özürdilerim kızma lütfen senin müjdeyi vermeni bekleyemedim belkide çok özel bi sürpriz düşünüyodun ama işte 7 aylığım ben ne yapayım duramadım dayanamaıdm telefonumun rehberini ykladım baştan sopna kimlere sölesem diyehuuuuuuuuuuu...
kızlar,haberi almışsınız benim çılgın ve cici arkadaşım tuğbadan...canım tuğbacım seni çooooookkkk seviyorum,allah o taaa içten gelen dualarını duydu ve leyleği gönderdi sonunda...darısı tümmm isteyen arkadaşlarımın başına olsun inşallah...bebeğim sürprizle geldi ve çok şaşkınım,korkuyorum,karmakarışıkım valla...hay allah,,ne desem tam da sözün bittiği yerdeyim şuan ...allah bütün dualarınız için razı olsun..ilginize,arkadaşlığınıza,varlığınıza çooooookkk teşekkür ederim...işten daha şimdi geldim ve bu salak otel odasında bugün böyle sevinçle alelacele bunları yazacağımı hiç bilmiyodum...ben size daha ne diyim,allah hepinize ama hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallahhhh....gerçi benim maceram daha yeni başlıyor,3 düşükten sonra korku sevinçten daha fazla...bu işin her aşaması ayrı bir telaş yahuuuuuuuuuuu...biraz soluklanıp tekrar yazıcam sizlere...
Hahahaaaayyyytt..kıslaarrr..akşama yemekte leylek çevirme var,beklerim hepiniziiii...yakaladım sonunda hırt'ı...
ıyı akşamlar arkadaşlar ....
hereda rena güneş 'e maaşallah .. ne kadar guzel cıkmış .. beyaz elbısesı de prenses elbısesı gıbı ..
patıkler yenı evın tekrar hayırlı olsun ..tedavın ınşallah cok guzel gecer ..
alabama tatılınıze az kalmıs ... mertı havuzda fazla tutma ..üşümesın ...allah bu guzel mutlu tabloyu bozmasın
denızverdı .. tadılat varmıs .. kolay gelsın .. bu guzel degısıklık kıymetlı mısafırı de beraberınde cabucak getırsın .. yenı ve daımı guzel evıne yerlersın .. evın en kucuk sakını olsun ...
herkese bol selam ...
not : bugun henuz bır haftalık yenı arabamızla ufak bır kaza yaptık ..
huuuuuuuuuuu...
kızlar,haberi almışsınız benim çılgın ve cici arkadaşım tuğbadan...canım tuğbacım seni çooooookkkk seviyorum,allah o taaa içten gelen dualarını duydu ve leyleği gönderdi sonunda...darısı tümmm isteyen arkadaşlarımın başına olsun inşallah...bebeğim sürprizle geldi ve çok şaşkınım,korkuyorum,karmakarışıkım valla...hay allah,,ne desem tam da sözün bittiği yerdeyim şuan ...allah bütün dualarınız için razı olsun..ilginize,arkadaşlığınıza,varlığınıza çooooookkk teşekkür ederim...işten daha şimdi geldim ve bu salak otel odasında bugün böyle sevinçle alelacele bunları yazacağımı hiç bilmiyodum...ben size daha ne diyim,allah hepinize ama hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallahhhh....gerçi benim maceram daha yeni başlıyor,3 düşükten sonra korku sevinçten daha fazla...bu işin her aşaması ayrı bir telaş yahuuuuuuuuuuu...biraz soluklanıp tekrar yazıcam sizlere...
huuuuuuuuuuu...
kartopu.....
as için gözünaydın..şimdiden sonrası için keyifli alışverişler
akide....
sonucu yazmamışsın.:26:şimdiye kadar belli olmuştur...biraz acele etmedin mi yeni bir tedavi için.bari sonucunu öğrenseydin önce
deniz....canım evde tadilat yarın başlıyor.evi toplamaya başlamıştım.uğrıyamıyacağım diye öyle yazdım.. yarın başlıyor.artık akşamları bakmaya vakit bulurum sanıyorum ev köstebek yuvasına dönecek..:18:
zarp hocadan ses çıkmamış....
herkese selam
bu arada.... kızımın 1 yaş üstü olacağı kesinleşti...
kartopu meraba canimm..gozun aydin allah tamamina erdirsinn ismiyle yasasin oglusun insallahh..cok guzel bir isimm burak..sagliktan sihattan dogsun bebeyinn hayirlisiyla canim benim..
Minik kızım 24 günlük
Alabama'cığım herşey yolunda şükür. Hiçbir yaramazlık yok. Zaman nasıl geçti anlamadım. Galiba bu ev beni bu kadar meşgul etti. En önemlileri bitti. Sadece salon dolap ve masasını henüz almaya fırsat olmadı. O da hallolur bir şekilde. Ben de sizleri özledim canım benim....
Bu ay tedaviye başlayacaktık ama hesaplamalarıma göre tam yumurta toplama ve transfer döneminde eşim yurtdışına çıkıyor o nedenle Temmuz'a kalıyor galiba. Ben böyle erteleye erteleye 50 yaşına geleceğim galiba
Okullar kapanır kapanmaz tatile çıkıyorum. Minnoşla birlikte köye gideceğiz, orada bi güzel besleneyeyim ondan sonra da gelsin tüp bebek
Merhaba Arkadaslar
Enbu, bence AS'yi herseyden once bu konuda uzman biriyle yapmani oneririm cunku cok onemli bir islem.
Sonucunuz kesinlesti mi? Hakkinizda hayirlisi olsun.
Denizverdi, oncelikle kizinin yasinin kesinlestigine sevindim. Sen artik onu istedigin gibi yogurursun canim. Evdeki tadilat isleri icin de cokkkk kolayliklar gelsin, esya ile daha da zor olabilir, bazi seylerin uzerlerini naylonla yada eski nevresimlerle kapatsan cok iyi olur. Ama bitince cok keyif alacagina inaniyorum hem de kizinin gelmesi icin sartlardan biri daha saglanmis olacak, o hepsine deger...:13: Biz kismetse 22'sine geliyoruz, Clarissayi da Agustos 10 diye gun vediler ama bakalim...Dolayisiyla senin islerin o zamana kadar biter canim.:13:
Kartopu, bir kez daha gozunuzaydin. Artik cicilere baslarsiniz, cok zevkli bak goreceksin, insan herseyden almak istiyor ama cabuk buyuyeceklerini gozonunde bulunduurp ona gore kiyafet almak lazim diye ben cok uyarildim, bilgine canim. Diger odasi, arabasi gibi seyleri de bir kac yere bakip sonra icine sinene karar verirsin zaten.:13: Burak ismi de cok guzel bir isim.
Patikler, masayla dolap da yakinda tatamlanir canim dert etme. Tedavi icin de hakkinizda hayirlisi olsun. Doktorlarin yaz tatili planlarini da gozden gecirmek lazim, istedigin doktor ne zaman tatile gidiyormus bir ogren istersen.
Alabama, Kumrular geldi mi balayindan?
Deniz Bulut, hic de kilolu degilsin, gebeliginde de nasil 5 kiloyla devam ettin halen anlamis degilim, kocaman bravo diyorum sana ama ben simdiden 14 kiloya ulasmis durumdayim. Bundan sonra kizimin kilo almasi icin dua ediyorum.
Tayf, tatil nasil geciyor, testi ne zaman yaptiriyordun?
Herkese sevgiler...
Kizlarrr kan testi geldi nanay 4 negatif ama halada hastalamnadim bakalim ne olacak ben karar verdim tuplerimden amliyat olucam bu stress cok kotu ya gercekden defalarca deneyene cok zor
kartopu canım gözün aydın.senin adına sevindim allah sağlıkla dünyaya getirmeyide nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?