daha rahat olabilirsin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…